Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
q13579
senior tag
Van olyan szerver amúgy, ahol pl. a járművekben nem lehet, csak belső nézettel tolni? Borzasztóan idegesito, hogy sokan külső nézetből tolják és lehetetlen pl. C4-vel megközeliteni egy tankot.
-
VirDan
aktív tag
Sziasztok!
Az utolsó patch óta legalább 5x kidobál "inactivity" miatt... Nem keveset buktam már emiatt. A netem jó. Másnál is sűrűn van, vagy csak engem szivat mindig?.. (PS5) -
IntelKiller7
Topikgazda
X-en meg most megy a lázadás a Redditesek miatt.
-
BandiHUN
veterán
válasz
xandrush0831
üzenetére
EA appban van a bal felső sarok menüben repair vagy valami ilyen, azt hiszem, az segít+logout-login újra, a 2042-vel sokat kínlódtam... nem is véletlen, hogy Steamre vettem meg, és se a startkor, se updatekor nem volt gond, igaz csak 100megás exInvitel koaxnet van, azt kell maxolni...
Elvileg már lehet a 100/8 helyett 500/50,de igazából atomstabil bármi töltés.
Annyi mondjuk hálás a gémnek, hog M.2 SSD-n van a Steammal együtt, így minden villámgyors.Egyébként azért a skin-témához:a 2042-ben megvettem a medic horrorskint, de mondjuk az nem is színes, de annyira nem is katonás, de azt toltam szinte mindig. Várhatóan itt is venni fogok majd 1-2 dolgot azért, mert jó kicsit "egyedibben", de nem rikítóan persze. Gyerekes marhaságok persze ne legyenek, de én csak örülök, ha valaki látszós skint húz, és golyómágnest játszik, igaz ehhet elég egy téli skinben megjelenni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A rinyákra meg még nekem azért nagyon élénk a bc2 mindenféle szerverkorlátozása, baserape elleni védelem, meg ne lőj rakétát emberre, ne gl-ezz, M320-azz, ne robbanóshotizz, mert auto killt vagy kicket ad a szeró... +persze a kiskirály admin, aki simán legyilkolt, ha elvitted a helit, tankot, vagy ha rosszul állt a csapata, csak újraindította a mapot rebalansszal...
Azért tényleg szépülnek az emlékek.
Sokan agyonkorlátoznák az egészet, lásd pl. promod a cod4-ben, stb, mert nem is vagy ember, ha valami egyedit csinálnál. Az ilyenek armázzanak inkább...
Én teljesen elvagyok az arzenállal, használok is mindent amire csak lehet, ha úgy adja ki, nem glitchelek, de pl. simán elfogadhatónak tartom a drónos dolgokat is, még mindig jobb, mintha a helit, jetet viszik el kiugrani. Megha spotolná legalább azt az 1 embert mindenki, aki lelőtte, amihez konkrétan egy rövid Q betű kell mindössze, nem lehetne sunyulni.
A rengeteg hülye challenge most így egyben tényleg gond, sokminden emögé van dugva, ami konkrétan előnyt jelent, viszont pl. csapatjátékra, foglalásra, stb szerintem kevés és túl könnyű, ami van. Plusz a botok full ignorálása is csak annyit ért, hogy az emberek egyik része rámozdult, kimaxolt minden ilyet, aki meg más irányba indult, az koppant, a feladat miatt is+progression miatt is. -
xandrush0831
aktív tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nekem is, csak percenkent megall tomoriteni es az ssd-t porgeti.
De valami nalam van az EA-vel, felesegemnek lejott 5 perc alatt. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
PS5ön brutál gyorsan lejött eddig minden ami BF6.
-
CptAdamica
veterán
válasz
xandrush0831
üzenetére
Nekem a steam mindig max sebességgel tölt.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Az ennel is lassabb, a sok tömöritgetes miatt.
-
q13579
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ez a game pont attól kellene több legyen. Taktika mindig is fontos része volt, csak kikopott az idök során és csak a felszín maradt.
Ha játszottál pl. A BF2-vel tudod miről beszélek, ahol még dedikált commander is volt a game-ben, aki tudott utasításokat, ellátást és egyéb támogatást biztosítani a squadoknak. Óriási élmény volt úgy nyerni egy egy conquest-et, hogy folyamatosan ment az utasításkövetés és adok kapok... ez ami manapság megy, a nyomába nem ér annak a taktikai repertoárnak. Akkor is arcade volt maga a harcrendszer, senki se vitatja.
De az EA feladata lenne, hogy a játékosokat a jutalmak révén ez irányba terelje, mert elszoktak ettől. Sokkal jobban kellene pl. Xp-vel díjazni már azt is, ha squad szinten van parancskiadas, végrehajtás, zászlófoglalás, védés stb. Ennek ez lenne a jó formája.
A mapokat úgy megalkotni, hogy a pontokat több oldalról lehessen támadni, ehhez nagy, széles mapok kellenek.s
A recept ott van a kezükben, szerencsére nagyon sokmindent megfogadtak, de van még hova (vissza)fejlődni. Minél többet a BF2, BF3 érából és minél kevesebbet a COD vonalból.
-
CptAdamica
veterán
válasz
xandrush0831
üzenetére
Ha van steam, akkor miért szivatja magát bárki is EA App-al?
-
xandrush0831
aktív tag
Töltöm a Redsecet. Az normális mostanság az EA appban, hogy kb 5 perc után tizedelődött a letöltési sebességem? Régebben legalább ez a launcher normálisan töltött. Fél órája görnyedek a 70 gigás letöltésen, mert 30 mega környékén hajlandó csak jönni.
-
Gainka
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Azert ilyenkor elgondolkodom azon hogy mi franc ment el, anno a cod 2-vel, volt par fix fegyver, ures mapok, es 4000 ora. Az uj codokhoz hozzá sem nyulnek, es nem a kor miatt mert a Bf maradt, meg a 2-vel kezdtem a botok ellen nyomtam singlibe mig nem volt war cod 2 be, nem tudtam akkoriba rabeszelni a tobbiekre annyi favorit volt a cod 2 mi felénk.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Szerintem is, ez nem egy Arma, vagy Squad, totál felesleges hétköznapi emberektől csodát várni, akik csak egy jót akarnak szórakozni.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Egy olyan játéksorozatról van szó, ahol már BF3-ban és BF4-ben is azt csinálták, hogy kiugrottak a jet-ből, és a másik jet pilótáját kilőtték, vagy RPG-vel felrobbantották
BF4-ben tankot reptettek C4-el 
[link] A BF jó ideje arról szól, hogy olyan dolgokat meg lehet bennük csinálni, és olyan pillanatok megtörténhetnek, amik más játékokban nem igazán, mert egy elég árkád játékról van szó.
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
Pedro78
üzenetére
Oké a te gondolat meneted alapján meg nem értem hogy mi a probléma a mostani résszel. Mindíg is voltak squad-ok. Igen voltak és most is vannak. A régebbi részekben sem úgy játszotta sok ember ahogy kéne, most sem. Nincs új a nap alatt. Az idő megszépíti az emlékeket de ugyanezek a dolgok amiket írtok már előjöttek a bc2, bf3, bf4 stb részeknél is. El kell fogadni hogy a battlefield mindíg is egy szélesebb játékosbázist célzott meg. Nézd meg hogy hányan játszanak pl a hell let loose-al. Ott nincs pingelés meg ilyenek. Egy félautomata fegyver egyetlen golyójától meghalsz és soha sem tudod meg hogy honnan lőttek le. Konkrétan perceket futsz egyik pontról a másikhoz. Egy bérelt szerverről kapásból bannolnak ha nem komunikálsz mikrofonon. Stb stb. A battlefield sohasem erről szólt. Amiket írtok negatívumként azokat rengetegen felhozták a korábbi részeknél is. Csak ugye ezt már elfelejtjük.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
rottenbull
üzenetére
Milyet rendeltél? Én is gondolkoztam már, hogy újra venni kellene (mikor megjelent az xbox elite 2 konti vettem is egyet, de amikor 6hónap után driftelni kezdett, akkor javítás után inkább eladtam). Valami hall szenzoros, állítható ravasszal ellátott és legalább 2db plusz gomb kellene rá.
-
omfgk
veterán
Most egyébként a BR challenge-ek miatti sírás okán tettek be a játékba heti és napi challenge reroll-t.
Most jött az üzenet ingame.
Szóval ha valakinek BR-es heti challenge-ei vannak, azt át lehet nagy eséllyel váltani Multis challenge-re.Nem rossz az irány, hogy tudnak gyorsan reagálni valamire, csak akkor meg a drónos faszkalapok miért repkednek továbbra is?
-
Pro!Petya
addikt
Én ne tudnám? Egyedül több objective-t teljesítek álltalában mint az utolsó 25-20 játékos összesen a csapatból, és ez nem felvágás ..... sajnos. Normál CQ-t már nem is lehet játszani a task-os emberek miatt. Egyedül , a domi, team/squad dm ,koth, escalation ahol fel lelhető nyomokban még a normalitás. BreakT/Rush meccsem is számtalan volt hogy ha én nem mozdulok rá a pontokra akkor konkrétan a 60 ember állóháborúsdít játszik 25-30 percig és ez szemmel láthatólag senkit sem zavar

-
Pedro78
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Battlefield mindig is arrol szolt, es most is arrol kellene, hogy szoljon (taktika, csapatok egyutt mozgasa). Nem veletlenul vannak benne squadok es volt anno a regi szep idokben commander. Az hogy nem ugy jatsza sok ember az mar mas lapra tartozik.Szivem szerint ki is basznam az osszes retardaltat a szerverekrol, csak akkor eltunne a jatekosbazis eleg nagy resze.
-
Veiled Bride
senior tag
Battlefield és a taktikai rész? Csapatmunkára való kényszerítés? Ez továbbra is egy árkád játék mint ahogy az is volt mindíg is. Ha ezeket keresed akkor a Squad, Squad 44, Hell let loose a te játékod. Bad company 2 óta bf-ezek és tudom hogy mit lehet elvárni a szériától. Ez kisarkítva olyan mintha egy need for speed-en kérnéd számon hogy nincs olyan fizika benne mint pl egy assetto corsa-ban. Ez csak az én véleményem, nem akarok vitát generálni, nem muszáj egyet érteni vele.
-
rottenbull
őstag
Az ebben a vicces, hogy ez szamit, hogy ilyen nincs a harcteren, de az ok, hogy meglonek haromszor, futtaban tolok egy adrenalin injekciot a mellkasomba, beugrok a hazba, a sotival 2x kozel lovok az ellenhez aki azonnal megpusztul. Felveszem a fegyojat amivel at is oltozok, felugrok a tank tetejere es javitom majd ott allva kilovon a helit rpg-vel. Az ok, ilyen van minden harcteren.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nálam ugyanúgy néz ki mint eredetileg (itt bal oldalon). Amivel amúgy nincs baj szerintem, jól néz ki.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Uhh, mindjárt jobb
-
omfgk
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Mondjuk lehetne hasonló backlash a roof bug-ok miatt.
Amik azért inkább elbasszák a játékmenetet.Szóval a játékosok is azért fontossági sorrend szerint sírhatnának.
Mert a skin egyelőre 157. helyen van. -
CptAdamica
veterán
Nem azt mondom, hogy nekem bejön ez a skin, de amúgy iszonyat túlzásba tudják vinni, kábé minden skint már törölni kéne szerintük, mert van rajta egy kis szín.
Most a BF Pro-ért kapott skint is megfixálták:

Szerintem halál unalmasan néz ki a nagy fixálás után. De amúgy sírhatnának mondjuk azért, hogy a paintelést tiltsák addig, amíg ki nem javítják, dehát az jó, mert a buggal legalább tudják szivatni a repülőket.
-
omfgk
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Mondjuk joggal.
Aki tolta az MW2019-et, az tudja ,hogy hogyan kezdődött a Warzone-os őrület ami most van.
-
CptAdamica
veterán
válasz
rottenbull
üzenetére
Redditen félnek a színektől, csak a fekete/szürke/barna/sötét zöld a jó!
Ez pedig készen van:

-
- = Zk = -
félisten
válasz
IntelKiller7
üzenetére
BF4 ben is voltak hasonlók, sosem foglalkoztam velük. Ahogy a fegyó skinekkel sem...
néha már azt érzem, túltolja az emberiség a faxkodást
-
Az új season scope-ot rajtam kívül már más is kinyitotta? Hogy tetszik nektek? Nekem fura a kép színe, de amíg az ellent látom benne, nincs baj.
-
q13579
senior tag
válasz
rottenbull
üzenetére
Hogy ilyet normális körülmények között harctéren nem látsz
És pont az volt a BF6 egyik marketing fogása, hogy nem fognak elmenni a skinkurvulás felé, mint ahogy azt számos más FPS tette az elmúlt időben.Ezzel párhuzamosan a BF6 rajongói közösségei számos ütős, mégis a valósághoz jóval közelebb álló spec. skin szetteket pakolt össze pár nap alatt, amik sokkal jobban tetszenek a nagyközönségnek.
Amúgy saját megjegyzés, hogy szerintem ez megint mocskos módon felesleges tartalom és a BF-t a taktikai rész, az ikonikus mapok, az egyes fegyverrendszerek, eszközök használhatósága és megfelelő ballansza, valamint a csapatmunkára való kényszerítés kellene, hogy eladja, nem az, hogy éppen milyen színű sisak van a fejemen. De valszeg ez már max csak az Y és azelőtt generációknál működik

Egy, már korábban bemutatott példa:

-
rottenbull
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ezzel mi volt a baj?
-
-
q13579
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Vannak mellédörrentések, de azért pirospont, hogy aktívan figyelik a visszajelzéseket és próbálnak gyorsan reagálni.
-
IntelKiller7
Topikgazda
A Reddites felhaborodas utan kivettek a “Wicked Grin” skint a jatekbol.
-
Laptopom elengedve BF6 kapcsán

DLSS Ultra perfomance, minden abszolút LOW-on. A Loadout menüben a karakter mozgása is darabos volt, próbáltam VSYNC-el és anélkül, játszhatatlan. Bementem egy Breakthrough-ba fázis késéssel ugrik vagy csúszik a karakterem
Na majd Vasárnap este úja nekiülök rendes asztali gépről. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Enigma1945
üzenetére
Little bird benne van portalban már, navalrol valami link jó lenne mert ez így nem sok info.
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Most az első néhány szint meccs felénél össze tud jönni.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Minden fegyvernél lvl 20-ig van gyorsabb fejlődés. Utána lassul.
De azért kell ölni vele, nem ér kettőt sebezni, hogy adjon 1 szintet.
-
MikeWazowski
veterán
Nem úgy volt h kicsit gyorsabban kapjuk fegyverekre az XP-t?
Nekem még mindig baromi lassúnak tűnik, bár igaz, elég béna is vagyok, ebbe a játékba mindenki pro rajtam kívül...
-
IntelKiller7
Topikgazda
Végre megvannak ezek a nyomorult Twitch skinek is.
2 napja állandóan szivatnak. Elindítom, itthagyom, erre 20 perccel későb vagy abba hagyták a streamelést, vagy átváltottak másik játékra. A progress meg megállt...
-
CptAdamica
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Az very easy lesz!

-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
CptAdamica
üzenetére
Asszem akkor itt az ideje megcsinálnom a 3k 1 élet alatt javítást.
-
CptAdamica
veterán
válasz
VágniValó
üzenetére
Combat engineerként kell menni, beállítottam, hogy csak a Firestorm pályát adja, majd újonnan induló kört érdemes kezdeni, először érdemes elfoglalni pár pontot, hogy az overheat control kicsit fentebb menjen, majd érdemes IFV-t keresni, vagy AA tankot, most van egy bug, hogy a critical találat után nem megy vissza a hp-juk, de nagyon gyakran anélkül is ilyen 80%-ot mutat, aztán lehet küldeni a végtelen javítást.
Annyiból szerencsém volt most, hogy kiegyenlített kör volt kábé és a domboldalon AA-val kempelt egy squad társ, szóval mögötte feküdtem, aztán küldtem neki. Bug nélkül ez lehetetlen kábé...

-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Hogy jött össze? 2 tank egymás mellett, te meg a 2 között rohangáltál egész játék alatt?

-
Sz. Géza
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nekem még az 1. sincs meg.
Még mindig nem számolja azt a hülye ládát. -
CptAdamica
veterán
Én el nem hiszem, hogy egyszer végre szerencsém volt... csodálatos 6,3k repair. kívánok szépeket annak, aki kitalálta ezt a fostos küldetést...

-
válasz
Beaumont
üzenetére
Azért ez jóval erősebb laptop, mint az enyém. Még 2019 Októberében vettem, mert November 5-én jött a Red Dead2, ki is szolgált és szolgál a mai napig tökéletesen. Mindegy már töltöm lefele a BF6-ot

Láttam jutubin i7-9750H+RTX2060 vidit, leveszek szépen mindent és bekapcsolom a DLSS-t akkor megleszek, most erre a másfél napra, estére 1-2 órára jó lesz, hogy oltsa a szomjat. Frame gen-t első próbálkozásra nem akarom bekapcsolni, csak ha nagyon rosszul futna.
Szerk.:
Köszi, ezeket pont fél órája néztem. Nem szép remények 
-
Enigma1945
őstag
Vótmá'?
-
IntelKiller7
Topikgazda
REDSEC Assault vs. Recon.
33%-al gyorsabban tudod Assaulttal viszapakolni a pajzsod. -
Van bárki itt, aki nem mai gaming laptopon tolja? Tapasztalatok?
Vidéken vagyok és velem van az i7-9750H + RTX 2060 laptopom, hajlok rá hogy napközben letöltöm és este állítgassam
mondjuk egy medium-low kompromisszum és DLSS Quality-val hátha élvezhető. -
Khaosz55
addikt
Nagy LMG-s vagyok. Szinte állandóan azzal játszom. Ennek ellenére kipróbáltam a Pw5a3-at. Jelentősen jobban szerepelek vele. Nem vagyok pro inkább átlag gamer, viszont volt pálya eszkaláció amin első helyen végeztem. Korábban sosem volt ilyen. 40-50 méterig rendre jobb a PW5A3 mint akármelyik LMG. 50 méret felett meg már a sniperek kiszednek ha LMG-vel akarom felvenni a harcot.
Persze szerintem ez nem jó így, de legalább megvan a fegyóm.
Persze érződik hogy 30 méter felett gyengébb a PW de akkor is hatásosabb vagyok vele. -
q13579
senior tag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Ezt írtam valamelyik nap... A HSZ-ek jelentős része is ezzel kapcsolatos. Egy vicc, hogy a playerek jelentős része arra van presszionálva, hogy ezeket az értelmetlen challange-ket teljesítgesse ahelyett, hogy egy jó ízűt játszana valamelyik libling moddal és segítené teljes erőbedobással a szakaszát, vagy csapatát a lehető leghasznosabb módon.
Képzeld el, hogy a 32 playerből aznap 15-nek az a challange, hogy csipával legyen meg 10 kill... Ilyenkor szokott az lenni, hogy egy conquest-en mindenki sza... a pontokra és be vagyunk préselve a HQ-ra.
(Tegnap volt egy hasonló kör Liberation Peak-en, már 300-900 körül volt a ticket, rá voltunk préselve a bázisra, amúgy is nagyon nehéz erről a mapról onnantól kezdve kitörni, ha nincs zászlónk. Meguntam, fogtam magam és repülővel pálya másik felén ugrás, pontfoglalás. Egy szutykos squadtársam sem spawnolt rám, mindegyik tápolt az alapon...)
El kellene fogadni, hogy a játék önmagában is kíván annyi kihívást egy-egy komplexebb conquest-ben pl., ami megfelelő mennyiségű figyelmet kíván és nem elvonni ilyen felesleges marhaságokkal a playerek figyelmét. Ezt kellene, hogy XP-vel maximálisan jutalmazza a game. Nem egyéni teljesítményről szól, hanem a csapatmunkáról, sajnos ez sem jó irány...
-
vg
veterán
-
Adi01
tag
Tudnátok segíteni, mert annyira nem tiszta a dolog:
Battlepassból epic-en van a battlefield pro 9490ft-ért illetve a phantom upgrade 11000ft-ért amiben úgy láttam van Battlefield pro token.Ha jól értelmezem akkor 1500ft különbség van a kettő a között és a phantom tartalmazza azt is amit a battlefield pro is?
-
q13579
senior tag
Sajnos ez így van, sok küszködéssel jár, míg élvezhető szintre kerülsz szerintem. Lassan eltelt annyi idő, hogy teljesen kiismerte a játékosok pár százaléka a légiharcot (ez alatt a föld-levegőt is értem) és bődületes hatékonysággal tudnak tevékenykedni. Ez, a lelkes "amatőröket" sajnos nagyon eltántorítja, magasan van a belépési küszöb...
Próbáld meg először kisebb létszámú nagy mapokon. (Bár nem egyszerű ilyeneket találni....
Azt veszem észre, hogy a játék nem sok időt ad a nyugodt tanulásra
) -
vg
veterán
válasz
Khaosz55
üzenetére
Tegnap próbáltam repülőzni, a bázisunk mögött jóval mentem körbe körbe, beállítottam mint bf4-ven, Fasza, kb olyan lett. BUMM. Felrobbant, a légüteg jármú kiszedett. Mondom jóvan, biztos nem figyeltem a hangra, vagy csak nem jött át a hang. Újra, megint ugyanaz. Megpróbálom harmadjára, légűteg jármű az ellenség a saját bázisán jó messze mindentől, ugyanaz. BUMM. Semmi hang, semmi jelzés. Kiléptem, és uninstall. Majd megpróbálom pár hónap múlva újra.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Basszus köszi az infót. Az gáz. És ha a fire módot át állítom a D padra ( kontival játszok xbodon), akkor nem lehetne kiküszöbölni ezt a problémát? Na majd este ránézek, hátha.
#6908 Dr Vj: hát ez is gáz. Lehet kipróbálom a lövés gombra állítva is és ha mindkettő beállítás problémás, akkor marad a manuális távolságmérés mint eddig. Csak gondoltam könnyítek a dolgon.
-
Rony949
őstag
Menny ideig tart az Assault adrenalin szurija? 3 másodpercig? Meg mernék rá esküdni, hogy már legalább vagy 15 killem volt vele, de ahogy a képen is látni, csak 6-ot regisztrált. Így jó lesz megcsinálni az összes assignment-et meg challenge-et.
-
ProEvoFan
nagyúr
Battle Pass folyamat fixen adja a +10% xpt?
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ahogy írták, olyankor eldobja a pakkját és a revive is E betű, innen jön a dolog, még nem jártam így szerencsére. Én is szinte csak engineer-ként tolom, ha egyszer megunom kipróbálom a support-ot, de nem unom.
Néha CQB Lockdown-ba bemegyek Assault-ként AK-205-el egy kis darára, de az Engineer-t élvezem a legjobban, mert így nem olyan mintha szimpla lövöldözős PVP-vel játszanék. -
Veiled Bride
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Kizárólag engineer vagyok, mást nem próbáltam.
-
CptAdamica
veterán
5700, 5800, 5850, 5700 rák egye már meg ezt a fos küldetést.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Az E-vel szeded fel a loadout-ot. A revive is az. Szóval valami ott lesz. Csak az Engineernel csinálja?
-
Veiled Bride
senior tag
Engineer-ként ha újraélesztem a squad társam akkor automatikusan átvált az ő loadout-jára. Mit kéne beállítani hogy újraélesztéskor ne vegyem fel a másik loadout-ját? Bétában sikerült beállítani de már nem emlékszem hogyan.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ezt így itt hagynám, a breakthrough élmény
3 ticketünk maradt, mert a csapat képtelen volt a füstöt használni.
Utána a következő ponton el is vesztettük, valamiért 3-at kell utoljára egyszerre megtartani ezen a pályán. 
-
Ellia
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ezzel nem vitatkozok.
-
Ellia
addikt
Blackwell Fields dominitation map mekkora egy hulladék, esély sincs flankelni kb... 90%, hogy az nyer, aki a B-t elfoglalja hamarabb. :/
-
nincsnév007
addikt
only in bf6 xdd -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
CptAdamica
üzenetére
Azt a szájbatekert 75 reviveot csinálom már 3. próbálkozásra. Asszem 56 volt a legtöbb. Verjem bele...
-
-
Pro!Petya
addikt

-
-
Enigma1945
őstag
-
-FreaK-
veterán
válasz
Lehiñito
üzenetére
Zoomra. Akkor ahogy zoomolsz, rögtön a bemért távolságra állítja a zero-t, így gyakorlatilag nincs bullet drop. Viszont fontos, hogy ha nem sniperrel mész, állítsd vissza, mert ugyan ez az opció fire mode-ot is vált, így automata fegyvernél vissza állítja single shot módra. Eltartott egy darabig míg rájöttem, hogy mi a baj.
-
Rony949
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
10 fos meccsből (értsd, az egyik fél leuralja az egész meccset) 1 egész izgalmas lett.
Ez az Escalation mód az egyik legjobb dolog, amit beleraktak a fejlesztők.

-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok. Aki használja a range finder tartozékot sniper puskával, az beállította már valamelyik gombra az "automata távolság állítást"? Melyik gombra érdemes, ami hatékony? Zoomra, vagy a levegő visszatartásra, vagy esetleg a lövésgombra?
-
CptAdamica
veterán

És nektek milyen napotok volt? -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Enigma1945
üzenetére
Vagy későn nyomod el, vagy túl korán. Ha túl korán, akkor simán van ideje újból bemérni, és mivel nem fogja elnyomni a 2 rakétát a csalikra, ezért simán le tud szedni. Neked meg nem fog olyan gyorsan újratölteni a flair.
-
Enigma1945
őstag
sziasztok, az miert va, hogy helizek, jon a raketa, kinyomom a csalit, es megis be kapom a raketat? ez bug lenne? vagy valami mas van a dologban? itt nem a breadley jarmu raketajara gondolok, nem is a tow missile raketara, mert azokat ugye a gep nem is jelzi, max lathatod szemeddel hogy jon a raketa es kikerulod ahogy tudod.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért tényleg szépülnek az emlékek.
Sokan agyonkorlátoznák az egészet, lásd pl. promod a cod4-ben, stb, mert nem is vagy ember, ha valami egyedit csinálnál. Az ilyenek armázzanak inkább...
Én teljesen elvagyok az arzenállal, használok is mindent amire csak lehet, ha úgy adja ki, nem glitchelek, de pl. simán elfogadhatónak tartom a drónos dolgokat is, még mindig jobb, mintha a helit, jetet viszik el kiugrani. Megha spotolná legalább azt az 1 embert mindenki, aki lelőtte, amihez konkrétan egy rövid Q betű kell mindössze, nem lehetne sunyulni.

És pont az volt a BF6 egyik marketing fogása, hogy nem fognak elmenni a skinkurvulás felé, mint ahogy azt számos más FPS tette az elmúlt időben.

FollowTheORI