Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sixpak

nagyúr

válasz bager13 #8306 üzenetére

"Persze ehhez jól össze kell dolgozni."

Lol, faszságokat én is tudok mondani. :D
    Mesélj még valami okosságot.
    Mit dolgozol össze a haveroddal, ha soha nem látott mennyiségű (és hatékonyságú) anti vehicle eszköz áll rendelkezésre?
    Ha 5 (öt!!!) engineer szerel folyamatosan, megállás nélkül, akkor sem fogod túlélni, esetleg nagy szerencsével, ha sikerül visszavonulnod.
    Nekem 100x volt olyan, hogy hegesztettek 5-en, de egyszerűen kevés az is, ha már 2-3 ember a 20-30-ból kinézett magának, akkor véged van, szerelhetnek 20-an is.
    És nem enemy tankról beszélünk, csak szar gyalogosokról.
    Ettől függetlenül én elvagyok a tankba, minden részben tankoztam, de aki nem látja, hogy az előző részekhez képest milyen lett a járművezés, az vak vagy fogyatékos.
    Emellett a pályák kialakítása sem igazán kedvez a járműves matyiknak.
    Elhiszem, hogy te meg a random haverod tank killing machine-ek vagytok, de az 100%, hogy a meccs 90%-ban bújkáltok és/vagy botok ellen toljátok.
    A megoldás: a sok fiszfasz anti vehicle szarságot nerfelni, jármű csak belső nézet és mindkét oldalnak legyen tankja, akkor eljátszhatnának egymással a járművek, nem gyalogosokra kellene vadászni lesből.

Edit: mindig elfelejtem, attack/defend módról beszélek, a körbe-körbe futkozós cirkuszról nem tudok nyilatkozni. :D

Új hozzászólás Aktív témák