Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bager13
üzenetére
"Persze ehhez jól össze kell dolgozni."
Lol, faszságokat én is tudok mondani.

Mesélj még valami okosságot.
Mit dolgozol össze a haveroddal, ha soha nem látott mennyiségű (és hatékonyságú) anti vehicle eszköz áll rendelkezésre?
Ha 5 (öt!!!) engineer szerel folyamatosan, megállás nélkül, akkor sem fogod túlélni, esetleg nagy szerencsével, ha sikerül visszavonulnod.
Nekem 100x volt olyan, hogy hegesztettek 5-en, de egyszerűen kevés az is, ha már 2-3 ember a 20-30-ból kinézett magának, akkor véged van, szerelhetnek 20-an is.
És nem enemy tankról beszélünk, csak szar gyalogosokról.
Ettől függetlenül én elvagyok a tankba, minden részben tankoztam, de aki nem látja, hogy az előző részekhez képest milyen lett a járművezés, az vak vagy fogyatékos.
Emellett a pályák kialakítása sem igazán kedvez a járműves matyiknak.
Elhiszem, hogy te meg a random haverod tank killing machine-ek vagytok, de az 100%, hogy a meccs 90%-ban bújkáltok és/vagy botok ellen toljátok.
A megoldás: a sok fiszfasz anti vehicle szarságot nerfelni, jármű csak belső nézet és mindkét oldalnak legyen tankja, akkor eljátszhatnának egymással a járművek, nem gyalogosokra kellene vadászni lesből.Edit: mindig elfelejtem, attack/defend módról beszélek, a körbe-körbe futkozós cirkuszról nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

FollowTheORI
IntelKiller7