Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
V60
aktív tag
Sziasztok!
Valószínűleg Én vagyok egy láma de a Steam-en megvett játék hogy nem indul el? A kezdő képernyőn EA fiókot kér jelszóval
Van EA fiókom ( Dead Space 2023-al ) de ennek mi köze a Steam-en megvett játékhoz?
Mit kéne tennem?Segítséget előre is köszi!
-
Madn!ght
addikt
Üdv Skacok!
Hosszú kihagyás után ismèt csatlakozom a Ph! Battlefield közösséghez!!
Tegnap próbaként mentem pár kört, az öreg vasam ellenére nagyon jól adta.
Brutálisan jól működött a hitreg. Korábbi részeknél mintha input lag lett volna, itt pedig épp ellenkezőleg! Az egykori bfbc2c, bf3 rövid sorozatra beállt játékstílusomhoz nagyon feküdt, csípőből is szedtem az ellenséget. A grafikai beállításokon még csiszolnom kell, mert mintha kicsit “homályos” lenne a játék. De ettől függetlenül nagyon adta az egykori BF hangulatot.
Már csak a gyerkőceimen fog múlni, mennyi időt tudok rá szánni, de egy kis agyzsibbasztáshoz több, mint ideálisnak ígérkezik!
-
-
vigyori78
őstag
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mert már több mint 2 órát játszottam vele mivel a kampánnyal kezdtem, most nézegetem a multi gameplayt és ez a hitreg valami borzalmas fos
-
Veiled Bride
őstag
válasz
redingitell
üzenetére
Béta driver. Inkább megvárom a véglegest.
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én már refundolnám ha tehetném, ez a hitreg baj megmaradt a bétából, 10/8 emberen átmegy a lövedékem, már felbaszott
-
redingitell
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Van AMD driver
-
IntelKiller7
Topikgazda
Nyugodjon meg mindenki, itt nem lesz szabadságolás karácsonyig.
Mert, ha ez a rész is a földbe áll, akkor mindenki kereshet magának másik munkát.
-
Veiled Bride
őstag
válasz
glspeter1
üzenetére
Igen biztos hamar jön egy patch majd amiben az eddig észrevett bugokat javítják. Amúgy engem nagyon beszippantott. :) Alig tudom abbahagyni. :) Iszonyat jó lett! Azonos grafikai beállításokkal még jobban is fut talán mint a béta. Pedig még rendes amd driver sincs hozzá.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
laragirl83
üzenetére
Probáld meg az EA app -nak a cache törlését. (bal felül, Help -> App recovery)
-
Laraxior
titán
Ébredeznek a játékosok, gyűlik a queue...
-
Eversmann
senior tag
válasz
laragirl83
üzenetére
EA App? Ha végképp nem megy, refund és vedd meg újra steamen
-
glspeter1
őstag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Össze vissza mutogat mindent is. Van, hogy egy ideig megy aztán megakad mind a két oldalnak. Szerintem hamar javítják majd.
-
Garsza
veterán
Most indítanám elősször és nem tud csatlakozni az online szerverekhez. Mi lehet a gond?
-
petymeg
addikt
Jól látom, hogy HC mód csak conquest-ben van?
-
laragirl83
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Hát nálam ugyanaz mint este.. miden jelzi nincs telepítve. Képtelen vagyok firing rangen kívül bármit is csinálni.
Azt reméltem mára patchelik. Csak fogytán a türelem. -
Veiled Bride
őstag
Kicsit bugos a conquest ticket számlálója. Az előbbi körben már meccs elején 0-0 volt az állás és végig ezt mutatta. De tegnap volt hogy az ellenfélnél jó volt, az én csapatomnál pedig végig nullát mutatott.
-
válasz
laragirl83
üzenetére
Pedig tegnap javították a hibát, olyan 11:30 ra már ment rendesen.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
Enigma1945
üzenetére
Én nagyon adom a 2. üléseket, végre nem súlytalanok, hanem kell félni tőlük, remélem nem fogják rommá nerfelni.
-
Nekem eddig egyetlen egy bajom van csak, hogy a bétában tapasztalt desync továbbra is megvan, habár nem olyan mértékben és javult de még itt van, néha ott áll előttem az ember, lövöm, belemegy fél tár de nem regisztrálja a lövéseket, eléggé idegesítő
-
Sontir Fel
őstag
Este véletlenül ráleltem erre a gyöngyszemre. Aki szereti a HCt, annak bátran ajanlom. Még a tárban maradt lőszer is ugrik, ha nem üresen megy a csere
-
laragirl83
őstag
Tegnap este elengedtem, mondván majd patchelik....
Ma is ugynaz, qrva ea app, indít, semmmi nincs telepítve, purchase....
De most komolyan.
MW2019 óta ezt a napot vártam. Van még tütelem de na
-
-FreaK-
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
Shoti azért nekem gyengének tűnt kicsit. Tegnap egy egész tárat rálőttem egy sniperre 10-15m-ről, úgy hogy alig mozgott és a test közepére céloztam, nem halt meg viszont utána fejbelőtt így én meg igen.
-
Gigi01
őstag
Egy Phantom-al én is beléptem! A béta nekem nagyon adta.
-
omfgk
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
Most egyelőre a balance-t torzítja az ,hogy mindenki kis szintű.
Első rakéta a tank elleni.
Gyorsan fog változni a Heli és a Jet egészségi állapota.

Tank szintén. Mert az RPG szintén nem elérhető az elején. -
-FreaK-
veterán
Ja így már értem. A grafikai beállításokba érdemes jobban belemászni, arról most épp ezt a videót kezdtem el nézni:
BEST Optimization Guide | Battlefield 6 | Max FPS | Best SettingsVagy itt a Hardware Unboxed videója, ahol megmutatja, hogy az egyes beállítások milyen változást okoznak:
Battlefield 6, 43 GPUs Benchmark @ 1080p, 1440p & 4K -
Enigma1945
őstag
A tank gunner, és a heli iszonyat erős. Úgy öltem velük a játékosokat, mintha botok ellen lennénk. Legutóbb BF3-ban voltam ennyire sikeres a járművezésben.
Amugy szerintem nagy kamu volt ez, hogy a shotit gyengitettek. Ugyanugy eros az is.
A free pass az hol van? -
CptAdamica
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Szerintem a store csak később fog indulni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nálam béta alatt volt ilyen, most teljes kiadással nincs gondom.
-
Mr.Csizmás
titán
mert a Phantom az ingame dolgok, az xp boostnak nincs plusz tárhelyigénye, a skineket meg tartalmazza alapból a játék adatfile-i. (hogy lássák a mezítlábasok is meccs közben)
ha megvetted, töltsd le, a menüben látni fogod az üzeneteknél (legalábbis nekem oda jött a bétás, 2042, meg twitch-es dropok)
-
-FreaK-
veterán
Ajánlom megnézésre:
Ultimate Battlefield 6 Best Settings Guide for PC and Consoles - TheCadWomen -
Na jólvan, megnéztem a hszeket mindenhol, meg a videókat, oszt én is megvettem steamen a simát, eddig bírtam

-
Nyigu
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni! Ps5re megvettem a phantom edition elővételben. Csak a standard edition tudom letölteni. Hiába választom ki a phantom editiont nincs letoltes csak learn more! A phantom kiegészítő azt írja :
HibaEzt a terméket a következő okok miatt nem vásárolhatja meg:
Már rendelkezik a következő termékekkel, amelyek ütköznek a megvásárolni kívánt termékkel:
Battlefield™ 6 Phantom Pack
Köszönöm szépen a választ előre is!
-
Mr.Csizmás
titán
a 2042 féle "store" (ahogy bp-ért lehetett venni vackokat) és a fegyverkollekció (nézegetni mi van meg, milyen kiegészítőkkel) kikerült vagy csak én nem találtam este?
-
boogie84
veterán
Udv,
3440x1440-es felbontason labdaba rug az 5800x3d+16gb ram+3080 kombo? Betaban lowon 100+ fps-em volt, egesz jatszhato volt. -
batai15
félisten
Nálam a portál pályák nem mennek. Konkrétan a deploy napot alulról látom és nem tudok semmire kattintani.
-
Hedon
tag
A menü COD-osítása a hangeffektek tekintetében 95%-osan elfedhető: A hangbeállításoknal az UI hangerőt kell levenni 0-ra.
A menü narrációt is ki lehet kapcsolni, ez nagyon jó hír.
Több játékos jelezte, hogy fegyverváltáskor vagy loadout menüben a modellek megjelenése előtt statikus interferenciára emlékeztető vizuális torzítás jelenik meg.
Ez az effekt nem volt jelen a béta verzióban, és sokak szerint feleslegesen zavaró vagy fárasztó, különösen hosszabb testreszabás során. Ez engem nagyon zavar.
Hogyan lehet letiltani a glitch/flicker effektust? :D Lskull: :: Battlefield™ 6 Általános témákHa még eltüntetnék a felhasználói felület felesleges díszítéseit, és kicsit átszabnák a menürendszert, ami miatt annyian keseregnek a bf6 fórumain, egy nagyon jó játék lenne az eredmény.
-
L_ajos
őstag
CoD repült, VF maradt!
Viszont már meguntam a magányos Rambo-t, így aki teheti vegyen már fel hogy ne egyedül kelljen játszanom. Sajnos nincsennek hosszú évek óta játszótársaim.
Discord, semmi sem akadály.Steam: Foxxika --> Profilom: [link]
Jó játékot mindenkinek!
-
F e Z o
veterán
Audio beállításoknál, mi a különbség a WAR TAPES és a WAR TAPES V.A.L. között?
-
mg1992mg
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Első BF, amit megvettem, ráadásul indulási napon.
Már a béta is nagyon bejött, teljest még csak egy meccset tudtam menni,
de öröm látni, hogy a 2042 után le tudtak tenni egy ennyire jó BF-et. -
Lendova
őstag
Az eddigi legjobb CoD.
-
Enigma1945
őstag
Na kinek hogy tetszik a game?
Szerintem simán az év játéka
-
CJ4567
nagyúr
Az ideális beállítás az a gsync + vsync on, és a monitor max képfrissítése alá 3-4-el korlátozni a képfrissítést, illetve antilag/reflex be.
Gsync mellett a vsync addig nem okoz hozzáadott késleltetést, amig el nem éred a monitor maximum képfrissitését, ezért kell a maximum alá korlátozni az FPS-t.
Ha valamiért ezek ellen vagy, akkor viszont annyira korlátozd le az FPS-t, hogy maximum 90% körül legyen a GPU kihasználtsága, ez önmagában csökkenti az input lagot, és alacsonyabb késleltetésed lesz, mintha 100%-on menne, több FPS-el.
Ha NV kártyád van, akkor ezeket könnyen tudod ellenőrizni magadnak is, mivel az NV app overlay-e képes render, és teljes PC késleltetést is kiírni.
-
Dtomka
veterán
válasz
Khaosz55
üzenetére
Nálam a 3d alkalmazás.. -ra van beállítva. És első, hogy minden játékban kikapcsolom. Nincs képtőrés és az input lagg is alacsonyabb.
Ha van g-sync akkor a v-syncet mindig off-ra ajánlatos tenni az nvidia global beállításban.
Tény a v-sync segít, hogy ne legyen képtőrés cserébe növeli az input lagot. Bár ha gyors-ra van beállítva az még jobb ha nincs g-sync-es monitor. Elég sok tesztet és videót megnéztem és ezek alapján írtam a fentieket. -
malacka87
őstag
Lvl 20-ig behúztuk! Nagyon jó lett tank heli gameplay isteni!
-
Hedon
tag
Ezt hosszú lenne megválaszolni, de ha van kedved, érdekes olvasmány: G-SYNC 101: Optimal G-SYNC Settings & Conclusion | Blur Busters
A lényeg, hogy játékfüggő. Vagy kell, vagy nem. A freesync ,vagy gsync mellett gyakran "remeg" a kép, ilyenkor a vsync megoldja a problémát. Ki kell próbálgatni. Általában az alkalmazáson belül érdemes beállítani, de én nem sok különbséget tapasztaltam a VGA alkalmazáshoz tartozó beállításaihoz képest. Nem okoz laggot. (Nekem be van állítva néhány alkalmazáshoz az fps limit is, alálőve a monitornak 2-3 fps-sel.) -
MikeWazowski
veterán
Belenyomtam 2 órát az SP-be, és azt kell mondjam ez a játék más szint, mint amik eddig voltak. A grafika, a fények és a hangok valami irdatlan durvák. Az optimalizálás is tökéletes, semmi buggal nem találkoztam. Kegyetlen jó game lett.
-
Hedon
tag
Semmi köze az elővásárláshoz, felesleges újravásárolni, nincs köze a bétához sem. Biztosan javítják, de én újratelepítettem és működik.
Nagyon fluid, i7 7700K 1080 8GB és 16GB rammal hasít LOW beállításon, kell a gsync mellé a vsync is.
A játékról elsőre... nekem nagyon nem szimpatikus ez a cod-os hangulatú menürendszer az infantilis csilingelő-sercegő menühangokhoz, remélem, hogy ki lehet majd kapcsolni. A jelzavarásra emlékeztető képi megjelenítés-effektek is kifejezetten zavarók. A menü így egy agyrém. Bármerre navigálok, mintha egy csengettyűvel teleaggatott asztali karácsonyfát tologatnék egy üvegszilánkokkal teli asztalon. Ezek az átlátszó gombok és az áttekinthetetlen rendszer is katasztrófa.
A játékmenet egyelőre újszerű, de nem ájultam el. Bár így szaladna a 2042 is.
Bízom benne, hogy lesznek érdekes pályák és klasszikus fegyverek. Nem tudom, minek kellett variálni, de nyilván a COD felhasználóit akarták megcélozni. Az egyik szemem nevet, de a másik keservesen sír. -
Fitzgerald
veterán
2.5 órát sikerült conquestezni végül custom szervereken. Van egy rakás vanilla szerver, egyelőre full xp van ahogy látom.
Ezt most tényleg nagyon elkapták, valami ilyesminek kellett volna lennie a 2042-nek.
3 új mapon, illetve Firestormon is sikerült játszani egyet. A látvány, a hang, a ttk, a mozgás, a személyre szabhatóság, az optimalizáció. Remélem nem nyúlnak a jól működő dolgokhoz (régi DICE-nak szokása volt elbaszni azt amihez hozzá se kellett volna nyúlni), és sok minőségi tartalom jön bele. -
Pro!Petya
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Egy EA app cache clear sem árthat akkor már
-
IntelKiller7
Topikgazda
Azt irjak megcsinaltak a bugot.
Inditsatok ujra a jatekot.
-
27 perce javították a hibát. Mostmár működik EA appból is.
-
r-chee
őstag
EA refund oldalán visszaigényeltem a Phantom Edition árát, azonnal visszakaptam PayPal-on keresztül, majd újra megvettem a Phantomot. Semmit nem kellett újratelepíteni vagy javítani, csak EA alkalmazásból kellett kilépni, majd vissza be, játék indít, s most már faxa.
Enélkül szerintem reggelig sem lett volna jó, hiába "dolgoznak rajta". -
DjDanee87
addikt
Elvileg megjavult. Be nem léptem meccsre, de menüben már nincs ott az install felirat nekem.
Azért mentem eddig is nem official serveren. Eddig sokat sikerült nyernem
5/0
-
oriic
HÁZIGAZDA
Xboxon most belement pár óra, szerencsére bugba, hibába egyéb gondba nem futottam bele (béta, preorder, phantom, twitch skinek/cuccok is megvannak). De lekopogom, mert ahogy olvasom másnak azért akadnak gondjai vele.
Jó lesz ez hosszú távon is úgy érzem.
-
Dtomka
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
Nálam minden oké de a kollegámnál jelentkezik ez a probléma. EA oldalán vette meg a játékot. Reméljük mielőbb meg fogjál oldani.
-
Enton
addikt
Botos clusterxxxx:

Mikor és kihez add majd repair tool-t? Vagy csak én voltaam a vak eddig és nem találom?
-
Hedon
tag
Ha EA appban kiszeditek a pipát a single playerből, elkezdi letölteni a multiplayert.Up: Akármit is szed le, nem működik. -
freeapro
senior tag
válasz
laragirl83
üzenetére
Én ennyit látok:

-
Beaumont
aktív tag
Sracok, aki a Phantom Editiont vette (PC, Steam), annal megjelentek a skinek, fegyverek etc? Nalam semmi.
Steam azt mondja megvehetem.
De a DLC listben meg ott vannak, amik mar megvannak a jatekhoz. -
gali777
őstag
Na a kicsomagolás után sikerült egy 2 órácskát tolni. Semmi hiba nem volt. Még szokni kell egy kicsit. A végére összejött azért egy szép karika
Muszáj leszek upgradelni a gépet, küzd rendesen
-
Dtomka
veterán
Van köztetek valaki akinél az alábbi probléma merült fel:
Megvette a játékot és mégsem tud játszani? A menüben download jel szerepel minden módnál. Van rá megoldás?
Köszi szépen előre is -
freeapro
senior tag
Az létezik, hogy EA appban nem lehet megvenni a játékot, csak PlayPro előfizetésként? Elnéztem valamit?
-
Hedon
tag
Én már nagyon várom a következő Battlefield-et!
-
Laraxior
titán
Ez a behúzod fedezékbe a csapattársad amíg feléleszted , ez óriási találmány
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van EA fiókom ( Dead Space 2023-al ) de ennek mi köze a Steam-en megvett játékhoz?
Brutálisan jól működött a hitreg. Korábbi részeknél mintha input lag lett volna, itt pedig épp ellenkezőleg! Az egykori bfbc2c, bf3 rövid sorozatra beállt játékstílusomhoz nagyon feküdt, csípőből is szedtem az ellenséget.
Alapok a fegyverek, lényegében ismeretlenek a mapok, nameg a 12 éves pistikék lehet egész éjjel gyakorolták már 

FollowTheORI