Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
quasarus
tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Hali. Ezt sasold: [link]
-
xavix13
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Ugyanez, de ha jobban megnézed csak azt írja, hogy priorizálja ezeket a mapokat amiket bepipálsz, de nem jelenti, hogy csak és kizárólag csak arra dob majd be.
Nagyon gáz, hogy nincs egy normális szerver kereső, kaszinózni kell, hogy "nagy" map-ra dobjon be, aztán ott is mehet a harc a járművekért.
10+ óra alatt 2x sikerült repülnöm, nevetséges ez az instaspawn, az viszi a gépet aki jobb pinggel spammeli az egy szem helit... -
emiki6
veterán
Ez amúgy egy kifejezetten érdekes videó a témában:
RTX 6090 Pre-Bottlenecked?! (Nvidia CPU Overhead w/ Hardware Unboxed) | Cut Down Yields
- Miért 1080p-ben tesztel a HUB.
- 720p (de valszeg igaz a 1080p DLSS-re is) renderben a 4090 teljesítménye bezuhan, mert a CUDA magok elkezdenek lekapcsolni, mert nincs elég kiszámolandó pixel.
- nvidia CPU overhead ( pl 1080p rainbow 6-ben egy 7600x-szel gyorsabb a 9070, mint az 5080)Dave567:
"De nem annyival amivel a kamus tesztek állítják…"
Melyik tesztről beszélsz? -
Derron
senior tag
Sziasztok,
PS5 (Sima) konzol esetén 1440P-s felbontással 60 vagy 120FPS el fut a játék?
-
Csokishurka
őstag
Sziasztok,
Kicsit új vagyok a játékban. Mi a leggyorsabb módja kiszintezni a fegyókat? Csak játszak aztán cső, vagy érdemesebb menni a 12v12-t, hogy minél több kill legyen?
-
Lendova
őstag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Neked se ment át.
-
Bossp
addikt
válasz
SzlobiG
üzenetére
Főleg hogy bevág egy mérést ahol a 4090 ki van hajtva míg a proci láthatóan pihen
a saját tesztje meg fhd dlss balaced
ott a 4090 ennyi fps mellett 50%-on pörögne
ennek nem tudom mi értelme a HUB meg ltetezsteli ugyanugy ugyanott az osszes procit de hat ok semmirekelloek....
-
omfgk
veterán
Itt a két legfrissebb Intel gen topik.
https://prohardver.hu/tema/intel_core_ultra_3_core_ultra_5_ultra_7_ultra_9_ar/friss.html
https://prohardver.hu/tema/intel_core_i5_i7_i9_12xxx_alder_lake_lga1700/friss.htmlOda mehet 24/7 a rinya.
-
Továbbra sincs értelme ezeknek az összevetéseknek, mert gyanítom nem alapon mennek a rendszereitek, és a jeleneteket se tudjátok lemásolni, szóval csak megközelítőleg mondhatni támpontnak jó ez az egész.
Én azt látom, hogy nehezményezik itt egyesek a linkelt tesztet ahol az AMD fölényesen veri az intelt és bizonygatni akarjátok, hogy nincs így. Totál óvoda...

-
emiki6
veterán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
A "tudomány" fontos része a kontextus, azaz a körülmények. A HUB csinált egy szervert, ami nagy káosz alatt mér fps-t, ami szerintem azért egy jó megközelítés, mert a minimum fps-ek határozzák meg hogy fut a játék; nem azt veszed észre, ha sok az fps, hanem ha túl kevés.
Nem ugyanebben a kontextusban mért adatok nem összevethetőek a HUB eredményeivel, mert a mérés nem lett reprodukálva. Ez a hub videóban el is hangzik és többen erre próbáltak utalni, ha jól értem a helyzetet.
Ribi: meg ugye CPU terhelést nem tudsz mérni érdemben, azért mértek fps-t 1080p-ben. Okkal.
Bossp: Nem lehet minden igényt kielégítő tesztet csinálni. 🤷♂️
Én azt nézném amúgy meg, hogy 9070xt-vel hogyan térnek el az eredmények, mert amd oldalon nincs akkora cpu overhead. -
Ribi
nagyúr
válasz
Szinyák
üzenetére
De mi az hogy nincs szakmai hozzáértésük?
Eleve full leírják hogy tesztelnek, direkt a leges leg CPU terhelőbb részt próbálják ki. Ezért van alacsony fps. Mert procit terhelnek. Többiek hogy tesztelnek? Melyikük mérte le a CPU terhelést? Ja hogy egyikük sem? Vagy az alap benccsel? Még hogy szakmai hozzáértés.
Kezdem azt hinni te nem érted miért úgy mérnek ahogy mérnek és ezért vagy felháborodva hogy nem értenek hozzá, miközben pont fordítva van. Nem egyszer mondják, hogy amúgy sem a konkrét FPS szám számít, hanem a procik egymáshoz mért viszonya. Mert ők a leg terhelőbb részen nézték. Full botokkal, amik lehet közel vannak a valós multihoz, de lehet jobban terhelnek. -
emiki6
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Régen tada68-on toltam, szóval ismerős, de aztán rájöttem, hogy nem baj, ha mélyebb a KB, szóval lett aula f75 idén (imádom btw). Néha jól jön, hogy van F sor.
Érdekes, hogy vannak funkciók, amik elsőre feleslegesnek tűnnek, de aztán hálas az ember, hogy van. Ilyen pl a hangerőszabályzó a billzeten. Sose kellett, mert 10 éve dacampon szabályzom a fejes hangerőt, aztán hangszórós monitort sikerült vennem (ami szintén feleslegesnek tűnt, de már nagyon örülök, hogy van) és oda jó, hogy tudom a billentyűzettel vezérelni.
Fn + nyilakra szoktam amúgy a médiavezérlő gombokat rakni. Az is nagyon hasznos.
-
-
válasz
Lendova
üzenetére
azért ne oltogassátok már lefele amikor neki annyi fps van és kész tények
amúgy ki a f@szt érdekel a hwunboxed tesztje az az egy érdekel hogy hogyan fut otthon a játékamúgymeg egy fos teszt volt így kellene tesztelni videót csinálni vagy legalább 0.1%os fpst kiírni ahogy gamer nexus már régóta használja
így volna a jó belőni a rendszert ahogy zebra_hun csinálja
nálam meg 12600K-val elmondhatom hogy fix 60fps megvan legalább
de majd csere lesz
másik érdekesség mint itt is látni csak lábon is tudnak lőni vagy karon valószínűleg a csaló így javít a statisztikán amikor sok volt a fejes -
Ribi
nagyúr
válasz
Szinyák
üzenetére
De akkor mindennel is ugyan úgy ezt meg kellene tenni, nekik meg nincs +1 órájuk mindent is kipróbálni, hogy melyik proci milyen memó frekit bír meg mi a vége meg ...
Minden alapon és kész. Userek 95+%-a úgy is így használja. Szóval nem az 5% miatt fognak +X napot elszarni, mert jajj ez így nem jóóóóóóó. Nyafi nyafi...
-
-FreaK-
veterán
Battlefield 6's Gunplay is Broken... (Kind of)
Fasza. Néha éreztem én is hogy valami mintha nem stimmelne, de nem tudtam megfogni. -
Szinyák
őstag
nem azt mondtam jó out of box stb. De sima undervolt nem kell órajelet emelni + ramok nem xmp hanem beállítva és máris más a leányzó fekvése LOL

Szakmai szempontból tróger igen az a HW én be is fejeztem . És ez nem fanboyság senki nem azt mondta ,hogy a AMD rossz simán venném most . Nálad van szemüveg úgy látom. -
-FreaK-
veterán
Tegnap találtam egy hibát a a szerver keresővel:
kiválasztottam hogy csak a 4 legnagyobb mapon keressen és csak CQ, erre egymás után négyszer(!) dobott be brooklyn bridge-re, úgyhogy kénytelen voltam azon játszani. Direkt ki-be pipáltam még1x a brooklyn mapot, nem segített.
-
emiki6
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nálam nincs gaming layer, szimlán a caps lockra tettem az esc-et gaming miatt. (Persze a 0-n se rossz, de az esc közelebb van).
Amúgy az a videó is jól jött, amit valaki linkelt, hogy a guggolást érdemes átbindelni:
- tap ctrl -> guggolás (és becsúszás)
- hold ctrl -> fekvés (és vetődés)
- shift nyomásra ne álljon fel guggolásbólCombat medic-ként, ami jó ötletnek tűnt még, hogy oldalsó egérgombokra a főfegyvert és a defibrillátort bindelni, mert azok között kell legsűrűbben váltogatni. Vagy lehet a görgőre kéne? 🤔
-
quasarus
tag
Akkor ha valakinek esetleg volna kedve kötettlenűl szórakozni , BF6-ozni Squadban ,ill. Szeretne tatikusan játszani,, Írjon privátba és küldök DC-meghívót.
-
quasarus
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Rage-elni én is rage-lek, föleg ha cheater van játékban. Ha Dc-n átvan húzva a mikrofon akkor megy a k.anyázás nálam is
De a csapattársaimat, akivel együtt szórakozunk, ugye mert szórakozni jövünk fel a játékba? Nem kinyírni egymást
Velük toxik mentes vagyok -
quasarus
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Na ez azért visz mindent
Engem a rage nem zavar. Engem a saját csapattársaimmal szembeni tiszteletlenség ami zavar, de az nagyon. -
válasz
quasarus
üzenetére
Ez pontosan így van, az ilyen 18-30 közöttiek de gyakran még a 30 felettiek is, pl annó évekig Valorantoztam ,azt ugye zömében fiatalabbak játszák, egy normális klánt vagy teamet nem tudtam találni az évek alatt ahol jól éreztem volna magam, ment a passzív agresszív baszogatás, a bedurcizás mindenen, még egy rohadt poént sem lehetett elsütni mert abbol is baj volt, inkább letettem a játékot mert egyedül az sem a legjobb
-
nanofocus
tag
válasz
pendre54
üzenetére
Ha még nincs meg a probléma forrása, akkor megpróbálom felvázolni mi a helyzet, nálam is ugyanez volt, csak béta alatt.
Az irányítás beállításainál ugye van a klaviatúra és az egér mellette. Bármit lehet bármire állítani ( kis megkötésekkel ). Az egérnél nemcsak a gombokat, de az egérmozgás irányát! is be lehet bindelni. Magyarul a váltás neked egércsúszásra van bindelve valószínűleg. Az ikonja egy irány lesz egérrel együtt. Próbáld meg úgy bebindelni hogy ne mozgasd közben az egeret, különben úgy érzékeli mintha arra szeretnéld beállítani, hogy akkor aktiválódjon az említett bind ha arrébb tolod az egeret. Ebben egyébként elég sok potenciál van, de én nem tudtam mire használni. Folyamatosan váltott másra ha egy bizonyos irányba toltam az egeret, a beállítása megoldotta.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
quasarus
üzenetére
néha, ha olyan akkor szólok, de 90%-ban hallgatom a közöst PTT-vel - nem fogsz tőlem hallani minden orraesésnél kifogásokat

-
válasz
quasarus
üzenetére
Van pár nagyobb "gyűjtő" discord szerver de tapasztalatom szerint ott mindig van 1-2 ember aki toxic, legalábbis én még nem tudtam olyan nagyobb DC szerveren játszani ahol ne futottam volna bele ilyenbe, próbáld ki őket aztán próbálj azokkal játszani akik szerinted elfogadhatóak, manapság nehéz toleráns embereket találni, sokan bedurciznak még a legkissebb dolgon is, sajnos.
-
quasarus
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A "Nem beszélek" teljesen off mikrofon, no discord? Vagy csak nem beszélsz játék közben? A taktikát hasznos volna megbeszélni, kommunikálni menet közben
-
quasarus
tag
Sziasztok. Van itt esetleg egy toxik mentes BF6 klán vagy csoport akihez lehet csatlakozni?
-
Nincs olyan, hogy csak CPU FPS
, szerinted olyankor nem a VGA renderel? Annyi, hogy minel alacsonyabb felbontasra mesz, annal kevesbe leszel GPU altal limitalva...De ha teszt metodikabol az nincs meg, hogy kulonbozo felbontasu meresekbol szarmazo FPS ertekeket nem tudsz egymassal osszevetni, akkor valoban inkabb engedjuk el a diskurzust

-
-
Garsza
veterán
És a felbontás mértéke mióta is befolyásolja a CPU FPS -t?
De azért hidd el tudom mire van a DLSS.
De hagyjuk az egészet ennek a vitának semmi értelme.
Ha valaki szentül hisz valamiben az értelmetlen győzködni az ellenkezöjéről.
Lendova
Az megvan hogy azért mértem olyan beállításokon mint HWU kivéve a DLLS vs natív hogy az 5080-t közelebb hozzam az 5090 -hez. Minél jobban kivegyem a GPU teljesítmébybeli eltérést ha már CPU -t mérünk.Zárjuk le a témát hoztam egy mérést mindenki lássa bele amit akar. És vonja le a saját következtetését.
Nekem jól fut a játék az ótvar Intelen is nekem ennyi elég.
-
Na, csakhogy előhozakodják egy ritka, egyedi problémával, amire egyelőre nem találtam megoldást, itt a fórumon sem találkoztam még ilyennel, ezért leírom, hátha a kollektív bölcsesség ez esetben is segít.
Kissé hosszadalmas lesz, de mindent igyekszem pontokba szedni, hogy elkerüljük a felesleges köröket.
A probléma lényege, hogy harc közben, gyors egérmozdulatoknál, az elsődleges fegyver hirtelen átvált, az aktuális kaszt gadgetjeire, amik egyébként sem az egérre vannak kiosztva, hanem a billentyűzetre.
Tehát például, supportos vagyok, és az elsődleges fegyver helyett hirtelen a defibrillátor van a kezemben, amit egyébként a 3-as gombbal tudok aktiválni, majd egy további gyors egérmozdulat után, a mobilpajzsra vált, ami meg a 4-es gombra van kiosztva.
Fontos tapasztalat: csak akkor van ez az anomália, ha az egérrel, csak a jobb irányba történő gyors mozgást végzek, ha a balra mozgatom, ugyan olyan gyorsan, akkor nem jön elő a hiba, már vagy százszor kipróbáltam!
A neten nincs sok ilyen irányú hiba, de két esetet találtam, ott se írtak értékelhető megoldást. [link] [link]
A második linken azt hozták fel, hogy a hibát jelentő véletlenül nyomta meg az egér egy másik gombját, és azért történt mindez.
Nálam ez kizárt, mivel az egérgörgővel, csak az elsődleges, és a másodlagos fegyvereket tudom cserélni, az egér bal oldalán lévő gombjára, meg csak a gránátdobás van aktiválva, ez normálisan működik, a két gadgetet, mint írtam is, kizárólag csak a billentyűzeten tudom aktiválni, azokhoz a gombokhoz meg kizárt, hogy véletlenül nyúljak.Mikkel próbálkoztam eddig, eredménytelenül:
1./ Az egereket, az összes USB portban kipróbáltam (van nem kevés), nem hozott eredményt.
2./ Kipróbáltam, hogy a billentyűzetet kihúztam, és csak az egér volt bedugva, és így is jelen van a hiba, miközben még egyszer, a két gadgetet, normál esetben, kizárólag csak a billentyűzettel tudom elérni, az egérrel nem.
3./ Van itthon 3 db egér, más gyártóktól, mindnél jelen van a gond.
4./ A játék lobbijában nincs probléma, ott akármilyen gyorsan mozgatom jobbra az egeret, nincs anomália, csak konkrétan a játékban.
5./Az Eszközkezelőben bekapcsoltam a rejtett nézetet, és minden kiszürkült elemet töröltem, nem hozott eredményt. Az egér tulajdonságainál, a rámutatás pontossága funkció kikapcsolva.
5./ A játék beállításaiban, az egérre, és billentyűzetre vonatkozó beállításokat visszaállítottam a gyárira, nem hozott eredményt, egyébként is csak az érzékenységek voltak némileg módosítva.
6./ A BF 2042-ben nem tapasztaltam ilyet, és kipróbáltam még a szintén pörgős Delta Force játékban is az összes egeret, egyikkel sem jött elő a probléma.
7./ Windows 11 van nálam, a legfrissebb 24H2-es, naprakészen.Ezek alapján, én arra a következtetésre jutottam, hogy ez csak a BF6 speciális problémája, és nem köthető a hadverekhez, hanem valamilyen szoftveres, beállítási gond lehet a háttérben, de fingom sincs, hogy mi lenne a megoldás, de piszok zavaró.
Szóval, bármi egyéb ötletet, javaslatot, előre is köszönettel veszek.
-
lowzor
veterán
Én az aknákat lassan jobban gyűlölöm, mintha RPG-vel lőnének a tankra. Városi pályákon már lassan félek tankkal vagy IFV-vel menni, mert elég gyakran rájuk futok.
-
Felskalazassal annyit csinaltal, hogy lenyegeben alacsonyabb felbontason merted, mint a HW unboxed... remelem erted, hogy igy miert nem osszevetheto a nativ 1080P-vel....

Ha a HW Unboxed is 1080P plusz felskalazassal merte volna az osszes CPU-t, a sorrend akkor is azonos lenne a CPU-k kozott, csak az FPS ertekek lennenek megdobva, ugy mint nalad...
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
"Most szokok vissza 40 éves fejjel"
A megoldás, hogy várjál még bő 30 évet, és menni fog. tapasztalatból mondom.
-
goccer
aktív tag
válasz
batai15
üzenetére
+1, amikor haverommal rászabadultunk egy tankra 20-20 kill alatt ritkán álltunk meg. Nem tartom magam elit tankosnak, de még Liberation Peak Breakthrough-ban egyedül is volt, hogy lőttem 20 körül, úgy hogy alig javítottak, és haladt a csapat előre. Ha nem tudsz tankozni és ott is csak a W-t nyomod, akkor lehet kartonpapírrá változik, nem tudom
-
Mr.Csizmás
titán
+Lendova How DLSS quality level affects CPU load : r/nvidia
vszeg ez lesz a magyarázat.
-
Garsza
veterán
Segítek.
Hw 5090 -vel mért én meg 5080 -val. És egyébként mi köze a CPU erőviszony bemutatásához a GPU munkájának a megkönyítésével.
Ha CPU erejét akarjuk bemutattni akkor a GPU -t ki kell venni a képletből. Ezért van 1080p -n mérve és én konkrétan azért kapcsoltam DLLS -t hogy valamelyest kompenzáljam az 5080 hátrányát az 5090 -vel szemben. -
redingitell
senior tag
Gondoltam játszom egyet most reggel. Menübe beenged, majd pedig bármit szeretnék indítani, kiírja, hogy vedd meg a játékot és telepítsd, Érdekes így nagyjából 20 óra játék után......
ui: Repair megoldotta. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
SoulReaver
üzenetére
van egy rossz hírem...

-
SoulReaver
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Hát csak ki lehet nem? Ne eröltessék már rám
-
Lendova
őstag
Tudok én is mérni úgy 60 másodpercet az akció közepén, hogy sokkal több fps-t hoz az 5800X3D-m, mint amennyit bármelyik tesztben is látsz. De akkor is elfogy nagyon durván helyenként, ha akarom, ha nem.

Másik pálya, más körülmények.
Pld. a 2 amerikai pálya, amikor már lebontottak sokmindent a játékosok, tud produkálni brutál framedrop-okat.
Ismétlem. Erőviszony arány bemutatására tök jó a tesztjük. Aztán majd a gyakorlatban kiderül, hogy mostoha körülmények között mekkora fps-t tud tartani 1-1 CPU. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
SoulReaver
üzenetére
hol lehet kikapcsolni pc-n?

-
oriic
HÁZIGAZDA
Állítólag elkezdték bannolni Cronus Zen usereket
[link]
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
Aki Pc ről játszik, érdemes kikapcsolni a crossplayt?
Most szokok vissza 40 éves fejjel, nem vagyok egy reménytelen shooter, de azért sokszor olyan lövésekbe szaladok, amin csak pislogok…
Meg ez az smg meta… én is inkább azzal tolom, mert városi pályán az agyatlan szaladgáláshoz az való, meg a shoti…
Van már pár kedvenc fegyóm, de alig tudom fejleszteni őket sajnos… lvl32 vagyok most.
-
FaTHI
őstag
Pc Guru:
"Mindenki, aki az EA App-ban rendelte elő a Battlefield 6-ot, ám a hibák miatt a rajt idején nem tudott játszani az FPS-sel, 24 db 60 perces XP Boostert kap: 12 db Career XP Boostert és 12 db Hardware XP Boostert. Ez már önmagában is elég ahhoz, hogy behozzuk a lemaradást, ám a java még csak most jön: az érintett játékosok teljesen ingyen megkapják az első prémium Season Pass-t. Akik a Phantom Edition-t vásárolták, ez utóbbi helyett a Season 2-höz kapják meg a csatabérletet, hiszen a drágább kiadáshoz már egyébként is járt az első szezon bérlete. Nem is rossz ez kárpótlásnak, ugye?" -
BandiHUN
veterán
válasz
kzolee216
üzenetére
Alt-tabkor van ilyen nekem is. Viszont csak ott van rövid anomália, igazából lényegtelen, ki nem fagy a gém, ami lényeges.
Más: nektek nem bugzik a shoti? Nekem sokszor van olyan, hogy kell ellőni 4-5x az ellenfelet, nem ad hitet, viszont megpusztul, de mintha "meghalna", ha visszalő se sebez engem, mintha már az első lövést elkönyvelné a szeró, de időbe telik, mire megkapom a killt, vagy hogy is fogalmazzam, pl. jön szembe a csávó, löv{k shotival, látom, hogy mozog tovább, látom, hogy még lő rám, de nem sebződök, aztán esik össze.
Más fegyónál nem láttam ilyet, hitmarkerek, kill, semmi ilyen "utómozgás".Egyébként Razer egérrel furák a fények, Mamba Elite-em van, valami 20 zóna van asszem', nem tudom, mi van bekapcsolva, de az egéren a fények a képtartalmat másolják, mint egyfajta "ambilight", fura, de szép
Eddig semmi játékban nem volt ilyen, az alap beállított fény van. Elsőre azt hittem, összeakad a razer szoftverével
-
feco70
senior tag
Szerintem senki nem játszott annyit Bfbc2 vel mint én, az után semmi nem volt jó számomra, na ez most igen
-
Pro!Petya
addikt
Ti nem tapasztaltok ilyen screen tearing -hez hasonló jelenséget?
Azért írtam hogy hasonló mert maga a képkocka törés nem látszik hanem néha csak ilyen elmosódott az a sáv vízszintesen ahol találkozik a 2 frame..
Már a bétában is írták páran meg ahogy látom redditten most is jelen van
-
Barell
őstag
Természetesen nem. High-ra van állítva minden, vram masszívan a helyén 10Gb alatt. Most visszaraktam az utolsó hivatalos drivert az elvileg bf re szánt béta helyett, valamivel jobb lett, de még mindig nem az igazi. Minden más (fortnite, cs2, gta, silent hill f stb.) nagyon sima de ez valahogy nem tud az lenni annak ellenére sem hogy minden szám rendben van.
-
batai15
félisten
válasz
Hiei555
üzenetére
Szerintem nem egy játékot játszunk .. korábbi Bf-ekben sem volt több jármű pályánként. Az operation firestorm pályán is van elegendő , ha több lenne meg az lenne a gond.
Tegnap sogorral tankoztam , gunnerem volt elég sokáig bírtunk valami 16 killje lett. A járművek mindig is jók voltak megfelelő kezekben. Ellenkező esetben hamar ki lőttek , ha nem így lenne akkor esélyed nem lenne ellenük. -
batai15
félisten
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ha szemből oldalról lövöd nem pukkan el.
Ha a tornyot is olyan szögben találod el instant pukkan. Emlékeim szerint régebben is így volt , és igen ez áll közelebb a valósághoz. -
emiki6
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ja igen, úgy emlékszem, hogy a tank háta gyengepont volt a bf3-ban is.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Pont most nezem, hogy 3 oraja tettek ki a hivatalos BF oldal.
[link]Bradley vs. RPG
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Apple iPhone 15 128GB fekete
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a saját tesztje meg fhd dlss balaced

Más fegyónál nem láttam ilyet, hitmarkerek, kill, semmi ilyen "utómozgás".
FollowTheORI