Hirdetés
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Naptár szerint még 3 premium kés van vissza. Nekem már csak 2 premiumos kés kell meg 2 battlepackos. Hmm.
Szerk: persze k@rvára nem érdekelnek a kések. Kb 10-et késeltem a játékba...
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Szereti valaki a Squad Deathmatch-et? Találtam egy régi headsetet, úgyhogy lehetne játszani, bár még n00b vagyok.
-
marilllyo
veterán
válasz kisza25 #44850 üzenetére
Néztem a profilod...persze IVF...nézem mondom mi a titok... Jólvan...COPY loadout...kipróbáljuk....átlapozok Gyulára...Szúnyog helikopter...hmm...copy(bár csak az IR flare volt a különbség) ....megyek a játszani...belépek... DAFUQ shorty meg csillámpóniszínű AK.... hohó...így jöttem rá, hogy az a gomb kompletten másol mindent.
(#44853) BomiBoogie: A legnehezebb mód...én szeret(tem).
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Bjørgersson
félisten
válasz BomiBoogie #44853 üzenetére
Akkor már inkább domination.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #44855 üzenetére
Áh, ahhoz nem értek.
(#44857) kovy29
Na, egye fene, megnézem.A Squad DM azért tetszett, mert nagy a hangsúly az együttűködésen, élesztésen stb.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz BomiBoogie #44856 üzenetére
Micsoda? Olyan, mint a deathmatch, csak van még három zászló. Ne viccelj már.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
kisza25
félisten
válasz regener #44858 üzenetére
mert nv-d van viccet félretéve milyen felbontáson és részletességgel játszol? mert írtam, hogy lowon csinálja és pl. high-on nem, ja és mantle alatt, azt nem tudod tesztelni
marilllyo: én speciel nem is használok AK-t[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Amúgy, ha kilépek egy játékból, akkor is megkapom a pontokat, vagy csak akkor, ha megvárom a kör végét?
(#44862) pohár
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz BomiBoogie #44861 üzenetére
persze
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
mackosajt
addikt
Járt mostanában valaki úgy, hogy egyik napról a másikra a Loadout elszállt?
Kicsit bosszantó, de megint állíthatom be a dolgaim, miközben semmit sem csináltam, csak nem játszottam pár napig.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MODERÁTOR
válasz BomiBoogie #44861 üzenetére
Viszont a bónuszt tudtommal bukod.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Mondjatok már egy emberi taktikát erre a Flood Zone-ra, azon kívül, hogy a tetőről kell sniperezni...
-
pohár
félisten
válasz BomiBoogie #44869 üzenetére
menj és foglalj
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Nxn908xxx
őstag
Little Bird
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz BomiBoogie #44873 üzenetére
A kisheli. (AH-6J LITTLE BIRD, Z-11W)
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Snip3r_HUN #44875 üzenetére
Köszi, értelek benneteket, de szerintem Dominationben nincs ilyen opció.
-
Bjørgersson
félisten
Legjobb, ha nem mész oda.
-
Gyula84
veterán
válasz BomiBoogie #44876 üzenetére
látod látod és még te vagy a kezdő
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz BomiBoogie #44876 üzenetére
"Mondjatok már egy emberi taktikát erre a Flood Zone-ra, azon kívül, hogy a tetőről kell sniperezni..."
Jah hogy ott is domination-özni akarsz , mivel azt nem mondtad hogy flood-on milyen játékmód
Kiszeded a campereket, foglalsz/ölsz/foglalsz/ölsz...[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
SkyS1gn
félisten
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Snip3r_HUN #44879 üzenetére
Játszottam valami csapatszerveren, volt fenn 5-6 csapattag, az én szememben reménytelenül profin tolták, azt sem tudtam, hova nézzek, a Flood Zone-on mondjuk amúgy sem sokszor tudom...
-
kisza25
félisten
beülsz a lavba elfoglalsz mindent és közben kinyírod az összes enemy-t
de lehet amtracal isEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz BomiBoogie #44885 üzenetére
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
lowzor
veterán
válasz lofagi #44887 üzenetére
De mikor esik le, milyen helyzetben?
A legkisebb, amire leszokott menni az Paracel-en, vagy Hainian-on, amikor benne vagyok a sűrűjébe. De ott is ilyen 65 FPS a legkisebb, amire lemegy.
De csak a Mantle dobta meg ennyire nálam.
Mekkora órajelen használod amúgy a kártyát? Én 1200-on és úgy már brutális ereje van.[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Van alap BF-em. Jól látom, hogy a Premium kb. 10k-ba kerül? :S
-
SkyS1gn
félisten
-
gyuromoj
veterán
válasz BomiBoogie #44896 üzenetére
Aprón találsz olcsóbban is. Cirka 7k-ért.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
- = Zk = -
félisten
válasz BomiBoogie #44284 üzenetére
sniper only-ban pedig nagyon adja
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
silver87
tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja mi lehet az oka, hogy magas videobeállításoknál ha borderlessben vagyok akkor simán 45-55fps-t hozom, ha fullscreenre váltok akkor 30fölé nem megy. Ellenben borderless módban a monitorozás minden 85%fölött tart, azaz a gpu, vra usage minden, fullscreen módban meg a 30fps mellett szinte minden 50%on van. -
SkyS1gn
félisten
Valaki nem jön gangbangűni?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- GTA V
- Demon's Souls topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest