- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:34 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
-
Źşë'
addikt
-
Gery9112
őstag
-
Lendova
őstag
-
taknyí
senior tag
-
zzola
titán
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
Ez sem tökéletes vannak hibái, de messze a legjobb! Nem ér fel semmilyen játék a BF sorozathoz.
Ha lenne jobb fps akkor nem a bf miatt upgradelném a gépet
Nekem a single része is nagyon tetszett! (Az első pálya végén, mikor SPOILER! egymásra fogják a fegyvert és biccentenek. Na ott kirázott a hideg...)
De dicséretes, hogy belátod és le is írod!

-
zzola
titán
-
Németh Péter
őstag
-
prokxy
veterán
-
voodoo98
addikt
Sajnos törölnöm kell az ilyen hsz-eket. Nem azért, mert leírod a véleményed, hanem ahogyan. Illetve nem egymás b*sztatása lenne a lényeg. Múltkor már engem is kóstolgattál. Legyél hasznos tagja a fórumnak! Természetesen ez nem azt jelenti, hogy dicsérd agyon a játékot. Ha bármi gondod van, írd be nyugodtan, aki tud segít. Nekem is vannak problémáim a game-mel majdnem heti szinten, de megoldom így vagy úgy.
No offense.(#27425) bul07
(#27427) bul07
Giants shadow-on van egy lerakva, ami leszakadt a léghajóról.(#27424) bul07
Összesen van ennyi játékos, aki megvette minden platformon, de nyilván ezek töredéke játszik, akár napi-heti szinten.
Volt egy kezdeményezés: Armored Kill szerók, amin több jármű volt illetve gyorsabb spawn, de nem nagyon vannak már ilyen szerók, nem tudom miért, valszeg nem voltak rajta sokan.(#27416) sylex1
Megéri, persze! Sok noob van, lehet érvényesülni bőven. Lehet, érdemes megvárnod a Revolution edition-t. Alap+premium lesz 60eur-ért, elvileg aug22-től.(#27406) giornalista
Van, amivel egyetértek, de összességében nem!
De ez is része a fórumnak, más szemszög. Ilyen formában szívesen olvasom a negatív commenteket is. 
(#27430) prokxy
Ok, de a tiedben volt BF1-hez kapcsolódó írás is. Akkor sajnos azokat is.
Szerk: egyet találtam, amiben nem volt BF1-hez kapcsolódó info. Töröltem.(#27410) feco70
Ennyike.
(#27423) prokxy
Ez egy k nagy csapat, töredéke maradhatott csak a BF1-en valszeg. A kiadó meg pénzorientált (nyilván az). Persze, hogy az új címet csinálják, hajtja őket a kiadó. BF1-ből már meg van a nagy pénz. Ez van. (Mondom ezt úgy, hogy én is fejlesztő vagyok multinál.) -
prokxy
veterán
Megdumáztuk, fátylat rá!

Egyébként érdekes, nekem is vannak sokszor hasonló gondolataim, hogy jól átkúrták a fejünket a BF1-gyel, mert nyílt titok sajnos, hogy a SW battlefront 2-re megy el az erőforrás.
Sok a hiba még mindig, meg van pár idióta megoldás benne, kezdve az egységes GUI indítási felülettől, a server browser hülyeségeitől, a küszöbön való megakadásig, át nem ugrásig, stb, de összességében nekem több a +, mint a -.
Mondjuk a kövi dlc sztem nagyon jó lesz, meg az alapmapoknál is van pár igazi kedvenc, Amiens megunhatatlan nekem, ill. Vaux dettó, soissons, összességében bejön, csak már egy ideje 110 vagyok (tudom nolifer nub
) és kéne vmi ingame cucc, ami feloldható, stb...picit feldobná dolgokat... -
prokxy
veterán
Rendben, igazad van!

Más, mert gyerekekkel, akik 1 mondatból ítélnek meg másokat, hááát, elég is!

Ezzel kapcsolatban: 21 millióra hízott a Battlefield 1 tábora, van egy ilyen infó:
"Wilson megerősítette, hogy szeptemberben érkezik az új DLC, az In the Name of the Tsar, azonban ennél is érdekesebb, hogy ígért egy nagy bejelentést a GamesComra. Erről annyit mondott, hogy az "eddigi leggazdagabb Battlefield 1-élményt" kapjuk majd.Egy csomagról van szó, ami elhozza számunkra a "totális háborút" és az alapjátékban kínált dolgok mellett új pályákat, mélyebb fejlődési rendszert és a rajongók által kért játékmódokat tartalmazza. Úgy hangzik, mintha egyfajta Game of the Year kiadásról lenne szó, de ez elég furcsa úgy, hogy még nem jelent meg minden kiegészítő a játékhoz."
Erről van vmi már? Mi lehet ez?
-
giornalista
senior tag
sajnos valóban nem jó a játék, ezer sebből vérzik.
viszont az új night mapok szerintem épp egész jók lettek. a városi kifejezetten. a map design sajnos nagy gyenge pontja a játéknak, szinte kizárólag a házak között és városokban tudod kontrollálni a környezetedet és a kitettségedet, ez a 3-ban még nem volt így, és a 4-ben is csak sokkal kevésbé volt jellemző.
az orosz DLC pályái sem tetszenek épp emiatt, kaotikusnak tűnik minden, de hát ez van, ez egy ilyen casual játék. remélhetőleg látják a számokat az EA-nél és a következő játék nem lesz ennyire agyatlan. az legyen csak a Battlefront, a BF-ben legyen rendes skillgap, legyenek taktikusak a pályák.
a paradigmaváltás a map designnél pl. sok más mellett egyértelműen a casual játékosok helyzetbe hozását segíti. egy saját példa. nem vagyok rossz BF-játékos, de az azért mégis túlzás, hogy
- több hete nem játszottam egy percet sem vele,
- több mint egy hete kint van a városi pálya,
- ehhez képest az első meccsemen rögtön a csapatom 2. helyén végeztem (nyertünk is).nem kell ismerni a pályákat, mert nincs nagyon mit ismerni rajtuk. felesleges taktikákat kitalálni, mert úgysem működnek, túl sok a random faktor. ez pedig elsősorban azoknak jó, akik ritkán játszanak: ha megéri száz órákat beleölni a játékba, és attól jobb leszel, advantage-d lesz, akkor azok, akiknek erre nincs lehetőségük, értelemszerűen hátrányba kerülnek.
de ugyanez a fegyvereknél is. kontrollálható recoil pattern helyett random bullett deviation.
vagy a behemothok helyzete: nem kellenek kiélezett meccsek, comebackek, mert akkor nincsenek behemothok.
a következő nálam vízválasztó lesz. valószínűleg megveszem majd, hacsak nem látszik már a beta alapján, hogy ugyanezt az irányt viszik tovább (Battlefrontról pl. süt, hogy ugyanaz a játék lesz). de ha nem lesz jobb, akkor részemről is ennyi és meghagyom a játékot az új generációnak
én azokat a játékokat szeretem, amelyekbe érdemes időt és energiát invesztálni, ahol a befektetett energia megtérül. a BF1 egyáltalán nem ilyen. -
DaveHutt
őstag
-
laskr99
addikt
-
laskr99
addikt
-
DaveHutt
őstag
Talán ne yolozz medic-kel a tömeg legelején, hanem az Assault/Support mögött lövöldözz. Van egy olyan érzésem, hogy te is Assault stílusban próbálsz játszani Medickel. Na az nem fog működni. Nem kell elsőnek beszaladni minden ajtón.
Ajánlom figyelmedbe az M1907 Trenchet közelharcra, igen jó a hipfire, aztán az Automaticot távolabbról ki tudod vele szedni. Meg a Mondragon Storm még kellemes. -
prokxy
veterán
Ezt szépen összeszedted!

Amúgy lehet medic-kel is csapatni rendesen, csak találd meg a számodra megfelelő fegyvert, Nálam, ami bevált az a 1907 sweeper vagy az autoloading extended, messzebbre a mandragon sniper/1906-os marksman.Egy dolog viszont biztos: ez nem rambó kaszt, mert egy bar-ral, automatico-val, shotival pikk-pakk bedarálnak. És ami még nagyon fontos: a többiekkel együtt kell menni állandóan, így sokkal jobban lehet érvényesülni.
Amikor elborul a gyógyszerem, na akkor előkapom az automaticot, de hiába vaux és a szűk hely, medic-kel nyomom ott a legtöbbet és igen jól adja, csak ésszel menj be a sarkon!
#26078) whitezo88: duplaxp és a boost együtt!

-
taknyí
senior tag
-
Balazs9011
csendes tag
Persze vannak hibái a játéknak, de mégis miről beszélsz? Ennél 1000-szer rosszabb játékok jönnek ki évről-évre. Elég csak megnézni a 'konkurenciát`! Na az tényleg szégyen, évek óta ugyanazt a szar COD-ot adják ki nulla technológia és játékmechanikai fejlesztés nélkül. BF-ben legalább a grafikus motort fejlesztik és próbálnak új mechanikákat is behozni a játékmenetbe. Természetesen véleményed szerint visszakérheted a játék árát, de szerimtem ez a kegjobb BF és vele együtt a piacon lévő legjobb multis FPS lövőlde.
-
sixpak
nagyúr
-
Madn!ght
addikt
-
zzola
titán
-
Frod
addikt
-
laceszgamer
addikt
-
Frod
addikt
De ki akarna menni assault-tal?
A no-skill Hunter shotgun, meg az túltápolt automatico amihez ért a 98%-uk. Én csak akkor hozom be ezt a kasztot ha épp tankot kell lezúzni a közelben.
A support pedig számomra az egyik legjobb BAR Storm + Íjpuska kombóval mint kés a vajon, mi a kérdés?
A BAR már 10 service star-os úgy, hogy nem vagyok egy nagy spíler játékos, és az azt követő fegyver is csak 5-ös. -
abridabri
veterán
Akkor elarulom, hogy lehetsz legyozhetetlen supportal. Es akkor talan lesz sikerelmenyed is....
Mg15 supressive + nyilpuska . (es meg eledned sem kell , percenkent ujratermelodik a nyilpuskadba 2 granat...)
Felejtsd el a mortart meg a tobbi hulyeseget.
A support dolga amugy sem az ; hogy legyozze 1v1 ben az automaticost.... -
voodoo98
addikt
Na speciel ezen én is anyáztam, de eléggé! (mortart nem lehet mindig azonnal használni, gondolom egyfajta nerfelés!)
(#23053) taknyí
Nem hibátlan a játék! Ez tény! Mindennap káromkodok, de kőkeményen, persze más játékosok miatt is. De még mindig a legjobb FPS game a piacon (nekem). WW1 meg kib. nagyot dob rajta (nekem)! -
prokxy
veterán
-
Redneck
nagyúr
-
sixpak
nagyúr
-
MaTpr0F
senior tag
-
viking_arc
tag
-
taknyí
senior tag
-
guftabi96
addikt
Majdnem 6 giga

Egyébként tegnap sikerült meggyőződnöm róla, hogy tényleg mennyire eltérő, hogy bizonyos gépeken hogy fut a játék.
Egyik haverom panaszkodott, hogy neki nagyon kevés a 8gb ram, akad össze-vissza.
Van most egy 8-as modulom nekem is, elmentem hozzá hogy próbáljuk ki 16gb-tal, úgy biztos jó lesz (és bízva abban, hogy az eltérő modulok miatt bírni is fogja, nem instant bsod lesz a történet vége).
Szerencsére bírta... mi az hogy, az ő gyengébb gépén sokkal simábban fut a játék, mint nekem. Hiába van több fps-sem, sokkal döcögősebbnek érződik nekem. Nála a 70-80 fps sokkal simábbnak érződött, mint nekem a 90-100.
És szó szerint mindenben gyengébb a gépe: nekem az adatlapomon a gép, neki pedig: i7 3770, 16gb 1333mhz ram és egy gtx 780).Hihetetlen
Nem akartam elhinni, hogy milyen szépen, vajsimán fut neki. -
Carasc0
őstag
Basszus! Nagyon köszi! Vsync ON opciót OFF-ra tettem. A menüben egyből lett a 60 FPS-ből 152 hirtelen.
És természetesen Borderless-re tettem a monitort is. 
Azt meglehet valahogy oldani, hogy ha gördítek, akkor ne csak a pisztoly meg a puska legyen választható, hanem a kaszt adott dolgai is? Pl. gránátnyílpuska...
-
dergander
addikt
-
Zso Ro
senior tag
-
laceszgamer
addikt
Szerintem még korai lenne leírni a dolgot. Ha marad egy stabil 25-50k körüli játékosbázis még egy évig, akkor már megéri a dolog.

BF-ek közül nekem csak a Hardline maradt ki, de messze ez most ami a legjobban tetszik, utoljára talán a Bad Company 2 Vietnam volt ami ennyire tetszett a hangulat miatt.

-
taknyí
senior tag
(#20424) Pubszon: nekem volt az utobbi idoben januarban (elotte nem) februarban nagyon ritkan, de ma egy kort sem tudtam befejezni...
Eddig mindig megjelenes utan joval vettem meg a bf gemeket olcson meg megolcsobban, most ugy ereztem a bf1-nel, hogy tamogatova lepek elo es megjeleneskor alap+prem behuzva, vesztemre... -
Pubszon
veterán
-
Meklod
tag
-
Meklod
tag
-
Scholes9
nagyúr
-
törölt tag
-
sixpak
nagyúr
-
FollowTheORI
nagyúr
-
kisza25
félisten
-
SkyS1gn
félisten
-
Laraxior
titán
Mondjuk még mindig nem érdemes drivert frissíteni!
Nekem egyedüli gondom a játékkal, hogy csak Alt+F4-el lehet kilépni.
Ezen felül semmi.
nVidiához: 375.63 (W7 alá, leginkább GTX9x0 széria)Előtte levő driverrel nekem is volt gondom, ez volt az első amivel nem. Azóta nem nyúltam hozzá.
Nem is értem, ha valami működik, akkor miért kell addig basztatni amíg el nem szaródik. Nem kell frissíteni.
Windows alatt is minden update kikapcsolva. -
Richard
őstag
Csak nálam van az, hogy megjelenéskor nem ment 60 fps alá high/ultra beállításokkal sem, most meg low/med-en is beesik 30 alá?! A konfig nem változott semmit. Már komolyan nem tudom mi a fene van, de egyre kevésbé van kedvem játszani így, mert néha célozni sem lehet a dropok miatt rendesen..
-
Zso Ro
senior tag
-
scope2007
addikt
-
N@idia
őstag
Ez nem igaz, mert nekem OC-val megy a kártya és egyszer nem fagyott ki a BF1 pedig AB-t használok

Tegnap este kipróbáltam a játékot V-sync nélkül és olyan szinten megszűnt az input lag, hogy gyalog olyan statokat lőttem, hogy alig hittem a szememnek. A képtörés viszont baromi zavaró, erre nincs valami megoldás

-
R3laX
addikt
-
BlessedElroy
senior tag
-
Zso Ro
senior tag
-
daveoff
veterán
-
TXT
őstag
-
kinghaxor
aktív tag
-
McNamara
Ármester
-
spanglee001
addikt
-
juve600
nagyúr
-
eugabesz
őstag
-
Xaels
félisten
-
juve600
nagyúr
-
Laraxior
titán
-
pohár
félisten
-
redingitell
senior tag
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
prokxy
veterán
-
malacka87
őstag
-
marilllyo
veterán
-
majnkopf
tag
Igazából az emészt, hogy ekkora faszságot egy ember egyedül mond vagy pedig fogják közben a kezét és támogatják, hogy gyerünk add csak ki magadból a faszságaidat senkinek sem fog feltűnni.

(#2243) prokxy: pár nappal korábban kellett volna regelned, így sajnos a szavad mit sem ér.
-
gali777
őstag
-
Balika23hun
aktív tag
Van jelenleg 3 kérdés ami teljesen felesleges. 1,Milyen gépen hogyan fut majd el a játék. 2,Honnan rendeljem elő. 3, Milyen gépet vegyek hozzá.
1, Amíg ki nem jön a beta addig teljesen felesleges gépigényről beszélni (az alfa verzió is csak részben mérvadó).
2, Nem fog elfogyni a játék a megjelenésig. Az árak és hogy melyik verzió mit tartalmaz hetekkel a megjelenés előtt fog kikristályosodni.
3,Amíg nincs beta nem lehet tudni mennyire lesz optimalizálva ill. hogy intel-en vagy amd-n fog jobban futni. -
zzola
titán
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Milyen széket vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Diablo IV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mesterséges intelligencia topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
uh ez dice betegség, vagy inkább ea tekintve azt hogy mások fejlesztették a bizonyos részeit a játéknak - foshalmaz szervermegoldások, lagos multi, és töketlen fejlesztőbrigád

) és kéne vmi ingame cucc, ami feloldható, stb...picit feldobná dolgokat...

Nem akartam elhinni, hogy milyen szépen, vajsimán fut neki.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerencsére első ilyen player