Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Vótmá?
When you spawn at E, in Battlefield 1
Mondjuk én se értem, hogy mi volt a céljuk azzal az egyetlen egy árva ponttal ott a semmi közepén

Meg úgy az egész pálya kialakítása érdekes.
A barnával bekarikázott részen belül szerintem még ember nem járt, de a zöld szaggatott vonalon belül is szökőévente egyszer van ember.(#6798) Cris99
Ott a BFF, az már nem is jön, hanem évek óta itt van
Kíváncsi leszek rá egyébként. -
SkyS1gn
félisten
-
fornettisuti
veterán
nem tudom mi volt ebben a frissítésben, de hogy helyretette a játékmenetet az biztos. most játszottam kb egy órát, cq-rush felváltva. nem lagolt, most már jól működött a célzás is, nem volt olyan mintha vsync be lett volna kapcsolva.. na frankó volt.
A fegyverek nagyon jók, főleg a medic, dmr-jei, abból is a legutolsó.
DE, a viharokban még mindig nem látni semmit - ez gáz.
Azt, hogy nem lehet egérgörgővel, kiválasztani a kütyüket, azt nem tudom feldolgozni, eddig sem volt ilyen, ezután se legyen -baromság ez a megoldás. -
Fitzgerald
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
A homokvihar az kajak megfőzi a videokártyámat. A ködtől viszont mintha stabilabb lenne a framerate, és az a kevés mikrolag is megszűnni látszik. Érdekes.
-
djculture
félisten
jött valami frissítés a játékhoz
-
kriszpontaz
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Más statja nem is érdekel
. -
lofagi
addikt
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Helyes, akkor bizony megy is majd a jól bevált logó felfelé. :] Ú remélem,hogy az még meg van valahol. Bár ha lelőtték a battlelogot akkor...
Amúgy még mindig nem értem a sírókat, simán hozza a BF hangulatot ez nekem. Most szabadságon vagyok, csak a lapossal tolom 1-1 gém erejéig, 40 fps überlow grafikával, de az élmény így is meg van. A szuronnyal való kivégzés pedig valami óltári jó.
-
gyiku
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
azert a bloggal van boven uzemeltetesi koltseg, az originest meg egyszer kell megcsinalni, nincs fenntartasi koltseg. sporolnak.
-
adise
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
de hát a battlefrontnak se volt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SkyS1gn
félisten
válasz
IntelKiller7
üzenetére

-
CptAdamica
nagyúr
-
lofagi
addikt
Lesz benne logó készítő? :] Azt nagyon csípném,, ha belecsempésznék valahogy. Bár nyilván kiesne a környezetből, de azért azzal is el lehetett órákat bíbelődni mire összehozott valami jót az ember. :]
(#6763) orichalcos Azért ez így elég gáz, egyáltalán hogy lehet ez? Az egésznek pont az a lényege, hogy megváltozik a játékélmény, illetve a lehetőséged. Remélem ez csak most valami hiba és később nem így lesz.
Amúgy arról nincs valami hír, hogy lesz-e az új BF-ben régi pálya? Szívesen megnéznék 1-2t vagy esetleg valami olyan pályát ami van a 4ben és azt beletenni,hogy milyen volt előtte, bár jópár év eltelt a két játék között.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
CptAdamica
üzenetére
Meglátjuk, trial alatt remélhetőleg már nem ilyen lesz.
-
scope2007
addikt
szóval akkor senki sem látta

-
majnkopf
tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
CptAdamica
üzenetére
-
CptAdamica
nagyúr
Szerintem mindenképpen a szervertől függ, a kliens oldalon csak generálják. Most még bugos, volt nagy homok vihar, majd bementem a kanyonba, akkor enyhült, mikor kijöttem, akkor már semmi nem volt. Majd, mikor vissza léptem a spawn menübe, akkor felülről mutatta megint a vihart.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Van már valami infó arról, hogy a random időjárás nem klienstől, hanem szervertől függ majd?
-
lofagi
addikt
válasz
majnkopf
üzenetére
Kint élek már több, mint 2 éve és az Angol barátaim is azt mondják,hogy szégyen amit elkérnek ezért a játékért. Drágának számít ez már kint is, illetve azért mert van pénze rá valakinek meg tudja még mondani,hogy ez bizony rablás amit csinálnak. Félő amúgy, hogy ez lesz a tendencia, főleg, ha jól sikerülnek az eladások. :\
(#6754) kisza25 Remélem amúgy ebben a részben, meghallom a hangodat a TS-en!

(#6755) majnkopf Ez mondjuk tény, igen.
-
majnkopf
tag
Magyar viszonylatban drága

(#6702) Laraxior: ó a szegények..
(#6705) adise: itthon csak vállalkozók meg üzletemberek veszik meg
mondjuk akik szimplán egy fülesre kiadnak 70 ezret meg bill-re 60at azok szájából tény és való, hogy furcsán hangzik, hogy "16 ezer drága egy játékért" de azért magyar viszonylathoz szerintem nem olcsó sajnos manapság egy játék, főleg ha konzol -
tyielow
aktív tag
10+ óra játék utáni véleményem:
Pro
a hangulat jó, fegyverek felszerelések rendben, ez a leegyszerűsített upgrade és bizbaszok nélküli rendszer a régi cod-ra hajaz, ami nálam abszolút pozitívum.
Light tank + shotgun + LMG aprítós. A lángszóró / heavy mg mint power-up jó ötlet.
még részletesebb terraformálás
Kontra
elég sok még a bug / glitch, néhány viccesebbet sikerült is felvennem videóm
a hitbox sokszor kudarcot vall... de tényleg.
a marksman rifle célkeresztje az eddigi BF-ekben számomra tökéletesen működött, megvolt a golyó esésének a szöge, hamar ráérzett az ember, stb. itt valahogy olyan érzésem van mintha a fickón 5 golyót keresztülrepítenék, de hát valszeg nem oda érkezik a lövés...
sok a kemper szar, de ez pálya adottságából is fakadhat, meg amúgy is minden BF-ben voltak. kell 1 tank és kisprayelni őket
AZ ÁR.... már-már pofátlan miket kérnek el egy digitális letöltésért... talán ha unatkozni fogok és jók lesznek a full-game értékelések, veszek egy alap 60 eurosat. -
TXT
őstag
Meddig tart a Beta pontosan sracok? Probaltam kikeresni itt, de ameddig visszalovastam, nem talaltam konkretumot.

-
lofagi
addikt
válasz
üzenetére
Jó, de mire ebből trial lesz, addigra azok akik játszottak vele, már rég a premium mappokon fogják tolni, ahova megint csak nem fog annyi csaló jönni. Így volt a többi résznél is, egy idő után már nem is mentem alap mappokra, ha nem akartam magam idegesíteni a csalókkal.
-
Sh4rKy
senior tag
Sziasztok!
Nálatok nem lett FPS drop a frissítés után? eddig 40-50-60FPS simán ment, most a frissítés után baromira leesett 20-25re. Beállítások nem változtak, 2 órája még vígan játszottam, most meg élvezhetetlen...

Nálam a ping rendben van. -
lofagi
addikt
Amúgy nem vagyok meglepve, hogy most annyi csalóval találkozik az ember, mint amúgy 1 hónap alatt. Azért most bárki letöltheti az origint, csinál egy fake accountot és minden gond nélkül csal. Biztos vannak olyanok is, akik most csalnak, mert semmi gond nincs ha lebuknak. Ugyanakkor nem értem,hogy egy Bétában mi értelme csalni, bár úgy általában nem értem,hogy minek kell, de nem befejezett, félig unlockolható játékban minek kell ez?!
-
N@idia
őstag
Ez a frissítés nem sok mindent hozott leszámítva hogy feloldottak mindent, de olyan lagg van a játékban hogy játszhatatlan

-
M@rdel
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
nekem ez volt az alapbeállítás

mindig másodikra indul -
gyiku
nagyúr
válasz
sz.atesz89
üzenetére
alt-f4-el jon elo
-
spanglee001
addikt
válasz
sz.atesz89
üzenetére
-
sz.atesz89
tag
Belépett az online részbe, de eddig nincs változás nincs új map!
-
zzeN
aktív tag
Reddit szerint minden cuccot feloldottak.
-
prokxy
veterán
Trollkodik a gyiku, persze nem értem, h minek követi ezt a fórumot, itteni eseményeket, hiszen totál nem érdekli a BF1.
Ha jó lesz, akkor sem veszi meg, persze megértem, trollkodni jó dolog, ill. a fórum nyílt, az szól hozzá aki akar, de sztem az van a háttérben, h vmi magasabb rangot akar a sok hozzászólásával! 
Ha pedig valóban lesz új pálya benne, akkor pedig örülünk!
-
maxxenergie
senior tag
Hát nektek nem ez tény akik végigtolták már több ezer órában köztük jómagam is, és mivel konkurencia nem sok van ami ilyen kaliber megoldás nincs marad az új 20K-ért majd kíváncsi leszek megjelenés után mi lesz a játékban na meg itt a fórumon ...
De aki most kap kedvet FPS-hez, annak szinte ingyen van a 3 lassan a 4 is, és kap cserébe két "teljesen" összereakott játékot, melyben már minimális a csalók száma ennyi.... főleg nekik szólt volna.
-
gyiku
nagyúr
válasz
sz.atesz89
üzenetére
varni kell kicsit, mig atallnak a serverek is az uj palyara

-
sz.atesz89
tag
Amúgy most frissített a BF1, 112 megát, viszont nem enged be az online részbe.
-
adise
őstag
válasz
sz.atesz89
üzenetére
Ha nem lesz akkor a competitive része nem nagyon lessz a játéknak.
-
N@idia
őstag
válasz
sz.atesz89
üzenetére
A BF3-nak van tört multija

"ZLOGAMES" néven -
CptAdamica
nagyúr
válasz
sz.atesz89
üzenetére
Tört szerverek nem lesznek hála a jó égnek. De szervert majd lehet bérelni, ugyan úgy, mint a BF4-ben.
-
sz.atesz89
tag
Ebben a BF1-ben szerintetek lesz lehetőség bérelni szervert, amit a adminok kezelhetnek?
Vagy csak mint itt a Dice szerverek lesznek csak a böngészőben. Mert ez hogy egyátalán szerverböngésző belekerült mintha erre volna bizonyíték. Korábban a dedikált szerverek azért szűntek meg mert sok tört szerver volt. De én nem tudok róla hogy esetleg a BF3, BF4 ben lett volna tört szerver. Bár mivel mind2 nekem első napos vétel volt így nem is igen keresgéltem tört szerver. De sztem nem volt, de felvilágosíthattok ha volt belőle tört. Pedig a dedikált szerverekkel sokkal jobban kordában lehetett tartani a csaló férgeket. Azért is szerettem én mindig. -
adise
őstag
válasz
maxxenergie
üzenetére
De most hogy felhozol egy cirka 5éves játékot az nem megoldás. Ennyire erővel valami 2000es évek eleji játék is lehet.
A cheat meg azért van hamar, mivel ugyanaz a motor (játék?) minta battlefront ahova van csalás. Innentől kezdve nem nagy programozás.#6701
jólmegfogtad a lényeget. Ne a mekiben dolgozók fizetését nézzed már vagy a konyhai kisegítőét, hanem ahol van pl két normális helyen dolgozó felnőtt. Itthon sem hiszem, hogy a közmunkás veszi meg a játékot... -
SkyS1gn
félisten
"We'll be deploying a BF1 update on PC starting on Sept 7 at 1A PT/8A UTC/10A CEST with up to 10 minutes expected downtime."
-
maxxenergie
senior tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Mind1 is 2 ezer euróhoz 70 euró vagy itthon kb. 500 euróhoz (kb átlag de lehet alatta van) a 70 Euró ?
Viszont remélem sokan megveszik itthon, több tapasztalat lesz magyar nyelven olvasható, jövő ilyenkor akkor ha már megéri és kijött az összes javítás (talán) már várós is 20-30 euróért max...
-
Laraxior
titán
válasz
fornettisuti
üzenetére
Annak a fele köbö a lakás, meg a rezsi. Mindjárt csak ezer EUR marad a zsebben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

plusz a dobozt meg a dévédéket is eladhatod a dobozfétiseseknek, mindjárt szinte ingyen lesz

mondjuk akik szimplán egy fülesre kiadnak 70 ezret meg bill-re 60at azok szájából tény és való, hogy furcsán hangzik, hogy "16 ezer drága egy játékért" de azért magyar viszonylathoz szerintem nem olcsó sajnos manapság egy játék, főleg ha konzol
(ha vki tud pontosabbat, majd jelezze legyen szives