Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Nekem is tetszik, nem is rég írtam ide, h sztem el van találva a balansz, csak sokan fekszenek a sarkokban és várják a csodát, 1x.
#27150) F e Z o: jah, hozza magával a tesztelő embereket az access, az első hónapban különösen, de nem izgat, utána úgyis jön a DLC!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
l.skywalker
félisten
válasz prokxy #27148 üzenetére
Érdekes, nekem az új éjszakai jobban tetszik, mint az előző. Az előző egy nagy éjszakai "bújócska" helyszínére emlékeztet. Nincsenek meg azok a tájékozódási pontok amik más pályáknál fellelhetőek így egy idő után mindenhol felbukkanhat enemy. Nem egyszer fordul elő, hogy kettő vagy akár 3 irányból jön egy kisebb csapat enemy. Nem mondom, hogy a bennem élő Rambo-nak ez időnként nem tetszik, de amikor a setétben ott fetreng a fél világ arra várva, hogy a látomezejébe lépj, akkor elég hamar elmegy a kedvem tőle. Az új mapon legalább lehet menni és fedezékbe bújni!
Ja Nivelle Nights. Most már leszoktak róla szerencsére, de az elején jellemző volt, hogy a katedrális romjaira felfeküdtek a sniperek... Tahure-ban viszont a házak párlányain lehet fennmaradni
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
prokxy
veterán
M.95 inf, kedvencem ilyen mapokon!
De most néztük, van itt bent melóban videóm, sztem MH-zek egyet, annyira jó a hangja, ááá, brutál!Viszont supportozok mostanában, BAR Trench nagyon adja ott, meg assault, de a csipával utóbbi időben nem játszottam és tegnap olyan béna voltam vele, h jáj, egy fejest lőttem kb, többi mind pocakra vagy fölé ment!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
veterán
Hali! Megéri megvenni a játékot most? Vagy már leáldozott a multi része?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
prokxy
veterán
Platformfüggetlenül mondom, hogy megéri, nem áldozott le, de a premiummal várj, van sok embernek és meghívnak azokra a mapokra. Ha az új DLC elég ütős lesz, akkor sztem már érdemes az extra contentbe beruházni, addig pedig ahogy érzed.
-
Dtomka
veterán
Simán megéri...én most próbáltam mert ingyenes a prémium 1 hétig.
Nekem nagyon tetszettek azok a pályák, és szerintem nyár végén meg fogom venni a premiumot.Amúgy a single része is nagyon jó, azt is többször végig lehet vinni, én anno normalon most meg hard-on kezdtem el
-
voodoo98
addikt
válasz prokxy #27144 üzenetére
Nekem TV-n 30fps-sel (gsync nélkül), kontrollerrel, esetleg lumasharpen állítgatás lehetősége nélkül nem játék a játék. Vagy PC-n tolom vagy sehogy (voltak olyan évek az egyetem alatt, amikor se idő, se pénz nem volt, így abszolút nem játszottam).
Focis/egyéb sport/autós játék biztos jó konzolon azt aláírom...(#27157) sylex1
Az alapjátékot bőven megéri, szerintem már elég olcsón kapsz, esetleg használtan alapjátékot.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
l.skywalker
félisten
Megéri. Annyi változik, hogy bekerül Origin és EA Access-be is, ergo havidíjért is lehet majd játszani, de nincs pontos dátum, hogy mikor. A hírekben az állt, hogy szeptemberig.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
@rglaaf
veterán
konzolra ujra meg kell venni a játékot?
PSN:BiZzare_0 ️
-
nagyúr
válasz prokxy #27144 üzenetére
Nem minden este érek rá...
Amugy a DLC-t énis nagyon várom már, mert ugyan jót lehet játszani a mostani pályákon, de azért nem túl nagy változatosság...
EA-nek meg nagyon gyorsan meg kéne szüntetni a Premium pályákat és mindent egy rotációba rakni... inkább vegyék el a fegyvereket és azért kelljen fizetni... vagy nem tudom, de ez így nagyon gáz.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
Hát én ha veszek is konzolt az tuti csak az új XBOX 1X vagy a PS5 lesz... ebbe a generációba tuti nem fektetek már pénzt.
No meg igen, mostani játékot tuti nem veszek meg csak ezért még egyszer... max EA access, ha bekerül...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #27170 üzenetére
+1
Ill. ha én váltanék akkor a legjobban a társaságot sajnálnám, itt már van egy rakás ismerős, közös TS, mittudomén, ott megint kezdeni előlről, hááát...Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
l.skywalker
félisten
válasz FollowTheORI #27170 üzenetére
Az Xbox One X nem új generációs konzol lesz, ahogy a neve is mutatja.
-
voodoo98
addikt
Sajnos nem csalódtam!
60 is nagyon kevés, most 110-120-szal megy. 144hz-es monitoron+gsync. Nem tudnék visszaállni már 60-ra, ami egyébként baj, mert egyre nehezebb lesz tartani ezt a szintet vasban! :|Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #27174 üzenetére
Oks.
Ma varhatoan leszel?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
voodoo98
addikt
Persze, évekig játszottam annyival. De, ha egyszer kipróbálod a 100+ hz-et, akkor megváltozik a véleményed! Kegyetlen jó! Nagyon tetszik a 4k, alig várom, hogy legyen, de a 100+ hz fontosabb. Majd, ha 4k-ban legalább 100fps-sel megy a játék és lesz 144hz-es 4k monitor na majd akkor...
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Aventador91
őstag
jelentem, már repülőre is van cheat. az előbb feljött egy lvl 9es, és 2 perc alatt 28 kill-t szedett össze figter-el. 1 lövés volt neki egy repülő is .. persze van felvétel is, ha vlaakit érdekel feltöltöm
[ Szerkesztve ]
-
voodoo98
addikt
válasz Aventador91 #27180 üzenetére
Pontosan!!!
Úgy szedett le fighterrel nagyon messziről 1 lövéssel mint a szart!
100%-os Attack plane voltam!Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
l.skywalker
félisten
Naná, töltsd. Most kezdtem el repülni, hogy azt a szintet is húzzam. Hát lehet, hogy downgrade lesz, olyan szoaré vagyok
Más:
A Lawrence of Arabia-s scout fegyvert gondolom sehogy sem lehet megszerezni, igaz? Csak azok kapták meg akik előrendelők voltak?
-
Nemo1001
aktív tag
engem érdekel töltsd fel légyszi
-
l.skywalker
félisten
válasz voodoo98 #27184 üzenetére
Ezt a CTE-t konzolra azóta ígérik, amióta elkezdtem vele áprilisban játszani... De már nem is érdekel
Nagyon várom már ezeket a havas mapokat!
[ Szerkesztve ]
-
voodoo98
addikt
válasz Aventador91 #27187 üzenetére
Meglátjuk! Amúgy hasonló jah, már amennyit láttam belőle! Majd élőben, amúgy a fenti képek elég szépek!
(#27186) l.skywalker
Elvileg kész van, csak valami jogi oka van vagy ilyesmi. Mert a Microsoft-nál és a Sony-nál is OK-nak kell lennie.[ Szerkesztve ]
-
Aventador91
őstag
na itt a videó a cheaterről [link]
-
voodoo98
addikt
válasz Aventador91 #27189 üzenetére
EZ az! Ebbe a gyerekbe futottam bele én is bevdg St. Quentin only szerón!
-
l.skywalker
félisten
Szánalmas. Az a baj, hogy meg sem erölteti magát, még csak nem is minden alkalommal arra áll a fegyver, amerről jött rád a lövés... És ezt vajon miért csinálja? Ezt tényleg nem értem meg. Még a camper-eket talán igen, mert gyűjt fegyverre vagy valami. De ez?
-
prokxy
veterán
válasz voodoo98 #27188 üzenetére
Voltam fent egy kört, brutál szép a map, jól játszható, kerülőút nem sok van, de van, ha a vonat bejön,akkor hamar ki kell irtani, mert közel van és szétkap mindenkit, tetszik az egész, várós!
-
F e Z o
veterán
válasz Aventador91 #27191 üzenetére
Ha csal, akkor cseszheti a q8-as pro repülős is, nem?
H2O über alles!
-
Aventador91
őstag
válasz l.skywalker #27192 üzenetére
szerintem valski aki magára vette hogy mindig repülővel szedik ki, es bosszút akar állni
-
l.skywalker
félisten
válasz Aventador91 #27196 üzenetére
Benne van
-
LeRoy18
aktív tag
a méret a lényeg?
a köv behemot, bennfentes infó -
Źşë'
addikt
érdekes akik sokat halnak a játékban azok általában mindig csalókat látnak... az hogy tele van próval az egy dolog, nem is értem... a 100as karik tuti nem csalnak, el kell fogadni hogy léteznek ilyen pro játékosok, ezt a világot éljük az e-sportok virágzó világában
kikerekedtek a szemeim hogy most jól látok?!
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest