Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
feco70
senior tag
válasz FollowTheORI #20302 üzenetére
Nem semmi, ezek a vasak
-
voodoo98
addikt
Winter update live
Ribbons, Elite codexes, new dogtags.Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
arpii
tag
Tegnap megjelentek az új medálok. Amit a medic-es 20 gránát-puskás kill-el kínlódtam (de még domination-ön is), hát az embertelen volt. Az összes többi 2 percen belül megvolt Giant Shadow-on a dühöngőben
Egy kérdés... lesz ma update? Mit lehet erről tudni? Talán túl sokat várok tőle...
-
prokxy
veterán
válasz daveoff #20276 üzenetére
Pont a legrosszabbkor tértem vissza bazzeg...a hétvégén úgy felkúrt a játék, h már majdnem bebasztam a gépem plexi oldalát egyik pillanatban,de hallhattad TS-en. Én ilyet még nem láttam, ezt a sok agyhalottat, ehhez hozzájött a játéknak a kisebb-nagyobb hülyesége, meg már a köv. körben alapból megvolt a hangulatom, áááá. Tény, vasárnap toltam pár operationt, h a medál végre meglegyen (most adta be elsőnek), azok jók voltak, de az előtte-utána lévő madarazás és CQ, na azon felforrt az agyvizem. Ma este leszek, kb. fél9-től, ha lesztek, csatlakoznék.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Laraxior
titán
Megindult a frissítés? Mert már nem enged be sehova...
szerk.: Ja, 1.54GB
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz F e Z o #20311 üzenetére
Most indítottam el éppen. Előtte 2 perccel nyomtam rá az update-ra még nem talált semmit. Már pont betöltött a pálya, joinra vártam, aztán kidobott. Update megint, aztán már tölti
Pont jól időzítettem.
Elvileg kész.[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
guftabi96
addikt
válasz prokxy #20308 üzenetére
Inkább lépj ki, annyit nem ér az egész, hogy felidegesítsd magad
Sajnos valóban borzasztóan sok a félkegyelmű barom, akik azt se tudják mit csinálnak... (Csak a tegnapi: beül a heavy tankba és bázisról lövöldözik vele, beül a vonatba, és nem megy vele semerre. Végig állt.) 5 db sniper meg kezdőn hasal, és nem megy semerre..)
Én még mindig azt mondom, hogy kellene egy kötelező tutorial, amit muszáj lenne végigjátszani, hogy tisztában legyenek a játék alapjaival. Akik tudják, hogy mit kell csinálni, azoknak ez nyilván nyűg lenne, de egyszer ki lehet bírni.Csak én nem találkoztam velük ilyen nagy számban, vagy a korábbi részben valóban nem volt ennyi hülye?
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
prokxy
veterán
válasz daveoff #20309 üzenetére
Ok Mester, jövök!
Egy patch notes-t linkelne vki pls?
guszti: sajna ez ilyen, sok a gyagya, de abból kiindulva, h kollegám gyereke (és iskolatársai) is játszik vele és nincs 13 éves, nem várok sokat!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
N@idia
őstag
válasz guftabi96 #20313 üzenetére
Az a baj, hogy ez is csak pc-n van így konzolon mindenki tudja a dolgát és nagyon ritka az amikor 100 pont a különbség az eredmények között javítják a tankokat elesztenek dobálják az ammot stb a tankokat is pik pak szétszedik. Szerencsére ott nincsenek retardaltak, mint pc-n és kb ezért is tolom inkább ott és oda veszek prémiumot is
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
voodoo98
addikt
válasz prokxy #20314 üzenetére
Ez a CTE patch notes, szerintem megegyezik a véglegessel. Annyi különbség van, hogy a ribbonokért 300xp jár, asszem a CTE-ben 500xp van. A végleges patch notes-ot nem találtam én sem.
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
-
prokxy
veterán
Igazad van, de a történethez hozzájön, h a galambászás az egy várakozás miatt volt, amíg a Dév fektette a km-es kábelt , az operation meg a medál miatt, mert végre beadta, h azt is lehet. Ez utóbbi akkora baromság, h csak azokat lehet csinálni, ami épp aktív, gáz, mert ha az ember picit rágyúr, h legyen már meg mind, akkor csak a játékélményt cseszi el legtöbb esetben. Példa: suppression assist, direkt anno lmg-vel mentem és mellé lőttem, Ts-en beszéltünk, h ott az enemy, lövök mellé, lődd le kádár vagy dave, persze vagy beadta vagy nem, de akkor még az lmg-k jóval szarabbak voltak, sztem mennyire estem-keltem? Na jó, én hülyeségem, h érdekel a medál része a játéknak, de ez legalább még feldobja kicsit a játékot, változatosabb.
-
Laraxior
titán
Én is kaptam battlepackot... *.exe hibát.
Sikerült elbaszni az eddig jól működő játékot, jöhet nyafizni én is"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
guftabi96
addikt
válasz prokxy #20314 üzenetére
Ne is mondd, pont a múltkor hallottam a helyi media marktban, ahogy 2 kb 12 éves gyerek áradozik a Bf1-ről... Nem az a bajom, hogy ennyi idősen mivel játszik, mert ennyi idősen én is codoztam, (ráadásul pub szinten nem is lőttem rosszul), de ott csak tdm ment, ahol nem volt olyan fontos a csapat, mindenki a saját sikeréért játszott, hiába volt a végény nyertes-vesztes csapat.
Itt meg ugye sokkal többet számít, hogy mit csinálnak a játékosok.Egyébként nálam megint egyre több a láthatatlan ember... Tegnap kettő is volt. Egyszer csak elkezdem kapni a lövéseket, majd miután meghaltam, akkor látom, hogy ott kellett volna lennie előttem, csak éppen nekem valami miatt nem volt az. Nem tudom, hogy ez valami bug a motorban, vagy szerver oldali, mindenesetre elég kellemetlen.
#KeepFightingMichael
-
feco70
senior tag
válasz Carlos Padre #20325 üzenetére
Nem arról volt szó, hanem a játékosokról.
-
wjbhbdux
veterán
válasz Carlos Padre #20325 üzenetére
talán mert konzolon nem tudnank gépelni az emberek fórumbasírni?!
/s
-
whitezo88
nagyúr
kár hogy ilyenkor (is) lehetetlen custom gamet játszani hiába patch volt. Armored kill, HC Conq, Back to Basics Conq mind3nál 0 ember túl sok a játékmód túl kevés PC játékoshoz.
-
nagyúr
-
Laraxior
titán
válasz FollowTheORI #20330 üzenetére
Tényleg jo. Csak a frissítés miatt volt. Gyorsan mentem egy kört.
-
daveoff
veterán
válasz FollowTheORI #20330 üzenetére
Este jössz?
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
laceszgamer
addikt
Jó lett ez, legalábbis semmi különösebb gond nem volt, mentünk egy jó kis Iron Walls Operationt. Az a csoda, hogy nyertünk támadóként. Bár az is vicces volt, hogy legutolsó bázison ment el az első lehetőség, ott megkaptuk a léghajót, így enemy nem indított sima hajóval második mapon.
Ribbon cucc sem rossz, pont annyi ami még nem vicc kategoria, nem is osztogatja minden aproságért, de azért érezhetö kis bonusz xp-t jelentenek.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
jety91
őstag
Kár, hogy észt még mindig nem osztanak az embereknek a patch-el
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz tom_tol #20335 üzenetére
Gondolom a tankcheat...Az már megvolt nekem
-
Laraxior
titán
válasz prokxy #20337 üzenetére
kempelni valamelyik nagy böszme, de mászkálni csakis a kicsi
-
veterán
FEBRUARY PATCH NOTES & NEW FEATURES!
map voting meg az adminoknak kick/ban jog jol hangzik -
prokxy
veterán
-
nagyúr
-
voodoo98
addikt
válasz #81556480 #20347 üzenetére
Hááát. Nem tudom! Gondolom az, mert csak ott volt. Bár viszonylag nehéz elképzelni, hogy miköz ennek egy adott szeróhoz. Ha egymás után több szerón is csinálja, akkor nyilván nem az. De nekem csak ott volt ilyen.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
tom_tol
addikt
Megszűnt a battlepack is? Nem mintha nagyon lényeges lett volna
Ez a pecs egy pöcs[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest