Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lendova
őstag
Szakszerű vélemény Xfactor egy múltheti videójáról:
Learn to Play, Xfactor - Battlefield 1All fiat goes to zero.
-
nagyúr
-
LeRoy18
aktív tag
-
arpii
tag
válasz Scholes9 #19811 üzenetére
Nos, akkor a tények, a teljesség igénye nélkül (csak a multi része), hogy mit kapsz jelenleg a min. 60 EUR-ért:
Pro:
-Gyönyörű grafika, szépen kidolgozott pályák (nagyon látványosan rommá lehet verni egy map-ot, mire vége a körnek)
-Kiváló hanghatások (bár ez már baromi jó volt a BF3-ban is)
-Pörgős játékmenet, jó fegyverek, járművek (az elite class-ok nem gyengén fel tudják bolygatni az állóháborúkat)
-Ötletes időjárás változás. Mire lejátszol egy csatát, biztosan változik egy s más a környezeten.
-A pályák egész jól el vannak látva előre telepített AA és AT lövegekkel. (és nem úgy, mint BF3-ban, hogy HQ-n van egy azt cső, egyébként sem jár arra a madár sem...)
-A conquest néha unalmas, de összességében jó játékmódok (a rush ebben nagyon jól sikerült)Cons (mert sajnos ebből elég sok van):
Talán a legnagyobb baja a játéknak, hogy egy bughalmaz. Ha ez lenne a béta, azt mondhatnánk, hogy OK, de ez így egy vicc eddig.
-A menü egy lag-os sz#r. Számtalan BF1 user-nek már itt 100%-on eszi a CPU-ját a játék. Az in-game friends néha elhagyja magát...
-Az emberek egy része már beletörődött, de én úgy gondolom, hogy simán legalább az 50%-nak játszhatatlan a game, és ez teljesen független, hogy 640x480 ultra low-on játszol, vagy fullhd ultra high-on. Egész egyszerűen nincs megoldás, már kb. 50 féle opciót kipróbáltam a konzolban, 30-at az oprendszeren, ja és igen, százával vannak külföldi fórumok, amin olyan emberek számolnak be, hogy röcög meg szaggat, akiknek a 25. gen core i7 van a gépben 64gb rammal GTX 1080-al. Tökmindegy, hogy milyen géped van. Van akinek jó (vagy észre sem veszi) van akinek nem jó. És értsd miről van szó, a játék FPS counter-e is hazudik. 60 fps-en be van betonozva (limitálva is van, nekem annyi elég), és mindeközben embert nem találsz el, annyira stutter-el. Így össz-vissz van 3 játszható pálya. 2 sivatagos + az erdős, az összes többi játszhatatlan 64-es conquest-en. Rush-on ill. 40 dom. 24-es akármin jó. És hogy értsétek mi a probléma, monitoroztam ezt a sz#rt és cache-eli monte grappa kör közepén az mp_amiens fájljait, hát vicc. Egyszerűen elszabadulnak threadek...
-Csalók már itt is vannak, de nem vészes. A minap egy fegyver (igen, katona nélkül) söpört végig a mapon a fa tetején végig repülve azt, kb. 250/2 K/D-ben )
-Idegesítő spawn bugok pl. hirtelen használhatatlanná váló spawn pointok, tankok elfoglalódnak, holott te lock-olod azzal, hogy ráálltál (mintha lag-olna az egész).
-Fél óra mire betölt a map, 2 óra mire kilépsz a játékból, de erre ott az ALT+F4
-Rejtélyes disconnect-ek (ha esetleg nagy nehezen tudsz slot-ot reserve-álni valamilyen alacsony ping-es szerveren), amit követően semmi nem segít. A server browser-ből az életben nem jutsz be többé sehová játék restart nélkül. Vagy mehetsz quick game-l 200-as ping-es szerverre
-Számos gameplay-beli bug van, ami teljesen nevetséges egy ilyen kaliberű játéknál, de ezt még simán lenyeli az átlag játékos.Kicsit hosszúra sikerült, de én ilyen áron egyáltalán NEM JAVASLOM a megvételét, mert csak lutri, hogy jó lesz-e vagy akad. Majd, ha esetleg ki lesz javítva ez a sok sz#r, amit felsoroltam, elsősorban a performancia problémák. De most sem ezzel foglalkoznak, ha megnézed a patch note-ot.
-
veterán
"Majd, ha esetleg ki lesz javítva ez a sok sz#r"
December 13. óta nem volt semmilyen frissítés a játékhoz.
Ez egy relatíve friss multi játék esetén ez felér egy arcon köpéssel.
A DICE már rég a Battlefront 2 -őn dolgozik és magasról tesznek a BF1 -re,
egy pár fős karbantartó csapat piszkálgatja bottal, messziről a játékot, akiknek lövésük sincs, hogy mit kéne csinálni, mert nem vettek részt a fejlesztésben,
tehát SZVSZ fölösleges abban bízni, hogy idővel érdemben előnyére változna a játék... -
jety91
őstag
"És értsd miről van szó, a játék FPS counter-e is hazudik. 60 fps-en be van betonozva (limitálva is van, nekem annyi elég), és mindeközben embert nem találsz el, annyira stutter-el."
Én nem tudom te mit állítottál be a játékban, de nálad valami nagyon nem kóser.
Nálam:
- vsync off
- fps limit 60
- Monitor 61Hz-re állítvaSutter nincs, néha leesik az FPS 56-58-ra, de az is csak akkor, amikor a nyakamba robban a zeppelin pl. Értem én, hogy az állításod szerint akkor én az 50% másik felébe esek, de ugye megint elfelejted azt a gondolatot, hogy akinek nincs baja sehova sem fog írni erről. Tehát, amennyi külföldi/PH fórumot olvasol ott csak is azoknak az írásait olvasod, akinek van valami baja. Nézz körül több hasonló modern játék fórumában is, ott is hasonló a téma (sajnos), tehát ezt bármelyik játékra írhatnád.
Semmivel sem rosszabb a BF1 mint a BF4 megjelenéskor, én túlzásnak tartom a nem ajánlott titulust. Inkább úgy fogalmaznék, hogy kell neki még 1-2 hónap mire az összes olyan bugot kijavítják, amit mindenki tapasztal (pl.: revive bug). Onnantól fogva, hogy az egyedi konfigurációkon gond van a játékkal, az már nem csak a DICE hibájából fakadhat.
Csak, hogy értsd mire gondolok:
A jelenlegi konfigomon (lásd adatlap) akadt a League of Legends néhány champion ultiját használva. Érted... egy LOL-ról van szó, ami egy Intel HD videókártyán elfut. Kellett egy hálókártya driver (vicces mi?) frissítés ahhoz, hogy ez az FPS drop megszűnjön.Nem védeni akarom a játékot vagy a DICE-t, de fényévekkel stabilabb a BF1, mint bármelyik előző BF.
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
Hihetetlen, hogy ide jutott a BF sorozat....
A BF4 után ekkora visszalépést nem gondoltam volna. Az már a Battlefrontnál látszott, hogy az EA/DICE felvett egy olyan irányt, amitől mi "régi motorosok" a legjobban tartottunk, de azért erre nem számítottam, hogy a BF is ilyen szinten erre a sorsra jut...
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
arpii
tag
válasz jety91 #19859 üzenetére
Na ez tényleg csúcs
Tény és való, hogy a BF3-hoz egy évvel a megjelenés után csatlakoztam. Ott valóban nem volt akkor semmi probléma, de azt nem tudtam, hogy ugyanúgy végig szenvedték a javításig páran azt az időszakot, akiknek hasonlóan gyengén futott, mint most párunknak a BF1... A sors iróniája, hogy az egyik kollégámnak szinte megszólalásig hasonló configja van és neki semmi probléma. Egy másiknak egy sokkal gyengébb config és ott sincs probléma. Az öcsémnek is drop-ol... De ilyen lehetetlen/semmi helyzetekben, sokszor, mikor épp az égvilágon semmi nem történik. 100% hogy valami bug okoz leak-et.Bár OFF... de a hálókártyás sztori hogy derült ki, hogy az a bűnös?
-
LeRoy18
aktív tag
vizsgaidőszak sorsdöntő kérdés
RapidStrike CS-18 or hellfirie
leguljabb nerf gun sorozatlövő? mire megy ki a kérdés -
SkyS1gn
félisten
Azért össze sem lehet hasonlítani ezt a BF4-el... ott konkrétan kifagyott folyton, crashelt stb, játszhatalan volt az egész, itt meg stabil, jó a netkód is alapból stb, persze vannak bugok hol nincsenek és? Az már más tészta hogy a játék egy casual irányt vett sajnos...Ilyen volt. Én konkrétan annyit anyáztam hogy 1évre kibannoltattam magam a Battlelogról is anno
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
daveoff
veterán
válasz SkyS1gn #19863 üzenetére
Nekem se ez, se a bf3-4, hardline nem fagyot ki egyszer sem, csak ha túlhúztam a procit, vagy vga-t, egyébként soha. Nekem a 4 is atom stabil volt, és jól futott, meg ez is.
De az élet most visszaveszi, amit eddig kaptam, csak nekem server disconnected formájában...
Egyébként magyar EA support előtt le a kalappal, nagyon kitartóan nyomoztak a problémámmal kapcsolatban, de sajnos ők sem jutottak semmire. Mindenki ráállt az ügyre, de azt írták, hogy még egyikük sem találkozott még hasonló problémával sem, az eddigi pályafutásuk alatt a leírtak alapján. Szóval nagyon úgy néz ki erre nem lesz megoldás...
Ők is azt ajánlották szolgáltatónál próbálkozzak tovább, de atérzik milyen lehet ezzel egy UPC-s diszpécserhez fordulni....
-
jety91
őstag
válasz daveoff #19866 üzenetére
Emailben nem próbáltad? Ott azért forwardolni szokták ahhoz aki konyít is hozzá, nem egy betanított bölcsész válaszol. Van már hivatalos válaszod is az EA-től, így azt is csatold mellé. Én tuti kiverném a balhét a UPC-nél az ORI segítségével elvégzett problémafelderítés után végképp
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz jety91 #19867 üzenetére
Ez lesz a következő lépés, nekiállok levelezni, EA is ezt ajánlotta, hogy valami szakemberrel vegyem fel a kapcsolatot UPC-nél.
Sky: a társaság akikkel játszok senkinek nem volt ilyen problémája a 4-el, szóval nem értem, első naptól kezdve játszottunk gond nélkül az egész klán, nem crashelt senkinek. ezek után kicsit erősnek érzem a dolgot, akkor is így éreztem. egyszerűen mi nem tapasztaltunk ebből semmit...
-
LeRoy18
aktív tag
ok, magyarázatot kérek
kik azok az emberkék, akiket felhasználónév?(név) szerint bannolnak menet közben
mesterséges inteligencia, autobot? elsőszámu közellenség -
nagyúr
-
lofagi
addikt
Nem értek egyet, hogy az egész csapat már otthagyta a BF1-t, még 1 dlc se jött ki hozzá. Most jön hozzá a CTE, ami megint csak arra lesz hivatott,hogy ott már akik segíteni szeretnének a sorozat előrevitelében, jobb játékélményt biztosítva, azok oda felmennek és elmondják a véleményüket, s majd akik nem szeretnek ilyenekkel mókolni azoknak jobb legyen, mikor kijön az új patch.
Sokkal jobb lesz az, hogy már látunk egy képet, ha nem tetszik, azon módosítanak, ráadásul mivel az nem az éles játék így abban azért ha 1-2 hibával többet találunk egy esetleges kódolás miatt, akkor az benne van a pakliban.
Szerintem nem kell még temetni a fejlesztő csapatot. A 4 is nagysokára érte el a mostani változatát, amikorra persze már vagy beleunt mindenki/többség vagy már várt másra. Itt is az lesz, ha sokáig húzzák halasszák az újításokat, javításokat, akkor beleun a nép. Én se játszottam már egy ideje, de nem azért, mert annyira nem akartam volna vagy mert nem tetszene a játék.
Személy szerint nagyon várom már a CTE-t, s az újításokat is amikor hír esett. Valószínűleg a játék a végleges formályát megkapja majd az utolsó dlc utáni 2 hónapra. Amivel kellett volna kezdeni az elején.
Pl ez a ribbonos téma tuti azért került bele, mert nagyon hiányolta mindenki, s biztos lehetne sorolni ilyen dolgokat nem egyet.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Pro!Petya
addikt
Most hagytam félbe a 3. Conquest-et a telibekúrt balance miatt... ///11-18 , 25-11, és most 7-19// - nél kb tele lett f@szom. Ha már végre játszana az ember és a vérpistikék is elmentek aludni már, akkor a játék teszi magát "játékra alkalmatlanra"... ggwp
Játszanék ezzel a szarral de komolyan ugy érzem néha hogy direkt szopatja a népet az EALoha #19858 +1
[ Szerkesztve ]
-
LeRoy18
aktív tag
marksman headshot codex begyüjtve, sose hittem, hogy valaha eljön ez a pillanat
We Are the Champions youtube benyom, tisztelegj, fegyvert vállhoz, díszkíséret tisztelegj, feuer frei -
Pro!Petya
addikt
válasz LeRoy18 #19881 üzenetére
Miből következtetek?? EZ komoly kérdés? Na figy ...
Mivel a munkám megengedi ezért tudok reggel, délelött , délután, este , és hajnalban is gamelni ha ugy tetszik.
Na már most aki már belefeccolt pár órát akár ebbe, vagy akár más játékkal is játszik Ranked rendszerbe annak nem kell elmondani mikor "alkalmas" erre az idő , ha nem akar agyf@szt kapni.
Elég csak 1 játékfajtán belül megnézni a csapatmunkát , reakciókat , chat hsz-eket, stb stb, mondjuk délután 2 és éjfél között és pl utána.. vagy hajnalban.
Egy szóval nem mondom hogy délután nem lehet jókat gamelni, mert lehet /az esély megvan rá, de inkább az ellenkezőjére a "csapat"társak miatt/
Nálam a "vérpistikét" az alábbi meríti ki : ragel-flamel, afkol, szét spammeli feleslegesen a chatet, "magas pingem" , "laggolok" de azért csak belemegy online mecsbe ahol emiatt elbassza a saját és más emberek játékát, mikrofonnal játszó hülyegyerekek jah és a noobok...most így kapasból csak ennyi jutott eszembe ,szóval nálam ez ilyen gyűjtőfogalom -
jety91
őstag
eddig is igy volt a cte. De most gondolj bele ha minden alapjatekkal rendelkezo ember cte-t jatszana mi lenne akkor ott is. Elarulom, meg tobb siras az ujabb bugok miatt. Nem tudnad a sok gyokernek megmagyarzni hogy tesztelesre van es egy jobb jatekhoz az elso lepes.
[ Szerkesztve ]
-
lukacsd2
újonc
Sziasztok nem rég vettem egy új pc-t Intel 7processzor 16 Gb ram 4 Gb videókártya és valamiért nem indul el a Battlefield 1 pedig újraraktam már párszor frissítettem javítottam és az előző gépen elfutott.A vga kábelt hdmi átalakítóval használom mert nincsen sima vga csatlakozóm ez nem tudom hiba lehet e a monitor 1920x1080 as felbontású és a battlefield 4 elmegy simán ebben szeretném a segítségeteket kérni
-
arpii
tag
válasz lukacsd2 #19888 üzenetére
A mappájából rakd fel újra a Visual C++ Redist. komponenseket. Itt találod: BF1 mappa\__Installer\vc
Ha legalább hibaüzenetet kiír, már előrébb vagy.Még nem 100%, de úgy tűnik találtam egy megoldást, az FPS drop (sajnos nem megszűntetésére) redukálására! Letesztelem, és ha megy, akkor megosztom veletek.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
arpii
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #19894 üzenetére
Nem tudtad?! Ez pontosan így történt az I. VH-ban
-
laceszgamer
addikt
Operations mod kihalt vagy mi van ma? Folyamatosan úgy pakol be, hogy egyedül vagyok vagy max 1-2 ember van még rajtam kívül a szerveren, persze ki is lépnek egy idő után.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
-
feco70
senior tag
válasz laceszgamer #19898 üzenetére
Én csak ott játszok, ma mentem pár kört. Semmi gond nem volt, mindig talált tele szervert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest