Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz redingitell #20954 üzenetére
én még egy ilyennel sem találkoztam, biztos csak mákom van...
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Newyorker
addikt
Pár napja észrevettem, hogy BF1 multiban eltűnt egy csomó server, csupa ilyen magánszervert látok. Mi ennek az oka? ps4em van
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Jól számoltam hogy a cdkeys oldalon 9900 Ft lenne a játék (32,09 eur)? (308,59 a középárfolyam!)
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
bul07
nagyúr
Pár naponta tolom és tegnap gyanús volt hogy egymás után ugyan az a pálya jön
Mondom mi fenne
Kiléptem másik szerver, és jé kör végén előjött egy szavazós ablak ahol a pályára lehet szavazniMióta lehet szavazni mert nálam tegnap jött ellő?
De kezd az idegeimre menni hogy elfelejti a fegyver beállításimat, és a jármű beállításokat is
Az hogy járművek színezését(skin) elfelejti az alap elég csak szervert váltani és már nem is emlékszik a beállítottra( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
laceszgamer
addikt
DLC-re már igazán kiadhatnának egy dátumot.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
bul07
nagyúr
válasz daveoff #20960 üzenetére
Ha úgy érted hogy konzolon tolom e, nem PC-n
Vége a körnek és mi ellőt jönne a battlepack osztós ablak lehet szavazni két pálya közül melyik jöjjön, sima rá kattintós
Conquest mód, én csak azt játszokCsináltam képet róla csak most dolgozok és a kép meg az otthoni PC-n van
Ezeket a módokat még nem is próbáltam
Domination
Operations
War PigeonsRush-t kemény fél körig bírtam, egyszer
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Laraxior
titán
válasz Carasc0 #20957 üzenetére
Cdgalaxisban is 9990
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
LLKobe
veterán
Az első cheater akivel talákozok: LINK
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
-
Olympos
aktív tag
válasz Carasc0 #20968 üzenetére
Beteszed a kosárba, fizetésre kattintasz, ott a Checkout as Guest és a következő oldalon megadott email címre küldi a kulcsot.
Kell mobiltelefonszámos verifikáció, csak tudd! Legalábbis a regisztrációs verziónál kellett, a vendég opciónál nem tudom.
Nem a PayPalra küldi!
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz Olympos #20969 üzenetére
Én a Checkout PayPal-ra kattintottam és egyből vitt az oldalra és csak 1 klikk és meg is vásároltam volna. De így nem merem ha nem tudom hova küldi a kulcsot.
Lehet rendelek egy dobozost ingyen házhoz, Abba legalább benn van a Hellfire DLC is.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Ez a Rupture nem lenne rossz map de 64-re nagyon kicsi...
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Olympos
aktív tag
válasz Carasc0 #20970 üzenetére
@Carasc0: te mi a franctól félsz ennyire???
fizetés előtt persze hogy a paypalra dob, mert ott kéri a paypal jelszót. olyan, mint amikor bankkártyával vásárolsz és egy pillanatra az otp, erste stb. banki fizetős oldalra dob, ahol megadod a kártya adatokat...attól még nem a bankba küldik a vásárolt csomagodat, hanem ahova kéred.írd le egyszerűen, hogy dobozos verzióra vágysz, de már napok óta vacillálsz, hogy veszed vagy sem...
regisztrálhatsz is, ha akarsz, de már írtam, hogy NEM a paypalos email címre küldi a kulcsot.
-
prokxy
veterán
Rupture map, mintha sweetfx-sztel játszanék, de sztem nem rossz. Csak ugye elég nyitott és tele van az egész csipákkal.
64 fő bazi sok rá, 48-cal lenne ideális sztem. Az assault tank tetszik, de sajna a behemótot nem tudtam kipróbálni, majd az élesben!MrProWestie-vel játszottam, hát nem tudom, látom a különbséget az összeválogatott videók és eközt,ha fent lesz a YT-on, akkor látni, h hányszor húztuk fel a kis seggét.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Pubszon
veterán
válasz giornalista #20976 üzenetére
Még a kés is csak átnevezett tőr...
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Aventador91
őstag
i7 4790 kihajtja a gtx 1070-et bf1-ben?
-
SkyS1gn
félisten
válasz prokxy #20978 üzenetére
Jézus, én ezekről le is iratkoztam már rég, most lvl-ről is, frags még van az easter egg izék miatt, de mostantól kb csak tech/calisthenics/edzős/meg zene csatornák vannak. Úgy vagyok vele olyanokat nézek már csak amiből tanulok is.
(#20982) Aventador91 Kihajjcsá e? Persze!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a játék feltelepült. Ez most feltette az összes frissítést is? Azt honnan látom?
Na megtaláltam a fogaskereket és Update game >> Up to date. Akkor gondolom fenn van minden frissítés?
[ Szerkesztve ]
-
Olympos
aktív tag
válasz Aventador91 #20982 üzenetére
lol. 3db GTX 1070-et is kihajt SLI-ben. (...kivéve, ha nagyon alacsony felbontáson low grafikával nyomod.)
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Első benyomások: Iszonyat feeling a game! Eddig csak 2 kérdés merült fel bennem:
1. A képernyő jobb oldalán néha megjelenik egy sárga téglalap (egymáson 3) benne egy felkiáltó jellel. Hogy lehet eltünteni?
2. Minden szerveren ki van kapcsolva a teamkill?
-
Olympos
aktív tag
válasz Carasc0 #20987 üzenetére
1. Options / Gameplay / Advanced / Network Performance Indicators.
(Azért villog, mert csomagvesztésed van az internetforgalomban. Ha sűrűn van, az nem jó. Nem biztos, hogy a neteddel van a baj, egyszerűen nem regisztrálja a találatot.)2. Multiplayer / Custom Servers / Hardcore.
Itt van TeamKill.[ Szerkesztve ]
-
bivalyolo
őstag
-
Carasc0
őstag
Bekapcsoltam! Stabilan 60... Igaz annál feljebb nem akar mozdulni. fHD-n hajtom ULTRA-n.
-
Źşë'
addikt
ez volt a bc2nél is mikor átléptél vietnamba, aztán meg vissza bc2be és ledefaultozta a loadoutot, meglátszik dice game ez is lehet valamelyik szerverváltásakor keletkezik a dolog
ezt a szavazós dolgot én is kb 1 hete láttam először, lehet frissült a szerverhost oldali verzió"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
bul07
nagyúr
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
voodoo98
addikt
Amikor tankkal (vagy mással) leszednek egy repcsit, akkor miért marad ott egy példány a repcsiből: videó
Ez szerintem bug, de már az eleje óta benne van. Vagy ez direkt van? A korábbi részekben is így volt?Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851