Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Van kinn uj beta nV driver a crashre meg a "fekete pundigra"... [link]
Azért linekelem mert leginkább BF1 hotfix....
-
törölt tag
Na örülök hogy egyetértetek valamennyire

És igen , volt olyan hogy egy bedobott gránát mellé spawnoltam, és azonnal kaputt.
-
-
Laraxior
titán
válasz
üzenetére
Ki a rossebet érdekli mit beszélnek. Minek játszik... mert megvettem.
Van amikor én is hulla fáradt vagyok, felmegyek, mert szép a grafika, ugrálok egy kicsit, de sokat nem tudok hozzátenni a csapathoz. Baszok rá.
Fizettem érte nem keveset. akkor játszok és úgy ahogy akarok, amennyiben nem sértek játékszabályt.
Márpedig a negatív stattal nem sértek.
Veszít a csapat? Ajjajj... mi lesz akkor? Játék... A munkahelyemen is dolgozom a lusták helyett is, vagy akik lassabban dolgoznak. Itt is lehet párszor olyan, hogy helyettem játsszanak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
na a multkor " az ilyen minek játszik " sztori margójára: ma volt egy 1 kill 18 die meccsem
Na mit szólna ehhez az akkori úriember ? Délután volt, nem szoktam olyankor játszani, tovább nem is erőltettem. Láttam hogy nem megy 
Előtte aló nap hajnalba 3óra körül csapat első voltam nemtudom már milyen aránnyal
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SkyS1gn
félisten
Egész délután Rush-oztam, nem is játszottam még szerintem, kb az összes map lement oda-vissza oldalon, többnyire nyertünk faint volt. SMLE + Mars agressive recon style. Kivéve mikor tank volt akkor assault. Na meg a mortar tankot vittem én is mindíg, dobtam a füstöt társaknak mikor armoltunk akkor meg a gázt hogy ne tudják defusolni

-
voodoo98
addikt
Ha tankozok, akkor szoktam néha látni az emberek feje felett vagy egy halál (mint medicnél, hogy lehet éleszteni) vagy egy felkiáltójel-tank icon-t. Ezek mint jelentenek? Mit akarnak jelezni?
-
daveoff
veterán
válasz
N@idia
üzenetére
értem, gondoltam, hogy nem cq, ott nem lehet ennyit ölni. sokat játszunk operationt, de kaiserschlacht-ra nagyon ritkán megyünk, mert az első map(scar) nem a legszerencsésebb, kemper paradicsom. na majd megyünk pár kört, hátha én is belefutok egy ilyen enemy csapatba....
-
N@idia
őstag
válasz
jety91
üzenetére
Persze, hogy csaltam a dice jó munkát végzet és remélem a spawn rendszerhez sose fognak hozzá nyúlni
Ezt a statot inkább a csapatnak köszönhetem, hogy 10 méterenkét dobálták a medic/lőszeres ládákat és valahogy elkezdtek éleszteni játékosokat, így volt esélyünk, de tankozni szinte lehetetlen volt azonnal kilőtték őket, ahogy a vonatot is amit én lőttem ki
Kaptam is a pontokat érte 
Az első pályának olyan hamar vége lett az se tudtam mi van folyamatosan vissza kellett vonulni olyan szinten támadtatok, de a végén azért megfogtunk benneteket
Felvettelek Origin-ben

-
jety91
őstag
válasz
N@idia
üzenetére
3x seggbe lottelek csipaval de mindig 97et sebzett, tudom hogy csaltal
Ezt a statot annak is koszonheted hogy nalunk volt 5 medic es vagy 15 support. Medicek kozul is szokasosan a sok idiota nem volt kepes eleszteni sosem kb.
Amugy az elso palyan voltam rad mocskosul merges, mert nem ismered azt a nemzetkozi jelzest, hogy ha jobbra-balra forgatom a fejemet es te tankban ulsz, akkor nem lohetsz le
Erre te telibepuffantottal 5m-rol -
N@idia
őstag
válasz
jety91
üzenetére
Kb 1x ültem tankban ezt te is tudhatod, ha ott voltál és azt is szétszedtétek 1 perc alatt 98%-ban gyalog voltam csak folyamatosan mögétek kerültem service star-t kaptam a M1918 Trench fegyverre és azt 100 kill után ad
(#18673) daveoff Operations módot játszottam és az első pályát elvesztettük, de a második pályán 3x vertük vissza őket esélyük nem volt olyan szinten összeszedte magát a csapat, csak ámultam rajtuk...

-
törölt tag
valami webes felületen vissza lehet nézni a scoreboardokat ?
Egy körben első lettem a győztes csapatban, szóval lementeném : DDD
Az origin panelben nem lehet játékközben képernyőmentést csinálni?
-
Frod
addikt
elkezdtem csinálni a heti medált, (medic) a rifle grenade-et most először használom, 140 óra játék után. eddig totál nem érdekelt. eleinte tartottam is tőle, hogy biztos itt bukok majd el, de egészen jópofa dolgokat lehet csinálni vele

-
-
daveoff
veterán
válasz
giornalista
üzenetére
elején nem dobált le, olyan 80-as szint felett kezdte, 100 óra körül. de most már minden körben, érthetetlen. most kipróbáltam, az ír szervereket, hátha a holland szar valami routing miatt, de azok is ledobálnak....

-
daveoff
veterán
válasz
giornalista
üzenetére
A videó még ok volt, de a játékot ne itt beszéljétek ki, van saját topikja.

-
Aventador91
őstag
válasz
giornalista
üzenetére
Nekem a 4, 5, 6 , vagyis történetileg az 1, 2, 3, jobban tetszik mint a régi részek. darth vader "születése" nekem olyan hidegrázós, bokaösszefosós rész. nagyon bejön. [link]
-
giornalista
senior tag
köszönöm szépen

én nem bántam meg, hogy most megvettem
volt Access-em, így kipróbálhattam kvázi ingyen, a hangulat megfogott, néha jó lesz pötyögni benne. kicsit tartok az újtól, a Star Warsban szinte kizárólag az eredeti trilógia karakterei és történeti szálai érdekelnek, a 7-es film nem is igazán tetszett, szóval kíváncsi leszek, hogy mi lesz a téma. nem hinném, hogy újra az eredetit játékosítják meg. -
daveoff
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
általában conquest, vagy operationt játszunk, néha rusht, meg bemelegítésnek szoktunk menni pár kör galambot. arra tökéletes, hogy belője magát az ember. meg tisztában voltam vele, hogy úgyis levág a játék, csak pár beállítást akartam kipróbálni, ezért mentem most galambozni, de amúgy nekem bejön ez a játékmód.

csak CQ azért elég uncsi lenne, kell a változatosság.
(#18654) DonDennis: többek között ezt a célkereszt színt próbáltam ki most, haverjaim ezt használják, és elvileg ez a szín üt el a legjobban mindentől, ez a lényege
-
DonDennis
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Én még 1-t se játszottam csak CQ. Nekem BF=Nagy map sok ember, foglalás, járművek. Ha ilyen kicsi rohangászós henteléshez van kedvem felmegyek CS-be valami d2 TDM-re. Amúgy tényleg fura ez a célkereszt én így a videó alapján nem is látom ezt a színt, gondolom szar youtube sokat ront rajta de kifejezetten zavaró, de ez is megszokás kérdése gondolom.
-
Frod
addikt
válasz
giornalista
üzenetére
köszi, én dobtam rá egyet

még egy éve nagyon, nagyon szerettem volna (nem voltam nagy multis, sosem telt rá - ezért engem annyira nem zavartak a játék hibái, de imádtam a bétát) viszont most már nem fogom megszerezni, mert idén úgyis jön az új, ez meg teljesen ki fog kopni. -
daveoff
veterán
én is csináltam egy videót, a vége a lényeg, pörgessetek bele...
szerencsére a mikrofon felvétel nem volt bekapcsolva, szóval nem halljátok a dicsérő szavakat tőlem... 
-
giornalista
senior tag
-
giornalista
senior tag
Star Wars Battlefront - Bemutató
csak offba merem betenni, remélem, lesz, akinek érdekes. én imádom a Star Warst, ez is DICE/Frostbite játék, megvannak a hibái, de most olcsó és végre tartalom is van benne
köszönök minden visszajelzést, akár pozitív, akár negatív! -
guftabi96
addikt
Ásó vs gránát.
Kár, hogy a végleges játékba nem került bele, lehetne tollasozni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(3:37) -
Frod
addikt
na tegnap óta meglett végre a hellriegel és ma meg a support lv10 fegyvere... eddig egyik sem adja annyira
(mondjuk a huot-ról ezt tudtam)szerk: viszont a háttértörténete durva, összesen 4 készült belőle a világon!

-
TTomax
félisten
válasz
dergander
üzenetére
Én magam is ezen a véleményen vagyok,csak amikor elővettem ugy egy pár óra játékra,akkor bizony elég sokan nehezményezték a cseten.Gondolom majd elindul a forumon is az ilyen topicok,mert ha jól mozogsz durva munkát lehet vele csinálni egy kisebb zárt térben.Messzebre meg még a slug is jól adja,igaz ahhoz nem árt célozni is.
-
daveoff
veterán
válasz
SharpSA
üzenetére
semmi nem kell hozzá, csak simán visszafogod a recoilt. itt bf1-ben már amúgy se olyan durva a visszarúgás, mint a korábbi bf-ekben, itt inkább a fegyverek szórása kiszámíthatatlan, és ugye a sweet spot rendszer. de közelre ezekkel az automata fegyverekkel durván lehet darálni, mp18, automatico...
-
SharpSA
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Hogy lehet az, hogy célzott lövés közben a fegyver szinte nem is mozdul meg, nem rángat? Így azért jóval könnyebb sorozatlövés közben célra tartani. Mi kell ehhez?
-
dergander
addikt
válasz
lofagi
üzenetére
Ahogy mondtad is sokaknak az FPS kell,és van akinek a látvány. A kettő együtt nem müködik,mivel a 200FPShez FHD vagy QHDn azért már combos kártya kell , de inkább utóbbin 2 kártya. Én annak a híve vagyok hogy a Vega-val majd sikerül 4K egy 60FPSt átlagba kicsikarni az nekem teljesen jó lenne. 60FPS-el is belehet lőni egy 200FPS-t. Nekem mondjuk nagyon gyors a 200 körüli FPS a fejem is fáj tőle.
Am jó videó lett,tanuságos! +1 like -
Madn!ght
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Csak ezért a játékért nem szeretnék surround fülest venni, úgyhogy megtanulok együttélni a problémával.

(annyira azért nem vészes) -
dergander
addikt
válasz
TTomax
üzenetére
Ne nerfelgessünk már mindent mert megölnek vele. A Henry's is nyugodtan vissza lehetne állítani mert egyrészt se scope-ja se nem tárja. 1 lövés és töltés mégis. Nem értem néha a Dice-t se elég pár embernek sírni és elkezdik butítani. A játék akkor volt jó mikor kiadták.
-
SipiBcs
őstag
Ki kell írjam magamból, mert különben kicsinál az agyvérzés:
Hogy a jó édesapjának a nemi szerve szakadt volna bele a sok retkes, agyhalott tizenéves kis pöcs édes jó anyukájába, akik nem értik a játék lényegét. Teljesen mindegy, hogy milyen játékmód, mindegy, hogy mi a feladat... ő szaladgál vagy éppen seggel a taknyán a domboldalon... 2 CQ-ból és 2 rush-ból léptem ki, mert felforrt az agyam a sok IQ vadász szerencsétlen pöcskenőcstól. Nem tizennyolcas karikát, hanem IQ tesztet kellene töltetni a játékosokkal.
Utólagosan is elnézést kérek!

-
Zso Ro
senior tag
válasz
daveoff
üzenetére
PEdig lehetne neki,de csak távolról.Mocskos undorító,amikor 50méterről lelőnek,vagy épp én másokat.Közelről legyen instant kill,na de távolról egy medic puska megirigyli az erejét.
Ha már fáradt vagyok,vagy csak sotisok vannak ellenem,akkor megyek vele,mert elég hatásos,de mondom,nem tetszik,hogy távolról is leszedek vele embereket,akár még ablakokból is.UPDATE: és végre nem a net miatt sírunk dave-el

-
TTomax
félisten
A shotgunok mikor lesznek nerfelve?Nekem nincs velük gondom,rohangásztam pár kört velük,de szerintem nagyon adja föleg közelröl...
-
-
Madn!ght
addikt
Jah én sem mondanám, hogy játszhatatlan, csak mondom hátha én voltam balf@sz rendesen beállítani.

Egyébként többnyire én is lehalkítva, tv-t hallgatva játszom, nem különösebben befolyásolja a játékomat az említett fícsör sem.
Ettől függetlenül ha sztereo mód, akkor ne kelljen már sok.1-es fülest beszerezni, hogy normálisan működjön.
-
Zso Ro
senior tag
válasz
Pubszon
üzenetére
Nekem virtual 7.1 fülesen,de nem rossz.Bár más fps-ekben jobban ki volt hegyezve az irány.
(#18619) XP NINJA
Ha lowon vagy,gondolom az alsó kettő OFF az Advanced fülön.
Vedd visszább a Resolution Scale-t.Igaz,sokkal csúnyább lesz,de ez nagyon sokat "fogyaszt" a GPU-dból.
Most mennyin van? -
XP NINJA
őstag
Melyik grafikai beállítás az, amelyik nagy erőforrást használ, de a legkevésbé fontos?

270X 2GB, 3570K, 8GB ram, mediumon elvoltam vele tdm-en, de 64 fős conquest-en már erősen low és 40fps. Vagy meg se tudom mondani mennyi, mert elég random. Fps drop keményen van akármit csinálok, de azt már olvastam hogy ram kéne még..
-
Enton
addikt
Hát maxi respect.
Én szívesen kipróbálnám majd, ha visszatér hozzád az acc, eleddig gondolkodtam rajta hogy kéne meg majd idővel be is lesz szerezve de jelenleg nincs rá feleslegesen 16e-em. Hogy utána, mint sokan mennyek vissza a 4-el játszani.
(#18613) Madn!ght:
Hát van hogy jól műxik a hang, van hogy pár dolog lemarad, BF4 és BF1 beta alapján. BF4-ben pl van hogy hang nélkül játszom és úgy sem vagyok rosszabb mint hanggal. De ha épp jól jönnek a hangok akkor tud segíteni ez igaz. De ilyenkor is van hogy nindzsamódra jönnek mögém és szúrnak le.

-
válasz
Madn!ght
üzenetére
A hangra nem nagyon kell alapozni ebben a játékban. Konkrétan mindegy, hogy van-e rajtam füles vagy a hangszórókra lövöm ki. Ugyan úgy hátba szúrnak és semmit nem hallok belőle.
Régen amikor még versenyszerűen játszottuk a COD2 és 4-et, ott hangról tudtam hol az ellenfél és már szinte azelőtt lőttem mielőtt kifordult a sarkon. Sőt, gránátot is lehetett hang alapján dobni és sokszor be is jött.
Na ezt itt nem fogod megcsinálni, mert mint mondtad össze vissza jönnek a hangok. Ha egyáltalán jönnek.
Sz@r
-
Madn!ght
addikt
válasz
jety91
üzenetére
Apropó, a hanggal kapcsolatban nem igazán sikerült normális beállítást belőni.
Sima sztereon és fejhallgatóra van állítva mind a driverben, mind a játékban. A múltkor volt itt pár eszmecsere a war tapessal kapcsolatban, azóta azon használom, talán egy fokkal jobb, mint a natúr sztereo.
Szóval a bajom az, hogy a kétcsatornás beállítás ellenére nem lehet egyértelműen megállapítani, hogy honnan jön a hang. Olyan térhatás jellegű a dolog, de mégse. Konkrét példa: állok egy épület emeletén, hallom a lépéseket az épület körüli részről, de ahonnan jön a hang, ott nincs senki.
Vagy, ha megszólal a játékosom (pl: mediktől elsősegélypakk), olyan, mintha a hátam mögül jönne tompán a hang.Más játéknál (BF4-nél ugyanez a hangkártya, ugyanezen driverbeállítások mellett) nem tapasztaltam hasonló hibát.
X-Fi Titanium hangkártya, asszem utsó driver.
Tudtok valami megoldást?

-
daveoff
veterán
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Mi a probléma? Ha egyszer DX11 alatt jó, akkor minek erőlteted a DX12-őt? Már többször le lett írva, hogy nem érdemes bekapcsolni a DX12-őt, mert semmi haszna, inkább ront a teljesítményen.
(#18608) Gyula84: Te legalább még így is tudsz játszani, én meg a szuper netemmel nem....
-
Pro!Petya
addikt
Erre valaki? Jó jó ez az 50FPS de azért kicsit karcsú..

Tekerem a forumot de semmi érdemleges, mindenki csak a netjével van elfoglalva

-
Gyula84
veterán
nekem csak ilyen van

-
Scholes9
nagyúr
Xaels-nek hála nemsokára meglátom, hogy fut a játék, már töltöm is. Köszönöm neki itt is a lehetőséget
Épp kapóra jött, mivel tervezem megvenni a játékot 
Egyébként, ha pár kapcsolót lejjebb kellene vennem a fix 60 fps-hez, akkor sem lenne semmi gond, mindig is kompromisszum képes voltam és a fix 60 fps-hez lőttem be a grafikát
Köszönöm a választ mindenkinek 
-
jety91
őstag
válasz
üzenetére
Miert szamit az pro-sagnak hogy eszreveszed hogy korulotted mi tortenik
Nem a celzasrol beszeltem, hanem arrol hogy suketek es vakok a jatekosok sokszor. En is hallgatok zenet neha es nem fulessel jatszok, de akkor is feltunik a minimapon hogy van korulottem 6 halalfej, akkor valami gebasz van.Erre gondolok pl: [link] 4:19-től.
-
Xaels
félisten
Ha valaki ki akarná próbálni, nekem most egy darabig szabad lesz az accountom rajta BF1+Premiummal mivel eladtam a PC-m, az írjon privit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

))