Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
jety91
őstag
Én érzem ezt a Lewis Gun-t eléggé OP-nak csak? Pontosabban lehet vele célozni mint bármely fegyverrel kb a játékban távolra, nevetséges

-
feco70
senior tag
De gyerekes ez a pc-konzol vita. Mindenki azzal játszik amit szeret, meg amilye van.
-
-
glspeter1
őstag
-
bul07
nagyúr
Mostanában mintha egyre több csaló lenne
És nem azokra gondolok akik légvédelmi ágyús páncélossal hozza a kört ilyen 27:0-val
Hanem akik piszok jól tudják hogy merről megy az ember, meg pisztollyal ossza a fejeseket és a kör végén 135:4-el zárnak
Egyre bosszantóbbÉn nem tudom mit bütykölnek a háttérben de egy biztos hétről hétre mintha rosszabbul futna a gépemen, érzésre
Nem ritka a szerver lag se -
Carlos Padre
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Pont ezért nem számít csak a skill

-
daveoff
veterán
konzol vs. pc témát hagyjuk már, ez egy végtelen vita, ne erről szóljon a topik.
-
N@idia
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Nem tudom minek fikázod a konzolt
Azért mert te csak a PC-t ismered és az a király attól még te nem fogsz ezekkel a játékkal pc-n játszani soha csak pár példa: Uncharted 4, The Order1886, Last of us, Last of Us 2, God of War 4, Days Gone, Horizone Zero Down, Destiny, Red Dead Redemption 2 ami kizárólag konzolra jön és még sorolhatnám.
Ezek amiket felsoroltam ez csak egy töredéke annak ami konzolra van messze van olyan jó élmény fps-t játszani konzolon is, mint pc-n. Attól, hogy te nem tudsz kontrollerrel játszani, mert amatőr vagy konzolon is vannak olyan pro játékosok, mint pc-n. Én nem akartam vitába keveredni, de rohadtul unom, hogy neked csak csőlátásod van és fingod sincs más platformokon mi a helyzet, először tájékozódj aztán kezdj fikázni, már ha van mit.
(#18381) zzola
+1
Egérrel mindenki tud játszani, de kontrollerrel megtanulni fps-t játszani az inkább művészet, mert nem könnyű megszokni főleg annak nem akinek soha nem volt konzolja még az aim assist sem igazán nagy segítség a játékban. Persze vannak kivételek a COD-ban az aim felér egy aimbot-al
De BF-ben teljesen más 
-
zzola
titán
válasz
Aventador91
üzenetére

-
Aventador91
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
konzolon mindenkinek ugyanolyan fos
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
RaGi91
senior tag
Ez most ugye vicc? Remélem az, mert ha nem akkor itt gondok vannak. Nem véletlenül van majdnem minden konzol porton aim assist. Na mindegy nem megyek bele. Aki nem PC-n játszik úgyse ismeri el, mert nem érti (tisztelet a kivételnek).
@Aventador Ne mondd már, hogy leülök pl. kajálni, addig belövök valami videót, mert épp nincs mit nézni közbe és tekergessem a vidókat...
Na mindegy. -
Aventador91
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
nagy élmény lehet. RaGi, egyébként, ha youtubeon konzolos gameplay-t látsz, van a youtubeon olyan lehetőség hogy gyorsítás. gyorsíts rajta, és akkor olyan lesz mint egy pc-s videó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Carlos Padre
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Van prohardver és magyar battlefield community, gyere be bármelyikbe. Mi jobb társaság vagyunk

-
RaGi91
senior tag
válasz
üzenetére
Én csak youtube-on szeretném, ha a montage-ok, meg hasonlók szét lennének szedve, vagy legalább odaírva, hogy PC vagy konzol, mert amikor konzolos infantry videót látok és nézem, hogy úgy megy a gyerek mint C3PO, akkor rosszul vagyok. Engem csak ez frusztrál, egyébként teljes mértékben értem, hogy miért játszanak annyian konzolon. Mert ÓCCÓ és 100x könnyebb "jónak" lenni, mint mondjuk pc-n, ahol sokkal nagyobb a skill range.
-
törölt tag
válasz
Aventador91
üzenetére
.inkább szerk:
LaciCRM néven aki akar vegyen fel, még kezdő vagyok, de igyekszem

-
XP NINJA
őstag
Sziasztok, pár napja megvettem a játékot vagy 1000 óra BF3 után. Egy dolog zavar hihetetlenül, hogy nincsenek szerverek. Értem én hogy custom serverek, de csak DICE szervereken játszanak. Az meg nem fun hogy 4-5 perces egy TDM vagy Domination.. Hardcore szervert se találtam ahol nem az van hogy nametag off, és mindenki teamkillel emiatt.

-
daveoff
veterán
válasz
dergander
üzenetére
mármint quick match-re gondolsz? én csak így játszok, szerintem a server browser használhatatlan.
na mindegy, nem azt mondom, hogy minden kör ilyen, de az utóbbi napokban minden nap bedob egy ilyen "nullás" szerverre. ráadásul így xp boost is pocsékba megy, pedig elég jó körön is voltam, persze a játék felénél kaptam a disconnectedet is, szóval jöhet az patch, van mit javítani.....
-
Cheesus
senior tag
A Holiday battlepack-os tank mizéria után a mostani csomagban legalább oda van írva a Light Tank skin mellé hogy Super Rare

-
gery2123
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ment PÜ!
Aki akar az nyugodtan felvehet bf1-ezni GerY2123 a psn ID-m. Írd oda, hogy PH!

-
N@idia
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Velünk jöhetsz én PC/PS4-en is játszom a játékkal szóval nyugodtan felvehetsz! Az adatlapomon megtalálod az ID-m

-
daveoff
veterán
egyre többször dob be minket olyan szerverre, ahol nullás a rang, meg a statot se számolja. nektek is van ilyen? meg alapból a szerverek egyre laggosabbnak tűnnek, a hitreg is némelyiken olyan, hogy katasztrófa. az elején nem volt ilyen.
Nincs külön konzolos BF1 topik, szóval tűrjétek meg egymást!

-
giornalista
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
never go full retard
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Aventador91
üzenetére
Ez most komoly?
Mi bajod a konzolosokkal? Nincs a játéknak más topikja. -
FIREBLADE78
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Mivel nincs ps bf1 topik kénytelen voltam írni. Amúgy más játéknál is van vegyes. Ha nem tetszik csukd be a szemed.

-
Aventador91
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
látod ott fent hogy PC játékok?
-
FIREBLADE78
addikt
Üdv honvédek
Ps4-en ki játszik? Egy jó csapatba szeretnék bekerülni,aki tanítana és jó lenne fejlődni,nem mellesleg elég szar egyedül
Priviben írjátok meg a ID-t,köszi. -
N@idia
őstag
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Nálatok nincsenek a class rankok nullázva? Én pl az assaultot kipörgettem 10-es szintig, most meg nulla, mintha nem csináltam volna semmit. De a többi kasztnál is nullázva van. Amit megvettem fegyverek azok megvannak, de amihez már 2. szint kell azt nem engedi megvenni.
Plussz olyat csinál a játék, hogy a kör végén nem jeleníti meg a pontokat, se azt hogy ki kapott battlepackot, semmit, tök üres a kép, amikor lejár az idő akkor meg ugrik a következő mapra...
Valaki más tapasztalt ilyet?
-
daveoff
veterán
válasz
Gyula84
üzenetére
lassan az összes BF/dice topik az enyém, gondolom ezért kértek fel, hát elvállaltam...
többi topik úgyis haldoklik, itt meg sokat vagyok.Xaels feladta, nem bírt veletek....
(#18335) zzola: beígérték a teljes hálózat fizikai átvizsgálását(szintezés), arra várok. játszani sajnos nagyon keserves, ugyanúgy ledobál, most már max egy kört tudok végigjátszani.
-
F e Z o
veterán
Megy ám az e-penis méregetés...
A Logitech G-s topic meg haldooklik. 
(#18330) Laraxior : Gondolom külön meghajtón/partíción volt a játék. Már ideje volt ezt javítaniuk, steam-en ez mondjuk eddig is működött.
Most mentem 6 war pigeon-t egymást után, a balance folyatosan szar volt. 6-7 vs 12-vel kezdtünk, persze, hogy az első galambot mindig az ellen küldte el. Marha idegesítő tud lenni.

-
daveoff
veterán
monitorozás, billentyűzet témát hanyagoljuk, ha kérhetem.
-
Laraxior
titán
Újratettem a Windows-t, de úgyfest javították az Origint, nem kellett újra leszedni a játékokat.
Mintha valaki panaszkodott volna asszem... -
DonDennis
senior tag
válasz
spanglee001
üzenetére

Jó öreg G19-nél monitorozni a dolgokat nincs is jobb, nekem jobb megoldás mint MSI ab-t futtatni, mert engem zavar játék közbe, anno cs-be se nyomtam net_graphal, így meg ha érdekel csak lenézek és látok mindent. -
VincentVG
senior tag
válasz
giornalista
üzenetére
Xbox elite controller-el nyomom PC-n. Vsync, nagy TV, kanapé, gondolom szörnyű input lag,
de remekül szórakozok. Majd töltök fel statot, egyszer voltam már a lista elején
)
Nem akarok felvágni, de 15000 score-om is volt már
)))PRO így sosem leszek... ez "sajnos" egyértelmű.
Ha a konzol tudná a FULL HD-t fix 60fps el akár butább grafikán, akkor elgondolkoznék én is a váltáson,
talán majd a nex gen. -
törölt tag
válasz
spanglee001
üzenetére
bc2 -nek még volt logitechg19 appja,és mindent kiírt mi történik,ki hogy áll. Régi szép idők.

-
törölt tag
válasz
spanglee001
üzenetére
Tőled jött az ötlet,hogy valami skin kéne rá!

-
daveoff
veterán
válasz
giornalista
üzenetére
4-ben sem volt ilyen, csak amíg nem nyomtál space-t addig nem adta be újra killnek, az enemynek....
eddig egyik bf-ben sem volt ilyen, hogy élesztés után nem lehetett sebezni, szóval nem értem a problémát.
-
válasz
giornalista
üzenetére
Az nem respawn-nál volt?
-
törölt tag
Csináltam egy tesztet 1440p-ben,a szokásos gtx1080 vs sli.[link]

-
giornalista
senior tag
válasz
warcat
üzenetére
"neked meg kicsit csúszik a friss deploy."
ellenkezőleg. ha felszednek és meghalsz, egyből mehet a deploy, akkor is, ha összességében még nem telt le a normal respawn cycle (12 másodperc, azt hiszem). tehát valójában gyorsabban visszatérhetsz. az viszont igaz, hogy nem kapsz újabb "death-t", és szerintem is jobb így a balance, idegesítő is volt a 3-4-ben, hogy egy revive-olt játékosnál leheletnyit várni kellett, mielőtt lőni kezdhettem, különben pont kevés maradt volna egy normál AR-ben ahhoz, hogy a protection után megöljem.
mindenesetre ha jól emlékszem, azokban is csak állóhelyzetre vonatkozott a protection, ha megmozdultak, lehetett sebezni őket, de ebben nem vagyok biztos.
-
warcat
veterán
válasz
feco70
üzenetére
Lényegtelen mi volt a többi részben, itt így van kiegyensúlyozva a dolog,ami elrontja az nem tervezési hiba hanem a space bősz nyomogatása ami után ott marad a medic letolt gatyával.
Amíg nem jár le az idő az élesztésre vagy nem nyomod tövig a spacebart hogy kivérezz, földrekerüléskor még nem haltál meg
(kivéve ha közelharci fegyverrel kivégeznek,vagy rögzített fegyvert kezelsz és kilőnek) éppen ezért ha felkapar egy medic nem halsz meg "újra", csak extra pontot szereznek rajtad, neked meg kicsit csúszik a friss deploy.
Bezzeg az mekkora élmény lenne, ha az előbb kilőtt assault komótosan újratárazná az automaticóját a földön (azt a pár golyót lesz*rom slalalala) majd jól pofánlő.Az egymást élesztgető medic körforgás is érdekes lenne,a végén már minden saroknál 3 rúd dinamittal kellene befordulni...Nem,ez egy ilyen sérülékeny helyzetnek van betervezve,nagy kockázat, nagy jutalom, de ha besül, akkor sem te vagy büntetve akit felvakartak.Korrekt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért mert te csak a PC-t ismered és az a király attól még te nem fogsz ezekkel a játékkal pc-n játszani soha csak pár példa: Uncharted 4, The Order1886, Last of us, Last of Us 2, God of War 4, Days Gone, Horizone Zero Down, Destiny, Red Dead Redemption 2 ami kizárólag konzolra jön és még sorolhatnám.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Na mindegy.

kell a magyarnak a csicsa, különben rá se néz