Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
Ma azt hittem, hogy felrugom a windowst újra.
Kb 2hete szívok azzal, hogy ugyanaz a script 1 gépen a 8 ból nem fut le.
És folyamatosan az egyik net use-sal van gondja.
Hibaüzenet a klasszik: system error 87 the parameter is incorrect.
A mountolásos részt átrakva egy másik batch file-ba szépen lefut, kézzel lefut, eredeti batchfile-ból nem fut le.
Az az van amikor lefut ha egy net use /d -vel inditok akkor egy darabig jó. Teljes képzavar.
A poén, hogy a 2 mountolásból mindig csak egy kapcsolattal van gondja. Hiába cseréltem fel akkor is ugyanazzal az eléréssel volt gondja.
Amit kiderítettem, hogy előzőleg valaki fixen betűjelhez rendelte, de ki is törölte.
Ez még a registry-ben benne volt. Kitöröltem, de a helyzet nem lett jobb.Majd kínomban fogtam és a script legelejére tettem és most jó.

Mi a windows-os bánat baja lehet? Hívjak hozzá ördögűzőt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs