- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A magyar Duke Nukem 3D
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
Ma azt hittem, hogy felrugom a windowst újra.
Kb 2hete szívok azzal, hogy ugyanaz a script 1 gépen a 8 ból nem fut le.
És folyamatosan az egyik net use-sal van gondja.
Hibaüzenet a klasszik: system error 87 the parameter is incorrect.
A mountolásos részt átrakva egy másik batch file-ba szépen lefut, kézzel lefut, eredeti batchfile-ból nem fut le.
Az az van amikor lefut ha egy net use /d -vel inditok akkor egy darabig jó. Teljes képzavar.
A poén, hogy a 2 mountolásból mindig csak egy kapcsolattal van gondja. Hiába cseréltem fel akkor is ugyanazzal az eléréssel volt gondja.
Amit kiderítettem, hogy előzőleg valaki fixen betűjelhez rendelte, de ki is törölte.
Ez még a registry-ben benne volt. Kitöröltem, de a helyzet nem lett jobb.Majd kínomban fogtam és a script legelejére tettem és most jó.

Mi a windows-os bánat baja lehet? Hívjak hozzá ördögűzőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Pro Konzol! 2029.06.09-ig garanciális, nincs 2 hetes!
- NEXT LEVEL RACING Wheelstand 2.0
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó bontatlan LEGO készletek (40290, 42160, 42122, 42138, stb)
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest