Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
falikep
csendes tag
Megnéztem a levélküldemények árait, így alakulnak, max. 11e Ft, de akkor mindent be van pipálva. Kicsit megijesztet, hogy aztán majd fals címre küldöm, és visszakapom (ezt itthon egy Vaterás vásárló játszotta el, még a visszaszállításért is fizetem pluszban). Viszont a csomagolás nincs meg, akkor is tudom küldeni? Még aznap kidobtam, nem számítottam erre a lehetőségre.
-
falikep
csendes tag
Megnéztem, postacsomag esetén EMS Pack 18.000 Ft, EMS Print 7600. Ha jól gondolom előbbit kellene választani, de az meg már jóval a Paypal értékhatára felett van. Ha jól gondolom, érdemes elfogadni a 3000 Ft-ot, mert visszaküldeni sokkal több pénz lenne, még Paypal segítséggel, és teljes visszatérítéssel is. Köszi az infót!
Szerk: na ha meg tényleg úgy van, amit Rick4 írt, akkor semmiképp nem érdemes küldeni.
-
falikep
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy vadkamerát a erről az oldalról, ami 5 nap után tönkrement. Azaz, pont az éjszakai felvételek nem működnek, mert csak villannak az IR LED-ek, de nem világítanak folyamatosan. Nem úgy, mint az elején, ezért éjjel nem vesz fel videót, csak nappal működik. Indítottam ticket-et, kérték, hogy valahogy mutassam meg, mi a probléma - erről videókat küldtem. Elismerték a hibát, és kártérítésként 3.000 Ft-ot akarnak megítélni, hogy lezárjuk az eljárást. A kamera 9000 Ft-ba került, szállítással. Érdemes ezt elfogadni, ilyen kis részt szoktak csak jóváírni, ha tönkremegy a termék?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest