Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
Nálam végül nem PickPack lett a 2 db EE "Meest" hanem a Sprinter ma kihozta :
Ezúton értesítjük, hogy a(z) Meest Europe Sp.z.o.o küldeményt adott fel az Ön részére, amelyet a SPRINTER kézbesít. A küldemény kézbesítésére megbízásunk alapján várhatóan a mai napon 09:30 - 12:30 között kerül sor.
Futár telefonált, rendben mindkettőt leszállították.
24 napot futottak. -
BMizutani
tag
válasz
morcosmorc
üzenetére
Üdv akkor inkább Revolut . Ott van fizikai kártya , stb .
-
Janos250
őstag
Nagyon sokáig ünnepelnek ezek a bangoodosok.
Bangood tracking info január 26-os rendelésről:
"Sorry for not being able to ship on time, your package is already in processing, and will be shipped to you as soon as possible."
Megjelent a "Request Refund" gomb, de nekem az áru kell, nem a pénz, nem véletlenül rendeltem. -
vandor01
senior tag
szerintem azert vannak a cuccok kesesben csuszasban....???
- meg mindig new year buli megy kinaban lassabban megy a feladas
- ami meg belandolt az EU ba! LU/BE/NL etc...ezeket meg el kell juttatni Mo-ra... ha kozuton jon? vannak lezarasok itt-ott....
erre szamitsunk!
-
ecaddsell
senior tag
válasz
csuhi17
üzenetére
Az az 1 hét EU prio shipping az már jó ideje 1 és 2 hét között.
Izgulni akkor lehet ha bekerül a DHL Feucht-i központjába (mert ott rendszeresen eltűnnek csomagok, nekem is volt ilyen), nem tudom ezt a szégyenfoltot mikor szándékozik a DHL megoldani.
Mostanában egyébként nekem úgy tűnik áttértek a csomagküldőre, és kikerülik a lenyúlós Feucht-i bandát. Ezek a hosszú számok nekem mind csomagküldő volt, aztán hogy mi hozza ki ha kihozzák (nem mindig) az változó volt. -
csuhi17
csendes tag
EU priority line-al küldik, habár ahogy észrevettem ez nem lövi be, hogy mivel küldjék.
Ugyanonnan egyszer posta máskor gls vagy dpd hozta.
Lehet hogy elírták, vagy megadtak valami kamu számot, hogy ne írogassak? 24 órásra írták a feldolgozást.
Leginkább azért érdekel, hogy betudjam az érkezését saccolni, legyen ki átvegye itthon.A Fenti témára meg annyit tudok mondani, ha valaki kínait rendel ne lepődjön meg rajta ha nem felel meg teljesen az elvártaknak, leírtaknak.
Sokszor befürödtem vele én is, nem csak pár 1000 Huf os tétellel... De ezt beleszámoltam, viszont volt amikor 120 ezerért sikerült egy 300.000-res műszerhez hozzájutnom...
Összességében nekem megéri még így is. -
csuhi17
csendes tag
Hali.
Mostanában fennakadások vannak az eu-n belüli rendelésekkel is?
Ali-ról rendeltem Németből kűldik, most február 5. én vitték fel a GLS rendszerébe.
Ma február 16.-án adták át a GLS-nek.
BG-ről rendeltem tabletet CZ raktárból febr. 11.-én.
sterilizálták és elküldték ferb. 12.-én és kaptam egy olyan követési számot amit nem tudok beazonosítani, 3-4 napja keresem hogy hova tartozhat.
A se a parcelsapp se a 17track nem találja.
158271300000042133602038 lehet tudni, hogy mi szállítja majd? -
Imi1981
veterán
válasz
picipc
üzenetére
Ez mindegyik kínai webáruházban előfordul! Ez nem újdonság ezt vagy elfogadod (hogy néha nem olyat, akkorát és olyat mint a képen volt küldenek) vagy nem vásárolsz egyik kínai webáruházból sem. Nekem (bár csak négyszer vásároltam) wish-el van legtöbb rossz tapasztalatom pedig ott vásároltam legkevesebbszer! Ott én is írtam 1 csillagos véleményt de ők ravaszak! Nálam megjelent de mindenki más wish fiókjában nem lehetett látni az én értékelésem
. Szóval ez ilyen és kész. -
vandor01
senior tag
Csutortoktol kezdenek dolgozni a BG-es munkavallalok?
van egy Jan 31 rendelesem 24 oras postara adassal.... nos meg nem jott ossze!
a rendszer Feb 15 elottere tolta a feladast de nem tortent semmi....
az adott termek mar nem is rendelheto es restock statuszba se kerult
lemondanam.... vege a turelemnek kinai uj ev ide vagy oda?
hasono cuccot rendeltem Alirol ezzel egy idoben.... azt ma hozta a postas
Order time: 06:12 Feb. 01 2021 LD086376290BEegyre kiabrandito ez a ceg.... havonta 1x 2x belefutok ugyanilyen esetben
halisten legalabb a piiizt visszaadjak..... meg eddig
-
fenky
tag
válasz
picipc
üzenetére
Meg sem próbáltad a reklamációt, mert "a visszaküldést nem kizárt, hogy velem fizettették volna meg"? Sok bajom nem volt velük még, de amikor igen, akkor nagyon készségesen álltak az ügyhöz.
A véleményeknél én pl. sosem látom a sajátomat, a pozitívat sem. Próbáld meg másik account-tal, vagy bejelentkezés nélkül megnézni, bár ez a része nem tudom, hogy pontosan hogy működik. -
válasz
finest
üzenetére
Nem fogja megjavítani, úgy értettem, a pénz visszakérés az másik dolog.
De csak akkor kell a PayPal ha ugyanezzel az okkal indított Banggood vásárlóvédelmi panaszt elutasítanák.
A BG -nél is van ilyen hiba okkal reklamálási lehetőség, hiszen nem ők gyártják, csak árusítják.
A PayPal is azt javasolja hogy előbb a kereskedő vásárlói védelme legyen használva.- -
-
picipc
csendes tag
Mivel a Banggood-on nem jelenhetett meg a negatív véleményem, így írom le az esetemmel együtt, és az örök tanulsággal: BANGGOOD-ON NEM ÉRDEMES VÁSÁROLNI!
RENDELÉS
Az idei év elején a következőket vettem online fizetéssel:
(1) Xiaomi Redmi 9
(2) extra case
(3) Samsung S8 flip case
PRO
Elsőként a pozitív vétel (mert az is volt): az Öcsém kérésére rendelt Xiaomi Redmi 9 telefon - ugyan kb. 3eft-al többért, mint amire ő emlékezett, a jelzett egy hónapos (!!!) szállítási határidővel megérkezett, ő most is ezt használja. A rendelés mellé egy kb 1500 ft-os ajándék pendrájvot kaptunk.
CON
A Samsung S8 zárolt képernyőt is mutató mágneses tok helyett Samsung Galaxy Note 8-hoz való tokot küldtek! (Éltem a kétséggel, hogy én rontottam el, ezért ellenőriztem: a rendelés még valóban S8-ra vonatkozott, tehát nem én hibáztam!.) Mivel a visszaküldést nem kizárt, hogy velem fizettették volna meg, és ajánlottak kompenzációs pontokat a reklamálásomra, az újabb S8 tok rendelést választottam. (Meg gondoltam, hogy hátha el tudom passzolni a régi tokot, ami bontatlanul vár azóta is.)
Amikor a várva várt Bakeey Samsung Galaxy S8 kihajtós tok másfél hónap után végre megjött, örömünk rövid ideig tartott: ugyanis kiderült, hogy használhatatlan! Zárolt képernyő üzemmódban nem látszott rajta semmi, aztán szarul illeszkedett a tok a készülékre (mint a 30-40 évvel ezelőtti legolcsóbb kínai áru), tehát pontosan a legfontosabb funkció hiányzik, ugyanis nem védi az üveget! Ráadásul kemény érintésű, barátságtalan műanyagból készült. Egyedül a beépített mágnes volt érezhetően működő benne (vonzotta a vasat és más mágnest).
A cég weboldalán közzétettem a tapasztalatom, a megérdemelt 1db csillaggal. Mindenhol ezt igyekszem tenni, mások okulására, fotókkal. Az igazi meglepetés ezután jött: amit írtam NEM JELENT MEG, vagyis a BANGGOOD LETILTOTTA!
VÉGÜL
Annyira elszoktam a cenzúrától az utóbbi 30 évben, hogy ez a kínai módszer erősen lesokkolt. Részemről nem veszek innnét és nem javaslom másnak sem az innét való vásárlást. -
válasz
Trebron09
üzenetére
Már írtuk itt is, 2021 július 1-től értéktől függetlenül áfá-t kell fizetni, megszűnik az hogy 22 € értékig áfamentes a beszerzés, vám az a legtöbb esetben 0 % kulcsú voltb eddig is.
Ez azokra vonatkozik amelyek normál szállítással Kínából vagy Hong Kong-ból indulnak. Az EU-s raktár , valamint amit EU-ban adnak fel és ezért EU-s beszerzés arra nem fog vonatkozni.
Nem lehet így kijelenteni hogy nem éri meg egyrészt még áfás áron is sok dolog olcsóbb, vagy egyáltalán beszerezhető lesz.
Még mindig vannak olyan EU-s és magyar kereskedők akik 300-1000-szeres haszonkulccsal adják a Kínából beszerzett termékeket, ezeket a pofátlan árakat semmi sem indokolja. -
Trebron09
őstag
Idehaza hallottam valami vámról hogy márciustól mindenre fognak vámot kérni lehet erről tudni pontos infót? Akkor ezek után már semmit nem ér meg megrendelni kintről..
-
anadroid
senior tag
Tegnap délben egy cseh raktárból rendelt termékre én is kaptam (a hóvihar miatti négy napos késésért). Múlt csütörtöki rendelés. A termék tegnap reggel már Budapesten volt.
Ha a magyar pista úgy működne, mint a német, akkor már javában használnám (abban az elmaradott országban ugyanis szombaton is van kézbesítés). -
Bizonyos szállítási módok nem a te általad megvásárolt termék árától függenek. Elfelejtettem hogy ez nem EU Priority, így akár a magyar vám tevékenységére kell várni, mert nekik kell az EU-ba beléptetni és ennél sem számít az az érték amennyiért megvetted, mert addig amíg nem kérnek igazolást róla nem tudják hogy mennyi is az az érték. De mindent a vámosok engednek be és ellenőriznek.
-
Nem tudni hogy mi a jelen, a múlt és a jövő. Kaptál 600 pontot mert a vámolás hosszabb idő volt, vagy lesz, az nem derült ki ebből.
De nincs jelentősége, ha Kínából jön az EE nyomkövetésű küldemény az hivatalosan vámeljárás alá tartozik, ha ők tudnak trükköt hogy úgy tűnjön hogy EU-n belülről jön, akkor hagyni kell hogy tegyék a dolgukat, mert 27%+3500 Ft költségtől szabadulsz meg. -
bl4ze
veterán
Tovább bonyolódik a 2 db BG Express rendelésem Január 25+26.
Már látszanak a Meest rendszerében :
2021-02-12 16:57:19 NL1/1LEFT TRANSIT HUB
2021-02-12 16:57:19 NL1/1LEFT TRANSIT HUB
Mindkét csomaghoz ugyanaz a bejegyzés.... Hmm
Közben ma reggel 2 Banggood levél fogadott :
Notification of your delay order 957801xx
Notification of your delay order 957363xx
We are sorry to inform you that your order would be delayed for 14 days due to customs clearance delay and we have sent 600 points as goodwill.
We are already dealing with it urgently, and the tracking information will be updated after customs clearance is completed.
Most akkor mi van? Elhagyta az NL hub-ot de mégis 14 nap késés várható??? WTF
parcelsapp ennyit mutat a két EE pakkra:
09 Feb 2021 11:54 Sent out from transit hub Amsterdam, Netherlands -
válasz
mocsyvitya99
üzenetére
Ennek itt a helye: Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
-
mocsyvitya99
csendes tag
Sziasztok! Aki akar csatlakozhat :D
Csatlakozzon a snatchhez velem, és szerezze be őket 0.01$-ért
https://banggood.app.link/KZ4gB43nPdb -
Fizetős posta ez is, az AliExpressnél eleve ez a címe:
11. Egy rövid összefoglaló az AliExpress Standard Shipping szállítási móddal küldött a Sprinter futárszolgálat által vagy Pick Pack Ponton kézbesítendő Észt postai számos vagy SyTrack (SunYou) küldeményekről.
Az Észt posta a Meest-nek adja át nem a Magyar Postának, ennek is meg van az oka, az igaz hogy azt gondoltad hogy címen kézbesítik, de sajnos nem minden esetben az történik és nem igazán van jelentősége hogy te fizetsz a posta költségből valamennyit, vagy a kereskedő fizeti és ezért neked ingyenes.
Sok RL999999999CN-t kaptam ingyenes szállítással.
Keress rá a környékeden lévő PPPontokra., lehet hogy nincs messze. -
bl4ze
veterán
Fejlemény az "új" BG Express "EE" Post11 küldeményről.
Nemzetközi tracking szerint utolsó esemény :
09 Feb 2021 13:06 Sent out from transit hub Amsterdam, Netherlands
Az imént kaptam egy e-mailt :
Csomag Kínából Parcel from China <china.parcel@meest.com>
Meest hivatalos partner Sprinter
A Meest nemzetközi kézbesitó szolgálat kedves ugyfelének!
Azért kapta ezt az üzenetet, mert megrendelést tett egy Kinai online áruházban.
Az Ön csomagja Kinábol RL392479xxxEE sikeresen megérkezett Europába a raktárba.
A Meest néhány napon belül kézbesiti a csomagot a Magyarország.
Várja a kézbesitést a helyi partnerünkhöz Sprinter a Magyarország.
Kérjük, várja a további információt a csomagrol vonatkozó nyomon követési és szállitási részletekről.Elég google translate azt kell mondjam. Érdekes, hogy az 1 nappal később vásárolt küldeményről jött a tracking. A 01.25-i pakkról még nem jött értesítés...
A megadott Meest Tracking oldalon viszont alig van infó, ennyit látni :
"Your order is processed by the sender. The status of the order will be updated after receiving the parcel for delivery. Please try again later."Remélem tényleg ki fogják hozni, a Sprinter ahogyan írják és nem kell sehová menni érte.
-
BBéci
legenda
Sziasztok!
Párszor rendeltem már a Banggood-ról, most is szeretnék, de a telefonszámomat akárhogy írom be, nem fogalja el. Pirossal aláhúzza és 6-15 számjegyet kér. Amit beírtam, az 11 és az elején a plusz, de ha azt kitörlöm, akkor sem fogadja el.
Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Szóval ez ilyen és kész.
és ez vonatkozik picipc-re. Kulturált szóhasználat az elvárt ebben a topikban is.
Ha a magyar pista úgy működne, mint a német, akkor már javában használnám (abban az elmaradott országban ugyanis szombaton is van kézbesítés).