- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torocsik2021
újonc
Üdv!
Nagyon nem stimmel itt valami mostanában a Banggood körül kicsit számolgattam . Csak itt a környezetemben 4 telefon rendelés nem érkezett meg Luxemburg Post nyomkövetési számmal Luxembourg D LOGISTICS, Electronic Notification of Shipment Received sornál megállt a nyomkövetés. Na már most én okt 20 -án kifizettem a telefon árát , a postaköltséget és a biztosítást mondjuk 40 e ft. használták a pénzemet 2 hónapig csak havi 1% kamatos befektetésre is és 1000 emberre számolva 800.000ft tiszta pénz és ez csak 1000 ember világviszonylatban nem tudom mennyi rendelésük van de gondolom nem kevés és itt nem kisebb nagyobb üzletekből rendelsz mint az Aliexpressen. Az Ali-n 130 rendelésből 130 jött meg itt meg 1 rendelésből nulla. Persze a pénzt vissza küldik 2 hónap után szállítási és biztosítási díj nélkül ráadásul az is marad náluk. Lehet nincs igazam de elgondolkodtató.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- ASUS routerek
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Energiaital topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest