Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Banana Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermit
tag
válasz
Csicsóka
üzenetére
Ma megerkezett hozza az ssd, rateszem, semmi. Nezem a logokat semmi. SSD le, merem az ssd tapjat, semmi - el sem hiszem... gondolom annyira nem inteligens, hogy ha nincs rajt ssd/terheles, akkor lekapcsolja a tapot.
Holnap meg a panasz elott azert kiprobalom masban is az ssd-t. -
hermit
tag
válasz
Csicsóka
üzenetére
Az enyem is fagyott, ill. siman " csak" kikapcsolt - armbian-t tettem ra.
Viszont megtalaltam hozz a megoldast!!!
Inditsd el ezt az egyik koznolon: armbianmonitor -m ; a masikon pedig ezt: stress -c 2 -m 2 -i 2 -d 2.
Az armbianmonitor-on latod a tapfeszt is, ami valszeg nalad is tul alacsony lesz (4,6-4,8V). Ahogy a stress tekeri a procit, ugy akarna tobb aramot felvenni de nem tud, ezert lekapcsol.
Nalam 2A-es tappal es 1m-es usb kabellel nem birta, max. 1-2 perc utan leallt. Viszont a 3A-es tappal es ugyanazzal az usb kabellel stabilan mukodott tobb mint 1 oran keresztul, 4,95 ala nem eset a feszultseg.Kiprobaltam rovidebb de vekonyabb (gyengebb) usb kabellel es a 2A-es tappal, de ott mar a stress nelkul is 4,5 alatt volt a feszultseg.
Tehat jelenleg a 3A-es tappal es az 1m-es jo minosegu usb kabellel stabilan mukodik!
Meg nem adtam fel a 2A-es tapos mukodest sem, csak vennem kell hozza egy rovidebb de jo minosegu usb kabelt.
Ugyhogy vedd elo a fiokbol, porold le, teszteld, es szerintem a tied is stabilan fog mukodni!
-
hermit
tag
válasz
Csicsóka
üzenetére
Erdekes amit irtal. A logban nem talaltal semmit a fagyasrol? A rock-on most milyen oprendszer van (LE)?
A forumban az 50e hsz.-bol 17-ben szerepel a rock64 szo. Itthon nem talaltam forgalmazot hozza.A BPI M1+ -nal is nativ a sata es az ethernet, mint az M1-nel?
Egyenlore a BPI fele huzok (M1 vagy M1+).
-
oszi91
tag
válasz
Csicsóka
üzenetére
Igen néztem én is a dióda adatlapján hogy Schottky, ma be is mentem venni egyet de sajna nem volt nekik. Ezrét vettem egy nem Schottky-t de megrendeltem a normálisat is rendes SOD 123-as tokozással. Sajnos egy hét mire megjön mert pont lecsúsztam a rendelésről
. Na mind egy is, a lényeg hogy vettem egy másikat bele, mert nagyon fúrta a kíváncsiság az oldalam hogy az-e a baja. És igen, az volt a baja.
Sokáig nem használtam vele csak picit mert nagyon melegszik azt nem akarom h nagyobb baj legyen. 
Szép mi?

Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Patriot Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- iMac 24" M1 tökéletes állpotban, dobozában
- Gamer Konfig i7-11700KF, 32 GB DDR4 3200 MHz, 2 TB SSD, RTX 3070 Ti, MSI-Z490, Lian-Li ház, 850W Táp
- Eladó Intel i7 8700K + 32GB RAM erős gamer/Homelab-ra szerver PC vagy munkaállomás összetettebb fela
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. Na mind egy is, a lényeg hogy vettem egy másikat bele, mert nagyon fúrta a kíváncsiság az oldalam hogy az-e a baja. És igen, az volt a baja.
Sokáig nem használtam vele csak picit mert nagyon melegszik azt nem akarom h nagyobb baj legyen.