Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Banana Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermit
tag
-
Csicsóka
őstag
Kellőképpen profi, 0,5 kvadrát, sodrott réz külön vezetve, nem közös szigetelés alatt. Csak a dugóban találkozott, saját forrasztás. Szabvány szerint ez elég 13 A-re. Armbian monitort még megnézem, de ha ez nem elég, akkor mehet a selejtbe a lap.
Rock64, gyári (Pine64) 3A-es táppal teljesen stabil, igaz a táp jobbféle, nem a legolcsóbb gagyi kínai. -
Csicsóka
őstag
Köszi az infót!
Az M2U-n van rendes 3.5 mm-es táp csatlakozó, én azon tápláltam meg, egy saját gyártású kábellel, ilyen 5A-es tápról.
A kimenet itt egy trimmerrel szabályozható, 5.2 V-ra állítva, egy rádugott HDD felpörgése alatt sem esett soha 5 V alá, a lapon mérve digitális multiméterrel.
Azért majd még futtatok rajta egy stress tesztet, hátha. -
Csicsóka
őstag
Nem volt semmi nyoma az abnormális viselkedésnek, mindent átnyálaztam, új kernelt fordítottam neki, de nem segített. Volt hogy napokat elment fagyás nélkül, de olyan is hogy napi két három fagyás volt. Mivel ő volt a teljes hálózatom alapja, (nélküle net sem volt, routerem sincs) ezért nem maradhatott.
A Rock64-en Debian stretch minimal telepítés fut innen, a szükséges tűzfal, router, wifi ap, NFS, SMB, stb. szerver csomagokkal kibővítve. Pine64-től rendeltem, itthon nem láttam.
A BPI M1+ a sima M1 későbbi kiadása, nativ SATA, és LAN, nem közösködik USB-vel. Ezért jó, és lehet hogy ez teljesen stabil is. Ilyenem nem volt, de variáltam rajta anno. M2U-t a nagyobb teljesítménye miatt választottam, de kár volt.

-
Csicsóka
őstag
M2U pihen vagy fél éve a fiókban. Nem vált be. Nem vártam el tőle hogy tudja a korábbi ITX lapos X86 szerverem teljesítményét, erre nyilván nem képes, a fő baj a random fagyás volt. (Nem melegedés okozta) Ragyogóan ment mint tűzfal, router, fájl kiszolgáló, torrent, és wifi hotspot. A teljesítménye is egész jó volt. A fagyások miatt mennie kellett. Most egy Rock64 van helyette, ez az első ARM vas, ami elég erre a feladatra, hónapok óta teljesen stabil, és nem érzem hogy megint elő kell venni az ITX szervert.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linux kezdőknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Gamer PC - i5 11400f, RTX 2060 SUPER, 16gb RAM
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Patriot Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5080 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi