Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Banana Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csicsóka
őstag
Nem volt semmi nyoma az abnormális viselkedésnek, mindent átnyálaztam, új kernelt fordítottam neki, de nem segített. Volt hogy napokat elment fagyás nélkül, de olyan is hogy napi két három fagyás volt. Mivel ő volt a teljes hálózatom alapja, (nélküle net sem volt, routerem sincs) ezért nem maradhatott.
A Rock64-en Debian stretch minimal telepítés fut innen, a szükséges tűzfal, router, wifi ap, NFS, SMB, stb. szerver csomagokkal kibővítve. Pine64-től rendeltem, itthon nem láttam.
A BPI M1+ a sima M1 későbbi kiadása, nativ SATA, és LAN, nem közösködik USB-vel. Ezért jó, és lehet hogy ez teljesen stabil is. Ilyenem nem volt, de variáltam rajta anno. M2U-t a nagyobb teljesítménye miatt választottam, de kár volt.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Horgász topik
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Xbox One / Xbox Series játékok
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/1TB SSD megkímélt 88% akku 153 ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest