Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
A fillamentum prémium anyag, pályafutásom alatt a legjobb színeket ők adják. A fehér igazi hófehér, a fekete igazi mélyfekete, soha egy duglás vagy keresztbecsévélési hiba nem volt 6 év alatt, az az 5*/5 a skálán. Volt tőlük TPU többféle, PETG is. Ők igazi lamborghini-jei a filamenteknek. Colorfabb is jó, de ők olyan 4.5/5 csak. Polymaker elég jó, szerintem ők is 4.75-5/5. eSun 4/5, lehetne 5 is, csak tudom, hogy nem igazi PLA, tele van tolva adalékkal, dehát olcsó. Éveim során 2 igazán retek anyaggal találkoztam: az egyik az everfil gyártó, na az retek volt, PLA nem tapadt le soha sehogy, tört, dugult, ritkán adom fel, de ott a 90% tekercset fogtam és kibasztam a kukába. A másik a fillamentum TPE-je volt, nahát az a retkek retke, soha többet (de az összes többi anyaga 5*). A Colorfabb holland, fillamentum cseh (ahogy a prusa is, ott van az EU 3D fellegvár), eSun kinai. Colorfabb-ból a wood anyag olyan, hogy csak annak ajánlom, aki qrvára telibe meg akarja szivatni magát! Az vas oké volt.
-
JasL
őstag
Nem, a bambu nem törik. A sunlu zacskóban lehet hogy jó, az új tekercsekkel nincs gond, csak rohadt lusta vagyok zacskózni, szoba levegőjén meg pár hónap után ropi. És a fehér színe meg nem fehér, hanem erősen tejüveg.
Egyébként olcsóból még egy magyart is szeretek, különösen a budget pla-t: [link] Ez ugyanaz, mint a rendes PLA-juk, csak nem 3kg-os tekercseken. Ebből több 10kg-t elnyomtattam, sosem tört egy sem. Sőt mondja is a gyártó, hogy nyugodtan lehet levegőn tartani, nem árt neki. És tényleg. Jó a színe, szuperül tapad, szépek a rétegek, olcsó és magyar. Ritka az itthoni termék, ami jó is, de ez az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kés topik
- Spórolós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest