Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Baldur's Gate 3

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-08-10 10:27:02

LOGOUT.hu

Baldur's Gate 3

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1241) janos666


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Hmm. Mi változott meg, hogy most nem tudok a táborban nem-avatar-csapattag és másik nem-avatar-csapattag közt beszélgetést indítani, mint az elején?
- Kondíció(k)tól függ (mikor mi ki és ki közt érhető el)?
- A story előrehaladtával változik?
- Rájöttek, hogy hülyeség és a patch-ekkel változott/szűkült? Vagy ez régen csak egy kozmetikai bug volt, és olyankor is az avatar-nak lett elkönyvelve a beszélgetés eredménye, mikor két nem-avatar jelent meg a képernyőn?

Az első táborozáskor, mikor kísérleteztem a kezelőfelülettel/opciókkal, akkor látszólag tudtam beszéltetni harmadik feleket egymással (ugyan úgy, mint avatar és harmadik fél közt). Mondjuk meghökkentő is volt (más csatát levezényelni parancsokkal, és szavakat adni másik szájába úgy, hogy ott sem állok mellettük). Szóval alapvetően támogatom, hogy ez ne legyen opció (még akkor is, ha a tadpole magic-el szentesíthető lenne, viszont a narratíva nem kommunikálja, hogy egy "unimatrix zero" féleség a csapat), csak most vissza akartam élni vele, és nem sikerült.

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Baldur's Gate 3
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.