- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
Chelsea elporolása után ráérnek berámolni párat a Barcának
hehe!tetszik a sok okos! Na akkor mi is lett a mai Cselszi meccs eredménye?!
Kettőből az egyik megfogta!
Hahaha na remélem simán átmegy a Barcán azt kívánom hogy focizza le őket! komolyan mondom! Nem tudom mit hittetek! hogy 4 nap alatt mind a Cselzit és Barcát bedarálják? Ugyanmár! Na lehet írni..miért is nem nyert a MU!Ja tudom..a Barcára készülnek...
-
kavicssli
addikt
MU tényleg nem akart többet engem ezzel a kijelentéssel ellehetne kergetni a világból! ja akkor gondolom nem is akartak passzolni (mert elég gyatra volt a MU) inkább átengedték a Barcának a pályát!
De sokan biztosak abban hogy simán átmegy a Cselzin és a Barcán is
2 ből az egyik tuti megfogja és akkor lesz ne mulass
Na mindegy majd 1 hét múlva megnézzük mire vitte a MU! -
Chili7
őstag
Az épp elég mák, hogy az Inter pont akkor esett szét amikor az Anfieldre utazott+ 2 Gerrard mák gól, +2 indokolatlan kiállítás.
Arsenal: eleget írtunk már róla. 2 11es fordított megítélése, Bendtner védés és bunkerfoci. Én elhiszem, hogy neked csak az eredmény számít, - hisz ez elég objektív, - de engem az is érdekel, hogy hogy alakult az ki. Elvem, hogy mindenki érdemei szerint....., ez a Liverpoolnál szerintem a 2 párharcnál nem érvényesült.
jöhetsz itt nekem a számokkal... -
Bibby
addikt
Szívesen megmondom. Semmitől.
A véleményemet meg már korábban megmondtam: "Mindegy, ott ugrált mögötte az afrikai, babel meg rutinosan nagyot esett, simán befújható a bíró sajnos nem látta rendesen. Ha ebben az esetben babel kapott volna egy sárgát mert feldobta magát, utólag azon sem lepődhetne meg senki."
-
Bibby
addikt
Azért mielőtt ilyeneket állítanál, nézd meg tényleg a videót. Hozzá sem ért a kezével touré, fabregas talán egy nagyon kicsit, de a 16-oson kívül.
Mindegy, ott ugrált mögötte az afrikai, babel meg rutinosan nagyot esett, simán befújható a bíró sajnos nem látta rendesen. Ha ebben az esetben babel kapott volna egy sárgát mert feldobta magát, utólag azon sem lepődhetne meg senki. -
Chili7
őstag
Bocs, az első 20 percet nem láttam, de a többit + az odavágót igen. Állítólag akkor a Milan uralta a terepet, de azt is beleszámítva kinek volt több helyzete, kapufája, támadása, labdabirtoklása, stb.
Már nem emléxem, hogy miből indult a vita, de remélem nem azt állítjátok, hogy nem az Arsenal érdemelte a továbbjutást. -
-
L|zsidoboz
őstag
A MU most valóban erősebbnek tűnik (bár tavaly is annak tűnt, tartottam is a meccstől), de azért a Rossonerik nem kapnak 7-et, ellentétben a Romával...
Valami ilyesmire gondolhattak a Depor elleni meccs előtt is.
Igaz az csak egy ötös volt.
(Ezt a róma "védelmében" mondom, hogy minden csapat belefuthat egy nagy zakóba manapság). -
Tottika
tag
Nem tudom,nekem már annyira nem szimpatikus a játéka,mint a 2-3évvel ezelőtt...
Olyan mintha be lennének fásulva,de ez az én véleményem.A MU félelmetesen jó a BL-ben,valószínű kiejtenék,mint tavaly a Roma-t
Igazábol most a Roma-t sem látom annyira látványos focit játszó csapatnak,de talán majd az átigazolások után változnak a dolgok.. -
venember83
nagyúr
Igaza volt, csak ne azt hozd ki az egeszbol, hogy azert ment el, mert nem volt eleg jo neki a Juve
Helyette talaltak megfelelobbet <nem biztos, hogy jobbat>.
Kulonosen szerencses csillagzat alatt szuletett, ha maganeletebe is boldog, akkor nem tudom mi tobbet kivanhatna... Vilagbajnok, BL gyoztes, olasz bajnok.
-
L|zsidoboz
őstag
Ok, csak kevés olyan csatár is van, aki vele egyidős és az aktuális csapata mindig sokáig jutott a BL-ben.
Olasz válogatottban pl. sosem volt sztár, pedig ott is játszhatott eleget.
Nehezemre esik ilyet mondani, de sztem Del Piero sokkal jobb játékos nála (most pedig megyek, és eltöröm a kezemet, amivel ezt a mondatot írtam).
Sőt, még a csapattársai, régen Sheva most pedig Ronaldo is nagyobb játékosok az én szememben. -
venember83
nagyúr
Meg a Lazio kivetelevel, mivel ok nem nagyon tudnak vedekezni. Meg esetleg a Palermo, de az is ugyanilyen okbol kifolyolag. Legalabbis azokon a meccseken, amiket lattam...
2096: Nem. Csak furcsallom az atallasod, pont a Barcahoz a Real utan... Kuldjem postan a disznofejet?
Ja, felporgott, a vicces az, hogy nagy resze nem is BL-s duma, ami itt zajlik. Bar vegigolvasva ezert en is boven hibas vagyok, na mindegy.
-
venember83
nagyúr
Edzoknek jok lennenek
Mondd azt, hogy Kaka nelkul nem estek volna mar reg ki mindenfele versenybol s akkor visszavonom amit irtam. Megjegyzem ott volt a smiley a vegen, de nem baj, erzekeny pontodat erintettem, megbocsajto lelek vagyok. Nem varom meg mig leirod, igen a Juventusnak jelenleg egyetlen vilagsztarja van, az is a kapus. A tobbiek vagy meg nincsenek sehol <ezeknek 90%-a nem is lesz>, vagy mar lassan a nyugdij var rajuk.
Tibiajax: neked is megbocsajtok. A keret szerint a Chelsea is 2004 ota folyamatosan nyeri az angol bajnoksagot <vegig>, tobb BL is a tarsolyukban van s neha kiruccanaskepp megnyerik az FA kupat. Meg a Real is keret szerint tobbszoros spanyol bajnok az utobbi evekben, meg tobbszori BL dontos is.
Megjegyzem van par olasz is a kedvenc csapatod kereteben, de legalabbis ex-Juve jatekos, bar inkabb menjenek is el, mar nem hianyolom Zambrotta bacsit meg Thuramot. Ezt a Juve meccs becsmerlesere irtam. Szamomra nagyobb elmeny lenne egy Juve meccset megnezni a stadionban, eloben, mint egy Barcat, de biztos bennem van a hiba, beismerem. Ezek szubjektiv erzesek.
"Egyébként, érdekesség, én régen realos voltam, de akor még volt egy csodálnivaló Madrid." - ehhez nem fuzok hozza semmit, ne kelljen bocsanatot kerjek utana erte
-
Vandit.
addikt
Pontosan így van,ahogy mondod.
-
Kicker
őstag
könyöközés és egyéb dolgok kicsit túlzások... műesés, műbalhézás olykor én is úgy érzem indokolatlan, és felesleges. de ennek ellenére egy végtelen sportszerű játékos, aki a védekezésben, és a támadásban is teszi a dolgáát!
az ''elRealmadridosodás'' effekt pedig a Chelseanel nincs jelen!
egyrészt az angol futballba ez nem lehetséges/nincs teljesítmény, eredmény=mész a levesbe/, másrészt nézzük már meg a keretet... azért mert megvették Ballackot, és Sheva-t?
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
Ugyan, valszeg Ronaldinho es Kaka zavarna egymast, ha maskepp nem, akkor a 2 hatalmas ego-juk
Szegeny Pirlo akkor maradna a cserepadon, nehogy tul kreativ legyen a kozeppalya. Seedorfrol nem is beszelve.
Tenyleg kivancsi vagyok, h lesz-e valami a beharangozott atigazolasbol, bar szemely szerint Ronaldinho kedvet nagyon elvennek a Serie A-ban, ket lepest nem tehetne anelkul, h lerugjak. O meg csak akkor tud focizni ha mosolyog
Gerrard vagy Lampard jobb alternativanak tunik.
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
''Milan meg egy nem is ''csúcsközelben'' lévő ember miatt kapott büntit''
''nincs kinek elcsalni a meccseket''
Ha azt mondom, h Fiorentina, Jankulovski, akkor dereng vmi? Esetleges meccs elotti megallapodas, mely mind2 csapatnak jo, Fiorentinanak a BL-helyezest, mig a Milannak 1 kozeppalyas elonyos megvetelet jelentette. Hangfelvetel is keszult rola, de b@sztak figyelembe venni. Intezett meccs, bunti -8 pont, ez aztan tenyleg qrva nagy buntetes. Juvevel kapcsolatosan 1 vagy 2 birot iteltek el, ok rendeztek meg a hazai meg a BL meccseket is igaz?
Inkabb nem irok tovabb, nincs ertelme felidegesitsem magam, oruljetek, h BL-ben jatszhattok s csak 8 pontot kaptatok minuszba.
Tema lezarva -
joey7
őstag
még jó,h a Juve nincs.
Dida már nem a régi, akár mehetne is transferr,sztem az árából majdnem kijönne Buffon ára,és mégis minőségi csere lenne.azért vicces,h a selecao kapusát így ócsároljuk,persze ez nem magyar szint.
Ronaldinnyó,meg E'to nagyon kéne! ha jönnének + egy-két zsír védő akkor nem lenne ellenfele a köv,idényben a Milannak. egy a bibi, baromi sok pénzbe fájna csak maga Ronaldinnyó is,megh Eto sem kétfillér.de mindenképpen kell frissítés.
venember83
örülök persze, legalább lesz két tuti 6 pont majd!
Berlusconi kissé elhanyagolja mostanában a csapatot.
nyugi,nyerni fog a Fradi,mert ez már el van döntve.
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
Buffon-rol ne is almodozzatok
Lehet, h elhagyja a Juvet, de nagyon ketlem, h pont a Milanhoz menne
Kicker meg mintha azt irta volna, h Gattuso jatszani fog.
joey7: Ujabb hajbeultetes?Esetleg rancfelvarras? Tobbe van Berlusconi image-e mint az egesz Milan
Milannak is orulnie kene, h visszajut a Juve az elso osztalyban, mert ugy nez ki a torinoiak nelkul a rossonerik is keptelenek eredmenyt elerni hazai szinten. Szoval nem kell ironizalnis most nem kell jonni a -8 ponttal, volt akit sokkal jobban megbuntettek
(smiley olasz szovetsegnek cimezve)
Nagyon nem biztos, h nyer a Fradi, szoval hasonlat nem allja meg a helyet.
[Szerkesztve] -
joey7
őstag
Gattuso hiányozni fog,de vannak rajta kívül még ászok,ha nem is arany(ászok), a lényeg,h a Milan most nagyon jó formában van,-sajnos a MU sem éppen formánkívüli. ha objektíven nézem,akkor a MU esélyesebb,de a Milan mint csapat sokkal erősebb,viszont a hazai pálya nem mindig előnyös számukra. érdekes meccs lesz az tuti.
ez a Milan viszont már ennél többre nem lesz képes,minthogy a fobogón végezzen ITA-ban,s megnyerje most a BL-t. a szezon után mindeképpen átkéne építeni a csapatot.
Silvio-nak zsebbe kéne nyúlnia némi euróért. -
Kicker
őstag
az túlzás hogy bezárnám a satdiont, mert kb 3 óra alatt precízen szépen szivaccsal ki lehetne rakni, vagy akármilyen spéci puha anyaggal...
én Didat nem tenném ennyire felelőssé a gólokban... nagy volt a hely, mert beadásra számított, vagy akármire... inkább Rooney érdeme, hogy ezt így elvállalta... abszolút klasszis megoldás, valószínűtlenül izomból bevágta védő takarásából!
Kaka 2. gólja és a 3. ''malacpofa'' gólnakezért érdemes meccsre járni minden irigykedésem annak a cirka 74.000 embernek...
-
Kicker
őstag
az első talán, nem értem minek dobta el magát... ha nem ugrik, hanem gyorsan odalép akkor ki tudja ütni Dida kapus szvsz! a harmadik gól meg ''malacpofa'' érdeme, mer ütemtelenül, váratlanul bekente kapásból a rövidbe, 10-ből 9 kapus azt tette volna mint dida, várja a labdaátvételét a csatárnak, és a bepasszt..
egyébként Nesta és Ronaldo páros becsúszása a reklámtáblának nyagyon ronda voltnem értem mér ilyenek a pályák(valami szivacsot el tudnék képzelni...), csodálom hogy Nesta térde egy darabban maradt...
-
Kicker
őstag
Én azért a 2007-2008-as szezonban jó néven venném ha Sheva megfűzné Crespo barátot, és együtt egy általatok is elismert sok gólos támadójékkal elkápráztatná a világot, és a futball rajongókat..
na de kiveszem a kezem a biliből,és megkérdem, mi a baj Juvéval, Arsenallal, Romával? no és a Madriddal? -
Kicker
őstag
Crespo és Seva a Milanban is jól muszikált ezt úgy veszem mintha szívesen látnád őket együtt, akár a CHelsea-ben...
hosszabítást is beleszámoltam a 90 percbe, de ha szigorú akarok lenni csak 60-70-80 perc, mer sok a holtidő, kirúgáshoz való készülődés stb...
on:
2 hét pihi van most/azaz már csak 11 nap és kevesebb mint 10 óra/ a legközelebbi menüig:
Az első mérkőzéseket április 24-én és 25-én, a visszavágókat május 1-jén és 2-án játsszák.
azt hiszem 24-én a Chelsea-Pool lesz, visszavágója pedig május 2, a másik értelemszerűen.. -
Kicker
őstag
félre értettél, arra van kihegyezve a csapat hogy 90 percig küzd, 90. percben is olyan mintha most kezdődött volna a meccs, ez nagyon sok munkát igényel szvsz... ezzel a felfogással a Premier League-be lehet meccseket nyerni, mert minden ellenfél kurva jó, illetve, MU is az utóbbi pár meccsén, mintha hátrányból fordult volna, neem? ennyi erővel arra is mondhatjuk, hogy nekik volt mákjuk hogy a 60. és 65. percben is gólt lőttek például, nem a 90-ben... elmondám, hogy egy futball meccs 90 percig tart midnenkinek, ez az időalatt lehet gólt szerezni... a CHelsea ugyanúgy megdolgozik a gólért mint szeretett MU, Liverpool stb...
Crespo ügyet én se nagyon értem, de profi focista, illetve Shevaval szerintem jól kijönnének... -
Kicker
őstag
viszláttól idéznék: De legalább nem a döntőt szúrja el a cselszki,
ezek a hsz-ek mik? ha nem lenézés, meg fikázás? a Valencia jó csapat, küzdött, de a 2. félidőben közük nem volt a kapuhoz, ahogy Londonba is a 2. félidőbe.... a Pool pedig a premier League-be is megmutatta erejét, és Benitez mester nálam a világ legjobb edzői között van....
nem akartam lenézést sugallni, sorry
venember83: itt mindenki rühelli a CHelsea-t én ezt tűröm, sorry ha néha célzok én is egykét dologra... de akkor kussolok, látszatra én is rühellem a CHelsea-t? így jó?
[Szerkesztve] -
Kicker
őstag
nem mellesleg a mostani Chelsea-ről ua. a véleményem, mint az összevásárolt Madridról: sok jó játékos még nem csapat és a Chelsea ugyanúgy nem lesz képes nagy eredmények elérésére, mint a Madrid
a két angol bajnoki címünk az semmi????? Ligakupa? Angol szuperkupa?a Chelsea abszolut jólössze van rakva, de sajnos tegnap a támadó játékkal voltak gondok, illetve a Silva gyerek védhetetlen gólt ragasztott a kapuba, van ilyen...
de reálisan nézve, szegény Chelsea-mnek nem sok sansza maradt a végső győzelemre, 2 okból:
1. mivel idegenbe a Valenciának gólokat kell lőnni...
2. mivel 99% hogy a Pool tovább fog menni, az a Pool akik idén az Anfileden 2-0ra oktattak minket, és akinek a nagytudású Benitez az edzője, aki anno 2005ben is kifingatott...
ha ezeket a CHelsea meg tudja oldani, akkor joggal jutna a döntőbe, ahol kötelezően győzni is kéne...
GO BLUES!! -
L|zsidoboz
őstag
Második nyilatkozat azért kellett, mert ha vmi hihetetlen nagy csoda folytán nem nyerne a MU (szerintem jelenleg a Róma erősebb a Milánnál, Münchennél és a Valenciánál is, így nem tudom, miért kell ennyire lebecsülni), akkor azért elég ciki lenne.
7végén az arsenal is égett a nyilatkozataival, hogy Peter C. egy kosárlabdázó. Ahhoz képest 3 gólt lőtt... -
Ehhh.... tévedtem; Fergusonnal ''csak egy'' BL-t nyert a klub...
Egyébként íme az eredménysor:
Bajnoki címek: 1993 1994 1996 1997 1999 2000 2001 2003
FA-kupa: 1990 1994 1996 1999 2004
Ligakupa: 1992 2006
Charity Shield (angol szuperkupa): 1990 1993 1994 1996 1997 2003
BL: 1999
UEFA szuperkupa: 1991
KEK: 1991
Interkontinentális Kupa: 1999
[Szerkesztve] -
Kicker
őstag
Én Adriano-t nem szeretem, jó tankszerű csatár, de őt is kikészítik idegileg, ahogy Ibranak is az idegeivel van gond, ráadáásul Grosso is megkergült, nem beszélve Vieria-ről... Internél van baj bőven!
Összehasonlítás képpen nézzük a werder-t:
ott van egy Klose- nagyon jó csatár, megbecsülik, meg is hálálja, van egy Diegojuk most, aki jól szervez, a többiek meg robotolnak. ez a siker titka, nem kell egy csapat, Adriano, Crespo, Ibra.... felesleges csak idegileg készülnek ki, siker meg nincs. Románál is van egy Totti meg sok jó el végzem a feladatom játékos... nem lehet ennyi klasszissal játszani egy csapatban. szvsz -
R.Carlos
tag
Igen eleve összességében sok címet nyertek Del Bosque-val, de abban az évben amikor elküldték elég nevetséges volt hogy a BL-t megnyerték, a Bajnokságban meg csak 2.-ok lettek és ez ''szégyen'' volt.
Valószínüleg azért is volt jó edzője a Real-nak mert tudta kezelni a sztárokat, tisztelték őt.Azóta valszeg másnak ezt nem sikerült kiharcolnia... -
Kicker
őstag
Chelsea azért más tészta, Mourinho ott épít és jól épít, a csapatrészek össze vannak csiszolva, egyenlőre a támadósor nem elég hatékony. Realnál viszont röhej az egész, a védelemben két olyan belső védő aki kamikaze módon dolgozik /Ramos, Cannavaro inkább takarít, egy az egyben verhetőek.../ két szélső közül Salgado jó, de Carlos már nem az igazi, Cicinho se, előttök Diarra és Emerson csak bóklászik ott, és ha megszerzik a labdát nem kéri el tőlük senki, akit megjátszanak nem tud vele mit kezdeni, Cassano csak lazázik, Raul kínlódik, VanNistelrooyig meg nem is jut el labda...
én szerintem a középpályát kéne átszervezni, Beckham helyett Cicinho, Cassano helyett meg Robinho... Raul helyett Ronaldo.
azaz
Salgado---Canna---Ramos---Carlos
Cici---Emerson--- Diarra-----Robinho
----Ronaldo-----FanNi
mondjuk, de lehet robinho helyett más
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egyéni arckép OFF
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honda topik
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDPL szűrőkkel - megkímélt állapot
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest