- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
Nagyon tördelné a játékot a videóbíró, minden szart visszanéznének, ebben biztos vagyok. És nekem emiatt nem kell a videóbíró.
Real szépen kikapott, én meg köszönöm a júpíszínek, hogy képtelen felvenni a TV6-ot és Eurosport2-t (meg a Viasat is elmehet a 'csába, inkább adnák a Viasat6-on).
Bayern 12-1-es összesítése se rossz
-
L|zsidoboz
őstag
Én azóta nem láttam angol bajnokit, mióta a ES2 adja, szóval én még tippelni se tudok.
Az alapján, amit idén láttam a Chelseatől a BL-ben, az tuti kevés lesz a Juve ellen.
Inter-MU párharc lesz szerintem az idei évad legkomolyabb párharca, ha végre a milánóiak képesek lesznek a bajnokságban mutatott játékukat hozni a BL-ben (itt az lenne a legjobb, ha mindkét csapat kieshetne, mert utálom mindkettőt
).
Róma meccs meg egyértelmű.
-
venember83
nagyúr
Igen, ott elég meredek domboldal van. Az egész pálya kb. Kolozsvár legmagasabb, külső részén található, mindenfele dombok vannak. Van egy másik pálya is, stadionnal mindennnel, de az a város másik csapatának, az U-nak a tulajdona. Ők kapták meg a városi stadiont, hiába régebbi csapat a CFR.
Köszönöm a dícséretet, de ez inkább az A550-et illeti, nem a fényképészt.
-
venember83
nagyúr
Ciprusi csapat vezeti a csoportját...
Mondjuk ez a magyar bajnokság sokkal gyengébb már nem lehet.
janeko: Olyan nincs, de hidd el, hogy semmi nem látszana belőlük. Mikor bejöttek a csapatok, akkor már mindenki örjöngött, ment a szurkolás ezerrel, fene se foglalkozott (a mi szektorunkban) fényképezéssel. Mondjuk ha közelebb lett volna a pálya, akkor biztos, de így nem volt értelme.
-
venember83
nagyúr
Nem az egy-kétgólos meccsek az élvezetesek s nem azok maradnak meg a köztudatban s leginkább a mai meccs kapcsán az zavar, hogy két támadó szellemiségű csapat játszotta ezt. Szomorú.
mod: Mindegy, elég volt a panaszkodásból, jóccak. Ha angol kocsmából néznénk pár Guiness társaságában tuti szebb és élvezetesebb lenne.
-
kavicssli
addikt
-
-
kavicssli
addikt
Igaza is van de tényleg nem az szól belőlem hogy Barcás vagyok de úgy érzem itt a legjobb 4 csapat bármikor bárhol eltudná verni a másikat de olyan napot kell kifognia...na és a birok ténykedéséről ne is beszéljünk ha véletlenül rosszul itélnek emg egy helyzetet és 11 est adnak.. sajnos nagyon kicsike az esély hogy a barca nyerje meg a párharcot illetve a BL-t..de ugyebár sok hihetetlen kimenetelü meccsett láthattunk már! de addig is FORZA BARCA
-
Tibiajax
nagyúr
Sajnos így van. Bár a foci mindig tud meglepetést okozni, jelen pillanatban a Barca el fogja bukni az elődöntőt.
kavicssli. jah, a fehér zsebkendők lebegtek, amikor Rijkaard lehozta a kis srácot, szoval, ez is jelez valamit..
Amugy meg harmatgyenge meccs volt, gyengén muzsikáltunk, és ki kell mondanom: Henry, Giovanni, Thuram, Zambrotta tünés év végén. -
Viszlát
addikt
Ahogy érzed. Körülbelül 5 perccel az eset után egy hátsó kameraállásból tisztán lehetett látni az egészet. De végülis mindegy, a Roma elég béna volt hozzá, hogy kihagyjon egy ilyen ajándék lehetőséget
További kellemest, ignorálás bekapcsol.
Vénember, ja, elhúzta, a mozgásához képest derékszögben
Nem játszom én bírót, csak van szemem, persze rám lehet húzni, hogy elfogult vagyok, kézenfekvő kifogás
-
A "sírás" mindenkinek szól, aki ezeket a megadott/meg nem adott 11-eseket emlegeti. A tegnapiról annyit, hogy a TV-beli ismétléseken én is direkte azt kerestem, hogy magától dobja-e el magát Babel, vagy sem. Miután a meze úgy nyúlott, mint a rágó, nehéz elképzelni, hogy Touré hozzá sem nyúlt (persze, az meglehet, hogy Babel annyira gyorsan futott, hogy a meze nem bírta követni...).
-
Viszlát
addikt
Kapásból kettő jut eszembe, mindkettőnek Gerrard volt az elkövetője. Az egyiknél 17-18 méterre a kaputól középen állva teljesen üresen kapott labdát, amit aztán fölé lőtt, a másiknál pedig szinte ugyanott játszották meg, de nem találta el a labdát. Mindkettő felépített, kapuig vitt támadás volt.
Ezt meg hagyjuk már, hogy az Arsenal saját magát verte meg. Ez egyedül akkor lenne igaz, ha 4 öngólt rúgtak volna, de nem ők rúgták, hanem a Pool.
Tibiajax: én is remélem, hogy összejön egy MU - Barca
-
Egyetértek, komolyan nem láttad a meccset
Touré húzta vissza a mezénél fogva Babel-t, a visszajátszásokon egyértelműen látszik, hogy menne, ha nem húznák vissza... Az 1 héttel ezelőtti 11-esről meg az a véleményem, hogy nem téma, ha Bendtner nem hárít Adebayor lövésénél. Most is volt olyan tiszta helyzete Adebayornak, amit csak be kellett volna emelni, de mellérúgta. A helyzeteket be kell rúgni, nem pedig sírni azon, hogy ezt nem adták meg, meg lest fújt, pedig nem volt az stb.
-
L|zsidoboz
őstag
Szerintem Gerard futómennyisége és játéka sem volt rossz.
Az tény, hogy ma sem játszott szépen a pool, de nem is azért utaztak Olaszországba.
Ilyen a mai foci, te is tudod: a görögök EB-t, a Milán BL-eket nyert, pedig nem az attraktív támadójátékuk miatt szeretik őket...Azt meg te is tudod, hogy Olaszországban ki játszotta az elmúlt években a legszebb focit, mégsem nyert egy bajnoki címet sem. És ezt nem csak elfogultságból mondom.
-
lesaux
veterán
Nem veszem magamra, nem vagyok Liverpool-drukker (csak bírom az angolokat, és utálom az olaszokat), de most nem értem, miről beszélsz.
Az egyik "olasz" gyereknek volt egy szép sarkazása. Ennyit tud felmutatni az Inter a 90 perc alatt, no meg a hat sárgát. 180 perc alatt nem tudtak egy nyomorult gólt se lőni. Nem érzem úgy, hogy miattuk lenne érdemes nézni a BL-t. -
venember83
nagyúr
Az Interben ma Ibrahimovic jatekan kivul mi volt szep? 1-2 szep megoldasa volt tobb embernek, de 90 perc alatt az nem sok.
Chelsea, Barca - lattad hogyan nyert a Chelsea bajnoksagot Mourinho idejeben? Abban mi a fene volt a szep? Barcabol meg kifogyott a lendulet, Messi, Deco, Eto'o es Ronaldinho neve nem viheti oket tovabb, nem nyujtottak elegseges teljesitmenyt, kiestek.
2410: Savanyu a szolo, befejeztem.
Sot, jo ejt is kivanok.
-
-
-
Látom, nem vágod; ha valaki lesről indul és úgy szerez gólt, akkor jogosulatlan előnyt szerzett a védőjátékosokkal szemben, ergo a szabályok szellemében nem megadni kell, hanem beinteni a lest és szabadrúgást ítélni az ellenfél javára. Sajna sok ilyen esetet nem fújnak be a bírók, pedig kellene.
Egyébként meg mivel lesről indult és utána felé passzolták a labdát, le kellett volna fújn
-
-
brownus
veterán
minetipp:
FC Porto - FC Liverpool 1:2
Marseille - Besiktas 1:0
Chelsea - Rosenborg 3:0
Schalke 04 - Valencia 0:1
Olympiakos - Lazio 1:2
Real M - Werder Bremen 3:0
AC Milan - Benfica 1:0
Sahtar Doneck - Celtic 2:0
FC Barcelona - Lyon 2:1
Glasgow Rangers - VfB Stuttgart 1:2
Fenerbache - Inter 1:2
PSV Eindhoven - CSZKA Moszkva 2:1
Arsenal - FC Sevilla 1:1
Slavia Prága - Steaua Bukarest 1:1
AS Roma - Dinamo Kijev 2:0
Sporting Lissabon - Manchester United 1:3 -
Kicker
őstag
tényleg...
FC Porto - FC Liverpool 1:1
Marseille - Besiktas 3:0
Chelsea - Rosenborg 2:0
Schalke 04 - Valencia 1:3
Olympiakos - Lazio 2:1
Real M - Werder Bremen 4:1
AC Milan - Benfica 0:0
Sahtar Doneck - Celtic 0:1
FC Barcelona - Lyon 0:1
Fenerbache - Inter 2:1
Arsenal - FC Sevilla 2:2
Slavia Prága - Steaua Bukarest 1:1
Sporting Lissabon - Manchester United 2:1 -
Vandit.
addikt
FC Porto - FC Liverpool 0:1
Marseille - Besiktas 2:0
Chelsea - Rosenborg 1:1
Schalke 04 - Valencia 1:1 v. 1:2
Olympiakos - Lazio 1:1
Real M - Werder Bremen 2:1
AC Milan - Benfica 2:0
Sahtar Doneck - Celtic 1:2
FC Barcelona - Lyon 3:1
Fenerbache - Inter 1:3
Arsenal - FC Sevilla 1:1
Slavia Prága - Steaua Bukarest 3:1
Sporting Lissabon - Manchester United 0:4
[Szerkesztve] -
Kicker
őstag
nem tudom mi volt ezen csalódás?
szerintem jó, hajtós meccs volt, a Milannak szerencséje volt, illetve a Liverpool támadói vérszegények voltak...
a szurkolók nagyon szeretik a Pool-t, ez nem is tudom minek köszönhető, talán a himnuszuk ami ''elragadó''... még a tv-n keresztül is hátborzongató ahogy üvöltik... -
-
Kicker
őstag
De hát Murinho, az Murinhó.Képtelen kockázatot felvállalni.
azért ez így túlzás egy kicsit, de értem mire gondolsz, és a Pool ellen ez történhetett...
A játékosok szerintem képesek lettek volna rá, ha ő engedi őket
ez azért nem biztos... a CHelsea nagyon keményet menetelt az idén... az MU is a nagy menetelésben FA kupa döntő és bajnoki cím a jutalom, de a BL-ben egy nagyon jó Milan, egy nagyon pazar futballt játszó elintézte nyeszledék Ripper barátom idén megszeretett MU-ját/tavaly még barszalonna volt a menü.../ szóval a maximális tiszteletem, ámulatom a Milané!
ez kell a népnek, ilyenkor szívesen lennék Milan drukker, persze szigorúen élőben, ott Milánóban!
más aspektusból:
szerintem nagyon sokat nyomott a latba az otthon játszott visszavágó a Poolnál is és a Milánnál egyaránt... hazai pályán két ilyen szurkolói háttérrel ezeket a meccseket be lehetett húzni, és meg is tették... amúgy a Chelsea nagyobb falat volt a Poolnak, mint a Milannak az MU... de hát ez van, ilyen foci. Ripper a BL döntőt sóvárogva nézzük majd egy jó pofa sör mellett.
az FA kupa döntőben találkozunk azért.. , ja és a bajnokin is.. -
Kicker
őstag
Sajnos a mai futball ott tart, hogy ezzel a professzionális, precíz, gépies, megtevezett, szemet sírásra kényszerítő (chelsea) játékkal, -sajnos- lehet eredményt elérni. jajjajj
az általad említett csapatok is szoktak siralmasan játszani, illetve nehogy ám a CHelsea minden meccsen sírásra kényszerítő játékot produkálna... kicsit szelektív a memóriád...
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
-
venember83
nagyúr
En is ezt akartam irni, h ibrahimovicsnak csak az orra nagy, kulonben csupa balszerencse meg szerencsetlenseg
Nagyobb orom megszabadulni tole mint megvenni
Igen, en nem szeretem azt a szlav bevandorlot, s ezt nem szlavok iranti gyuloletbol mondom, mert veluk nincs bajom, de ez a sved allampolgarsagu nagyszaju s bekepzelt nagyon idegesit! Jo, h a Juve megszabadult tole, szinte mar ezert megerte a B-be menni
-
venember83
nagyúr
Be, siman s egyszeruen... Valszeg a Kiev most nagyon gyenge formajat mutatja, sorra kapja a zakokat, meghozza szep nagyokat. Vegre Beckham megtalata melto helyet a Realban
kispadra vele! Jo tarsasagba kerult: Ronaldo, Cassano, biztos jokedelyu emberek, hisz a tulsulyos emberek altalaban nagyon vidamak s mindig jokedvuek
gonosz mod off
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDPL szűrőkkel - megkímélt állapot
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest