- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz
Integra #7897 üzenetére
Majd magamba nézek, ha olyan kedvem lesz, de köszi azért Mostanában megtört egy olyan jég (Ch. továbbjut, Real idegenben nyer, de ezeket egy barca sikerekhez szokott ember nem érzi át), ami enyhén szólva felfokozott...ezt aláírom. Nyilván ezt a kirobbanó örömöt lehetne kultúráltan is, de nem sikerült felülkerekednem. Attól még nem feltétlen paraszt valaki...igaz annak tűnik, az is biztos. Majd legközelebb írásban már visszafogom magam és megfelelek a társadalmi elvárásoknak, ennyit erről.
-
littlelion21
addikt
válasz
Integra #7892 üzenetére
Jah, és Drogba hogy nem kapott semmit a kezezésért? Ilyet még Megye2-ben sem csinálnak, csak néztem...
Röhögtem is hogy RDM egyből lehozta, meg azon hogy Torres jött a helyére. Ezt leszámítva Drogba valami istentelen nagy zseni, ő volt a legjobb szélső védő a labdaszerzéseivel, labdatartásával, átjátszani sem volt egyszerű, és gyak. bármilyen poszton bevethető.
Torres-re visszatérve kíváncsi vagyok hogy tud-e ebből a tőkéből sikert kovácsolni, vagy marad-e az 58milliós szerencsétlenség szerepkörében.
Valdes meg simán puding volt, (a volt Barca-kapus) Rüstü milyen szépen finoman oldott meg hasonló helyzetet...[link]Négy meccs van hátra a PD-ból, meg ott a Bilbao elleni kupa-döntő (pont egy hónap múlva), azt legalább illene behúzni.
-
N-vidi-A
őstag
válasz
Integra #7875 üzenetére
Látom, az okos, nem "egyszerű", hanem bonyolult ember megmondta. (Innen is látszódik, ki személyeskedik, és ki a valóban "egyszerű"!
Hasonlítsd össze kérlek amit írtam, és az arra adott válasz közötti "fröcsögést"!
Rövid idézet egy másik nem "egyszerű" embertől, ahogy itt a nagyok (
) írják:
"De az ilyen hozzászólások készítőit úgy tudnám pofán baszni egy motorlánccal baszdmeg."
A lényeg remélem érthető, még az "egyszerű" emberek számára is!
Jó éjt, holnapra mindenki drukkoljon az igazi Spanyol foci továbbjutásának!!!
capulet75: Mobilrol voltam, sajnos ott nem volt rá gyors gomb, azóta javítottam, köszi az észrevételt, majd segítek én is hasonlókban!
-
m3tr0
őstag
válasz
Integra #7875 üzenetére
De hogyan ne üljek fel amikor én tisztelettel írtam bármelyik csapatról is volt szó.
Éreztem és láttam is,hogy ez a meccs elmegy, mert egyszerűen ötlettelen volt a Barca és kétségbe esett.Megérdemelten nyert a Chelsea, kitartottak, nem adták fel.
De akkor ilyen majmok mi a fasznak jönnek és írkálnak ilyeneket?!
Nem tud olvasni? Vagy csak szöveget értelmezni?Vagy egészen a mai napig nem nézett spanyol bajnoki meccseket meg BL- t se?
Én hányszor jöttem a topikba nagy mellel,hogy így a Barca úgy a Barca szétbasztak mindenkit, mert volt ilyen év.
-
Boxer001
veterán
válasz
Integra #7707 üzenetére
Jah, a lényeg a pénz, és a hírnév...ez a világ már csak ilyen.
Azért azt megnézném, hogy ha törpi barátunk egy mezei emberke lenne, akkor milyen nők állnának vele szóba, mert nem ilyen modellek, az biztos.
De a többi milliomos/milliárdos focistára is értem, nem csak rá.Nyomjad Chelsea!
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Integra #7615 üzenetére
mindettől függetlenül minden tiszteletem a német csapaté. nem rugdostak, nem alattomoskodtak. nem szánalmaskodtak, nem csináltak nagy dolgokat, probáltak játszani, amennyire tőlük tellett, tartani magukat.. a német kommentátor, aki a barca meccseit közvetiti a sky-on, a meccs előtt arról beszélt, h megpróbálják megragadni azt a kicsi esélyt, ami jut nekik, a világ talán legjobb csapata ellen, és így is tettek. Korrektek voltak a németek, én személy szerint nagyon kellemesen csalódtam bennük.
de kezelt is mindenki mindenkivel, ahogy kell a lefujás után, látszott, harag nem igazán van/lehet, jobbak a katalánok. ezt nem is gondolták máshogy, a meccs előtt sem -
MPowerPH
félisten
válasz
Integra #7565 üzenetére
Én a BBC -t szoktam nézni, de ott egyfolytában a Unitedet siratják.
Sztbeni: Sajna nekem csak az angol megy.
Bár a cím így is tiszta.
mod: Most jutott eszembe. Ha az Ajax -nak megadják a két lőtt gólt, akkor így egyenlő lenne a GD is. Ez után mi alapján döntenék el a továbbjutást? Nyert meccsek alapján?
-
MPowerPH
félisten
válasz
Integra #7423 üzenetére
A foci az ilyen. Nem minden a technikai képzettség. Nekem ilyenre a kedvenc példám Gattuso, aki sajnos nem játszhat.
Barca -t ki állíthatja meg? Egy Bayern München például.(nem nevet) Sajnos erre még nem kerülhet sor, de reménykedek benne. Utána már csak azon kell majd imádkozni, hogy a Bayern(vagy akármelyik másik ellenfél) piros lap nélkül végig tudja csinálni. Mert mikor gáz van a Barca -nál, és kezd füstbe menni a továbbjutás, egyből jön a 11-es, vagy villan a piros, pl. labdaelrúgásért. És ez így van, soha nem felejtem el az Arsenal elleni meccset, amikor Van Persie -t kiállította a bíró a semmiért. Ha ez nincs, már ott elvérzik a Barca, el se jut a döntőig. És nem az az egyetlen eset, ami megtörtént, bennem ez maradt meg. -
venember83
nagyúr
válasz
Integra #7424 üzenetére
az, hogy messi olyan gólpasszt adott 4 védő között, amilyet a milában életükben nem láttak még, semmit sem jelent, ahogy az sem, hogy még kis erőfeszítéssel lőhettek volna még vagy 4 gólt biztosra. ez természetes. ahogy az is, hogy messit agyonrúgják, nem gond, megszokta.
Mi ez, ha nem istenítés? Úgy írtad, mintha pl. Seedorf nem adott volna soha életében csodapasszokat. Vagy mintha nem Abbiati érdeme lett volna, hogy úgy lezárta a szöget, hogy Messi a rövidre se tudta suhintani a labdát a kiugratás után. Olvasd el az illető hozzászólásod, olyan, mintha mindent a Barca szúrt volna el, semmi nem volt a Milan érdeme. A 7423-as hozzászólásodig csak a Barca, csak a Barca, csak a Barca. Ne csodálkozz, ha ezért istenítéssel illettelek.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Integra #7417 üzenetére
A jó csapatok már csak ilyenek, megosztják az embereket
Az egy dolog hogy a fórumokon elfogultan, néha indulatokkal vezérelve kommentelnek, sokszor szemellenzővel. Az már inkább szánalmas amit a webes média művel, néhány unatkozó "szakember" egyszer az egekbe marasztalja a csapatot és a játékosokat, máskor pedig a földbe döngöli. Bizony nem lehet könnyű a focistáknak, főleg amikor például CR-t arról faggatják hogyan áll Messihez, vetélkednek-e. Itt el lehet szórakozni ilyeneken, de hogy a szakmába is begyűrűzött a dedós szint az már nevetséges.
-
MPowerPH
félisten
-
pohár
félisten
válasz
Integra #7176 üzenetére
meg is teszi
2-1, beszarás, jó meccs leheta Genk győzelem az mekkora meglepetés lenne, fuhú
kívánom Tőzséréknek, pláne úgy hogy Köteles megfogott már egy büntetőt is
amúgy azt ki lőtte?baluka... azt hittem Torres, vagy valamelyik okos gyerek, pláne hogy ilyen jól sikerült
-
MPowerPH
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Hővezető paszták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elden Ring
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged