- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
asszem megszületett az év gólja
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Integra #3970 üzenetére
Az a baj, hogy idegesítenek. Olyan emberkék lettek most foci/Loki drukkerek akik még a szabályokat sem tudják és okoskodnak. Mondjuk én is okoskodom
, de van bennem kb 23-24 év aktív focinézés és focizás.
S azzal nem lenne baj, hogy a foci fellángol újra Mo-n és új hívei lennének, sőt, csak azt gondolom, hogy most van ez a kis felbuzdulás, ami aztán hamar elmúlik egy kis sikertelenség után, és ezek az emberek eltűnnek, sőt ezek fogják a legjobban szidni a Lokit, a magyar focit.Ilyen árak mellett tényleg teltházak lesznek, korrekt vezetés Debrecenben.
-
bagyulajuve
addikt
Hát én a Pool ellen biztos nem megyek ki, mert jön majd a sok "divat" meg angol focit egekig magasztaló emberke. De a Fio + OL ellen ott leszek, mert ezeknél tuti nem lesz teltház.
-
bagyulajuve
addikt
Barca-Inter-Kijev csoportban reménykedtem
sajnos nem annyira jó a sorsolás, mert csak 1 sztárcsapat van, viszont egyikkel szemben sincs esélyünk -
bagyulajuve
addikt
grat a Barcának, de azért csak kicsit voltak jobbak, igaz ez most BL aranyat ér
-
bagyulajuve
addikt
remélem jó meccs lesz este; igazából nem szurkolok én senkinek, de azért inkább a MU nyerjen
sör minden esetre már behűtve -
bagyulajuve
addikt
az év egyik legjobb meccse volt ez a Chelasea-Liverpool, 2 meccs 12 gól
-
bagyulajuve
addikt
Azt hiszem Klinsmann már nem marad túl sokáig a bajorok edzője.
A Pool-Chelsea meccs kicsit meglepő, bár csak most kapcsoltam át, szóval lehet reális. -
bagyulajuve
addikt
Hát én egy kicsit csalódtam tegnap. No nem a meccs miatt, mert sztem az jó volt, végig teli izgalommal, bár igazából egyik csapatért sem szorítottam. Első félidőben meg kellett volna nyernie a meccset a MU-nak, viszont a fordulás után szinte végig jobb volt a Chelsea, 2 kapufa, bár Terry mentése volt sztem a mérkőzés legszebb momentuma. CR iszonyatos cseleket mutatott be, de gólja ellenére nem lett húzóember. Valahogy éreztem, hogy kihagyja a büntetőt, a legnagyobbak kihagyják. Bár tény és való, hogy nagy az a arca, de ahogy társaival örült, azért látszik, hogy ő is ember.
Ami csalódást okozott viszont az a játékosok mentalitása, az az alattomos sunyizás, könyöklések, hisztizések sora, amiket olyan játékosok is csináltak akiktől nem vártam volna, pl Tevez, aki az egyik kedvenc játékosom. Erről azonban a bíró tehetett, ha megfogja rendesen a meccset, rendesen osztja a lapokat, nem fajult volna el így a mérkőzés. Az asszisztensek meg folyamatosan rossz irányba ítéltek, szánalom.
A 11-esekre visszatérve, sztem izgalmas volt, és ilyenkor olyan emberi érzelmeket láthat az ember ezektől a világsztároktól, amilyeneket, amúgy nem. Például Terry, aki hatalmas játékos a szememben (kemény, de nem durva vagy alattomos), kihagyta a büntetőt, perceken át sem sikerült vígasztalni, nagyon sajnáltam szegényt. Nálam ő volt amúgy a meccs embere, ennek ellenére. Anelka meg hát sztem nyáron akár távozhat is a Chelseatől, no nem azért mert kihagyta a büntetőt, hanem ahogyan azt kezelte, sztem nagyon flegma volt, semmi érzelem.
Grat a MU-nak is és a Chelseanek is, de jövőre visszatér a Juventus és akkor lesz nemulass. -
bagyulajuve
addikt
Várható kezdők estére:
Manchester United
1 Van der Sar
6 W. Brown
5 R. Ferdinand
15 Vidics
3 Evra
7 Cristiano Ronaldo
18 Scholes
16 Carrick
13 Pak Dzsi Szung
32 Tévez
10 RooneyChelsea
1 P. Cech
5 Essien
6 Ricardo Carvalho
26 Terry
3 Ash. Cole
4 Makelele
13 Ballack
8 Lampard
10 J. Cole
11 Drogba
15 MaloudaTippem: MU-Che 2-1 Vágyam: 5-5 és 11-esek a végén
-
bagyulajuve
addikt
jó az a Riise mez
-
bagyulajuve
addikt
válasz
L|zsidoboz #2748 üzenetére
sztem se volt 11-es, de De Rossi amúgyis kihagyta, így lényegtelen ezen vitázni
-
bagyulajuve
addikt
válasz
L|zsidoboz #2674 üzenetére
sztem se volt 11-es, de hát a bíró befújta
-
bagyulajuve
addikt
jó hangulatot csináltak a Lazio szurkolók a Bernabeuban
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Tibiajax #1971 üzenetére
kit szedettel az Ajaxból a Juve? csak Zlatant, meg most Grygerat, több nem jut eszembe. A Barca és a Milan sokkal több játékost vitt el, főleg a csodacsapatból (1995 BL győztes). Davids aki pedig a Juveban vált igazi sztárrá a Milanban volt előbb. Ja Van Der Saar is az ajaxtól került hozzánk. Ez azért nem olyan sok sztem.
Meg azért erősebb bajnokság az olasz, mint a hollan gondolom ezért jönnek el onnan előbb utóbb a tehetségek és nem csak olaszországba.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #1967 üzenetére
azért B*zihimovics az első szezonjában rendesen termelt nálunk, de a másodikban valóban nem, viszont ő adta a legtöbb gólpasszt a szezon során
-
bagyulajuve
addikt
csak 1 hazai győzelem, érdekes. 1-2 tippmix biztos bukott
-
bagyulajuve
addikt
válasz
bagyulajuve #1839 üzenetére
....már megint gólt lőtt....
-
bagyulajuve
addikt
a francia bajnokságot hozzák sztem, de ez már nem az a csapat, amelyik az előző években mindekire fenyegetést jelentett. Asszem itt BL búcsú lesz nekik.
én ezt a Messi gyereket szívesen látnám amúgy a Juventusban, már megin. kár elpazarolnia a tehetségét a Barcaban
(csak vicc)
-
bagyulajuve
addikt
Sztem nem, valahogy az a megérzésem, h ebben a csoportban meglepetés lesz.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
brownus #1764 üzenetére
vastaggal a BL következő körébe jutó csapatok, szerintem
A–CSOPORT: Liverpool FC (angol) FC Porto (portugál)
Marseille (francia) Besiktas (török)
B–CSOPORT: Chelsea FC (angol) Valencia (spanyol)
Schalke 04 (német) Rosenborg (norvég)
C–CSOPORT: Real Madrid (spanyol) Werder Bremen (német)
Lazio (olasz) Olympiakosz (görög)
D–CSOPORT: AC Milan (címvédő, olasz) Benfica(portugál)
Celtic (skót) Saktar Doneck (ukrán)
E–CSOPORT: FC Barcelona (spanyol) Olympique Lyon(francia)
Vfb Stuttgart (német) Rangers (skót)
F–CSOPORT: Manchester United (angol) AS Roma (olasz)
Sporting (portugál) Dinamo Kijev (ukrán)
G–CSOPORT: Internazionale (olasz) PSV Eindhoven (holland)
CSZKA Moszkva (orosz) Fenerbahce (török)
H–CSOPORT: Arsenal (angol) Sevilla FC (spanyol) vagy AEK Athén (görög)
Steaua Bukarest (román) Slavia Prága (cseh) -
bagyulajuve
addikt
Gratula a Milannak, megérdemelten győztek tegnap, a MU sajnos nagyon keveset mutatoot meg tudásából, ami elsősorban a milánóiak szervezettségének köszönhető, ha így játszanak a döntőben, akkor a 'Pool-nak nem sok köze lesz a meccshez
bár ha ők is felszívják magukat mint 2 éve a 2. félidőben, lehet ugyanolyan izgalmakat élünk át, mint anno
no mindegy a végén remélem nem lesz angol öröm, hanem olasz -
bagyulajuve
addikt
a cselszkinek szurkoltam, mivel a poolt nem igazán csipázom, sőt
de a meccs k sz*r volt sztem
sztem a MU lesz az ellenfél a döntőben -
bagyulajuve
addikt
les v nem les? ez itt a nagy kérdés
sztem az volt
mod: a fenti kameranézetből, már nem is olyan nagy kérdés
[Szerkesztve] -
bagyulajuve
addikt
Bízom a Milan továbbjutásásban, de sajna a bajorok a párharc esélyesei, úgy hogy az odavágó 2-2 lett
-
bagyulajuve
addikt
remélem ma is 11 gól lesz a két meccsen, bár ezt nem tartom túl valószínűnek
-
bagyulajuve
addikt
szegény Valencia, de a 2. félidőben nagyon nyomtak a kékek
venember83 : a 2008/2009-es szezonban visszatér a rend, mert jön a Juventus F.C.
[Szerkesztve] -
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #1362 üzenetére
most is akkorát védett
-
bagyulajuve
addikt
na ebben benne volt sztem a kapus egy kicsit, 7 gólt lőni egy olasz csapat ellen
-
bagyulajuve
addikt
vazze, ezt nem hiszem el, az év BL meccse eddig, mármint az MU-Roma
a másik közvetítés meg akadozik
[Szerkesztve] -
bagyulajuve
addikt
ilyen még nem volt kezdem sajnálni a rómát
Valenciában izgalmak a tetőfokon Sevának köszönhetően
[Szerkesztve] -
bagyulajuve
addikt
jó meccsek és az eredmények is nekem megfelelően alakulnak
-
bagyulajuve
addikt
még szépíthetnek a farkasok
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #1338 üzenetére
és előtte a kapufa akkora volt mint a ház
ott is folynak az események -
bagyulajuve
addikt
mekkora gól
-
bagyulajuve
addikt
ha valaki a Valencia meccset akarja nézni, akkor töltse le az alábbi linken található programot, telepítse és válassza ki az adók közül a starsportsot
[link]
nagyon szépen jön a közvetítés -
bagyulajuve
addikt
Hajrá MU!
4-1 lesz a vége
Valencia-Chelsea 1-1 lesz és 11-esekkel a spanyolok mennek tovább
[Szerkesztve] -
bagyulajuve
addikt
nem kijelentés volt, csak durva volna
amúgy én leginkább a következőket szeretném ha továbbjutna:
PSV, MU, Valencia, AC Milan
az első kicsukva sztem, de a MU simán továbbjutó lehet, akárcsak a Valencia és a Milan
de sztem az utóbbi 3-nak a párosításából és az eredményekből nem lehet semmit se biztosra venni -
bagyulajuve
addikt
azé' az durva volna, a 3 angol volna a 4 között
-
bagyulajuve
addikt
jövő héten lesznek a visszavágók, igaz?
már várom mert a 4 meccsből 3 nagyon izgalmas lesz, annak ellenére h igazából nem szurkolok senkinek (esetleg az MU-nak picit, de nem fogok szívinfarktust kapni ha nem nyernek) -
bagyulajuve
addikt
-
bagyulajuve
addikt
hát azért hogy bajnok legyen a cselszi ahhoz kellettek az új játékosok, igaz BL-t nem nyertek (még), de egymás után 2 bajnoki címet nyerni Angliában az nem rossz teljesítmény
most az MU-nak jobban kijön a lépés attól még a Cselszki jó csapat és még BL-ből se esett ki, sőt még az angol bajnokságnak sincs vége
viszont a Real-nál igazából a nagy költekezések után jöttek a gondok, mivel 1998-ban és 2000-ben BL-t nyertek, meg bajnokságokat is begyűjtöttek a 90-es évek második felében, aztán jött Figo (2000) meg Zidane (2001), akikkel még képesek voltak egy BL győzelemre (2001/2002), de azóta semmi, tehát a ''nagy nevek'' vásárlásával alapvetően rosszul járt a madrid sztem, míg a Cselszinek ez kellett a bajnoki címekhez, tehát jól jártak velük
sztem sehol nem lenne a Cselszi Abramovics bácsi milliárdjai nélkül (max BL helyekért küzdene, de nem bajnoki meg BL elsőségekért) -
bagyulajuve
addikt
hát elég izgalmasak lesznek 1 hét múlva a visszavágók
nem lehet megmondani egyelőre h ki jut tovább, Liverpoolt kivéve
sztem kb ilyenek az esélyek a továbbjutásra:
Pool: 95% PSV: 5%
Bayern: 70% Milan: 30%
Roma: 45% MU: 55%
Chelsea: 50% Valencia: 50% -
bagyulajuve
addikt
válasz
L|zsidoboz #1165 üzenetére
sztem sok gól lesz, mindkét csapat jó a támadófocit illetően főleg a MU
sztem 2-2 lesz a végeredmény -
bagyulajuve
addikt
de utálom az újságírói ferdítéseket :[link]
jó hogy nem volt jogos a Milannak befújt büntető, de egy szabályos góltól megfosztották őket illetve emlékeim szerint egy jogos 11-estől is megfosztották a piros-fekete csapatot -
bagyulajuve
addikt
asszem a Pool továbbjutott, míg a Milannak nagyon nehéz dolga lesz Münchenben kb 30% esélyt látok arra h továbbjussanak
-
bagyulajuve
addikt
csxak a juve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2008/09-es szezonbAN MINDENKI MEG LESZ BASZVA, jobb ha mindenki most késztül mert sok seggfájás lesz -
bagyulajuve
addikt
Juve nélkül szar az egész
-
bagyulajuve
addikt
elég jó kis meccs volt és a Barca megérdemelten nyert, de az Arsenal is szimpatikus volt
Henry lábában volt a BL győzelem, de elbénézta -
bagyulajuve
addikt
ki fog esni a juve
-
bagyulajuve
addikt
Bárcsak igazad lenne a Juvéval kapcsolatban
A Villareal továbbjutásának nagyon örülok, mert ott játszik a nagy kedvence: J. R. Riquelme, aki sajna az MU-ba fog igazolni és nem a Juventusba
De azért sajnálom 1 kicsit az intert, mert semmi sem jön össze nekik, de ez van. A Juventus pl az elmúlt 10 évben 3 BL döntőt bukott el, szóval ők se valami mákosak. -
bagyulajuve
addikt
Miccoli gólt szerzett a Benfica színeiben és milyen szépet...
Úgy látszik csak az Arsenalos tippem nem jön be, ami nem baj -
bagyulajuve
addikt
Még mindig megy a vita Del Horno kiállításának jogosságával kapcsolatban. Sztem jogos volt a kiállítás, nem is a labdát nézte, egyértelmű szándékosság volt benne. Mondjuk úsztak már meg ennél durvább szabálytalanságokat is játékosok. De előtte már Robben is bemutatott egy páros lábas becsúszást, a szándékért itt is lehetett volna sárgát adni. Valszeg túl szigorú bíró lennék, de akkor is jobban kéne vigyázni a játékosokra (ld hétvégi sérüléshullám). Legyenek kemények a csaták, de a törlesztést, szándékos odarúgást keményen kellene büntetni, nem beszélve a könyöklésekről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robogó, kismotor
- Milyen széket vegyek?
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest