- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
válasz
Khelben #17299 üzenetére
Igen arra gondolok, de nem az alsó részére ha nem a fém betétre, ami közvetlenül a bekapcsoló és az érintőgombok körül fut végig, ez egy kb. 0,5 mm vastag fémszerű lemez, olyasmi mint az élfólia a farostlemezlapon. Nem tudom, hogy magyarázzam el jobban. Nem tudom, hogy volt rögzítve és most mit tudnék vele kezdeni!?
-
Cartman023
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Egy 5 éves laptop wifi hatótávjánál nagyobb egy átlagos USB-s Wifi antenna hatótávolsága?
-
MrTwister
őstag
Sziasztok!
Van egy HP Elitebook 8540w-m. Nemrég vettem használtan és most jött elő egy olyan gondja, hogy a bekapcsoló és az érintő gomb körüli fémes keret felvált egy darabon, gyakorlatilag felpúposodott, ujjal visszanyomható, de csak újra feljön. Azt szeretném kérdezni, hogy mit lehetne vele kezdeni? Mivel ragasszam vissza? -
artiny
őstag
Helo
ha lassunak talalom az E350 1,6GHZ dual rammal processzort nettezéshez /6GB ram/, most egy w8 x64 van feltelepítve... ha feltennék egy W XP x64 et javítana a helyzeten szerintetek? -
mickemoto
őstag
Nem a saját gépem, csak most került el hozzám javításra.A tulaj túrót nem ért a géphez, ez abból lejön hogy még a típusát se tudta.Amúgy én személy szerint lementeném a lényeget a gépről és dobnám a kukába.
Bár ha ilyen 1-2 eFt egy inverter kábel akkor lehet megéri megcsinálni. -
Tim82
félisten
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok,
az alábbi kérdéssel fordulnék hozzátok:
Kollégám valamit elbabrált a gépével (asus x54c), és a win 7 indításakor kiírja, hogy sérültek a win fájok. Két opció van, javítás ill. normál indítás. Mindkét verziónál lefagy a gép.Újra akartam telepíteni a gépet, több win 7-t is leszedtem, és próbáltam cd-ról, illetve bootolható usb-ről is mindegyik verziót elindítani de nem megy. Egyik verziónál elindítja a telepítőt, kiválasztom a magyar nyelvet, de utána a cd meghajtóhoz kér illesztőprogramot, de ott nem tudok mit kiválasztani, így megszakad a telepítés, mert nem tudok továbblépni. Formázást meg nem ajánl fel előtte. A többi verziónál a bootolásnál kiírja, hogy a win futtatja a telepítő fájlokat, de nem történik semmi sem, bejön egy fekete képernyő, és az egér.
Próbáltam az én gépemen futtatni, rendben elindította mindegyik verziót.
Mi lehet a probléma? Esetleg valamilyen hardveres gond lehet, mondjuk winchester?
Köszönöm a segítséget előre is, nagyon sürgős lenne!
Üdv,
Balázs -
Khelben
nagyúr
válasz
Sztbeni #17287 üzenetére
Olvasgass kicsit a topicjában aztán gyorsan keress másik gépet.
-
Sztbeni
őstag
Erről a notebookrol mi a vélemény? Jónak számít ebben az árkategóriában? Milyen minőségű a billentyűzete?
-
AlexWolf
senior tag
Sziasztok! Egy új Lenovo laptopra telepítettem Win7-et (32 bites verziót, mert aki vette ilyet kapott hozzá).
A lenovo oldaláról egy csomó drivert le kellett töltenem, mert a géphez kapott driver DVD-n csak 8.1-es windowshoz voltak.
Letöltöttem a Bluetooth drivert, és el is indítottam a telepítést, szépen el is indult, majd egyszer csak megállt, és kb fél órán keresztül nem csinált semmit.
Kilőttem, mert haladni akartam, és újraindítottam a gépet.
Indítás után írt egy ilyen hibaüzenetet "BTServer.exe - alkalmazáshiba....az alkalmazás nem tudott elindulni" volt egy OK gomb és kész, megnyomtam eltűnt az ablak látszólag minden rendben volt.Gondoltam leszedem a drivert és újra rakom, de a telepített progik között nem volt. Ezért újra elindítottam a letöltött driver telepítőt, ami szólt is, hogy már van fent egy driver és le akarom-e cserélni teljesen újra. Erre igennel válaszoltam.
Gyönyörűen kb fél perc alatt fel is települt, kérte, hogy indítsam újra a gépet, megtettem. De újraindítás után megint jött a fenti hiba. Amikor leszedtem a drivert, akkor is jött újraindítás után.
Mit tudnék még tenni? Nem az enyém a gép, így szeretném úgy odaadni, hogy ilyen hülye hibaüzi ne jöjjön fel induláskor. Akinek telepítem sosem fogja használni a BlueToothot, így akár ki is maradhatna, csak azért próbáltam felrakni, mert utálom az eszközkezelőben a sárga felkiáltó jeleket
Plz segítsen valaki.
Köszi.
-
Razor9
csendes tag
Sziasztok!
Egy Lenovo N500-ast koptatok már pár éve és az elmúlt pár hétben azt vettem észre, hogy a net sokszor töredéksebességen jön csak lefelé (Digi, 70 Mbit körüli érték szokott lenni, de ha fent áll a probléma, akkor 5 alatt marad), de a feltöltési sebesség ok. Ilyenkor általában addig "játszok" a kábellel és csatlakozok le és fel míg jó nem lesz.
Előfordulhat olyan, hogy az ethernet port a gépbem úgymond elkopott? Mivel az albimban egyedül a noti használ netet, így nem szórakoztam routerrel, hanem madzagoztam rendszeresen (értsetek ez alatt kb. 3 évet már). (Ha tényleg ez a gond, akkor viszont jöhet a router.) -
F e Z o
veterán
válasz
szabonagyur #17280 üzenetére
Köszönöm, közben a manualban megtaláltam. Egyre bonyolultabb már ez is.
-
Dell XPS
veterán
válasz
szabonagyur #17280 üzenetére
Épp azt néztem, hogy oldalra került a power gomb mellől..
-
Ulius80
tag
Sziasztok!
Telepítésnél volt gondom,kékhalállal megált az egész még telepítés elött,memtesztel leállt a gép!Memória csere után azóta is megy a gép!
Lehet nem ide tartozik,de egy i5 480m proci van benne,ebbe van egy intel hd graphic,az lenne a kérdésem hogy ez mire elég?
Olvastam hogy van 3000-es,4000-es,de ez most melyik?
Előre is köszönöm! -
F e Z o
veterán
Sziasztok!
Adott egy Lenovo G50-30-as készülék. Olyan kérdésem lenne, hogy mivel tudok belépni az UEFI-be, mert a gép bekapcsolásakor nem ír semmit sem ezzel kapcsolatban. -
szabonagyur
félisten
-
metaldog
aktív tag
Hali
Az lenne a kérdésem hogy egy Samsung NP350V5C laptopom van és a samsung logot akarnám kikapcsolni bootolásnál, ezt meg lehet oldani valahogy? -
SUPREME7
őstag
Sziasztok! Szívat a gépem. Toshiba L750, nem rég lett rá frissen win7 telepítve. Indítás után kb 10 percig van a hangszórón hang, majd hirtelen elszáll. Újraindítást követően megint van hang. Amikor elmegy a hang, akkor sincs látszólag semmi hardveres probléma, minden ugyanúgy megy tovább. Külső hangszóróval nincs ilyen gond
Ötlet?
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Mostanában vettem új notebookot (Dell Inspiron 3542), és van egy kis problémám. Ha leveszem a töltőről a gépet, akkor pár perc múlva kék halál, és újraindul a gép. Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mi okozhatja a problémát. Windows-t már próbáltam újrarakni, de az nem segített. Drivereket a Dell oldaláról szedtem le, lehet hogy ezek közül van valamelyikkel gáz? Az egyik fórumtársnak volt ugyanilyen problémája, ugyanezzel a típussal, de sajnos megoldást nem találtam itt a topicban.
-
GasBang
csendes tag
Udv
Van egy HP win 8.1 64bit laptopom. Ma telepitettem ujra es nemtom, beallitani rajta az ujjlenyomat olvasot. Hozzavalo drivert feltelepitettem, az ezkozkereso felismeri, de a vezerlopult nem. Elore is koszonom!
-
oba
addikt
csináltam két féle stressz tesztet is
az elsőnél on -ra volt téve szóval ment a venti, stressz teszttel felment a cpu hőmérséklet 62 fokra, a venti sebessége nem változott semmit
a másodiknál offra tettem, stressz teszt, és 60 foknál kapcsolt be a cooler... a teszt leállítása után még ment egy ideig a venti, majd teljesen leállt, most sem megy... cpu 53 fok, csak firefox fut
nem túl sok ez? legalább mehetne 50 vagy 25% -on a venti és lehűthetné 50 alá... nem vagyok tisztában a mostani cpu -k normális üzemi hőmérsékletével de ez soknak tűnik nekem... 2 napos új gép üzletben vettem, win 8.1 fut rajta
-
oba
addikt
HP 250 G1 notebook ventije állandóan megy, a biosban van egy beállítás hogy "set fan always on"
ha ezt kikapcsolom akkor le is áll a ventilátor, de azt hittem h terhelés után majd beindul magától... 15 perce használom már a gépet és eddig nem kapcsolt be... i3 3110m cpu és jelenleg 51 fok... inkább visszakapcsolom biosban(amúgy mennyi az üzemi hőfok ennél a cpunál?)
vmi app létezik ami terhelésnek megfelelően szabályozza a coolert? mert ha on -ra rakom biosban akkor mindig maxon megy... -
giigz
veterán
Sziasztok!
Adott egy Asus K50IN-SX153L notebook, most már egy utángyártott aksi van benne, de ez sem jó már, azt hiszem 1-2 éves, hamar lemerül...
Eredeti van ehhez, vagy csak utángyártott? Linket esetleg tudnátok adni egy jó minőségűről? Ebay-ről ha rendelek, olyan helyről, akik aksikkal foglalkoznak, jó értékelésük van, az jó aksi lehet?
Előre is köszönöm a választ!
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok! Ha Lenovo B590-ben letiltják a dedikált GF705-öt (mert csak net + office van rajta), nyerhető vele plusz akkuidő, vagy nincs jelentősége, mert úgy sem használja a gép ha nincs rá szüksége?
-
rizso
addikt
Helló Srácok!
Öcsémnek van egy dual graphics-es Probook 4535s. Azt szeretnénk, hogy játék alatt skype-on keresztül kommunikálunk, méghozzá úgy, hogy fülhallgató+a laptop beépített mikrofon kombóval beszélnénk, viszont öcsémnél ha be van dugva a fülhallgató, akkor bár a skype azon keresztül szól, viszont a játék a laptop hangszóróin, ami baromira idegesítő, élvezhetetlenné teszi az egészet. Talán a dual graphics tesz be neki? Tippek?
-
oba
addikt
köszi a helpet mindenkinek
win8 gond nélkül szépen feltelepült, ezt a hszt is már a noteszről írom
win7 nem tudom miért nem ment fel amúgy... mindegy is, megszokom majd a win8at valahogy, amúgy is ideje haladni a korral -
Dell XPS
veterán
válasz
Tamás008 #17223 üzenetére
Memória modulokat is ellenőrizned kellene, illetve csökkentett módban tesztelni a lehetséges driver problémát. Nagyon "erősek" a mért hőmérsékleti tartományok, mindenképpen ráférne egy tisztítás - pasztázás - gap-pad csere. Valami nem jó, hogy nem tudja kiolvasni a GPU hőmérsékletét egyik tesztprogram sem..
(#17234) paolinho: szinte minden márkánál más a recovery konzol behívása, így jó lenne egy típus is hozzá!
-
pjen
félisten
válasz
szabonagyur #17247 üzenetére
Attól még egy próbát megér,föleg ha van rá lehetőség.
-
oba
addikt
válasz
szabonagyur #17244 üzenetére
pendriveról telepíteném...
beépitett tesztelő? mármint memória és hdd check? az megvolt, nem talált semmi hibát -
oba
addikt
sziasztok!
Adott egy HP 250 G1 notebook, gyárilag ubuntuval szerelve. Csináltam usbs win7 telepítőt, el is indítom, megy is szépen a telepítés. A "telepítés befejezése" résznél mindig kapok egy szép kékhalált... tegnap vettem a gépet üzletben. Mi a túró lehet? Biosban semmi értelmes beállítást nem találtam, semmi ahci vagy ilyesmi. Bár igazság szerint nem tudom mi lehet...
-
floax94
tag
válasz
szabonagyur #17237 üzenetére
Aha ! És akkor még egy kérdés !! Melyik dvga-k jók a laptopokban játszani ? Milyet érdemes választani ?(tudom hogy pc jobb lenne játszani de muszáj laptop sajnos..vagy nem sajnos de ez van
)Elöző laptopom egy Dell Inspiron 3537 volt (i5) szóval ennél nagyobb teljesítményre gondoltam !(nem hiszem hogy nehéz lesz mert nem volt nagy szám ez a laptop )
-
szabonagyur
félisten
-
floax94
tag
Hali ! Arra lennék kíváncsi hogy mennyire erősek ezek az integrált hd 4400 és 4600 kártyák ? Mert azt néztem ,hogy 200.000 ft-os laptopokba is ezeket rakják,gondolom ez a lehúzás miatt !!
-
paolinho
őstag
Meg tudná azt esetleg mondani valaki, hogy a merevlemezen lévő külön partíción elhelyezkedő operációs rendszert milyen billentyű kombinációval lehetne telepítés céljából előcsalogatni? Teszteltem egy másik op.rendszert (természetesen a rejtett partíción lévő alap megőrzése mellett), és most vissza szeretném tenni a korább "gyári" változatot. Köszi.
-
Tamás008
tag
válasz
szabonagyur #17230 üzenetére
Igen Win Vistához, való driverek vannak az Asus gyári cd-n. Ezt telepítettem Win7-re, kompatibilitás módban.
A hiba, tehát a fagyás általában internet böngészés közben jelentkezik, ma pl. youtube videó nézés közben, éppen csak hozzáértem a toutchpadhoz, hogy lejjebb görgessek és lefagyott a gép: youtube videó megállt egér kurzor megállt és nem mozdult, hiába nyomtam ctrl alt del-t, hiába tapogattam a tapipadot nem reagált semmire, muszáj volt bekapcsoló gombbal kikapcsoljam, majd újra bekapcsoljam a bekapcsoló gombbal.
Általában erős 70-85%-os gpu kihasználtságkor szokott fagyni a gép(de nem mindég). -
szabonagyur
félisten
válasz
Tamás008 #17229 üzenetére
Nem azt mondom, hogy nem a GPU hibája, csak azt, hogy szerintem nem a melegedés a baj. Asus Cd-n vajon milyen rendszherhez van a driver? Vista még bk? Nem hiszem, hogy win7...
A fagyás lehet CPU hiba is akár, de a flash is benne van. Akkor lényegében mikor fagy le a gép ezt tisztázzuk? -
Tamás008
tag
válasz
szabonagyur #17224 üzenetére
Szia.
Az Asus-os cd-n kapott gyári drivert használom.
Kipróbáltam az Aida64-et, sajnos sikertelenül, nem lát gpu hőmérsékletet csak Cpu-t. Akkor lehet ,hogy nincs ilyen érzékelő az alaplapon ami mérné a Gpu hőfokot?
Mivel régi és gyenge gpu, akkor nem kell aggódnom a melegedése miatt? Valószínű, hogy nem a gpu okozza a random fagyásokat?Cpu hőfokok saját mérések alapján: (A cpu Cserélve volt egy erősebb AMD Turion x2 TL-68-ra)
Nyugalmi állapot: 55-57 fok között.(800Mhz, visszavet feszültségek)
Web Böngészés: 57-70 fok között(megjelenítendő weboldal bonyolultságától függően, flash animációk stb., böngésző a Chrome)
Video lejátszás: 62-72 fok között(Xvid, VLC playerel)
You Tube video lejátszás: 75-78 fok(480p-ben) 78-84 fok között 720p-ben
Aida stressz teszt 100%-os terhelésen: 88-93 fok közt, tartós terhelésen kb 5 perc után max 93-95 fok, átlagosan 90-93 fok körül van a cpu 10 perc 100%-os Aidás stressz teszt után. (Windows 7 energiaséma: Teljesítménycentrikus-ra állítva)Jók ezek az a mért értékek? vagy lehet hogy a Cpu okozza a random fagyásokat?
Ami érdekes, hogy akkor is jelentkezik a "random" fagyás hiba jelenség amikor egyáltalán nincs vagy csak csekély mértékben van terhelve a gép(pl weboldal böngészés), és van amikor kisebb és nagyobb Cpu terhelés(pl youtube videó lejátszás) közben is jelentkezik a "random" fagyás.
Talán lehet, hogy valami Flash player probléma okozhatja?
Kösz a segítséget. -
w.miki
veterán
ASUS M2400N szeretnék XPSP3-al újratelepíteni, ezzel kapcsolatban lennének gondjaim:
1. Hol találok hozzá drivereket?
2. Nehezen olvassa a CD lemezeket, rendszeresen kidobja a CD tálcát. Újraindítás után mindig.
Ezt hogyan lehetne megakadályozni?
Sajnos pendriveról nem tudtam bootolni, elég zavaros a bios-a, amikor sikerült is, kék halál lett a vége, már a telepítés elején.
CDket viszont nehezen olvassa... Ahogy tellik az idő, egyre többször dobja ki őket, egy XP telepítést sem tud végig olvasni. Aztán már az újrapróbálkozáskor nem tetszik neki ugyanaz a CD. Sehogy nem fogadja be, kezdhetem elölről.
Mit tegyek? -
Ulius80
tag
válasz
szabonagyur #17226 üzenetére
köszönöm szépen!
Pedig néztem még a .com-on is,valamit ku..ra benéztem!
örök hála!! -
Ulius80
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy szerváltam egy Satellite L670-1LR lapost,de a Toshiba oldalán nem található!Drivereket akartam volna leszedni hozzá,de ott nincs.
Ha esetleg valaki utána nézne nekem,megköszönném!
Egyébb info:
Part no.: PSK3AE-0GFO4NDU
Serial : 2B023232K -
szabonagyur
félisten
válasz
Tamás008 #17223 üzenetére
Hello
Milyen drivert használsz hozzá? Aida64-et kipróbálhatod még, de vannak hardverek amik nem írják ki a hőmérsékletet mivel nincs mérő hozzá a gépben...
Az a kártya elég gyenge ahhoz, hogy ne is melegedjen csak úgy túl szerintem... gép többi adata rendben van? CPU hány fokon van? -
Tamás008
tag
Sziasztok. A segítségeteket kérem. Asus X53Ke-Ap125 gépem van Mobility Radeon X2300-as Gpu-val. Ennek a Gpu-nak szerintetek milyen programmal lehetne kiolvasni az aktuális hőmérsékletét Win7 alatt?
(Próbáltam nézni GPU-z vel, Speed Fannal, Hwinfo 64-el, Cpuid Hw monitorral, sajnos eredmény nélkül.)
Laptop alaplap típusa Asus F3ke, Win 7 64bit op rendszerrel telepítve.
A problémám az ,hogy néha "random" fagy a gép, a jelenség amit mutat az az, hogy a képernyőkép befagy, egérkurzor befagy egy ponton és nem reagál, ctrl alt delet billentyű kombináció nem működik nem reagál rá (Win 7 64bit) a gép, ventilátor működik és hangosan pörög. Amit ilyenkor tenni (tudok) szoktam az az, hogy 5 másodpercig nyomva tartom a bekapcsoló gombot, csak erre reagál és kikapcsol a gép.( ilyenkor elvész minden eddigi adat amin dolgoztam) Majd újra bekapcsolva a gépet működik rendesen a masina.
Én random Gpu túlmelegedésre gyanakszom. Ezért kellene nekem egy Gpu hőfok figyelő program ami ki tudná olvasni a Gpu hőmérsékletét.
Vagy szerintetek mi lehet ennek a random fagyás hiba jelenségnek az oka? -
rizso
addikt
válasz
szabonagyur #17220 üzenetére
Na, ha letiltom a beépített wifit, akkor a TP-Link gond nélkül üzemel - nem is tettem fel hozzá a TP-Linkes szofvert, mert igazából fölösleges, csak foglalja a ramot. Ha meg továbbra is kapok majd kékhalálokat, akkor visszaviszem a boltba, van még rá garancia. Lényeg, hogy most perpill rendesen működik.
-
rizso
addikt
válasz
szabonagyur #17218 üzenetére
Mármint az is megadta magát, vagy mire gondolsz?
Amúgy most a driverét töröltem, majd visszaraktam, de nem telepítettem mellé a segédszoftvert, és így most működik. Kipróbálom, hogy mit csinál, ha tiltom a beépített wifit (mert minek két aktív kártya), meg azt is, hogy mi van, ha felrakom a TP-Linkes szoftvert.
-
rizso
addikt
válasz
szabonagyur #17215 üzenetére
& Dell XPS: úgy tűnik, hogy a TP-Link WN725N vevőmmel lesz valami. Ha bedugom, egyből kapom a kékhalált, viszont ha nem, akkor semmi gond. Kipróbáltam párom laptopjában is, felraktam a drivert meg a segédprogramját is, felismerte a hálózatot, csatlakozott, látszólag működött rendesen, ameddig le nem tiltottam a beépített wifi kártyát - na ott egyből az ő gép is kékhalált nyomott. Tegnap este mikor kikapcsoltam a gépet, még semmi gond nem volt.
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Reggel óta folyamat kék hibaképernyőt kapok BUGCODE_NDIS_DRIVER hibaüzenettel. A gép egy Dell 7537, rendszer Win 8.1. Fingom sincs, hogy mi a baja, de már rohadtul idegesít, hogy mire betöltené a rendszert, vagy elkezdenék valamit csinálni, dobja is a halált...
-
Zolly444
aktív tag
Lenovo Thinkpad Edge e531-el hogyan tudok screen-shot-ot készíteni? Külön gombot nemtalálok, már nincs több ötletem..
-
Werkly
őstag
Toshiba Satellite A 200 1J3 notiba PC5300 2X2 GB RAM milyen kompatibilis márkaügyileg? Kösz!
Link? -
marilllyo
veterán
Sziasztok!
Na szóval. Nekem USB-n rá van kötve a notira egy 1 TB-s vinyó, egér, bill és a laptophűtő. ( A vinyó egyedül egy porton a másik 3 pedig egy másikon elosztóval).
Ezt mind egy USB porton szerintem nem bírja el( bár nem is nagyon erőltettem). Ha vennék egy olyan usb elosztót ami külső adapterrel bír pl. itt ez a kínai szar. -> Ebay
Az akkor úgy okés lenne?! Elbírná egy USB 3 porton mindezeket?
-
Tim82
félisten
válasz
Zozzer888 #17203 üzenetére
Érdemes, csak arra figyelj, hogy nem fog leadni elegendő kraftot a külső vinyónak a bővítőkártya USB 3.0 portja. Tehát máshonnan kell megoldanod a tápot (pl. a noti saját, USB 2.0-ás portjáról vagy aktív USB hub-ról).
Olyat tapasztaltam már, hogy meghalt egy hasonló kártya (az eSATA portos volt), de semmi kárt nem tett se a notiban, se külső vinyóban. A gyenge pontja ezeknek a bővítőkártyáknak, hogy melegszenek, de ettől még nem törvényszerű, hogy elhulljanak. Nekem pechem volt, de az utána vett USB 3.0/eSATA kombó kártya lassan 3 éve gond nélkül megy.
Ha van rá mód, kérdezz rá az eladónál a kártyában használt chipsetre. Az Asmedia ajánlott, a NEC/Renesas chipsetes kártyák elvileg kevésbé megbízhatóak.
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Ilyen bővítő kártyát érdemes venni? Úgy értem nem tud kárt tenni a gépben? A vinyóm mennne rá, 3.0-ás házban van, de a laptopomban nincs USB 3.0, szóval jól jönne.
Másik kérdés:
Fotózom, és a képeimet mindig kiírom DVDre. Eddig valami ingyenes NEROt használtam, data DVD üzemben.
Most viszont kapott egy SSD-t a laptop, az adatok külső vinyón lógnak a gépen, USB 2.0-ás kapcsolattal.Tegnap felraktam a Nero Burning Lite 10-et és megpróbáltam kiírni két adag képet, az első sikerült, a másikat viszont 70 percen át írta, majd valami hibát dobott. Lehet azzal volt a gond, hogy külső házas vinyóban vannak a cuccok és nem tudta elérni megfelelő sebességgel? (4x-esen írtam)köszi előre is,
Üdv,
Z -
SFAkos
aktív tag
válasz
MATEO6600 #17199 üzenetére
Nekem is csinálta ezt a win 8.1. Néha random nem indult el bootoláskor. Aztán azóta újra lett húzva a windows és nem csinálja. Megoldásra anno nem jöttem rá így hát kiraktam azt asztalra a parancsikont és "egyből" indul
C:\Program Files\Synaptics\SynTP\SynTPHelper.exe az.
Bár nekem nekem G580AH, de gondolom a lényeg ua.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged