- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Járókeret
senior tag
válasz
szabonagyur #19197 üzenetére
super edition
amúgy én látom persze, nem vagyok vak. a gép "nem látja" , legalábbis ezt írja
-
Járókeret
senior tag
sziasztok!
megérkezett a hp 8440p lapos hozzám. fel akartam tenni a win8 64 bitet, de mikor csinálnám a partíciót a telepítéshez kiírja,hogy az új partíció nem jött létre és a meglévő merevlemezt sem látja (valami ilyesmi).
a win7 simán felment volna, mert kipróbáltam.mi lehet a gond? 1 órája szarakodok vele, googleztam sokat, biosban is állítgattam (ésszerűen) de semmi :S
USB-s telepítésről van szó. nem tom dvd-ről, mert a 8.1 5 giga....
a partíció létre jön amúgy, hiba nélkül,csak mikor rámennék,hogy tovább, akkor kiírja lentre a szöveget
fontos lenne. a gép a barátnőmé, meg akarom lepni vele mire este hazaér.
-
Benjoe69
csendes tag
válasz
szabonagyur #19194 üzenetére
OK!
-
Benjoe69
csendes tag
válasz
szabonagyur #19192 üzenetére
A fájlrendszert is hagyjam fat32-n? Vagy NTFS?
-
szabonagyur
félisten
válasz
Benjoe69 #19191 üzenetére
De az USB-vel van a probléma, nem értesz hozzá szóval hidd el.
Ezek a programok szépek és jók, de UEFI-hez nem. A rufus nevű programot szedd le, betallózod neki a képjált, majd a felső 1/3-ban lesz olyan, hogy GPT particiós séma, ezt kiválasztod, mást nem módosítasz és rámész, hogy indítás.
-
Benjoe69
csendes tag
válasz
szabonagyur #19190 üzenetére
1.
USB/DVD download tool
2:
WintoBootic.Nem hiszem, hogy az usb-vel lenne a hiba, mert ha benne hagyom egy másik gépben, és beállítom a bootolást usb-ről, akkor ott elindul.
-
Benjoe69
csendes tag
válasz
szabonagyur #19188 üzenetére
Hogy deríthetem ki?
A gyökérben volt valami efi kiterjesztés. -
Benjoe69
csendes tag
Szia Mindenki!
Nekem is kis segítségre lenne szükségem. Windows 8.1 telepítés Lenovo G-50-re. Usb kulcsról egy istennek se tudok telepíteni. Mindjárt az elején el sem indul. Hibaüzenet: EFI network 0 for IPV 4.
Boot menüben beállítottam az UEFI boot-ot, engedélyeztem az usb-s bootolást.
Mit akarhat még tőlem? Usb-re kiírtam már 2 féle progival is az iso-t.
Előre is köszi, ha tudtok segíteni. -
Mattey
tag
Sztornó.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Most nézem, hogy ez nem is mini, hanem normál DP. A típust honnan tudom megállapítani? HP 6465b gépről van szó, így néz ki a port: link
Ebből a listából melyik a legolcsóbb alternatíva, ami nekem jó lehet? Ha a port tudja a hangot is, akkor mindenképp olyat vennék hozzá. Ha nem tudja, akkor a hangot analóg módon kell átvinnem?
-
SzlobiG
félisten
válasz
KurtCobain #19182 üzenetére
Köszi, akkor ebbe is mennie kell.
-
samgar
őstag
Sziasztok!
Segítsetek mert felkötöm magamat. Minden esetben úgy használtam a notebookomat, hogy lehajtom a fedelet, sleep mód, bekapcs és egy másodperc múlva használható a windows 8.1. Ez működött windows 10 alatt is, most megint windows 8 van fent. Na most ez valamiért nem működik. Az alvó mód igen, a led villog, bekapcsolom és vagy fekete képernyő fogad, vagy a bejelentkezési háttérkép vagy maga a bejelentkezési ablak de fagyott állapot, semmit nem tudok csinálni, aztán egy idő után kékhalál, újraindulás.
A gépet már kb hatszor legyalultam, újraparticionáltam, volt GPT partició UEFI telepítéssel, most megvolt a sima MBR telepítés és semmi nem használ. Memóriateszt ok. A gép rendesen működik, de a sleep sehogy nem jön össze, Ja és közben még csinálatm egy BIOS update-et is, szóval az is friss rajta.
Mi lehet a gond? -
A_ScHuLcZ
addikt
Mini Displayportos laptopot szeretnék TV-vel összekötni. Korábbi laptopomnak HDMI kimenete volt, így egy 5m-es HDMI kábel már adott, feltételezem elegendő egy ilyen átalakítót vásárolnom, jól gondolom?
Ezek között az átalakítók között a gyártón kívül van valami különbség, amire figyelni kell? Vagy célszerűbb Mini Displayport - HDMI kábelt vennem? -
Shokkolo
addikt
Udv mindenkinek,
A segitsegetekre lenne szuksegem:
Edesapam notebookja nem akar kepet adni.
Kulso kijelzore ad kepet hdmi -n, de a sajatja sotet.
A hattervilagitasa kapcsol, de kep nyista.Az lenne a kerdesem, hogy ez szalagkabel, vagy bejon amitol feltem, kijelzohiba?
Es cserelhetek kijelzot? -
Járókeret
senior tag
válasz
szabonagyur #19174 üzenetére
meglátom. hétvégén felrakok rá egy 32 bites 8.1-et.
mi az hogy driver nem kell rá ?
-
-
Járókeret
senior tag
válasz
szabonagyur #19172 üzenetére
-
szabonagyur
félisten
-
Járókeret
senior tag
nekem csak annyi kérdésem van,hogy amin elmegy a win7, azon elmegy a win8.1-is, ugye?
elég gyenge gépről beszélünk.
amd 64 X2, 1.8ghz dual core
2gb ram ddr2.köszi
-
doki026
tag
válasz
szabonagyur #19169 üzenetére
értem köszönöm a választ
-
doki026
tag
sziasztok
segítséget szeretnék kérni tőletek abban hogy van a notimban egy integrált hd4000 és van a dedikált vga és azt szeretném kérdezni hogy hogyan tudok az integrált kártyáról a dedikált kártyára átváltani? -
SzlobiG
félisten
Üdv!
Szerintetek ebbe a Thosiba notiba belemegy egy i3-2310M proci?
HM65-os chipkészlete van elvileg szal támogatja az I3-at.
Csak kérdés, hogy menne-e egyáltalán.
-
Djuree
félisten
kéne egy kis help.
bnőm acer aspire 5310-es laptopján nincs net. se wifin se vezetékkel nem megy. nálam minden jó, szval a géppel lesz vmi.
eszközkezelőben minden jó, lennie kéne netnek.
azt mondta hogy egyszer már volt ilyen és csak valami billzetkombináció segített rajta. én nem tudom ez mi lehet. wifi be van kapcsolva, engedélyezve is van, próbáltam tiltani is, de vezetékről sem megy.
tudok segíteni? -
xcds
őstag
válasz
Vermilion69 #19160 üzenetére
Az alaplap szokta csinálni. Próbaképp ki lehet kapcsolni a biosban a cpu energiatakarékos dolgokat. Attól lehet, hogy elhallgat, viszont többet fogyaszt. Windows alól is van, hogy ki lehet kapcsolni ezt szoftveresen, de nem minden gépnél. CPU deeper sleep-et kell keresni (C4E) asszem.
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Windows 8.1Pro-val vagy egy olyan problémám,hogy a HDMI be van dugva a gépbe a kép átmegy de a hang nem vált át marad minden hang a laposon (ASUS G551).. KÉP -
válasz
Vermilion69 #19160 üzenetére
Netes elállás csak magánszemélyekre vonatkozik.
-
Vermilion69
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy acer v3-371 típusú gépet, múlt hét csütörtökön, és most vettem észre, hogy egy nagyon magas frekvenciájú hangot ad ki teljesen random módon, kisebb nagyobb megszakításokkal de folyamatosan.. Ez mitől lehet?
Az a gond, hogy engem nagyon idegesít, ha előtte ülök és netezek borzasztó zavaró, és rettentően irritálja a fülemet...
Mit javasoltok? (cég névre vettem a laptopot, nem tudom ilyenkor is érvényes-e a 14 napos visszavétel netes vásárlás miatt, vagy ilyenkor nem vonatkozik)
-
Orionk
senior tag
válasz
szabonagyur #19157 üzenetére
Szia !
A Windows update hol érhető el ?
és
Mi vizsgálja akkor a Windows eredetiségét ?köszi szépen.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Egy kis segítséget kérnék szépen.
Van nálam egy notebook, de nem én telepítettem fel. Így nem tudom, hogy feltört Windows van feltelepítve, vagy legális. Windows XP SP2 van rajta.A Skype már problémázik. Azaz nem működik, mert azt mondja, hogy frissíteni kell az SP2 őt SP3-ra.
Ezt szeretném kérdezni tőletek, hogy hogyan kell frissíteni az SP2 őt SP3-ra úgy, hogy biztonságosan minden más program megmaradjon és ne legyen baj abból, hogy tört, vagy legális Win van rajta.
köszi szépen.
-
szabonagyur
félisten
válasz
anonymus89 #19153 üzenetére
Ha a márka nem is, méret és csatlakozás mi más lenne.
-
anonymus89
addikt
válasz
szabonagyur #19152 üzenetére
Csak nem tudtam, hogy minden K50AB szériában u.a. a dvd író van.
-
szabonagyur
félisten
válasz
anonymus89 #19149 üzenetére
Keresel egy kibelezett K50 szériát itt aprón és megveszed gombokért ha jó az írója.
-
anonymus89
addikt
válasz
MaxxDamage #19150 üzenetére
Maradjunk a használtnál.
-
válasz
anonymus89 #19149 üzenetére
Mindenképp használtba venném (megbízható eladótól) , mert az új ára elég borsos !
[link]L
-
anonymus89
addikt
válasz
MaxxDamage #19148 üzenetére
Márka mindegy vagy lehet még újat kapni belőle?
-
válasz
anonymus89 #19147 üzenetére
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Ismerősömnek van egy Asus K50AB notija googleban a tulajdonságai alapján ezt a sorozatszámot találtam rá: SX-101V. Nem olvas a dvd írója, milyet kell néznem bele vagy mire kell odafigyelni?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
samgar
őstag
Erre valaki esetleg? [link]
-
törölt tag
válasz
voyager4.4 #19142 üzenetére
Sziasztok, laptopot telepítenék, egy usb 3.0 pendrive-ról. Usb 2.0 a port amihez csatlakoztatom. Particíót engedi törölni, de új partíciót nem tud létrehozni, sem feltenni az oprendszert. Ugyanezt Usb 2.0-ról felteszi, és dvd-ről is.
Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel? Mi a megoldása? -
voyager4.4
senior tag
válasz
Norberto666 #19141 üzenetére
Előtelepített ?
-
Norberto666
tag
Üdvözlök mindenkit!
Olyan problémám van hogy windows 8.1 hivatalos gyári,nem tudok belépni a gépházba mert mikor rányomok csak megjelenik az ikon a tálcán és ezen kívül nem mülödik pár csempe ikon sem!
Olvastam már több helyen is erröl a problémárol de megoldast sehol nem találtam!
Valaki tudna esetleg segíten hogy lehetne orvosolni ezt a dolgot?
Elöre is köszönöm szépen a segítséget! -
heaven
tag
Sziasztok!
ASUS X54C hálózati töltőjét ha bedugom, lötyög a csatlakozása a notebookban.
Nem tudtok ajánlani valakit, aki az alaplapján töltő aljzatot tud cserélni? -
KTibxx
aktív tag
válasz
szabonagyur #19137 üzenetére
Köszönöm, hát ettől tartok
-
KTibxx
aktív tag
Sziasztok!
Gyors segítség kellene.(Asus eeePC 1215T, win7 32bit)Szeretném beállítani, hogy ha a töltő csatlakoztatva van bizonyos töltöttségi szintet elérve álljon le a töltés, és (ha pl időközben akkuról is üzemelt) csak bizonyos akku töltöttségi szint alatt induljon el ismét.
Milyen alkalmazást ajánlotok ehhez a laptophoz?
(IBM,Lenovo gépeken használok hasonló -típus saját- megoldást)Köszönöm
-
Sátán44
addikt
Köszönöm, ez része megoldódott. Mostmár más problémám van. Pendriveról nem akart bootolni, hiába állítottam be, mindig a winyót vette alapértelmezettnek. Letiltottam a winyó bootolást és most végtelen ciklusba kezdett. Bekapcs, tölt, újraindul. Nyomogatom az F2-t szorgalmasan, de nem reagál rá. DVD-ről a bootolás megy, de semmi több.
Ui: Előbbi problémámat ez oldotta meg.
-
Sátán44
addikt
Telepítenék egy Samsung NP300E5C laptopot, amin win 8.1 van, de F2-vel a biosba nem sikerül bejutnom, simán bootol tovább.
Nem tudjátok, hogy van valami programjuk, amivel be lehet jutni? -
lagarto21
csendes tag
sziasztok!van két teljesen ugyanolyan laptop akksim,egyikben a cellák mentek tönkre,a másikban az elektronika a teljes lemerülés miatt,ha esetleg szétszedem és a kettőből csinálok egyet akkor működhet?
-
spanyoll
addikt
Mivel a topicban itt is gondolom tilos az apró, azért privátban válaszoljatok kérlek ha van infotok olyan emberkéről, aki OEM laptop akksit tud barátibb áron mint az árgép. Feltéve ha van ilyen
Köszi előre is! -
válasz
panzer2 #19127 üzenetére
f2 vagy fn+f2 kellene, hogy működjön, de próbáld meg esetleg ezt;
1. Press the Windows (Image: icon_Windows8_key.png) key + C, or swipe in from the right edge of the screen to open your Charms.
2. Click Settings.
3. Click Change PC Settings.
4. In PC Settings, select General.
5. Under Advanced startup, click Restart now. The system will restart and show the Windows 8 boot menu.
6. In the boot menu, select Troubleshoot.
7. In the Troubleshoot menu, select Advanced options.
8. In the Advanced options menu, select UEFI Firmware Settings.
9. Click Restart to restart the system and enter UEFI (BIOS). -
panzer2
csendes tag
Hali, segítségeteket kérném van egy asus n56vj laptopom win8 van rajta, és nem tudok belépni a biosba, mert indításnál nem hozza fel a lehetőséget rá. Ha tudna benne valaki segíteni nagyon megköszönném
-
Norberto666
tag
Üdvözlök mindenkit!
Olyan problémám van hogy windows 8.1 hivatalos gyári,nem tudok belépni a gépházba mert mikor rányomok csak megjelenik az ikon a tálcán és ezen kívül nem mülödik pár csempe ikon sem!
Olvastam már több helyen is erröl a problémárol de megoldast sehol nem találtam!
Valaki tudna esetleg segíten hogy lehetne orvosolni ezt a dolgot?
Elöre is köszönöm szépen a segítséget! -
Thome
veterán
válasz
Vermilion69 #19121 üzenetére
Vezérlőpult/egér menüben sincs ott?
-
NTonee
veterán
válasz
Vermilion69 #19118 üzenetére
eszközkezelőben a touchpadnál is írja a synaptics eszközt?
A tálca jobb oldalán van egy kis felfelé mutató nyilacska (az általad linkelt képen a zászló mellett balra). Az az értesítési területen elrejtett ikonokat fogja megmutatni. Ha megnyomod, akkor sem látod a touchpad programját? Mert a synaptics tp programja nálam sem látszik egyébként sehol sem, csak ott. -
Vermilion69
aktív tag
válasz
NTonee #19112 üzenetére
Nem, mert van touchpad, de a drivert feltelepítem és nem érzékeli.. nincs a vezérlőpult, progamok eltávolításánál se, így beállítani se tudom, hiányzik az Egér menüpontnál a drivernek a "füle".
Pedig elvileg telepítve van:Azt hittük, hogy az a baj, hogy nem UEFI módban lett telepítve (a végén már billentyűzetem se reagált semmire sem..), mert legacyban tettük fel, de most újra raktuk a windowst uefi módban, és továbbra is hiába telepítem a drivert, semmi nyoma sincs sehol sem.. nagyon bosszantó, nem tudom, hogy lehetne megoldani ezt, már annyi mindent próbáltunk...
-
AMD Power
titán
Szia!
Tesóm laptopja megdöglött! (4-5 éves MSI) Nem is akarja megcsináltatni. Viszont a HDD lévő cuccok kéne neki. Egy asztali gépre ezt rá lehet kötni valahogyan? Átmenteni a cuccokat.
Köszönettel!
-
Vangelis
félisten
Üdv srácok!
Ilyen gondom volna:
HP laptop!Windows alatt bios frissítés közben lefagyott ( teljesen, semmire nem reagált! ), ujrainditas utan se kep se hang, mivel a wincsi nemrég lett cserélve a recovery partíció nincs meg, tönkrement. Néhány angol oldalon találtam leírásokat az USB-s recoveryre, de nekem egyik sem működött. DE érthetetlen leírások voltak, összefőggéstelen zagyvaság. Ha valaki küldene egy linket, amibenm érthetően le van írva, akár angolul azt megköszönném...
-
NTonee
veterán
válasz
Vermilion69 #19110 üzenetére
véletlenül nem valami hasonló problémád van?
,,Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy egyes Acer modellek esetén, melyek telepített grafikus operációs rendszert nem tartalmaznak, a touchpad nem működik, amíg a meghajtóprogramját (és esetleg egyéb, ahhoz szükséges meghajtóprogramokat, pl Management Engine) fel nem telepítik. Szükséges ellenőrizni továbbá, hogy a telepíteni kívánt operációs rendszerhez a gyártó biztosít-e meghajtóprogramokat. Mivel a jelenség telepítés közben is fennáll, USB-s egér használata praktikus lehet telepítés közben. " -
Travelos
őstag
válasz
NEMO1968 #19103 üzenetére
nagyon érdekes a helyzet, ha az akksi töltöttség jelző sárgán világít, tehát nem megfelelő a töltöttség, akkor nem működik a bill. , de ha zöld, akkor minden jól megy.
ez egyszerűen hihetetlen, de igaz!
és teljesen mindegy, hogy be van-e dugva a konnektorba, ha kiveszem az akksit, akkor sem jó
kb. 2 óra kell neki, mire rendbejön, ha feltöltötten kikapcsolom, majd vissza, akkor is sárga lesz, és megint 2 óra.
-
Vermilion69
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon el vagyok már keseredve
Vettem egy acer v3-371 notebookot, és nem lehet rá touchpad drivert telepíteni
Letöltöttem a hozzá valót, fel is raktam, de a programok eltávolításánál nincs ott, és így beállítani sem tudom a toucpadot ami nagyon bosszantó.....Aki tud segíteni, kérem írjon, már nagyon felbosszantott ez az egész
-
safec
csendes tag
Üdvözletem!
A következő problémába futottam bele, van a fiam kollégájának egy ASUS EEEPC x101 kicsi jószága. Sajnos a billentyűzeten több gomb felmondta a szolgálatot. Kérte, hogy cseréljük ki, de a dolog már nem egészen éri meg "többe kerül a leves, mint a hús" Meggondolatlanul felkínáltam neki, hogy feldobok rá egy win7-et és használja külső USB-s bill. Mivel csak USB-ről telepíthető be kéne lépnem a BIOS-ba, hogy onnan butuljon. Igen ám, de hiába nyomom az F2-t vagy az Fn/F2 párost nem lép be, valószínűleg az F2 is rossz. Mit lehet itt tenni? -
droving
aktív tag
Valaki tudna segíteni ?
Hang driver problémám van.
Van mikor csak akkor tér vissza , ha újraindítom.
Ez nem is baj , de nem nagyon találok hozzá driver se...
Toshiba Satellit P100-160Meghálálnám a termékeim -10%.os kedvezményével.
-
Fityusz
tag
Sziasztok! Segítségeteket kérném egy Toshiba c660 notival kapcsolatban. Szóval adott ez a gép aminek a billentyüzetére 2 alkalommal is ráömlöt némi innivaló. Első alkalmat túlélte de a 2.alkalommal az azonnali kikapcsolás és napokig tartó szárítás sem segített. A billentyűzet nem müködik tökéletesen mivel töb billentyü nem reagál.
Kérdésem az lenne , hogy ezek szerint csak a billentyüzettel lessz probléma vagy más miatt nem müködhet? Jó lenne ha csak egy új billentyűt kellene vennem.
köszönöm válaszotokat előre is!
( elnezest a helyesirasert telorol vagyok) -
Travelos
őstag
Adott egy régi HP NX9010. Egyszerűen nem értem, de nem működik a billentyűzete. Illetve a funkcióbillentyűk működnek, a caps lockot be tudom kapcsolni, a numpadet ki/be tudom kapcsolni stb. Nagyon finomak a billentyűk, nincs ragadás, kosz, stb.
Így akartam volna windowst telepíteni, de mivel nincs enterem esélytelen. Szerintetek mi lehet? -
Kremmer89
tag
Sziasztok!Szeretnéktőletek segítséget kérni abban hogy,vettem egy Asus N550JK típusú notebookot és a wifim nagyon rendetlenkedik..6 megás az internetem,ebből a speedtest lát 4,30 at..a letöltés max 250-300,és néha csak 30 al enged tölteni..
mi lehet a probléma? Drivereket felraktam a telepítő CD ről!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- LEGO klub
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DOOM - The Dark Ages
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest