Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
Egy jó hűtőpadot csapnék alá. tedd addig is valami kis kiemelkedő felületre hogy járhasson a levegő. Ha szériahiba akkor nem hiszem hogy kezdenek vele valamit. Alul tervezték a hűtést hozzá. Egy nagyobb típusból át lehetne talán építeni de egy 2 hónapos gépnél bűn.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
dewil666
őstag
Szia!
Ettöl van egyszerübb megoldás és nem kell progit telepíteni!
Ha pl.: kiegyensúlyozott módban van vagy bármi másban a beállításoknál be lehett állítani a processzor hány %-on menjen. Ha 98%-ra állítod már biztos nem éri el a kritikus hőfokot!KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
NEMO1968
őstag
Szia!
A vinyòt tènyleg be lehet tenni az ODD helyère.
Vannak beèpìtö keretek,amiket a gèphez kell rendelmed.
Azz SSD előnye a kisebb fogyasztàs,a gyorsabb ìràs-olvasàs a HDD-hez viszonyìtva,azonkìvül nem olyan kènyes a ràzlòdàsra,leejtèsre.
Ugyanazzal a procival SSD-vel lènyeges lesz a gyorsulàs.
Làttam olyat is,hogy az SSD gyemgèbb procival verte az erös proci HDD pàrost.Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
Impressa
őstag
Szia!
Simán érezni fogod a különbséget, a procid ki fog tudni szolgálni.
És jól olvastad a HDD helyére mehet az SSD, és az ODD helyére a HDD, mivel a beépítőkeretre rá tudod pattintani az ODD-n levő kis idomot, kívülről semmi változást nem fogsz észrevenni.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
-
veterán
Itt válaszoltam neked:
http://itcafe.hu/tema/notebook_laptop_alkatreszek_csereje_processzor_ram_hdd/hsz_8463-8463.htmlImpressa:
Müködés közben kivettem az akksit, ment a gép tovább.
Nem tudom mi van vele, természetesen indulnia kellene akkumulátor nélkül is, ezen vagyok én is kiakadva.
A másik gond a géppel, h használat után 10-20 perccel leáll.
Olyasmi okra gondoltam, h valamiért akkumulátorról indul el, és nem vált át hálózatra, hiába van csatlakoztatva, így amikor az akksi lemerül (10-20 perc), akkor leáll a gép.
De érdekes módon, most, h kiszedtem az akksit müködés közben, meg megy tovább a gép.Majd próbálgatom még, mert most az ölemben fogtam az akksi kivétele után, olyan 10 percet használtam még, épp le akartam tenni, erre megint leállt, de lehet ez attól volt csak, mert nem jól csatlakozik (na nem mintha ez kisebb probléma lenne). Viszont most nincs időm vele próbálgatni, majd délután még előveszem.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Impressa
őstag
válasz SFAkos #12269 üzenetére
Szia!
1.Kingston V300, KC300 és HyperX SSD-ket ajánlanám neked. De itt is rákérdezhetsz: Milyen SSD-t vegyek? Én V300-ast használok teljes megelégedéssel.
2. Sata3-as, és igen 2,5"
3. Igen, létezik icybox a neve, én is ilyet használok.
4. Van benne, de csak az asztali géphez van beépítőkeret.
5. Szívesen!
[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
félisten
válasz SFAkos #12269 üzenetére
Hello
Alapvetően jót néztél ki, de neked a beépítő keret nem kell az csak asztalihoz kell ahol a 3,5" helyére lehet berakni csak. Sata kábel megint felesleges neked.
Inkább ezt vedd: [link] A másik nem éri meg a felárat szerintem.
Igen 2,5" kell neked.A vinyót ha be akarod rakni a DVD helyére ahhoz egy caddy kell nem ilyen beépítő keret.
DVD-t pedig be lehet rakni külső tartoba.
-
félisten
-
MurdR
veterán
válasz SFAkos #16909 üzenetére
A 100 megás az szerintem a boot adatok vagy mi (hirtelen nem jut eszembe a neve, linuxnál asszem grub) azt a win átírja ha szüksége lenne rá. De törlés után létrehozásra is rákattint? Mert ahogy leírtad, aszerint nem.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
félisten
-
ravail
senior tag
válasz SFAkos #16909 üzenetére
Szia!
Van már vagy két éve, de nagyon régen, hogy ezt a válasz írtam másoknak.
Szerintem a megoldás adott. Sok sikert! -
félisten
-
-
törölt tag
válasz SFAkos #18277 üzenetére
Szia!
Én már találkoztam olyan esettel, amikor a jack aljzatban a fém érintkező annyira el volt hajolva, hogy akkor is érintkezett, amikor nem volt beledugva semmi. Állandóan úgy érzékelte, hogy bele van dugva a füles, és ezért nem szólt a hangszóró. Az illető csak úgy tudta orvosolni a problémát, hogy a bedugott dugót villámgyorsan, egy pillanat alatt rántotta ki az aljzatból. Ilyenkor néha előfordult, hogy a kis érintkező visszaugrott.
Persze lehet, hogy nálad más okozza a problémát.
[ Szerkesztve ]
-
ricsi99
addikt
válasz SFAkos #44515 üzenetére
Én így állnák neki a hibakeresésnek.
1.) egy pen drive-ről telpítés nélkül futtatható linux -al is megnézném
Ha ott jó akkor a win-t kell megerőszakolni
Ha ott is lassú akkor egy usb-s külső wifiel is tennék egy próbát ...Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-B: i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-A: i5-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest