- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Berci_
aktív tag
válasz
artiny #26509 üzenetére
Hello!
Aksit elég sokáig lehet venni gépekhez, én már vettem 8 éveshez is
Hogy honnan veszed az kb mind1, ugyan azt fogod kapni. Ami fontosabb, hogy milyet veszel, én csak gyárit javaslok!
Megveheted most is, de akkor kicsit használd akkor(havi 1-2 alkalom elég), mert ha nem használod magától meghal -
HeliumA
aktív tag
válasz
artiny #20673 üzenetére
Ugye az AIDA64 az mondja meg hogy valóban az a cucc van benne amit a hirdető megadott. A HD Sentinel meg a HDD állapotát méri fel. Még érdemes a Battery Care-t is feldobni rá, hogy az akkumulátor állapotát is lásd, mert az sem olcsó cserélni. Alap rendszer monitorozásra a CPU-Z is elég.
-
Dell XPS
veterán
válasz
artiny #17096 üzenetére
Ha nem telepítesz "egyéb" programokat is, akkor természetesen elég egy általános használatra (OS; 25GB). Mondjuk AMD E350-es processzorral még böngészni sem lehet, meg úgy általában 100%-on üzemel, de az SSD javít ezen valamennyit, mert a kettő együtt elviselhetetlen. (proci teljesítmény + HDD sebessége )
-
Buci21
addikt
válasz
artiny #14401 üzenetére
16-os Petrát bátran felteheted. Ubuntu 13.10 származék, el kéne férnie egy ubuntunyi helyen. Csak az XFCE környezet egy kikönnyített kis cucc, ami nem eszik sok procit és memót.
(#14402) Dell XPS:
T9300 és T9500 viszont még a Santa Rosához készült 800-as FSB-vel, és van bennük kakaó tisztességgel. SSD mellé gondoltam, hátha futja a keretEzekről mit gondolsz?
-
Buci21
addikt
-
szabonagyur
félisten
válasz
artiny #13793 üzenetére
4GB ramnak is röhögve elégnek kellene lennie erre a feladatra. A gépben a hőfokok rendben vannak amúgy?
A Chrome féle flash nekem is van, hogy megakasztja a gépet rendesen, IE alatt sokkal jobb ahogy nálad is.
Valószínűleg a proci alacsony órajele kezd néha kevés lenni. Egy U-s procinak sem lenne nagyobb sajna. -
szabonagyur
félisten
válasz
artiny #13791 üzenetére
Gondolom akkor ez a max összeg is amit áldozná rá? Ezt az infót nem találtam még sehol kiírva nálad. Mivel ugyanis ha ennyi a max keret akkor valószínűleg más lehetőség nincs nagyon, főleg a méret miatt.
A mostani gépnél mit jelent, hogy lassú és döcög? Milyen folyamat közben? Mivel lehet oylan dolog közben szaggat amit egy új gép sem tud megoldani. -
szabonagyur
félisten
válasz
artiny #13789 üzenetére
Az U végű i3-aktól nem szabad csodát várni, egy pentium 2020M jobban megéri, gyakran gyorsabb is tőle.
Érezhető változás lenne szerintem a kis AMD-hez képest, de ekkora felárat nem érne meg az tuti.
Én nagyon max 100EUR-t raknék hozzá a helyedben ha már csak i3-as lehetőség van. MIlyen gépet néztél? -
artiny
őstag
válasz
artiny #13786 üzenetére
kiegeszteskent:
mennyivel lehet erosebb az i3? erezheto lenne annyira...megerne eladni a mostani es raaldozni + 200-300 € ? mert a mostanit majdnem ket eve kerult 350€ ,orulok ha 150-200€ eladom,...es akkor meg hozza kell tennem a 450€hoz,mert annyiert mennek amik az i3.sal vannak szerelve...http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i3-3217U-vs-AMD-E-450 ez alapjan nincs is nagy kulombseg
-
adi mester
aktív tag
válasz
artiny #13786 üzenetére
Sziasztok!
Nem rég hozzám került pár notebook, így újabban elég sok értelmetlen kérdést fogok feltenni. Korábban volt 15" TFT kijelző problémám, azt TFT kijelző cserével megoldottam, ugyan azzal a szalagkábellel. Most másban kérném a segítségeteket.Lenne itt nekem egy Samsung X25 típusú notebookom. Az érdekessége ennek a laptopnak, hogy a töltő csatlakozója nem közvetlenül az alaplapra van integrálva, hanem egy külön panelon van, ami egy 40 pines csatlakozón keresztül csatlakozik a noti alaplapjához.
Nos, a problémám az, hogy ezen a DC boardon megolvadt egy chip, aminek nem tudom leolvasni a típusát. A panel típusa: ASSY
A96-02483A Interneten szinte infók sincsenek róla, beszerzése eddig lehetetlennek tűnik, így csak a chipcsere maradt. Nem tudjátok véletlenül ennek a panelnak a hivatalos nevét? Esetleg valami információmorzsátok nincs, honnan is lehetne beszerezni?
...esetleg aksi töltésre alternatív módot ismertek?
Köszönöm előre is az infókat!
Üdv. -
Dell XPS
veterán
Nem fog segíteni a reset melegedési problémákon! A takarítás, újra pasztázás annál inkább, ha egyéb probléma nincs..
#7894) tomek017 : nincs benne tapasztalatom, de érdekes kérdés valóban. Én sem örülnék, ha a gyári programmal elvégzett frissítés után még fizetnem kellene. Gondolom azt mondják erre: örüljek, hogy nem alaplapot kell vennem! A Samsung esetében elismerték, hogy okozhatott a kiadott BIOS verzió gép hibákat, Nálad is érdeklődni kellene ez ügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Elden Ring
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest