Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arlekim
aktív tag
És esetleg valamilyen működő multimédiás tárhely linket nem tud valaki, ahol a google-nél nagyobb 15Gb< tárhelyet ad, és ingyenes? Olvastam régebben egy 1000Gb-os tárhelyről, de a link már nem él.Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Toxicano
tag
Értem, köszönöm.
Szerk.:
VoidXs: ajajj! Akkor inkább leírom mi a helyzet. Barátnőm gépébe szeretnék egy videókártyát, hogy ne lowon kelljen játszania a Sims-el, meg ugye jön majd a Sims4. A baj az, hogy fogalmam sincs milyen táp van a gépében, de nekem van egy Deer márkájú 500W-os, ami oda tudnék adni neki. Direkt 6xxx radeon kártyákat nézegettem, mert azok esznek a legkevesebbet. Ideiglenesen (2-3 hónap) meg lehetne oldani vele vagy inkább hagyjam?[ Szerkesztve ]
,,mint olyan... szoktam-volt mondani: mielőtt pattintod a dellát, mindig ki kell bontani"
-
Vakegérke
félisten
"*: Igaz ez csak akkor befolyásol pozotívan, ha egyszerre/egymás után több adatot kell beolvasni a fejnek/fejeknek."
Szigorúan szerintem nem oszt, nem szoroz. A másik észrevételem pedig az, hogy a géptulajdonosok zömét nem érdekli a HotSwap.Nálam egyáltalán nem volt előny az AHCI beállítás. Maradi módon IDE üzemmódban ketyeg a gépem.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
BénaNyurga
aktív tag
Ok megvárom őket!
De a többi infót is köszönöm rögtön kigyűjtöm (megvásárlom) a felsorolt programokat aztán neki esek a formázásnak
Nem feltétlen azokra gondoltam akik tudnak értelmes választ adni de pl ilyen pjen féléktől kaphatnék valami ilyesmit: pc takarítás akkor műszálas törlőkendő
-
Satyricon
addikt
Ha pendrive-on viszek portable-s játékokat, és ott megnyitom, vissza tudják valahogy nézni a gépen, hogy játszottam-e? Úgy értem hagy valami nyomot a system32-ben vagy valahol a játék? Egy speciális rendszert használ a cég, amit figyelnek a nagy okosok, hogy mit csinálunk. arra gondoltam, lehet csak a telepített saját dolgaikat tudják figyelni. Legalábbis remélem...
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
MaxxDamage
félisten
Köszönöm gyors válaszod !
Éjjel ezzel küzködtem , 3db HDD -t raktam a gépbe , de mindegyik problémás, esetleg ODD csere ?
Vagy másik OP-System ? (szinte megvan mind eredetibe Win7 -ig bezárólag Win 3.1 -től)Ez Win XP Prof. , de akár mehet a Win XP Home is. (csak a Home 32bit nem támogatja a 2db CPU-t )
Ez a PIII Dual s370 - csak "torrentre" kell , semmi másra.
Tegnap halt meg a rendszer és azóta se recovery , se semmi más nem jutott + ra !
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
Lehetséges
Azt elfelejtettem mondani, hogy beraktam egy HDD-t amin csak XP Prof. volt telepítve és az meg STOP: 000021a híbakódot generált töltés közbe (hardweri problem)
Most beraktam a Win 2000 Server Edition -t és az továbbjutott a Disc Check -en telepítés közben (Format útán)
és a másolás közben megállt - Win XP Prof. -nál is tapasztaltam ezt a másolási problémát , az 27% -on állt meg a driver.cab file másolása közben.Kép.:
(meg se mozdul felfelé a %) - Am. a lap tartalmaz RAID vezérlőt is , lehet érdemes megpróbálni másik IDE portba bedúgni a HDD -t ? (cseréltem IDE kábelt is (hátha) - 80pin -est (80pin -es volt eredetileg is) de nem jó... ha meg a "vezérlő" adta meg magát akkor hiába dúgóm rá másik portra tuti nem lesz jó ? (elvileg)
L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
PapB18
tag
jó lenne ha csak így meg tudnám csinálni de mivel a sajátgépben nincs benne a meghajtó mivel a kezelésben van benne és kiírja hogy a használat elött döntsek el valamit de az nem fut végig mivel hibát ír ki és eltűnik onnan. valami megoldás ?
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=PapB18&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs