Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kexksz
addikt
A tapom ma elkezdett berregni/rezonalni, hivjuk ahogy akarjuk. Egyik percrol a masikra csak ugy. Ha rautok a gephaz tetejere megszunik, majd rovid ido mulva folyamatosan egyenletesen visszater a hang. Nem 100%, hogy a tap az, de szerintem az a bunos. Tipusa az adatlapomon. Mi miatt lehet ez, illetve hogyan leetne orvosolni? Koszi.
-
kexksz
addikt
Normális, hogy fél év alatt így néz ki a Roccat Taito egérpadom? Nem kínzom meg semmi, nem öntöm rá a kólát, etc. Próbáltam szappanos vízben áztatni kicsit, nem sokkal javult. Valami tipp?
-
kexksz
addikt
Hirtelen Chrome gondolt egyet, és minden https oldalra azt írja, hogy Invalid Server Certificate, meg még egy kis rizsa mellé, és nem nyitja meg. Googlebe rákerestem e kényes problémára; kérdésből van egy rakat, válasz egy sincs. Mit tegyek?
[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
válasz Realradical #11328 üzenetére
A netet többen használjuk a házban, ha erre gondolsz a közös hálóval. Pontosan azt sem tudom mi az az ARP poisoning, de akkor mit kéne tennem ezellen?
-
kexksz
addikt
Halihó,
profilomon látható gépbe ha menne a GTX460 helyére egy HD7850 azt bírná még a táp? A mostani konfigot szépen viszi, semmi baj nincs vele.
-
kexksz
addikt
Hali,
valamiért nem érzékelte a gépem a külső hangkártyát, ezért kicseréltem a slotot, közben kitisztítottam a proci ventit, újrapasztáztam, etc. Ezek után nem kapcsolt be a gép. Vagy 20 error code-ot végignézve eljutottam oda, hogy a 4 modul ramból egy van bent a 2. slotban és most úgy-ahogy működik. Így is produkál érdekes dolgokat a gép, pl. most kaptam egy runtime errort a Chromera, illetve a tálca így néz ki:
Nem nagyon tudom mire vélni. Mi lehet a probléma, illetve mit lehetne tenni?
-
kexksz
addikt
Nem tudok belépni a Microsoft Accountomba, megváltoztatom a jelszót, megjön a link meg minden, megváltoztatja, de nem tudok az új jelszóval belépni. Ha megint megakarom változtatni arra a jelszóra, amit megadtam, azt viszont nem engedi, mert az a jelenlegi jelszavom. Mégsem tudok vele belépni. Ilyenkor mi van?!
-
kexksz
addikt
Hali, SSD-t szeretnék venni asztali géphez. Nem igazán vágom milyet kéne. 1-2 év múlva eladom a gépem tehát olyat szeretnék, amit notiba is bele tudok rakni. Olyan 128 giga körülire gondoltam.
-
kexksz
addikt
Hey, külső (usb 3.0) vinyóra mennyire ajánlott játékot rakni? Mert jelenleg csak ott van helyem. Inkább szabadítsak helyet a belsőről, vagy nem lesz belőle gáz?
-
kexksz
addikt
Mondanátok olyan játékokat, amiket egy PC-ről lehet többen játszani? Lesz két Xbox 360 Controllerünk hozzá. Ja és ne kelljen hozzá net. Mortal Kombat az egyik, amire gondoltam.
-
kexksz
addikt
Akkor mi a teendő, ha mindig elmegy a Wi-Fi ha megy a mikró?
-
kexksz
addikt
Mi a neve annak az elosztónak és hol tudnék kapni, ami az egybeépített mikrofon-füles jacket szét osztja egy mikrofonnak és egy fülesnek való jackre?
-
kexksz
addikt
Windows 8-nál mi a helyzet akkor, ha mikor belépnék gép indításánál, akkor jön simán a Welcome üzenet, de még mielőtt megjelenne a Metro egyből írja, hogy Signing out, tehát amint belépek egyből kilép?
-
kexksz
addikt
válasz seederking #59183 üzenetére
JoyToKey.
-
kexksz
addikt
válasz Dexter-2000 #59340 üzenetére
Már jóval hamarabb fogyasztóvédelem kellett volna.
-
kexksz
addikt
Van egy notim, amin egybe van a jack a hangfalnak meg a mikrofonnak. Vettem átalakítót, hogy tudjam is használni mással a telefonhoz való headsetemen kívül. Viszont hiába van beledugva a mikrofon, ez akkor is a beépítettet használja... Ilyenkor mit kéne csinálni?
-
kexksz
addikt
Hali. Tudnátok mondani valami jó USB-s asztali mikrofont ami megfizethető? Nem ilyen tizenezres kategóriára gondolok. Csak TeamSpeak-hez kellene, miután a laptopomon kombinál Jack dugó van és a jack-es mikrofon nem játszik, valamiért átalakítóval/elosztóval se szereti.
-
kexksz
addikt
Ha 17 éves vagyok és előfizetésre + részletre szeretnék telefont venni a nevemre szükségem van szülőre, vagy elég, ha viszem a személyim/lakcímkártyám?
Illetve részletfizetési szerződést kötnek-e egyáltalán 18 év alatti személlyel?
[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
Az ugyan mitől lehet, hogy a gépem nem ír semmi karaktert az altgr / alt + ctrl és a B, V, illetve F lenyomásakor? Érzékelni érzékeli, hogy lenyomom, de nem csinál semmit. Laptopon és külső billentyűzettel is ugyanez a helyzet.
-
kexksz
addikt
128 gigás SSD-m van, amire akarok rakni Windowst és Linuxot is, hogy csináljam?
-
kexksz
addikt
válasz razorbenke92 #68529 üzenetére
eOS-t akarok. A HDD felosztásával tökölök, nem tudom, hogy melyiknek mennyi helyet adjak.
-
kexksz
addikt
Hogy tudnám rávenni a laptopom, hogy ha be van dugva az UTP kábel, akkor onnan szedje a netet és ne Wifiről? Ha kikapcsolom a wifit akkor meg nincs net, nem hajlandó kábelről. Win 8
-
kexksz
addikt
A saját topicja elég halott; milyen hangkártyát vegyek?
-
kexksz
addikt
Ha a T-Mobile számlámat a hónap végéig kéne befizetnem, de nem fizetenem be, csak jövő hónap elején, akkor mi lesz?
-
kexksz
addikt
Mi a teendő, ha kihúztam a külső HDD-met a laptopomból, átdugtam a tabletembe, majd vissza, most pedig azt írja, hogy BitLocker protected és kódot kér?
-
kexksz
addikt
Van egy ilyen külső HDD-m. Egy ideje miközben letöltök rá / filmet nézek róla (gyakorlatilag csak erre a két dologra van használva, tehát biztos más közben is) CRC redundancy check errort tol - ha kihúzom és visszadugom utána egyből jó. Mi lehet a baj? HDD Sentinel szerint 100%-os.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest