Hirdetés
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz V.Stryker #61 üzenetére
Lehet, én gondolom rosszul, számomra a rippelés azt jelenti, hogy a dvd teljes tartalmát leszedem, majd azt módosítom ha szükséges. Majd ezt az anyagot konvertálom egyéb formátumra, de azt már egy konvertáló programmal
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
kételkedem
addikt
válasz V.Stryker #68 üzenetére
Természetesen ezen nem fogunk összeveszni!
Értem és elfogadom amit mondasz!
Akkor viszont minek nevezed azt a folyamatot, amikor a merevlemezre rakom a dvd teljes tartalmát?Egyébként a linkelt cikk így fogalmaz: a DVD tartalmát vagy tartalmának egy részét a további föl- és átdolgozás elõtt meg kell szabadítani a fentebb említett védelmektõl. Erre szolgálnak az ún. ripper programok, melyek segítségével a DVD-lemezen levõ "védett" anyag immár "védtelen" formában átkerül a merevlemezre.
Tényleg nem kötekedni akarok, érdekel a véleményed.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
gordonfreemN
addikt
válasz V.Stryker #817 üzenetére
a sárga a 12V a piros az 5V.
Válaszd valamelyik cannon nyomtatót, az olcsóbb szériából, de töltögetés nagyon lutri, a gyári patron meg asszem 7000ft körül van az IP1-2xxx-hez.Hogyan lehet használni win7-ben a virtuális pc-t?
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
válasz V.Stryker #821 üzenetére
Hát ja, ha ritkán is használod, passz, annyira nem értek hozzá, csak otthon van ilyen nyomtató, de anyum mindig szív vele, beszáradt neki is, aztán vett gyárit 7000ft körül, az nem tudom hogy ez mennyire beszáradós, de csak jobban bírja. Nagyjából ez jelenti a lutrit. A felhasználási feltételeknek megfelelő tulajdonságú patront/nyomtatót kellene nézned. A cannon az egyik legolcsóbb az biztos, hogy mennyire időtálló, az más kérdés.
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Klemens
őstag
válasz V.Stryker #1429 üzenetére
Hát... csak ezért nem szeretnék Pestre költözni. SztárFM-et meg szintén nem fogok hallgatni. Az a legjobb még, hogy mondjuk bekapcsolom a házimozit, szépen jön aztán 3 perc múlva meg sistereg... ez mitől lehet...
Hát... lehet majd beruházok ilyes fajta antennára...[ Szerkesztve ]
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Kommy
veterán
válasz V.Stryker #1494 üzenetére
Bele van írva a hozzászólásba Gigabyte ga-ep45-ds3, de lehet átsiklottál felette, így belinkeltem a manualját.
-
-
-
localhost
Közösségépítő
válasz V.Stryker #3537 üzenetére
Tehát: faxmodem telefonzsinórral rákötni a telefonrendszerre, a modemhez kapott program felinstallálása, abban modem kijelölése és fogadás beállítása. (a) automatikusan minden x-edik csörgésre vagy (b) manuálisan.
Windows vistában már van beépített faxprogram[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
válasz V.Stryker #3540 üzenetére
Még azon érdemes gondolkodni, hogy a modemhez kapott faxprogram vélhetőleg printerként installálódik a rendszerbe - tehát bármi amit ezen a "printeren kinyomtatsz" faxként továbbítódik a megadott telefonszámra.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
moha21
veterán
válasz V.Stryker #3650 üzenetére
Ha jól tudom az összetevők aránya: Szilikon: 50% Szén: 20% Vas-oxid: 20% Ezüst-oxid: 10%. Sima szilikonpasztánál 1-2 C fokkal, ha jobb.
(#3651) Vaze : Fehér olcsóbb és van olyan jó.
[ Szerkesztve ]
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
localhost
Közösségépítő
válasz V.Stryker #3681 üzenetére
Viszont Microsoft szerint :
"A következő alkalmazások valószínűleg jobb teljesítményt nyújtanak a Windows Vista 64 bites verzióin:
Számítógéppel segített tervező (CAD) programok
Kép- és videoszerkesztő programok
Játékok és olyan alkalmazások, amelyek komplex számítási műveleteket igényelnek"Játékok. Valószínűleg. De szerintem sem érdemes. (És bevallom én balga nem szoktam nézni egy kérdésnél, hogy mi van az kérdezőnél az adatlapon)
[ Szerkesztve ]
-
Mika1227
őstag
válasz V.Stryker #3681 üzenetére
Igen 64 bitest használok.
Vaze Hát igen nem kér enni de ha nem sok haszna van,nem használom ki akkor inkább eladom és marad a 4GB.
Ezt szeretném megtudni! Feleslegesen ne legyen 6GB, jól jönne az a zseton amit érte kapnék! A közeljövőben nem tervezek gépcserét így ez lenne még pár évig használva! Ezért lenne jó tudni tényleg van-e értelme?!Vaze[ Szerkesztve ]
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
localhost
Közösségépítő
válasz V.Stryker #3689 üzenetére
Nem tudom, mi erről a Microsoft véleménye, de van az a pénz, amiért bevállalnám a szóvivőséget náluk. Nekem meg azért nincs privát véleményem, mert nem tudom a választ sem elméletben, sem gyakorlatban.
[ Szerkesztve ]
-
-
localhost
Közösségépítő
válasz V.Stryker #4938 üzenetére
Öööööö
Közzétéve: 2006. 04. 25.
Mai dátum 2010. 04. 26
Tehát tegnap volt napra pontosan négy éves.És még nincs telepítve egy ilyen frissítés ? Jáááááááááj!
-
Lukibkx
csendes tag
válasz V.Stryker #50 üzenetére
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem h nm tok egy lapra két oldalt nyomtatni ill esetlegesen többet sem
OM-ről leszedtem pár régebbi érettségit pdf formátumban (ill ez a saját általam szkennelt oldalakra is vonatkozik)
Ha egy oldalt akarok nyomtatni akkor sima ügy (ha egy lapra egy oldalt vagy egy lapra több oldalas megosztással is de csak ha egyet ) de ha több oldalt akarok egy lapra nyomtatni akkor már jön a hibaüzenet""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
INTERNAL ERROR - Including Corrupted DataPOSITION : 0xa380 (41856)
SYSTEM : h6fw_5.35/xl_image
LINE : 154
VERSION : SPL 5.35 06-03-2009
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Vki tudna nekem segíteni ennek az elhárításában ?
Fontos lenne.
Előre is köszönöm
Üdv Luki
u.i.: samsung scx-4623f nyomtatom van!
-
félisten
-
ggabor55
csendes tag
válasz V.Stryker #7358 üzenetére
Igen, láttam a patentokat, de elég sok van belőlük. Mindet nyomjam össze, vagy meglátom, amikor már eleget összenyomtam és elengedte az előlapot? És ha sikerül levennem, nem lesz baj az előlapi csatlakozókkal? pl USB, Audio, bekapcsoló gomb stb?
Patentok mindkét oldalon vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Coach Atesz
tag
válasz V.Stryker #9334 üzenetére
Beállítottam , hogy ne induljon automatikusan újra és ezt a kódot dobta ki kékhalálban:
STOP : 0x0000008E (0xC000001D,0xE29918BA,0xAB62088C,0x00000000)
STOP : 0x0000008E (0xC000001D,0xE3EFD8BA,0xAAF7D88C,0x00000000)
Ez mellett a szokásos szöveg: Keressen BIOS frissítést, tiltsa le a BIOS memóriakezelési beállításainál a gyorsítótárazást , és az árnyékozást. Próbálja meg a videokártya cseréjét illetve a hibaüzenetben szereplő hardverek cseréjét. Ellenőrizze van-e elég szabad hely a merevlemezen.
Más játékoknál is ezt írja ki, nem csak annál az 1 játéknál. Játszok pl a F.E.A.R.-el és a BloodBowl-al , azoknál pl nem áll le a gép.Üdv!
the easy day was yesterday
-
adam_
senior tag
válasz V.Stryker #10187 üzenetére
Takarítás már volt, első fázisba leveszem a ház oldalait...
főleg ilyen nagy nyári melegbe, nem csodálom, hogy túlmelegszik... tegnap azt hiszem akkor, hogy ez miatt indulhatott is újra magától.Szerk.: Mintha ettől picit javult volna a helyzet, de nem akarom elszólni magam!
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
válasz V.Stryker #10189 üzenetére
Sempron 2600+ ; 1,4 GB RAM, alaplapi Geforce 6100 VGA és effélék... nem túl új gép, de filmezésre tökéletesen megteszi, ha meg játszadozni akarok, ott van a notebookom.
Két oldallapot kaptam le, hátulját úgy hagytam ahogyan van. De most mintha már "megjavult" volna. Még majd kíváncsi vagyok, ha játszok valamivel (leterhelem) ezen, újraindul-e a gép.
[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
válasz V.Stryker #10187 üzenetére
Ezzel a problemaval mar en is osszefutottam. Kicsereltem a tapot es jo lett tenyleg, de ra nem sokra megint elkezdte a hibat - en duhomben nem probalkoztam, hanem a gepet eladtam alkatreszenkent (ez volt kb 1 eve). Minden alkatresz mukodott kulon teljesen, a tapot meg elsullyesztettem a szekreny aljara.
Aztan ugy adodott, hogy elo kellett vennem a tapot minap, mert egy gepet epitettem. Beletettem egy gepbe es megint ujraindulgatott, gondoltam a tap, nem is huztam az idot kicsereltem egy masikra, de azzal is ugyan ezt csinalta a masina. Aztan elkezdtem bibelodni a cumokkal es mind kiderult a ram volt a ludas (kompatibilitas). Ahogy a ramot kicsereltem minden megjavult, visszatettem a rossznak hitt tapot es azzal is tokeletesen megy a gep es nem dobja el magat, mint ahogy en azt hittem.
Raadasul ez a ram "nemszeretem" effekt nekem kb 1-1,5 utan jott ki. Utana folyamatosan eldobta magat. Minden alkatreszt kiprobaltam kulon es mind 100%-os volt, csak egyutt nem akart mukodni (ASUS P5Q + 2x2GBGEiL Ultra).
Taphiba: Inkabb eldobja az aramot es ujraindul a gep.
Melegedes: Ujraindul a gep, vagy leallitja magat tulmelegedes eseten. -
JoolsNOS
veterán
válasz V.Stryker #10476 üzenetére
Ha valami nagy hibával állt le akkor úgyis felajánlja a csökkentett illetve normál módot az elején, illetve win írja hogy valami gebasz volt leálláskor. Ha ilyen nincs akkor valszeg kikapcsolták. Esetleg áramszünet volt és a gép nem érzékelt akkora hibát hogy utólag szóljon érte.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
JoolsNOS
veterán
válasz V.Stryker #10478 üzenetére
A log file tuti nem tartalmaz hőmérsékleti adatokat. Viszont lehet ha bontott a kapcsolat akkor azt manualisan csinálták, mert ha gebasz miatt állt le akkor nem 40mp után kapcsol ki a gép.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest