Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Bizonyára rajta lesz a rendelt dobozon is, de én ezeket találtam:
-virágpor: Határozottan javasolt. [link]
-spirulina algapor: Terhes vagy szoptatós anyák, továbbá bárki, aki orvosi kezelés alatt áll, vagy erre szorul, konzultáljon kezelőorvosával! [link]
-búzafű por: Kismamák, szoptatós anyukák is nyugodtan fogyaszthatják. [link]
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
rii
nagyúr
hello
keresnák egy dokumentum filmet,
valami olyasmi volt, hogy "levél a gyilkostól" .. vagy " .. levél a sorozatgyilkostól"
ez egy dok. film voltegy sorozatgyilkosról, akit elkaptak, bebörtönöztek
majd a halálbüntetést úgy kerülte el, hogy újabb áldozatok felderítésével hitegette a nyomozkat (mindig levelket irogatott a nyomozóknak)
akiknek ki kelletszálniuk a hlyszírne a gyilkossal, de az ragaszkodottm hogy a cellatartásávla, Jesus-aé menjenek együtt, és női ruhát kér magának, mivel belső énje, Christine szerepében akar megjelennimegvan: Egy Sorozatgyilkos Levelei.MPG
bocsesz
(amint beírom, egyből neglesz mindig)[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Fecogame
veterán
A mostani nyereményjátékot hol találom meg? Vagy csak holnap lesz meghirdetve?
[ Szerkesztve ]
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Muton
addikt
Heló!
Ismer valaki valami prémium édességboltot? Régebben volt a Deaák utcában egy, de bezárt, most meg csak az Astoria melletti Csokiboltot találtam, de annak nem túl nagy a választéka.
Tehát olyan boltot keresek, ahol a minőségi csoki nem merül ki a Milkában és AfterEight-ben, hanem tényleg különleges külföldi cuccok is vannak, amit a Tescoban és a sarki boltban nem tudok megvenni.Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
kaoszpapja
aktív tag
Hali!
Cukrászdát keresek Budapesten: beülős, csendes, igényes és nem túl drága helyet szeretnék.
Tud valaki segíteni?Üdv.
-
marsu
veterán
válasz kaoszpapja #6760 üzenetére
Ismerek pár helyet, de melyik részére gondoltál?
Budapest elég nagy ...
Mod:
Bár most nézem az órát, így hajnali egy óra magasságában, sanszos, hogy mind be van zárva, nem baj?
[ Szerkesztve ]
Press any key to continue ...
-
marsu
veterán
válasz kaoszpapja #6762 üzenetére
Esetleg ez? A Nyugati és a Margit híd között: Európa Kávéház és Cukrászda, H-1055 Bp. Szent István Krt. 7-9
-
marsu
veterán
válasz kaoszpapja #6764 üzenetére
A Váci utcánál sokkal megfizethetőbb, de minőség / ár arányban kifogástalan.
-
kaoszpapja
aktív tag
Mert az árlap nem működik.
-
marsu
veterán
válasz kaoszpapja #6766 üzenetére
Két fő részére két-két süti meg egy-egy kávé ezerötből bőven megúszható ...
... legalábbis legutóbb amikor ott jártam.
-
marsu
veterán
válasz kaoszpapja #6768 üzenetére
Bár nem is merem a pénztárcádat, és nem tudom neked mennyi a sok vagy a kevés, vagy az olcsó és drága, de remélem azért ebben a kategóriában keresgettél ...
-
ToBeY
nagyúr
Meglévő tv szolgáltató mellé (Digi) belehet köttetni egy másodikat?
-
marsu
veterán
Szia!
Igen.
Budapesti lakásomban volt rá példa. Korábbi szolgáltató a juropnet adta netet és a tévét is, de amikor váltottam UPC-re, behúztak még egy koax kábelt és egyszerre meg volt a régi is és a új is.
Ha te nem mondod le a régit, csak beköttetsz egy újat, akkor duplán fizetsz, dupla kábeled lesz.
Megéri?
-
marsu
veterán
Ha csak egy tévé van a lakásban akkor az nem túl jó.
De ha sok tévétek van, főleg mindenkinek külön, akkor érthető a probléma ...
Mod:
Vagy beszerez mindenki egy távírányítót és aki erősebben nyomogatja a gombokat azt nézi a család ...
[ Szerkesztve ]
-
b4sxe
aktív tag
Hali! Haverom füzetéből egyszerűen nem tudom kivenni mi van oda írva , tehát valaki írja le rendesen .
" Alaplap: az a tábla alakú lap, amire a számítógép egyes részeit rögzítik , integrálva vannak.. " Tehát hogy hangzana helyesen? Vagy jó ez igy?
Elesni nem szégyen, de a földön maradni gyalázat!
-
Bjørgersson
félisten
A számítógép működéséhez nélkülözhetetlen áramköröket egy közös lapon helyezték el. Ezt nevezzük alaplapnak. Rendelkezik továbbá csatlakozókkal, melyekbe további funkciókat megvalósító kártyákat lehet behelyezni.
Az alaplapon a számítógép működéséhez elengedhetetlen áramkörök találhatóak. Egy részük fixen beforrasztva, míg mások (pl. a processzor, a memóriák) csatlakozókban helyezkednek el. Az alaplap biztosítja az áramkörök közötti kommunikációt és a rajta található csatlakozók révén modulárisan bővíthetővé teszi a számítógépet.
Ezekből szerintem össze lehet rakni valamit.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
kerteszgabi
tag
Szerintem a rács is fontos de egy jó fajta risztó sem árt, a rács, és az ajtó mellé.
-
b4sxe
aktív tag
BERSHKA , ez az oldal mennyire aktuális az itthoni boltokra? Azok vannak itt fent ami váciba, arénába van ? Vagy csak külföld ?
Elesni nem szégyen, de a földön maradni gyalázat!
-
Fecogame
veterán
Van értelme panaszt tenni a Volánnál, mert az egyik busz az előírnál 6 perccel előbb jött? Ha igen, hol/milyen elérhetőségen?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
nincsisbéla
aktív tag
Sziasztok!
Remélem befér ide: Hogy lehet az megoldani, hogy egy felhasználó hsz-eit lássam kilistázva az adott topicból (szóval adott egy több ezer hsz-es topic, és abból nekem csak egy nick hsz-ei érdekelne csak).
Köszi!
Mentalita'
-
leslieke
Jómunkásember
válasz nincsisbéla #6787 üzenetére
Részletes keresés -> Szűrés felhasználó szerint
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Mr.Csizmás
titán
van pénzügyes topicunk?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Fecogame
veterán
válasz Mr.Csizmás #6790 üzenetére
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Mr.Csizmás #6790 üzenetére
Ez is az: Mibe tegyem a megtakarításaimat?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
nagyúr
Mien csákány jó követ törni? Régi kerti kőjárdát igyekszem felbontani, de a zsírúj csákány (vastag fanyelű (50*70mm), 2.5 kilós hegyes-lapos fejjel) a második odasomásra eltört a fej alatt. Majdnem átrepült a feje szomszédba. Szal vmi tipp jó lenne, mivel érdemes. Légkalapácsot majd a végére hagyom. Ja, mivel az egyik oldalán kerítés lábazat, a másikon meg a ház van, így az nem megoldás, hogy körbeásom.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
-
nagyúr
válasz philoxenia #6797 üzenetére
Beton vagy műkő lehet, a mérete az az 50*120 cm-nyi felület, 10-15 cm vastagságban.A tömege miatt talán inkább az utóbbi. Merthogy a kert többi részében már szedtem fel hasonló tömböket, és egyedül be tudtam őket emelni a taligába (igaz, a talicska kicsit elhervadt eközben), szal szentem nem lehetnek több 80-90 kilónál, ha meg betonból lennének, akkor nehezebbnek kellene lenniük. Mert az oké, hogy teremben simán felhúzok 2 mázsát, de annak van fogása, és egyenletesen oszlik el a tömeg. Így néznek ki, csak ugye a földben vannak.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ez beton. A betont legkönnyebben hegyes betonvéső és két-háromkilós kalapács segítségével könnyű összetörni... Betonvésőt meg legegyszerűbben vastag, 20-as fölötti betonacélból lehet csinálni, tetszőleges hosszban, persze olyanban érdemes, ami még nem hajlik meg. Darabolni, hegyezni és kész...
Bár vehetsz is:[link] A téglalap azon részébe kalapálhatsz vele, ami a kívánt törésvonalba esik. Kalapáccsal is törhető, a legkönnyebben úgy, ha aláásol kicsit, hogy az egyik oldalon ne legyen alátámasztás és tízkilóssal odaütsz neki embereset a sarkára. Az is egy módszer, hogy ugyanezt a közepére teszed, de oda akkor többet és nagyobbat kell ütni... A csákánynak egyébként nem volna szabad eltörnie, nem Te voltál erős, a szerszám volt rossz....Na itt derül ki, hogy mit ér a "badizás".... Egyébként a legtöbb melóhoz fifika és ész többet ér, mint az erő...
hogy egy klasszikust idézzek, "többet erővel, ha ész nincs... " kicsit félresikerült közmondás az ismeretségi körből....[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Szokott itt játszani valaki a RIZIKÓ nevezetű társassal?
Kérdésem az lenne, hogy van benne olyan rész, hogy terület alapon jár plusz csapat, na most ez minden kör elején felvehető, vagy csak ha átléptem a határszámot, mert erre a leírásban egyértelmű válasz nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App