Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
válasz FehérHolló #7350 üzenetére
Akkor ez egy jo hely...ha a konyak nem dragabb,mint a frissensult a menzan!
verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
b4sxe
aktív tag
Utorrent csak nekem szarakszik ? Már 2 napja, hogy nem indulnak el a letöltések, újra raktam már egyszer de semmi..
Elesni nem szégyen, de a földön maradni gyalázat!
-
haromegesz14
aktív tag
Ez még az aktuális hallgatói szerződés?
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
LOTR
addikt
Sziasztok,
Próbálkozom, hátha:
felkaptam egy telefontöltőt és csak későn derült ki, hogy pont nem azt ami passzolna az enyémhez, így most egy hétig legalább töltő nélkül maradtam, persze az adatkábele sincs nálam... A helyzetet nehezíti, hogy nem mai darab. Ez lenne az: [link] SAMSUNG TRAVEL ADAPTER ATADS30EBE HÁLÓZATI TÖLTŐMivel láttunk már érdekes eseteket, hátha valaki ki tudna segíteni, vagy tudna mondani valamiféle megoldást a problémára.
Köszi!One Ring to rule them all
-
HuMarc
veterán
Nincsen Angry Bird-es "szaktopik"?
-
nagyúr
Hogyan foglalnád össze a tervezett topic mondanivalóját; mi az, amit hozzátehetne a közösséghez, annak tudásához, vagy épp hangulatához? (Nem, ne sorolj topicokat, amik nem tesznek hozzá! Csak érdeklődöm.)
Szerk.: Lokálban biztosan kevesebb vizet zavar.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
-
Fecogame
veterán
-
rii
nagyúr
hello
van arra módszer, ha beteg beugró jómunkásember mellett dolgozunk, akkor ne kapjuk el tőle, ha már volt olyan inkorrekt, hogy a.) elvállalta a melót és bejött, b.) nem szól h beteg c.) le is tagadja
mittomén ...
valami légizélő?
hagyma?
párásító?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Qru
MODERÁTOR
- lehetőleg kerüld vele a kontaktust (pl ne fogj kezet vele, ne használd az eszközeit, ha mégis muszáj akkor vegyél fel kesztyűt, a lényeg, hogy ha közös eszközt használtatok akkor ne nyúlj a szemedhez, szádhoz, (ebben segít a kesztyű viselete) stb),
- kérd meg, hogy lehetőleg ne tüsszentsen rád ( ), moss gyakran kezet fertőtlenítős kézmosóval (sima szappan kevés de a semminél azért jobb).
Ami javasolt még az a higiéniai szájmaszk viselete.
#nincsbennetarcsi
-
HuMarc
veterán
Na, megnyílt az Angry Birds topik!
-
rii
nagyúr
a neocitritánban van
fenilefrin-hidroklorid
feniramin-meleát
aszkorbinsav
paracetamolnarancs sznű f.szom-festék keverék, e104, e127, titán-dioxid... teljesen feleslegesen grapefruit aroma, almasava, kalcium-foszfát, nátrium-citrát-digidrát, citrom aroma (h mi a tosznak???) vízmentes citromsav, szacharóz, 20 g cukor .... f.sza ....
naszóval a bold-al kihőzott cuccokat nem lehet beszerezni csak úgy?
mert az aszkorbinsavat adját 10 g-onkjéngt ....[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Qru
MODERÁTOR
Paracetamolt kapahatsz tabiban a patikában (láz- és fájdalomcsillapító hatású) de nagyon vigyázz az adagolásával mert nem játékszer (túladagolása halált okoz).
fenilefrin-hidroklorid, sok mindenre jó. Pl pupillatágító hatású, érszűkítő (érdekesség képpen: urológusok ezt használják a spontán erekció megszüntetésére/kezelésére). Esetedben pedig az orrdugulás elleni hatása a fontos. Orálisan használva nem sokat ér (értsd: sz@rt se kb), csak közvetlenül az orrbajuttatva fejti ki hatását igazán, tehát az ilyen tartalmú orrspry/csepp sokkal-sokkal többet ér.
feniramin-meleát, helyeseny feniramin-maleát: ez csak ún. vivő anyag, érdemi gyógyító hatása nincs.
#nincsbennetarcsi
-
rii
nagyúr
hogy te honnan tudsz ennyi mindent
szóval ha nem vagyok lázas, akkor csak a aszkborkinsav miattt jó a neo citrán
mert az első, ami írtál, lázcsillapító az nem kell ,ost eseteben .-)
a második meg mivel szájon át veszi be az ember, akkor voltaképp mindenki esetében is minek van benne?
na talán a 3. ami segít ezeket eljuttatni?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
FehérHolló
veterán
vikipédia.
Neocitránban van azért még egy tablettányi aspirin hatóanyag is (acetilszalicilsav), ami fájdalom- és gyulladáscsillapító hatású.
Az aszkorbinsav pedig = cévitamin..Meg azért elég necces már maga a kérdésfeltevésed is. Nem véletlen van a neocitránban az, ami, és olyan arányban, amilyenben. Ne házilag próbáld meg kikotyvasztani azt, ami szerinted fontos belőle.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
rii
nagyúr
válasz FehérHolló #7381 üzenetére
hát azé az nem minden ... mert a wiki nekem is rendelkezésemre áll, de Qru saját kútfőből írta
én is megnéztem rengeteg dok. filmet, de akármennyire érdekel, alig marad meg belőle valami ...csak zavar a sok f.s, amit beletettek .-)
minek van bemnne cukor meg szacharin, meg szinezék meg aroma ...[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
-
Jhonny06
veterán
OTP-ről OTP-re ma meddig kéne utalni, hogy holnap reggelig megkapja? Egyáltalán normál körülmények között van ilyen, vagy csak külön fizetős szolgáltatásként? Köszi.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz FehérHolló #7383 üzenetére
Semmi veszélyes dolgot nem írtam/tanácsoltam, sőtt felhívtam a figyelmét, az adagolást illetően a veszélyre. Nem kell verened itt magad.
rii: Nem vok gyógyszerész (még), puskáztam én is.
#nincsbennetarcsi
-
Fecogame
veterán
A hajthatatlan ugye azt jelenti, hogy nem lehet X dologról lebeszélni... Akkor mi az ellentéte? Hajtható?
Jhonny06: Lényegtelen, munkaidőben bankon belül azonnali a jóváírás.
[ Szerkesztve ]
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Van egy autóm amit hitelre vásároltam meg és most szeretném eladni. Az autón még mindig van hitel. A jövendőbeli vásárló ügyvédi úton sezretné megvásárolni az autót úgy, hogy nem vállalja át a hitelt banki úton hanem csak az ügyvéd ír egy hivatalos papírt és úgy vinné. A kérdésem az lenne, hogy az ilyen adás-vételnek van-e valami buktatója ami miatt én be tudok fürödni vagy valami hasonló?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz FehérHolló #7394 üzenetére
Na meg az kérdéses, hogy egyáltalán el lehet-e adni hitellel terhelt autót a bank engedélye nélkül? Mert házat nem lehet, és szerintem autót se. Jobb az ilyeneket tisztán lezárni.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
degu
senior tag
Elképedve észleltem a TV-csatornák váltogatása közben,hogy a reklámszakemberek újabb zseniális otlettel rukkoltak ki!
Amikor beindul /600-ad szor-aznap este/ a reklámblokk,akkor legtöbben arra az időre átkapcsolnak egy másik csatornára.
Mostantól ilyen nincs,ill. semmi értelme.Tudniillik MINDEN /általam nézett/ csatornán egyszerre szakítják félbe a műsort,és elkezdik nyomni a reklámblokkot!/Amik ráadásul nem egyforma hosszúak/
Na! Ezt vajjon hogyan csinálják-technikailag?
Nem vagyok képes rájönni.Mert a klfl.csatornákon nem egyszerre indulnak a programok.A programok nem egyforma hosszúak,és ráadásképpen a csatornák min. 1 hétre előre kiadják a műsor-programot.
Úgy nem lehet megoldani,hogy egyszerüen 15 percenként szakítják meg minden csatornán az adást,és kezdődik a reklám,hiszen vannak 5-1ö perces /és nem kevés!/ *betétek*,és a reklámblokkok sem egyforma hosszúak.Ha pedig a reklámok rossz helyen,és időben futnak bele egy műsorba,akkor elveszik a műsor egy része,vagy egésze.Az sem lehet,hogy *tárolják* a kritikus helyen,és időben futó műsort,és a reklám után folytatják,hiszen igy akkora elcsúszások keletkeznének,hogy felborulna a műsorrend.Ez egyszerüen elképesztő technika!
Van Valakinek elképzelése a megoldásról?verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
degu
senior tag
válasz Jhonny06 #7398 üzenetére
Néha meg kell tapasztalni,hogy milyen az atlagpolgár *varázslatos* világa,amivel feledi a hétköznapokat,és ami olcsóbb,mint az extasy...
Ja!
És,hogy mit néz az Anyosom! /Nem árt ismerni az ellenfél potenciális szellemi szintjét /
/De tényleg elgondolkodtam ezen a szervezettségen,hiszen gyakorlatilag-versenytársak ráadásul a klfl.kereskedelmi csatornák/verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
Jester01
veterán
Igen, ezt én is most vettem észre. Az RTL családban ugyanazt a reklámblokkot adják, egyszerre. Vicces, hogy a Cool-on például jónéhányszor mondat vagy szó közepén szakad meg a műsor
Versenytársaknál ennyire nincs szinkronban, csak gondolom az azonos műsorkezdési idők és reklámgyakoriságok miatt esnek egybe.
[ Szerkesztve ]
Jester
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók