Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:56:20

LOGOUT.hu

avast! összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4241) pibácsi


pibácsi
senior tag

Hogyan lehet elérni, hogy az AVAST-ból a streamek induláskor, vagy bezáráskor kitörlődjenek. Biztos van rá megoldás. Jelenleg bizonyos időközönként - amikor már sokáig töltődik be az Avast - csökkentett módban kiürítem, de ez nem megoldás. Az összeset nem engedi egyszerre bejelölni, hogy induláskor kérem törölni, mint más esetekben.
Hátha valaki már megoldotta közületek és tud segíteni.

Üdv. Pibácsi

(#4242) pibácsi


pibácsi
senior tag

Volna egy kérdésem, nekem a gép indításakor és az Avast betöltését követően megjelenik egy felugró tábla, hogy frissítsem a vírusdefiniciókat. Ezzel az a baj, hogy azok frissültek azonnal - meg tudom nézni - tehát nem kell frissíteni. Ilyen felugró tábla nincs is azok között, amit be lehet jelölni. Próbaképpen ott már mindent nullára tettem és a gép következő indításakor megint megjelenik.Hogyan lehet ezt leállítni, mert zavarö, no meg nincs is igaza. Esetleg a regeditben ki lehet ezt írtani? Ha elindítom a frissítést, akkor hamarosan kiadja, hogy már frissítve volt (persze).
Várom segítő válaszotokat. Üdv. Pibácsi

(#4243) Cs1csó válasza pibácsi (#4242) üzenetére


Cs1csó
félisten

Szia, ez milyen oprendszer?

(#4244) pibácsi válasza Cs1csó (#4243) üzenetére


pibácsi
senior tag

A jól megszokott és jól működő XP. Az érdekes az, hogy ez kb. egy hónapja van így. Természetesen van biztonsági mentésem - Paragon - és szoktam is alkalmazni és azután is mindíg visszaáll rendesen a rendszerem. Most ezt megcsináltam kétszer is a héten, de ez a tábla mindíg ott van indításkor. És az érdekes, hogy ilyen tábla nem is létezik a gyüjteményben. Honnan jött? Nem tudom kiszűrni.Mindíg akkor jön elő, amikor az Avast már betöltött, felállt és azt jelzi, hogy naprakész.

[ Szerkesztve ]

(#4245) Cs1csó válasza pibácsi (#4244) üzenetére


Cs1csó
félisten

Úgy tudtam az Avast már nem támogatja a Windows 7-nél korábbi oprendszereket sőt már a 7-est sem.

(#4246) pibácsi válasza Cs1csó (#4245) üzenetére


pibácsi
senior tag

Mondjuk neki nem az op. rendszert kell támogatni, hanem az általa kiadott programokat és oda küldi a vírusdefinició frissítéseket. Ez eddig ment is ill. most is megy, mert frissűl állandóan. Ezzel nincs is bajom, csak ez a tábla idegesít. Honnan jött elő?

(#4247) Cs1csó válasza pibácsi (#4246) üzenetére


Cs1csó
félisten

Passz. Telepítsd újra az Avast-ot. Hátha ez kiüti a hibát. Az Avast Clear-t is lefuttathatod.

[ Szerkesztve ]

(#4248) pibácsi válasza Cs1csó (#4247) üzenetére


pibácsi
senior tag

Hát, köszi egyelőre meglátom. Vagy így hagyom és a táblát ki-klikkelem. Igaz , hogy türelem kell hoozá, de a számítógép már csak ilyen..

(#4249) pibácsi válasza Cs1csó (#4247) üzenetére


pibácsi
senior tag

Kérdezem, hogy a regisztryben hol lehet esetleg megtalálni az Avast tábláit - szövegesen kiírva - vagy máshol, ahol esetleg módosítani is lehet a szöveget. Belenyúlva a programba.

(#4250) Cs1csó válasza pibácsi (#4249) üzenetére


Cs1csó
félisten

Passz, de előbb kapcsold ki az önvédelem modult a beállításokban. A registry szerkesztőben keresni is lehet.

(#4251) pibácsi válasza Cs1csó (#4250) üzenetére


pibácsi
senior tag

Szoktam ott keresgetni, átállítni dolgokat, de ilyen jellegűt, hogy tábla felíratok nem találok. Ez valahol máshol meg kell, hogy legyen nem csak ennél a proginál, hanem esetleg másnál is, ha az ember meg akar nézni valami belső felíratot.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.