Új hozzászólás Aktív témák

• Dr. Szilikát

őstag

válasz zs198 #3765 üzenetére

Funkcionálisan ugyanaz, csak különböző neveken fut és az évek során többféle konstrukcióban gyártották.

Előbbi képet csak azért választottam, mert azon pont fel vannak tüntetve a méretek is, amire hivatkozni akartam. De azzal eleve tisztában voltam, hogy a szóban forgó típusban nem pont olyan van.

Csak ez most nem számít, mert a problémás gumigyűrű mérete azonos, mivel a főzőegység bemenetére csatlakozik:

alt="" title=""

Ezt pedig tudomásom szerint csak egyféle méretben gyártják, ezért ugyanazon gumigyűrűk valók hozzá.

Ha már itt tartunk, még azt is hozzá akartam tenni, hogy ahol piros nyíllal jelöltem, mosás után én általában meg szoktam kenni a belsejét vattapálcikára tett szilikonolajjal, ami utána rácuppan a "csapra" és ápolja a gumit. Az öblítés meg úgyis kinyomja a felesleget. Külön megkenem a nagyobb átmérőjű részt és belül / lejjebb a kisebb lyukat is, ahol a kisebbik gyűrű csatlakozik.

Példák, az alkatrész maga több néven fut nálunk (és részben típusfüggő is), de a kimenet mérete egyforma, tudomásom szerint:

alt="" title=""

alt="" title=""

alt="" title=""

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés