- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
Funkcionálisan ugyanaz, csak különböző neveken fut és az évek során többféle konstrukcióban gyártották.
Előbbi képet csak azért választottam, mert azon pont fel vannak tüntetve a méretek is, amire hivatkozni akartam. De azzal eleve tisztában voltam, hogy a szóban forgó típusban nem pont olyan van.
Csak ez most nem számít, mert a problémás gumigyűrű mérete azonos, mivel a főzőegység bemenetére csatlakozik:
Ezt pedig tudomásom szerint csak egyféle méretben gyártják, ezért ugyanazon gumigyűrűk valók hozzá.
Ha már itt tartunk, még azt is hozzá akartam tenni, hogy ahol piros nyíllal jelöltem, mosás után én általában meg szoktam kenni a belsejét vattapálcikára tett szilikonolajjal, ami utána rácuppan a "csapra" és ápolja a gumit. Az öblítés meg úgyis kinyomja a felesleget. Külön megkenem a nagyobb átmérőjű részt és belül / lejjebb a kisebb lyukat is, ahol a kisebbik gyűrű csatlakozik.
Példák, az alkatrész maga több néven fut nálunk (és részben típusfüggő is), de a kimenet mérete egyforma, tudomásom szerint:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest