Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok, hosszú ideje csak rendszeres olvasója vagyok a topiknak, utoljára 2022-ben írtam. Akkor váltottam a ~6 évig használt Saeco PicoBaristo gépről egy Jura E6-ra.
A minőség, a működés, a lefőzött kávé rendben van, elégedettek vagyunk. Amiért írok, az nem különösen fontos probléma, csak nem értem az okát. Az útmutató szerint a zacctartályt 16 lefőzött kávé után üríteni kell. Ez majdnem két évig így is volt, aztán egy ideig 13 adag után kért zacctartály ürítést és most egy jó hónapja 14 adag után. Érdeklődtem emiatt egy szervizes szakinál, aki szerint a tálca érintkezői a kávéolaj miatt áthúznak, amikor odáig ér a tálcában lévő víz, és ezért érzékeli, hogy üríteni kell. Persze ez nálunk nincs így mert oda egyáltalán nem kerül a tálcából kávéolajos víz, ugyanis a kávéfőzés kezdetekor és végén is pohárba engedem az átmosó vizet, tehát nem megy a tálcába. Egyébként, minden tisztítási és karbantartási előírást maradéktalanul betartok.
Szeretném kérdezni, milyen más oka lehet annak, hogy egyszer csak nem tudja a 16 adagot kiszámolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest