Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak,
No elszántam magam és vettem egy DeLonghi Rivelia-t... 80-90%-ban eszpresszó készül ezért nem a "tejes verziót" választottam. [link]
Kimbo Classic [link] az első tesztalany és a beállítást is egyelőre a gépre bíztam. (Bean Adapt Technology) Közepes hőmérsékletre állította a vizet és 4-s értékre (1-7) a darálót. A pogácsák eleinte vizesek voltak és szétestek, de most így 1 hét használat után mintha kezdene beállni, egyre többször marad egyben. Kb kisujj vastagságú crema réteg van az eszpresszó tetején, az ízvilág tetszik, de azért kérnék szépen tanácsot, hogy ehhez a 35% arabica 65% robusta keverékhez milyen beállításokat javasoltok az őrlési finomság, a víz hőfok és az intenzitás esetében!?
Tudom, hogy maga a típus új, de hátha a többi DeLonghi gépen is van olyan beállítás, hogy "Energy saving"... Magyar kézikönyv nincs hozzá, az angolban is csak ennyi van,
"Energy saving": use this function to enable or disable energy saving. When active, the function reduces energy consumption in compliance with current European regulations: the symbol appears on the homepage.
Számomra ebből sok nem derül ki... esetleg valaki képben van azzal, hogy ez a funkció konkrétan mit csinál? Az automata kikapcsolásra nincs hatással, annak az időtartama máshol állítható.Online honnan szoktatok rendelni? A korrekt ár mellett nyilván az is fontos lenne, hogy minél frissebb legyen a kávé amit küldenek. Most ennél a Kimbo vételnél nagy igyekezetemben beleszaladtam egy jó féléves adagba... ennél azért jó lenne frissebbet venni majd.
Végül szívesen fogadnék kávé tippeket is... az olasz eszpresszó világ áll hozzám a legközelebb, szóval ebbe az irányba milyen márkákat ajánlotok kipróbálásra?
Sok-sok év nespresso használatból jövök, szóval sok dologban vakon vagyok... a türelmet köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autóhifi
- iPhone-t használók OFF topikja
- Fűnyíró topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest