Aktív témák
-
WesTM
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #41855 üzenetére
Szeretettel várunk majd!!
Én ott tanulok tőled nem messze, sárospatakon.
MÁs: Most beszartam. 17 éves haverom hív, hogy menjek már el vele csapatni, mutassam meg neki a dolgot. Inkább beillesztem a szöveget.
"Alexander Kovács január 26., 20:22
Olyan kérdéssel fordulnék hozzád h Berényben vagy valahol lakott területen kívül nem tudsz valami jó csapatós helyet?
Mert leesett a hó aztán kéne keresztelkedni. Legalábbis megmutathatnád hogy kell, mert múltkor láttalak, aztán eléggé érted a dolgot. Mindenképp valami betonos hely kéne ,nem túl szegélyes lehetőség szerint(de az sem baj) a murvás semmiképp nem jó mert a ladát lecseréltem egy E36-ra és le van ültetve +kemény gátlók vannak benne "Jelzem 17 éves gyerek. És nem a munkában megszakadt fajta.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #41855 üzenetére
erősen másabb
én szki-ban voltam annyira szerelmes, hogy leforditottam az akkori Rammstein albumok zenéit. nem volt nehéz, németet tanultam 4 évig...
ott is születtek okosságok, de a zeneszeretetem megmaradt feléjük..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Aktív témák
- Új Samsung Galaxy S24 Plus 256/12GB Black.
- Apple Pencil 1 - karcmentes, szinte új
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook x360 830 G10 Laptop! / i5-1345U 16GB 256GB Garancia2027.09
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 82%/p4006
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14S /i7-1185G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest