- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
Aktív témák
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #42399 üzenetére
Miért?
Szakmai fórumról vala szó, vagy rosszul tudom? -
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #42397 üzenetére
hallod, ne itt kockuljatok pls
ennyire ne... ez már nyilt utcán való kúrás.. menjetek szobára. jelen esetben msn/skype-raén VDownloadert használok. sokat tud véleményem szerint
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz westcoastog #42397 üzenetére
Hehe.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Felkeltem, most kb ennyi, meg szenvedek a géppel...
rossz a hdd kezelés, meg van valami a képpel.
(tv-t vonszolom , mármint gépen és fekete nyomot hagy....)
Este műszak, de már csak pár nap és vége
Legalább meglesz az új monitoromNo-kia: jó a vicc
És veletek mi van mostanság?
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
törölt tag
válasz westcoastog #42394 üzenetére
Na halljuk miként írnád le egy dogában, vagy mutass feladatot, amit megoldottál.
-
WesTM
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #42385 üzenetére
Adjon isten!!!
Mi újság?
No-kia: nagyon jóóóóóóóóóóóó!
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #42390 üzenetére
késő.... nem nézünk vissza
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
Az egyik legjobb vicc amit mostanában olvastam :
Megy a kamion az úton, négercsókot szállít.
Két stoppos cigány megállítja.
A fülkében nincs hely,
így a kamionos felajánlja a rakteret,
azok hátra beszállnak.
Mennek egy ideje, egyszer csak
egy kivilágítatlan lovas kocsit kerülve
a kamion beleborul az árokba.
A sofor ájulásából felkelve látja,
hogy az árok szélén a négercsókok szanaszét,
a két cigány közöttük,
és a lovaskocsit vezeto parasztbácsi
iszonyat tempóval tapossa szét a négercsókokat.
Rászól :
- Hé bátyám, mit csinál, nem elég nagy a kár így is ?
- De jó, hogy magához tért, jöjjön inkább segítsen, mert ketto már
kikelt.[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #42389 üzenetére
nah de mint kiderült már nincsenek ilyenek
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #42378 üzenetére
a vlc jó. használtam én is, de a srt gondjai miatt letettem róla...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Helló mindenkinek
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
WesTM
őstag
Elég régen könnyeztem be egy számtól...
Roger Shah Presents Sunlounger - Kuta Beach
Valami mocskosul gyönyörű. Leszedtem flac-ben, meizura rá, aztán go hifire. Nem tudtam megszólalni. Kevés zene fogott meddig eddig ennyire.
Itt a dance verzió is: Roger Shah Presents Sunlounger - Kuta Beach
Mestermű mind a kettő.
-
törölt tag
válasz #19617792 #42381 üzenetére
Megvan, VLC-nél alapértelmezetten kell hagyni a Feliratoknál a Szövegmegjelenítési modult, ekkor mkv mellett megy külső fájlból az srt, embeddeltet még megpróbálom. Viszont így, ha új fontot adunk hozzá a rendszerhez, újraépíti a font cachet.
(#42382) pckownz: Jaja, egy elég jó frontend a WMC, csak elég korlátozott számú formátumot ismer, illetve kodeket. XBMC az nagyon jó még, az mindent lejátszik, kezeli a távirányítókat is (igaz, a WMC is), de egyelőre nem támogatja a TV-tunerkártyákat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz No-kia #42380 üzenetére
Hmm, akkor meg nézem mégegyszer... Nálam MPCHC-nél pufferelési probléma fordul elő, mert xvid aviknál néha szaggat... De az is lehet, hogy a Windowsom már eléggé le van lakva és ez okozza a problémát, vagy pont hibásak az xvid avik... Pedig egy-két asztali DVD-lejátszón próbálva, meg más lejátszókkal lagmentes.
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz #19617792 #42379 üzenetére
mkvket ritkán nézek, szóval nálam ez a probléma még nem fordult elő
szerk.:
de, transformerst abban néztem, felirattal és nekem működött, 1000%nah de lehet mégse, most nézem hogy pár 720P is avi, lehet az is az volt, mégse mondom 1000%ra
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz No-kia #42378 üzenetére
VLC is egy jó lejátszó, egy dolog nem tetszik benne, hogy ugyan kezeli és automatikusan betölti az srt fájlokat, de nálam valamiért csak avik mellett tudta, mkv-k mellett nem, se külső fájlból, se embeddelve...
Codec packok, hányni tudok tőlük néha, maximum az ffdShow-t érdemes felrakni, mint "codec pack", nagyon sok mindent lehet rajta konfigurálni, illetve semmi mást nem nagyon tűr meg maga mellett. Emlékszem régen agyba-főbe ajánlották az ACE Mega Codecs Packot, akkora fost még nem láttam, minden létező dologra több, és sok felesleges codec volt benne, sokszor egymással is ütköztek, de a Windowst legalább szétszedte. Azt leginkább format c: -tal lehetett uninstallni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #42376 üzenetére
Miért is?
Amúgy MPCHC. Ennek semmi köze a Windows Media Playerhez, a nevét, kinézetét leszámítva, ez mindent tud, mindent lejátszik, DXVA-t is tud, stb. GOM Player is kiváltható vele.
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #42375 üzenetére
számomra a WMP egy FOS.. érted?... FOS!...
helyette a Gom playert használom, csak az nem játszik DVD-t..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #42374 üzenetére
DVD-hez minek külön program? MPCHC, mint minden másra is. Sose fogom megérteni, hogy sokan DVD-hez minek tesznek fel külön programot, mikor az összes mezei lejátszó program viszi, még a Windows Media Player is.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
emberek, valaki help me
power dvd 8(?) van a laposomon, de görbiti a képet. állitani sem tudom...
mondjatok valami jó kis DVD lejátszó progit pls" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #42366 üzenetére
-
No-kia
addikt
nah fasza, nem találom a pénztárcám amiben volt vagy 25K, mindig a táskám legalján volt, rajta milliónyi füzettel, könyvel, meg egy csoomó papír között, mert kocsi kes, aztán nem angyon használtam,táska se naygon volt felügyelet nélkül mert, a héten csak akoliban voltam, meg aludtam, ahhoz hogy azt valaki megtalálja konkrétan tudnia kellett hogy ottvan, és még akkor se volt egy sétagalopp kiszedni onnan... ha nem lesz meg jövhéten akkor tuti költözök kifelé abból a nyüves koliból, a legnagyiobbb szégyen hogy még csak cigány sincs a koliba...
-
- = Zk = -
félisten
igen, voltaképp jogos.
csak gondoltam kiderül a vidi végén vagy valami
nem szeretem a nyitott sztorikat" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #42366 üzenetére
Jó napot!!!
Zk barátom: Hát mert nyilván az volt a bizonyíték... Beléből elég nehezen szedik össze...
Egész éjjel nem aludtam, igazi faszomkivan állapot uralkodik. Ma délelőttöm első felét a horgászboltban töltöttük anyázással, másodikban meg vettem egy romet blokkot...
Kíváncsi vagyok mi érdekességet tartogat még a mai nap. -
No-kia
addikt
válasz No-kia #42368 üzenetére
megoldva. telon .doc . puskakat keresett, telo kirak asztalra( ha elakarsz valamit rejteni, hagyd szemelott elv alapjan) +baltarc, aztan volt 90 percem xD irodalombol ezeket a 4 oldalaa tZket mindig megirtam 5 ösre 5 perc tanulassal kb. ez volt az elso alkalom h puskaztam, bar a nagyreszet fejbol irtam , csak melledumlas, de joljott egy kis tamasz
-
No-kia
addikt
jozsef attila tz, 3 tema, multkor kaptam egy egyest, javitani kene, de 5 kor vmiert nem keltem fel, pedg mondtak h csorgott a telo, de mindenki elaludt :@ szval most egyik temat olvasgatom es azt irom meg ha torik ha szakad
-
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #42364 üzenetére
mindenkinek fájó, aki picit is érez valamit egy nem mindennapi lány iránt ...
westm:
voltaképp ez is egy nézet
csak okosan, ennyi
und!
mit/miért ette meg a suspect?... papir. láttam, de... any more details? ...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
Joccakát!
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #42362 üzenetére
fájónak érzem, ha lefordítom magamra ....mod : érdekes ph új arca.. szerencse h keveset járok a főoldalon
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #42362 üzenetére
minden szava igaz.
Lekopogom én most lehet kincset találtam, de előtte fel kell mérni az aknaveszélyt. Azon dolgozom jelenleg. 3 hete pihentetem a lányt, ma ráírtam, aztán el van olvadva. Érdekes. Látom benne a fantáziát. De most csendbe maradok. Nem akarom megütni a bokámat.
és hogy megint elcsodálkozzak a természet gyönyörűségén: [link]
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
"Hogy, ami neked mennyország, azt mások régen unják
Akit mindhalálig szeretsz, azt már régen mások dugják"ez de igaz
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #42359 üzenetére
akkor jártam arra. nagyonis sokat
hehh, ha ezt előbb tudom" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #42355 üzenetére
Jah, pont mellette van, a szomszédos épület udvarán.
Varoz: Ez a legfőbb problémád?
Amúgy csiripelték a madarak, hogy lehet kicsit átszabják a PH!-t is a Hardverapró mellett.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
nah ez az alap az én időmből
megtaláltad a folytatását is? ... az se kutya, cask rövidke..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
ha már azbeszt
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #42350 üzenetére
hopp a dupla mindenit
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
van egy bazinagy mozdony tőle nem messze?...
-
westcoastog
veterán
kicsit átszabták a ph főoldalát.
elég érdekes[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Én veled nem fogok tárgyalni.
Azért kurvára nem ugyan az a 2.westcoastog
Elég hányinger.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
törölt tag
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #42348 üzenetére
Az azbeszt meg elég veszélyes. Nem játék.
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #42349 üzenetére
Óbuda, Bécsi út 96/b, itt a suli.
(#42351) Varoz: Itt meg a járművek füstje lehet rákkeltő.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #42348 üzenetére
óbuda? picit bővebben?...
arra melóztam, lehet jártam arra céges verdával" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #42346 üzenetére
Fasza.
Ez most milyen suli amúgy? Én biztos nem járnék oda, nincs az a pénz.EarL
Hát azért. Elég egyszer elbaszni, utána lehet sopánkodni. Vigyáznunk kell magunkra.
Át is lehet iratkozni.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #42343 üzenetére
Ne bassz föl.
Jó tudom, abszurdisztán.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
-
-
törölt tag
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #42328 üzenetére
Nem jó dolog.
..és?
Heti 40órát egy olyan épületben töltök el, aminek a fala tele van rákkeltő azbeszttal.
Most akkor kérdezd meg, hogy érdekel-e. -
Varoz
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #42334 üzenetére
Nem ismerem a szivarokat.
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #42331 üzenetére
A minőségi szivar is jó.
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #42328 üzenetére
Az gyenge kifejezés. Mondjuk ha saját magának termelné a dohányt, gondosan és pipából szívná, még jó is lenne.
De a cigiben selejtes a dohány és a papír miatt tele van kátránnyal, ami rákot okoz.EarL
Az XDA-Developers-en kincsek vannak.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #42325 üzenetére
ehh. a bagó. hm.
nem támogatom, de ennyi idősen én is szivtem. igaz a sötétkék pall mall-t... akkor még volt ize, de mára pff." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #42325 üzenetére
Mész innen!
Pfej.
Amúgy őszintén. Nem akarod a felső kettőt kibaszni a picsába? Jobban járnál.EarL
Főzött ROM a telóra? Helyes, helyes.
Az is volt rajta, amikor megvettem. Előző tulaja már gondoskodott róla. Miri WM volt rajta. Nem rossz, de ez most 100x jobb. Majd még utána olvasgatok, hogy mit érdemes és mit nem. Aztán uccu neki.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #42321 üzenetére
Na mit mondtam?
Megejtettem egy ROM cserét a HTC-n. Már ideje volt, volt egy pár hiba meg lassú is volt az ami rajta volt(egyik se gyári). Gördülékenyebb lett, meg jobb is. Meg az előzőn néha megakadtak a vidik, meg szaggattak, ezen semmi. A blackSTONEhenge ment fel rá.
Formázásos résznél bejött a tipped.
Pszt, ne áruld el senkinek! De nem tipp volt.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #42320 üzenetére
Amennyiben a lap támogatja a 48 bites LBA-t, akkor bármekkora vinyót rá lehet kötni. De mivel elég régi gépről van szó, így a 28 bites LBA-t tartom valószínűnek, ott max 128GiB használható, míg 48 bitesnél 128PiB. Formázásnál is van néhány megkötés, olyan régi gépre maximum XP-t lehet tenni, FAT32-ben az XP nem tud 32 GiB-nál nagyobb partíciót formázni, de ha van már ennél nagyobb, azt tudja használni, NTFS nem korlátoz ennyire, sőt, jelenleg semennyire. A 120GB-s vinyóval még meg lehet azt csinálni, 500GB-nél trükköznie kell.
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #42318 üzenetére
Én így tudom legalábbis.
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #42311 üzenetére
Nem az.
Csak megfelelően kell particionálni.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
úgylátszik én vagyok az egyetlen, aki nem érti
-
pckownz
őstag
Csak én látom poénnak?
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #42310 üzenetére
Kicsúszik néha...
-
westcoastog
veterán
"szia! IBM PI 233 MMX gépet kellene megcsinálni 120 Gb-os vinyóval, hogy tudjon róla bootolni, bp 14.kerben, mennyiért vállalod"
ezt csak én érzem mission impossible-nek? -
WesTM
őstag
Na fent van a vidi.
Az elején le kell menni az ártérbe, mert a fenti úton nem lehet visszamenni. Befelé is érdekes volt. Mikor kiszállok, nagy kiöntésen megyek keresztül, lehet is látni szakad be a jég a kocsi alatt, fostam hogy ottmaradok...
Vasút mellett van egy picike csúszkálás, utána meg a jó kis Jászberényi forgalom...
Padlót egyszer sem nyomtam, fosok a trafiktól... Majd lesz egyszer olyan is. -
I'm Jocc
tag
Nem is kell vagdosni, nem az a lényeg. Különben is van időm végignézni. Majd linkeld be, ha kész van. Le kell lépnem itthonról nemsokára, megyek be városba, de nem leszek sokat. Ha hazaértem meglesem! Ja, és ha minden jól meg lesz egy kis vizipipázás is. Úgyem próbáltam még.(állítólag részegen próbáltam de nem tudok róla.)
Zk: Jóreggelt mester!
[ Szerkesztve ]
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
- = Zk = -
félisten
reggelt
-
WesTM
őstag
Adjon isten!!!
Nem lett elhozva a 07-es. Lehet (tuti) kurvára bánni fogjuk, de most másra kell a pénz. Marad a fehér, és nyáron teljesen fel lesz újítva. Karosszériázás, mert a küszöbök kicsit ki vannak, meg új fényezés. Szerzek rá szerintem 4 felnit is, szépen meg lesz csinálva. Ebben maradtunk apuval.
Reggel voltam pecázni, csináltam egy 12 perces kocsikázós videót, befagyott ártéri menettel, kis leszakadással, stb. HD-ban. Csak azért mert potyára nem töltöm fel
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest