Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Ati VGA tulajok baráti klubja - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#26653) WesTM válasza #19617792 (#26609) üzenetére


WesTM
senior tag

Sziasztok!

Nem az írásbeli résztől parázok, szóbeli neccesebb lesz, bár nincs tétje, de azért elég normálisan meg kéne oldani a dolgot. :K :R

Nixx: Pont mint az a srác Berényben... ;] :P :R

MÁS: Mai mérleg, egy repedt nagy lábujj lila és akkora mint a fejem, egy szétrúgott sípcsont sőt még a műtött térdemre is kaptam. Jó volt a teremfoci torna, bár az első 2 meccs inkább verekedés volt, adtuk egymásnak az ívet, férfias játszma volt.
3. meccs, amivel döntőbe kerülhettünk volna okozta a fájdalmas dolgokat. Először a gyerek a labda helyett a sípcsontomat lőtte szét, még tanárbá is beszaladt, azt hitték egyből 2 részre tört a lábam. De kurvanyáztam egyet, aztán már futottam is tovább. Aztán Janó barátom véletlen a lábujjamra érkezett, na akkor leültem egy kicsit, és ráharaptam a kezemre.

Fát sikerült behordani, de folyt a könnyem a végén, úgy fájt a lábujjam. Büntiből kimentem horgászni, de hazajöttem, mert már csak kinlódtam a lábam végett. Most jég van rajta, mindjárt lezuhanyzok aztán fekszek, mert reggel 7 re megint megyek melózni a zagyvára... Addigra illene felújítani a futóművet.

Jah és sulinapon 18-an másztunk be egy zastavába, helyi tv is felvette, megpróbálom majd megszerezni a felvételt. :K Komoly volt. Utána 16-an bemásztunk poénból, motor beindít, túráztattam, aztán kiszállás. Utána megint beszálltak 16an, motor indít, suliudvaron nyomták neki, majdnem konténert is elvitték, nagyon nagy volt. :D

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Ati VGA tulajok baráti klubja - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.