Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz jegenye77 #31749 üzenetére
Hát ez nagyon relatív... De...Hááát izé AZ
A 88 Gt gyári hűtője elég fos, szidják is mindenhol / Szidták, mikor fel volt kapva...
Hangosnak hangos, ebbe sokkal jobban jársz ha azt az asus HD 3850 est veszed, de teljesítménybe is kb ott leszel kis egészséges tuningal, és adnak rá 3 év gart is
-
danntora
tag
Hali!
Az mitől van hogy akármennyire megemelem a mag vagy a memória órajeleit, egyből felugrik a mag hőmérséklete 55 fok fölé? -
jegenye77
addikt
Köszönöm a segítséget.Még egy kérdésem lenne.Találtam olyat hogy Sapphire 3850 512-es kártyát olcsóbban mint az Ati-t.Ez mivel rosszab vagy mi a külömbség?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
DigitXT
nagyúr
-
FeRRaR1
őstag
válasz danntora #31754 üzenetére
ATT vel valóban ki kapcsol a Power Play, ha biosból csinálnád, akkor maradna az alap hőfok
Jegenye77
Ha az Asus ra gondolsz, mint másik, akkor a hűtés az 1 slotos referencia a sapphiren, 1 ébként nagyjából semmi más, Asus TOP gyártó, De a sapphirénél sincsenek minőségi gondok
[ Szerkesztve ]
-
FeRRaR1
őstag
válasz South Velen #31759 üzenetére
Nem hinném, friss win nincsen fent se RT se semmi, de CCC vel mikor tuningoltam, vissza vette a powerplay, néztem GPU Cv meg RT monitorozás közben
-
FeRRaR1
őstag
válasz South Velen #31761 üzenetére
Akkor én kérek elnézést
-
Bluegene
addikt
válasz butcher eu #31740 üzenetére
ebay-en
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Kzo
tag
Ez a HD megéri a 16+2 postát azaz 18-at ugye?
-
butcher eu
senior tag
sziasztok
milyen monitoron lehet kipróbálni a kártya nyújtotta 2000 valahány x 1000 valahányas felbontást? Mert ahogy nézem a 22"-osok is csak 1680x1050-et tudnak.
Tegnap kipróbáltam 82cm-es LCD Tv-men, azon is csak 1360x valamennyin ment.
Viszont iszonyú jó élmény volt R6 Vegas 2-vel és a Turokkal ekkora felületen és minden szűrővel full felbontáson játszani. Össze sem tudom hasomlítani a sima 17"-os monitorommal. Most vehetek egy nagyobb monitort is. ( hacsak nem akarom mindíg a nappaliba hordani a gépet, amikor játszani akarok. )Tudtok ajánlani valami jó monitort, ami ár/érték arányban is faja?
-
- = Zk = -
félisten
hali...
én a helyedben nem vennék 256megás kártyát!
min 512!...de attól is függ,mire szeretnél új VGA-t vásárolni?játék,net,alkalmazás stb." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Kzo
tag
válasz - = Zk = - #31766 üzenetére
Játék,net, stb. A TFT-m max felbontása 1024x768 tehát csak elég lenne 256Mb-s verzió!Mert ez 18.000-ért megérheti! ,az 512-re nem emlékszem hogy lett volna akcióban csak 1Gb-osra és az meg talán már sok!az meg 24.000 körül van! Az ár is fontos ,mert új VGA-ra és új AM2-es alaplapra van összesen 30.000Ft-om!
[ Szerkesztve ]
-
edipqe
senior tag
hümmmmm vmiért nem megy a 3dmark..vkinek vmi 5lete? Catalyst az most 8.4 van fent amit gyárilag adtak melléje. Ma rakok fel novit.
Chillát felraktam............bexarás mekkora különbség! A gyári vackon tojást lehet sütögetni!
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
edipqe
senior tag
válasz butcher eu #31770 üzenetére
a futuremark 3dmarkja az nem ugyanaz mint a vantage, nem?
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
edipqe
senior tag
válasz butcher eu #31773 üzenetére
áh értem, tehát az évszámos számozással leálltak, és helyette jönnek a bugyuta nevek. ok értem. köszi!
Igazság szerint nem foglalkoztam a 3d markokkal 2005 fölött mert nem volt értelme 7600-tal meg bartonnal
-
katt777
félisten
válasz hakos1987 #31702 üzenetére
Megvagyok, csak még mindig nincs netem. Havernál vagyok, de ez meg olyan lassú, hogy kész...
Na, mégsem jobb a PCI-E2.0, ezt besz-ptam. Catalyst-et feltéve visszalassult normál sebességre, levéve is úgy maradt. Nem t'om, mitől volt gyors, mert megnéztem a mentéseket, és azon ua. volt minden beállítás. Gyorsabb volt alap VGA-val, mint Catalyst-tel tuningolva. Érdekes. 8.7-hez majd visszateszem a drivermentes partíciót, meglátjuk.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz butcher eu #31773 üzenetére
06-ig kellenek a hotfixek. Systeminfo, nem patch!
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
edipqe
senior tag
válasz katt777 #31776 üzenetére
értem, ma leszedem a 8.7es catalystot azt ha azzal se megy a 3dmark akkor jöhet a patch vagy mijakutya füle.
-
edipqe
senior tag
rézre festett alu valójában. nincs benne tudtommal heatpipe, de jobb a venti, és ráadásul itt az egész karira tolja a levegőt. Ha jobb is sztem nem lehet sokkal jobb. googlebe írd be:
asus 3850 cooler test, és kattintsd át képre hátha egyből kiköp egy használható táblázatot.
-
Leonyid84
tag
Sziasztok!
Nemsokára lesz egy 3870 X2-m, de nem tudom, hogy mennyire menne jól, ezért segítséget kérnék. Van egy Asus P5K-E alaplapom, ebbe ugye működnie kell majd, nem is ezzel van a gond, de a tápom csak 550W-os Chieftec, a vga meg nagyon éhes, szerintetek elég lenne a táp hozzá?
2.Q6600 3 GHz-en kihajtaná nagyjából? (nálam a nagyjából nem azt jelenti, hogy +500 mhz-en ennyivel meg annyival több lenne a 3dmark, hanem hogy játékok alatt ne droppoljon az fps miatta) -
DigitXT
nagyúr
viszont alacsony felbontáshoz nem árt a proci sem
Ez mókás: azért, mert nagy felbontáson a VGA-limit miatt kisebb proci is elég, alacsony felbontáson muszáj nagyobb? A miheztartás végett: ha valaki nagy felbontáson "kihajtja" a kártyáját, és mondjuk 30 FPS-t ér el, kis felbontáson ugyanezt a 30 FPS-t minimum el fogja érni, sőt. Értem, hogy arra gondolsz, hogy ha nagy felbontáson már nem számít a procituning, mert marad a 30 FPS (VGA limit), kisebb felbontáson meg ha marad pl. ugyanez a 30 (egyben proci limit is volt mondjuk), akkor tuninggal elérhető a 40-50, viszont így, ahogy megfogalmaztad, elég félrevezető. -
- = Zk = -
félisten
válasz Leonyid84 #31792 üzenetére
nekemis X2-m van...6400+,3vinyó,pár venti....és ezt táplálja egy 535W enermax!!sztem a chiefteked nem fogja birni.alapbol 550et ajánl a gyártó az X2 alá...gyengébb tápokra értendő!de ez csak az én véleményem
Kzo:mondtam h 512est vegyél am nekem zafír karijaim voltak csak,és megvok velük 100% elégedve!gyári hűtését meg akarod tartani?...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
DigitXT
nagyúr
válasz Leonyid84 #31794 üzenetére
Bazz... Felejtsétek már el ezt a kihajtás szót, mert ahogy elnézem csak hatalmas kavarodást okoz a fejekben, aztán senki sem tudja, hogy miről is szólt eredetileg.
Mégegyszer utoljára: ha nálam a HD3850-nel nem esik le ("droppol") soha az FPS procilimit miatt (3GHz-es Quad), akkor nálad a HD3870X2-vel sem fog ugyanezen proci mellett. Azt hittem ez teljesen nyilvánvaló. Annyi lesz a különbség, hogy neked átlagban jóval gyorsabban fognak futni a játékok, ennyi.
Még annyit mondhatnál erre, ha nagyon trükközni akarnál az elméleti lehetőségekkel, hogy akkor mi van, ha mondjuk VGA-limit miatt esik le nálam az FPS, és nem veszem észre, hogy eközben a proci is kevés, na ebben a helyzetben mi lenne a 3870X2-vel: hát ugyanez, csakhogy ilyen még sosem fordult elő...
Szóval rosszabb semmiképpen nem lehetne, s nálam tökéletes: ezt értsd meg!
-
butcher eu
senior tag
katt
jól tudom hogy CF-vel nem lehet húzni a kártyákat?
és vissza kell flash-elnem a biost az eredetire, ha a másikon is az alap bios van?[ Szerkesztve ]
-
Leonyid84
tag
válasz - = Zk = - #31795 üzenetére
nekemis X2-m van...6400+,3vinyó,pár venti....és ezt táplálja egy 535W enermax!!sztem a chiefteked nem fogja birni
De miért ne bírná, Chieftec tudtommal nem rossz táp, elméletben pedig még kicsit többet is tud az Enermaxodnál és nekem csak egy winyóm van. 550-et sztem csak az ilyen kukatekek miatt írnak rá,a mik gyakorlatban 300w-ot se tudnak.
DigitXT okok[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest