Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz Csiborbogár #12003 üzenetére
Amennyiben visszaolvasol , látod , hogy javítottam .
Az élet kegyetlen .
-
-
papi77
addikt
válasz mokus1 #12006 üzenetére
2db 3870 100-110k.2 ultra...250k?
whited:ez jó lenne neked
[ Szerkesztve ]
Az első: NOKIA 1611
-
whited
addikt
am ez mit tudna elvinni ha a tápcsatis részét nézem???
cft-620-a12s chieftecHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
Ma ruháztam be egy sapphire 3850-re és az lenne a kérdésem hogy hogy tudnám rávenni a kártyát hogy küldjön ki rá jelet.
a jelenleg lekapcsolt eszközöknél ott van, de nem tudom jobb gombal engedélyezni mert nem csinál semmit...
gozom nincs hogy mit tegyek ez a az első ati kártyám
köszi -
kovi
senior tag
Céghez ma érkezett egy Sapphire HD3850 256-os.
Leteszteltük: Intel Core 2 Duo 2140, 2 Gb ram, Asus alaplap.
3d maki 2006, 5500 pts. Többet vártam. Az 512-es gyorsabb lehet?GeForce GTX 295 - The most powerful dual chip graphics card on the planet(!) for gaming and beyond.
-
-
lujo10
aktív tag
Az áruk kb. azonos, de az órajelükben komoly eltérés mutatkozik.
Powercolor 44k [link]
Sapphire 45k [link]
Tehát a Powercolor tűnik jobb választásnak, csak az zavar, hogy számomra szinte teljesen ismeretlen márka. Éppen ezért próbálok néhány infót gyűjteni róla, mert hiába a 2 év garancia, ha állandóan gond van vele.Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
leviske
veterán
-
Tocika
aktív tag
beszarás!
tényleg működik!
magamtol sosem jöttem volna rá
Köszike! -
O.G
csendes tag
Srácok ha mondjuk vennék egy 3850-et AGP's ben azt egy 3 gigás 800mhz-s penya 4 kihajtaná? (Socket 478)
Vagy az már csak az újabb generáció tudja kihajtani?Ryzen 7 2700x+2080TI+MSI Carbon lap+16GB ram/ Fanatec ClubSportWheel & F1 kormány
-
lujo10
aktív tag
válasz leviske #12031 üzenetére
Köszi a segítséget, a paraméterei alapján én is a Powercolorra gondoltam, de nem ismertem. Most már biztos vagyok, hogy jó választás lessz.
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
Tocika
aktív tag
még egy kérdés
úgy tudtam hogy jár valami játék ezekhez a kártyákhoz.
de ebbe a dobozba nem van semmien játék!
vagy rosszul tudom? -
Tocika
aktív tag
Ez is lite!
úgy hogy ebbe se nem van semmi se.
köszi az infót! -
Andrew_31
Modder
Ha valakinek van eladó HD3850-es gyári hűtője írjon privit.
Ha lehet egyből árat is.
Csak épp hűtő érdekel.[ Szerkesztve ]
-
ballington
addikt
most már eldőlt, hogy 512-es 3850-est veszek...viszont vannak alternatívák:
asus (rézhűtős) adatok
his iceQ3 turbo adatok
powercolor adatok (vagy esetleg Extreme, de azt nemtom miben tér el ettől)
és sapphire (de ennek nemtom milyen hűtő megy rá, mert a többin nem a ref hűtő, azt tduom)
ezek mind 720/800-on mennek
van egy másik alternatíva, az a his iceq3 turboX adatok, ami 735/820-at visz vag mennyit, de ennek már az ára is izmosabb, bandit-nál láttam ilyet 55-ért.szal sztetek melyiket érdemes megvenni?
szerk: sapphire kiesett, annak nem ennyi a gyári órajelei
[ Szerkesztve ]
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
csabapal
csendes tag
Sziasztok!
Sapphire HD 3850-em van 512MB-os 07.12 Catalyst-al használom.
Szeretném használni a tv kimentet. mindent összedugtam próbáltam videó kamerára kiadni tv-re de semmi.
Valaki tud segíteni,h lehet ATI kártyán kimenetet varázsolni??
Ja és amikor megvettem arról volt szó,h video in is van rajta, de azt egyébként kétlem viszont arra is szükségem lenne.
Ez az első ATI kártyám úgyhogy lehet valami nagyon egyszerű dolgon múlik... vagy valami + program kellene?...Egyébként nagyon bejött a kártya - Crisys 1024×768 minden high 8×AA és tökéletesen megy minden pálya
-
B@bL3ve5
senior tag
szép jó reggelt
a tegnapi estén felraktam az Accelero S1-et a 3870emre és meglepődtem. Windows bejövetele után első dolgom az volth felhúztam a karit 860/2600-ra. Alapon 30 fokos terhelve pedig 48 fokos a kártya
A gyári hűtővel nem volt húzva és úgy volt alapon 50fok meghajtva pedig 80. Érdekes nem?[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Drizzt #11981 üzenetére
Az árnyékszámításhoz olyan technikát használ aminek egyes részleteit a processzor számítja. Az nV driverében van egy opció aminek kikapcsolásával képesé teszi a rendszert az OpenMP kód nagymértékben optimalizált futására.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
s7evcsenko
addikt
Ciao All...
Mennyi az általános tuningpotenciál a HD3850-ek esetén??
Csak mert a CCC autotuning 759/1044-et dob ki, de nem akar végigfutni a 3dmark06!
Mennyivel próbálkozhatok nyugodt szívvel?
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Kelvin
őstag
válasz ballington #12042 üzenetére
Mindegyik jó választás lehet.De figyelj oda az árukra ugyanis 55ért már majdnem 70 es karit kapsz.
Talán a his kicsit jobban melegszik mint a powercolor v az asus.[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Csiborbogár
őstag
válasz ballington #12042 üzenetére
55-ért már lehet Powercolor 3870-t kapni. Annyiért már inkább azt vegyél.
Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
ballington
addikt
köszi a válaszotokat, nekem is a powercolor felé húz a szívem...
-
ballington
addikt
szerk: vagyis nem egészen értem, mert a PCS alapján ez 800/2256, nem775/2256
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest