Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nappa
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy van egy gigabyte hd 4670es kártyám. aminek a hűtése nagyon durván hangos volt.
de volt nekem itthon egy asus 8600gt silent kártyám. és annak a bordáját ráoperáltam a kártyámra és ráment és jó is meg minden. csak az lenne a kérdésem hogy szerintetek a mostani gpu hőfok jó-e mert nem emlékszek hogy a gyári milyen volt!
alap helyzetbe hogy csak netezek: a gpu dispIO 55fok körül a memIO meg 52körül mozog. játék alatt még nem tudtam megnézni mert most tettem fel új wint és még nincs rajta de alapjáraton ez a fok milyen? -
zolizeus
csendes tag
szerintem a hd filmeket lazán lejátsza.
de játékok terén lehet már kicsit gyenge. (ful minimum beálításokra) -
norbit808
tag
Sziasztok
azt szeretném kérdezni mire elég mostanség egy 4670 1gb ddr3? Hd filmek játékra gondolok itt. -
zolizeus
csendes tag
válasz
zolizeus #10494 üzenetére
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/120824/12341_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/120824/12341_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
it egy kép a problémárol, ez most kivételes eset most ép szerencsére nem fagyot ki a játék -
zolizeus
csendes tag
ÜDV mindenkinek
volna 1 kicsit zavaró probléma.
kezdem is:
gép:
intel-es processzor nem tudom melyik csak anyit tudok hogy 2 magos 1.6Ghz-en menek a magok
zepelin 2gb ddr2-es ramok nem tudom menyi mhz
1 jó kis gigabyt alaplap
1 asus monitor 4:3 1024x768 azthiszem nem fhd semi extra vagy 5-6 éves asszem
1 XP sp3 (reborn) 32bit
és van 1 sapphire hd4670 ultimate vidkari
http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=309&pid=205&psn=&lid=1&leg=0
és akkor jöhet a problematika:
-cs 1.6 minden hejzet/beálítással fut
-CS GO (béte) full beállítás mellet 7 percig megy utána jön 1 hiba és kidob az asztalra fekete hátér majd újra megjelik az asztal és kapom az üzenetet: valami catalyst hiba és ekkor a játék bezár.
- CS:GO full alap beálítások melet megy 14-20 percet utána az elöb leírt hiba jön
- dead space 1 ful min graffal elfut nincs hiba üzenet.
-rfg ful min graf elégé ritkán dobja fel a hiba üzenetet söt nem is dobja fell
- dead space 2 ful min grafika 30 perc után hibaüzenet
-Skyrim ful min grafika elfut hiba nélkül ez is úgy mint az rfg
ezek a hibák rendszeresem majdnem rendszerint adot idő után dobja fel.
1x probáltam Steam-röl lefrisíteni a catalys-t de nem jöt össze újraindítás után valamiért el****a kép
full legkisebbre álítja be az asztal felbontását és ijenkor elég vicces volt a program uninstalálása is. (mert nem engedte feljebb rakni a képfelbontását)
mi lehet a problémája paszív hűtés(szereljek rá 1 ventit?)?vagy a kari gyenge vagy az lene a baj hogy amit melékeltek gyári driver már régi?
mit tegyek?
Segítségekeket előre is köszönömÜDV:ÉN
-
prolad
addikt
Üdv mindenkinek
Ha a HD4650-sem lecserélném egy hd 4670-re tapasztalnék előrelépést?Ha igen mekkorát?
-
vbbb
őstag
Üdv!
Olyannal találkozott valaki, hogy a Windows XP nem ismeri fel a videó kártya típusát? Egy Asus 4670 512Mb-ról lenne szó. Valószínűleg memória hibás, mert csíkozza a képernyőt a Windows betöltése előtt. Bár ahogy betöltött, a függőleges csíkozás eltűnik. Másik kártyám most nincsen kipróbálni sajnos.
-
davidklmn
csendes tag
Sziasztok!
Vennék egy Sapphire PCIE HD 6450 512MB GDDR5 Videókarit egy FSC Esprimo P5615-ös gépbe. Ha jól keresgéltem utána akkor az alaplap Fujitsu D2461 típusú.
A kérdésem az lenne hogy kivitelezhető e az összerakása!
Válaszokat előre is köszi! -
petakpa1
őstag
AGP-s 4650 esetén csak az ún hotfixes drivert kell feltelepíteni vagy egy normált és arra a hotfixeset?
-
Raynbow74
csendes tag
HDMI kábellel összekötöttem a gépet és az lcd tvt. A kép megfelelő, ám a hang nem megy át. A hangeszközöknél van egy HD Audio HDMI output és egy ATI HDMI audio is, ám az utóbbinál azt írja nincs csatlakoztatva. A videókártyám HD 4670.
A segítségeteket kérném! -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
4650/70 tulajokat kérdezném, mostanság milyen driverrel használjátok XP-n? Telepítenem kéne egy gépet, és nem tudom melyik driver lenne a legjobb...
Köszi: RR
-
mttssz
senior tag
Üdv!
Az lenne a kérdés, hogy a Sapphire Radeon HD4670-es videókártya (1GB, DDR3, 750/1600) körülbelül mire elég? HD videókkal hogy áll? Játékoknál körülbelül mire elég?
Előre is köszönöm:
-
kkf
aktív tag
Sziasztok!
Egyik barátom 1080-as H.264-es filmeket szeretne a 2,53Gz-es P4-es gépén lejátszani. Nem meglepő módon egy Geforce FX5200-es társaságában ez nem nagyon akar menni neki.
Beruházna egy AGP-s ATI 4650-re, de vajon az tehermentesítené-e annyira a procit, hogy akadásmentes lenne a lejátszás?
A válaszokat előre is köszönöm. -
VaMik
tag
Srácok, aki ért hozzá válaszoljon nekem. A Gigabyte 4670-es gyári hűtésű kártyának (nem a zalmanos kivitel) megfelelő a hűtője? Nem túl hangos?
-
grafika95
tag
válasz
pihentagy #10463 üzenetére
Ahogy írták biztosan alázza (már csak azért is, mert az nem dedikált, hanem integrált)
Amúgy pár perc google... :
hd3000-esek 3dmark06-ban
elvileg ilyen eredmények születtek neten hd3000-oskról
"min: 1392 avg: 3572.1 (14%) max: 5853 Points"
(nem desktop, hanem mobility eredmények)míg 4670M-nél
"min: 6704 avg: 6995 (27%) max: 7620 Points"Nekem is 4670 512 ddr3-a, van. Asztali gépen olyan 8000 körüli pontokat kap (konfigtól, húzástól függően)
-
zoltanz
nagyúr
Gigabyte hd4670 érdekesen oldották meg a RAM hűtést, félig rálóg a borda, félig nem.
(de legalább nem ragasztott kivitel)
-
Deniweit
csendes tag
Hello!
Végre sikerül működésbe hozni az ASUS AH4650 videókártyát, fel is tettem hozzá a legfrissebb AMD CCC (11.9) drivert de a gép indulásakor 50%os eséllyel az üdvözlőképernyő előtt kék halált kapok az atikmpag.sys-re hivatkozva
op rendszer WIN7, driver nélkül nem kaptam ilyen hibát.
Monitor (full hd) HDMI-n keresztül van csatlakoztatva.Kicist idegesítő hogy csak kb minden második indulásra van gép
Már próbáltam régebbi driverrrel ami az asus honlapján van (8.65) ; memória tesztet is futtattam; mivel eddig csak indulásnál fordult elő (nem hajtottam még meg a kártyát) és alapjáraton a gpu-z 40fokot mutatott ezért a túlmelegedést is kilőttem.
Esetleg valakinek egyéb ötlet??
-
pihentagy
csendes tag
Sziasztok!
Van nékem egy HD 4670 kártyám. Valaki meg tudná mondani (vagy dobni egy URL-t), hogy ez a kártya papíron, illetve való életben hogy viszonyul egy i3 2125-be integrált HD3000-hez?
Köszönöm
-
mcs
veterán
Üdv mindenkinek, ismét 4670 tulaj lettem.
Jó áron jutottam hozzá egy Asushoz. -
Deniweit
csendes tag
Üdvözlet!
szert tettem egy ASUS AH4650 1GB AGP vidikarira de az alaplap (IBM P4.es legfrisseb BIOS s478-as 3,2GHz) nem akarja elfogadni 1 hosszú 2 rövid sípolással jelzi felém hogy nem okés valami. A tápom egy 400W-os Macron. Mi lehet a probléma?
A ventije felpörög, külön táp rajta van.kipróbáltam egy ASUS K8N-es lapban is az elsőre elfogadta.
Valakinek valami ötlet? Bármi jöhet!
-
MMIX
addikt
válasz
csakegysrac #10459 üzenetére
Nem kell aggódni, ez még kellemes hőfok egy GPU-nak. De ha mégis aggódnál, akkor szerencsére a Sapphire kártyáknak állítható a ventilátor fordulatszáma a Catalyst Control Centeren.
Enable Manual Fan Control
Ha már 2éves, lehet tele ment porral. -
csakegysrac
csendes tag
Hali. Lenne egy kérdésem. Van nekem egy Sapphire Radeon HD4670 1GB 128bit DDR3 PCI-E videó kártyám. Már közel 2 éves a kari, de most kezdtem csak felfigyelni, hogy hány fokon is pörög.. Az ATI Catalyst Control Centeren belül figyeltem és 50 fok körül volt úgy, hogy 10 órát ment a gép, de nem volt különösebben leterhelve, mert csak egy metin 2 és a torrent ment. A kérdésem tehát az lenne, hogy ez az 50 fok ez természetes vagy aggódjak a karimért?
-
s-men
tag
válasz
eladohardver #10457 üzenetére
Köszi...már megoldottam...eladtam a karit...jobban is tettem mert nem volt 100-as.
De az előző tulaja meg engem vert át...itt a ph-n nem lehet mindenkiben megbízni sajnos. -
s-men
tag
Sikerült feltenni hála...de mindjárt tesztelem is,hogy befagynak-e a dolgok....ha igen akkor eladom a vga-t....
-
s-men
tag
Sziasztok!
Lenne egy elég nagy problémám.
Nemrég AMD platformra tértem át.
Phenom II 555 procim van alapon megy teljesen, MSI 790GX G65 alaplapom, Sapphire 4670 HDMI vga-m, 2x2 Gb 1333 DDR3 memória.
Hibajelenség: Win7 és xp alatt is észlelhető volt.
Counter Strike Source indításánál szépen megy felmegyek szerzerre játszani...amint belépnék játszani kifagy a gép...megy tovább a gép úgy hogy fekete a monitor...
Illetve Dead Island szépen betölt játszok vele és egyszer csak fagy ugyanígy...
Dead Rising 2 el se indul vele...
Nincs kék halál és hiba üzenet sincs...Furcsa mód elég sok játék semmi hiba nélkül megy: Left 4 Dead2, Burnout Paradise, R.U.S.E....
Tippelek valami kompatibilitási gondra de okosabb emeberet kérdeznék...mi lehet a gond??? Vagy driver összeakadás...
Köszi előrre is a segítséget!
-
Stirbi
addikt
válasz
jacksonfive #10445 üzenetére
Üdv, ha erre gondolsz, akkor ezen nagyon csendes hűtő van, idle és egyaránt loadban is csendes.
-
jacksonfive
tag
Sziasztok!
Sapphire HD 4670 1GB (New Edition) ventije mennyire hangos ha már jól felmelegedett a gpu? -
tzsolesz
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #10443 üzenetére
Jah jah, ne számíts sok változásra. Hiába a tuning, a Crysis igazi sávszélesség imádó játék.
A 128bit-el nem fogsz még tuninggal sem hatalmas előnyt szerezni.
Lesz változás. 25fps vs. 28fps 1680x1050-ben, közepes beállítások mellett szűrők nélkül. Kisebb felbontáson akár nagyobb változás is lehet. Viszont nem nagyon örül a tuning-nak sem a Crysis, tapasztalat. hamar kihajint egy állítólagos stabil órajelen is. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #10441 üzenetére
Érdemes hát. Nem kell arra semmi.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #10439 üzenetére
-
HELLAFLUSH
őstag
Hi radeonosok
van 1 Sapphire Radeon HD4670-esm 512MB GDDR3as ezt a kártyát meddig lehetne húzni? -
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám! A héten kaptam meg ismerősömtől a Wheelman c. játékot pc-re, feltettem a játékot és a menü betöltésekor lefagy a játék de a zene megy tovább!
Jelenleg Win XP Pro-t használok ismerősőmnél kipróbáltam Wind Vista-n a 10.9-es driverrel és ott semmi gond nem volt. A neten utána néztem hogy van egy hotfix XP-s 9.12rc drivert le is töltöttem és telepítettem, de utána is kifagy! Ilyenkor mi a teendő?
Vagy lehet hogy rosszúl telepítettem volna a driver-t! Tudtok segíteni ez ügyben? -
Relo
tag
Sziasztok!
A napokban hozzájutottam én is egy sapphire hd4670 hdmi-dsub-dvi karihoz, aminek az órajelei 750/873 Mhz.
Vásárlás előtt leinformáltam milyen memók vannak rajta.
A memókra ez van írva: HYB 18H512321BF-10 / HVV09034.
Ezeknek elvileg menni kéne 1000 Mhz-en, de ha felhúzom őket akkor fekete kis kockák jelennek meg véletlenszerűen a kijelzőn játékok alatt.
Kezdtem visszább venni az órajeleket, és 950 Mhz-en állapodtam meg, ahol nem tapasztaltam, hogy hibázna a kártya.
Kérdésem, hogy mivel tudnám kitesztelni a vga memóriákat, hogy tényleg hiba nélkül működnek-e 950 Mhz-en, mert attól függetlenűl, hogy itt nem tapasztaltam a fekete kockákat még hibázhat, vagy tévedek?
Lehet valami baja a memóriáknak a túlhajtástól?
Miért lehet az hogy nem bírja a névleges órajeleket? Kevesebb feszt kapnak a ramok, vagy kisebb időzítéssel mennek?
Memória időzítést lehet valahogy állítani? -
freeride69x
csendes tag
.
-
Toncsi
aktív tag
Sziasztok
Van egy his 4670-em, ehhez milyen win7/64bit drivert ajánlatok? Munkagépbe kell, tehát a stabilitás a fontos! Jó lenne nekem a gyári win7 driver is, de azzal furcsaságokat csinál a cad-em, meg a 3dsmax. -
MMIX
addikt
válasz
galaxy07 #10431 üzenetére
Arctic Accelero L2 Plus
vagy az elődje Plus nélkül (Accelero L2 Pro).Vagy egy 8cm házventilátor +5V-ra kötve. Ez az olcsóbb barkácsolt módszer.
-
galaxy07
tag
Csoki
Egy PowerColor HD 4670 boldog tulajdonosa vagyok, használtan vettem a kártyát kb egy hónapja és tökéletesen működik de kicsit(nagyon- nagyon) kevésnek tartom a gyári hűtést. Tudtok ajánlani nekem valami hűtést a kártyához? Víz, passzív kizárva. Nagyon szépen köszi a segítséget
-
xplayerx
csendes tag
üdv
van egy Gigabyte radeon 4670 1024ddr3 kártyám, ezt a karit akarnám rákötni egy tv-re.
De a karin csak dvi, hdmi, vga kimenet van, a tv-n meg csak scart bemenet.
Lehetséges rákötni? vga-scart csatlakozóval esetleg?
vagy inkább vga-svideo kábellel próbálkozzak? úgy halottam az még működhet is.
mert nekem a boltban azt mondták, hogy a vga-scart megoldás nem működhet, mert a TV-nek analóg jel kell! ez a kártya támogatja az analóg jelet, vagy teljesen esélytelen az egész? -
nagyfejü
őstag
Hali.
MSI kt800 VIA lap AMD X2 4200+
SAPPHIRE HD4650 AGP
win7 Enterprise. Felteszem a cd-n adott 8... drivert mükszik.Itt olvasgatva feltettem a 4.0 keretrendszert és a legujabb hotfix verziót. Feltelepit , újraindit , a win betöltése közben újraindul!
Most szereztem a karit nem tudom mi lehet a baj , eddig HD 3450 működött!
üdv -
jFox
addikt
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már erről szó.
Adott egy gép: Win7 és HD4600-as radeon. Van rajta egy Samsung 720n monitor a VGA csatin, meg egy Panasonic HDTV a HDMI csatin.
Hogy mákba lehet megoldani, hogy ha elindítok egy videót a monitoron, az a TV-n is megjelenjem, lehetőleg HD felbontásban.
Már próbáltam a Theatre módot, ami elvileg erre lenne hivatott, de nem csinál semmit.Csak a háttérkép jelenik meg a TV-n, semmi más.
Az, hogy átdobom a videólejátszót a TV képére nem járható, mert másik szobában van.
Előre is köszönöm a segítséget. -
mcs
veterán
válasz
Plazmacucci #10417 üzenetére
Nagy szakértő boltos, akinek eszébe se jutott, hogy a hőtől elengedhet a ragasztás, legalábbis szerintem ez történhetett.
Amúgy én is erre a kártyára gondoltam. Igazándiból itt is csak a venti zajongott egy idő után, de ki tudtam pucolni rendesen. Sajnos meg kellett válnom tőle anyagi okok miatt. -
-
mcs
veterán
válasz
Plazmacucci #10415 üzenetére
Ragasztva?
Gondolom az alap kis bordás-ventillátoros verzióról van szó, nem a Zalmanosról. Normális esetben csavarozva kell, hogy legyen a ventije. Nekem is volt ilyenem, aztán párszor szétszedtem, hogy kipucoljam. Ha használtan vetted, akkor a kedves előző tulaj valószínűleg megbuherálta. -
-
mcs
veterán
válasz
Plazmacucci #10413 üzenetére
Az nem semmi, enyémen anno rendesen oda volt csavarozva pedig.
Amúgy AC Accelero S1/S2-t ajánlottak nekem anno, és elvileg elegendő kiegészítő venti nélkül is. -
Üdv Urak!
Giga 4670-re milyen jófajta hűtést lehet kapni? A gyári hűtésről inkább ne ejtsünk szót
(kiesett a ventilátor menet közben)
Köszi
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Mire elég egy 4650 1GB-os videókártya egy laptopban? ( Acer aspire 5738ZG- T4500 CPU/ 8GB DDR3 1333MHZ Kingston RAM/320GB HDD)
Előre is köszi a választ..
üdv.
-
naszvalo
tag
megoldódott a probléma. a DVI átalakító volt a ludas.a másik gépben 4850 van,és annak az átalakítóját raktam a 4670-be.látszik is rajtuk különbség,ami a 4670 .-be való azon a kiáló tüskék közepe hiányos,a 48 50 é pedig teljesen tele van tüskékkel.
-
naszvalo
tag
válasz
lsebestyen #10409 üzenetére
szia.köszönöm a válaszod.igen jól van benn
-
naszvalo
tag
sziasztok.adott egy sapphire radeon 4670 512mb kari.az a probléma,hogy apro,szinte alig látható,szitáló,kicsi vibráló pontok jelentek meg a kijelzőn.leginkább a biosban látható amikor bent vagyok.d-sub-on ad csak képet, DVI-in egyáltalán nincs kép,még a bios sem.szerintetek mi lehet a baj?
-
Gabesz080
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy HD4670 1GB AGP karit P4 2,8GB, 2GB RAM, XP oprendszerrel.
Felraktam a kari gyári driver-t a lemezről.
A kérdésem az hogy érdemes e netről leszedni,akár frissebbet ha van. Ha igen akkor honnan,ami megbízható?
Driver frissíés vagy cserélésekor a régit el kell távolítani?Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv:
G -
lsebestyen
addikt
válasz
Stirbi #10404 üzenetére
sajnos úgy sem jó, múltkor már kipróbáltam, kontakt hibára gyanakszom, csak azért nem fogok most venni spray-t 1500 forintért, főleg ha nem is az a baja... remélem nem az alaplap slot-ja a rossz
habár ideje lenne lecserélni az egész kócerájt már
a vga-t még megfontolom köszi -
Stirbi
addikt
válasz
lsebestyen #10403 üzenetére
Dvi to d-sub átalakittóval probáld ki d-sub kábellel monitort rákötni.
Ha uj vga-t vásárolnál akkor hd5670-et ajánlom.
-
Stirbi
addikt
válasz
lsebestyen #10401 üzenetére
probáltad már a D-sub-al vagy hdmi-vel?
-
lsebestyen
addikt
sziasztok!
ilyen kártyám van, de van vele egy problémám!
Ha szétszedem a gépet, és utána összerakom,elindítom,és akkor a monitor feketén világít, és nem csinál semmit! Észleli, hogy csatlakozik a videókártyához, de nem jelenít meg semmit. DVI kábellel használom! Ez a hiba mindig előjön, de nagyjából 30percen belül jó is, mozgatom, kibe dugdosom, csak addig tök ideg vagyok! Lehet, h elmozdul a pci sínből a VGA? vagy kontakt hibás? Ha kontakt hibás milyen spray-vel fújjam be? (gondolom WD40 nem jó) köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mini-ITX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- nVidia GeForce RTX 2070 (TU106)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest