Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TTomax

félisten

válasz MMSZoli #8344 üzenetére

1)Csak is kizárólag gyártói driverral,de akkor sem garantál a régebbi alaplapoknál.

2)Ha megvan alá az elég "vas"

3)Igen van ilyen és működik is de csak és kizárólag ha a gyártó ezt neked garantálja mert akkor drivert is ír hozzá.

Néhány dologgal tisztába kell lenni.Ezek a radeonok az AMD-töl semmiféle támogatást nem kapnak,amit az AMD hotfixet kirak az kb arra való hogy a kártya elinduljon menjen hibaüzenet nélkül úgy ahogy.Ezeket a kártyákat agyártük a saját szájuk íze szerint készítik ezt/azt lehagynak róla vagy tesznek rá.Értelemszerűen a driver is szinte gyártóként más... itt jöna képbe az,hogy miért drágább egy HIS mint egy PowerColor... nézd meg a két oldalon az aktuális legfrissebb AGP drivert, a HIS-é a friss a PC-é pedig hetedik havi...
    Szóval ha nem megy a drivered vagyis a VGA-d ahogy elvárod akkor nézd meg a konkurens gyártok hasonló kártyáihoz készített drivereit is... ez tudom mókás játék de én pl a HIS oldalát merem ajánlani,az én Powercoloromhoz bevált...
    És jut eszembe overdive nem lesz egy catalystban sem ne is keresd....próbáld meg esetleg ezt....[link]

Új hozzászólás Aktív témák