Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
válasz
Steelmanus #6764 üzenetére
A 4600+ alapórajelen csak nagy felbontásban (kb. 1650 + élsimítás) lesz elég a VGA limit eléréséhez, de még mindig jobb szerintem, ha CPU limited van, mint ha VGA, mert a képminőséget felfelé pakolni nem nehéz, ráadásul vannak olyan játékok, mint a Crysis, ahol a CPU nem sokat dob a latba, szemben a VGA-val...
Én most adtam el a 4830-am kb. 1 hónapja, s vettem ezt, mert kellett egy költséghatékony megoldás, de azért a két kártya között nagyon nagy teljesítménybeli különbségek vannak. És ez már előjön 1280-ban is szűrőkkel (én annyiban használom).
Na nálam most teljes VGA limit van, olyannyira, hogy vissza is kell sok esetben vennem a felbontást 1152*864-re, míg 4830-cal ilyenről szó sem volt. Far Cry II-ben is ez van, sőt ott még az élsimítás is ugrott...
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Építő/felújító topik
- Premier előzetest kapott a Metal Eden
- Minecraft
- OLED TV topic
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Facebook és Messenger
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest