- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
tzsolesz #5856 üzenetére
Én is most így nyomom: 1680x1050 + HD4670. De záros határidőn belül be kell szerezni egy jóárasított HD4870 1GB-osat
. Mi már csak ilyen fps-buzik maradunk az öcsémmel, hála a CoD-oknak és a beépített fps-mérőjüknek
. CoD4 multiban, a 17"-os crt-n még nem volt gond, a kártya simán megbírkózott az 1024x768-as felbontással, minden max, 4x AA és átlag 80fps volt. A minimum nagy ritkán leesett 40-re. Na már most, pár napja vettem egy 22"-os Samut és most ugyanezek az értékek úgy alakulnak(-nának
), hogy átlag 40fps és minimum 10fps (gránát robban+éppen elnyomja valaki az air strike-ot
, szóval a legdurvább jelenetekben). Ezek egy CoD4 multiban nem valami hasznos értékek. Szóval most úgy nyomom, hogy csak 2x AA és néhány haszontalan effekt off. Így már az átlag olyan 70-80 fps, legdurvább jeleneteknél a minimum fps pedig 25-30fps. Tudom ezek már mind játszható értékek, de még így is érzem, hogy nem folyamatos a játékmenet, szóval ezért kell majd egy erősebb videókártyát beszerezni. A 17" crt-n volt úgy, hogy 100-ról meg sem mozdult az fps-mérő (mert annyira korlátoztam le). Na ezt szeretném vissza csak már 1680x1050-ben és full grafon 4x AA-val. Hát igen ezek a növekvő igények
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Powerbank topik
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Bestbuy játékok
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- További aktív témák...
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest