Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ricco_hun

senior tag

válasz tzsolesz #5856 üzenetére

Én is most így nyomom: 1680x1050 + HD4670. De záros határidőn belül be kell szerezni egy jóárasított HD4870 1GB-osat :D . Mi már csak ilyen fps-buzik maradunk az öcsémmel, hála a CoD-oknak és a beépített fps-mérőjüknek :DDD . CoD4 multiban, a 17"-os crt-n még nem volt gond, a kártya simán megbírkózott az 1024x768-as felbontással, minden max, 4x AA és átlag 80fps volt. A minimum nagy ritkán leesett 40-re. Na már most, pár napja vettem egy 22"-os Samut és most ugyanezek az értékek úgy alakulnak(-nának :U ), hogy átlag 40fps és minimum 10fps (gránát robban+éppen elnyomja valaki az air strike-ot :D, szóval a legdurvább jelenetekben). Ezek egy CoD4 multiban nem valami hasznos értékek. Szóval most úgy nyomom, hogy csak 2x AA és néhány haszontalan effekt off. Így már az átlag olyan 70-80 fps, legdurvább jeleneteknél a minimum fps pedig 25-30fps. Tudom ezek már mind játszható értékek, de még így is érzem, hogy nem folyamatos a játékmenet, szóval ezért kell majd egy erősebb videókártyát beszerezni. A 17" crt-n volt úgy, hogy 100-ról meg sem mozdult az fps-mérő (mert annyira korlátoztam le). Na ezt szeretném vissza csak már 1680x1050-ben és full grafon 4x AA-val. Hát igen ezek a növekvő igények :U . :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés