- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozoz1
aktív tag
válasz
Johni5 #26457 üzenetére
Igen már megpróbáltam kivenni a pipát. Nem foglalkozik velem.....
Az energiatakarékosság mindkét win7-ben ugyan arra van állítva. Még is az egyik (régi driverrel) 100-150 a másik (új driverrel) 300-300.
De elmondom mit tapasztaltam. A telepítővel töröltem az előzőz drivert. Megmaradt egy program files/ATI/CIM/bin65 meg config stb maradvány mappák. Majd telepítettem az új drivert. Mikor újrainduláskor felállt az op, akkor örömömre 100-150 lett az alap. (Lehet hogy az előző mappákból még ezt olvasta ki? Bár ujraindításkor elméletileg a régit felülírja).
A következő újrabootoláskor már 300-300-ra állt fel. (ezt már nem értem)
Ami különbséget látok a két CCC között hogy ha visszanézed a fotókat hogy az overdrive ablakban a 100-150 alapórajellel működönél a gpu órajel 775-ről indúl. Ez igaz az új drivernél is.
Ami a különbség és itt van a vazzeg.... míg a réginél a GPU memo 150-ről indúl addig az új egy jóval magasabb 1050Mhz-ről.... Itt lesz a problem...
Csak nem vágom miért és hogy ezzel mit kezdjek?
Hmmm....
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti WINDFORCE OC 16GB GDDR7 128bit Videokártya !
- Zotac Trinity Geforce RTX 4070 Ti
- ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti SUPER Trinity Black 16GB GDDR6X videokártya
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest