Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozoz1
aktív tag
válasz
Johni5
üzenetére
Igen már megpróbáltam kivenni a pipát. Nem foglalkozik velem.....

Az energiatakarékosság mindkét win7-ben ugyan arra van állítva. Még is az egyik (régi driverrel) 100-150 a másik (új driverrel) 300-300.
De elmondom mit tapasztaltam. A telepítővel töröltem az előzőz drivert. Megmaradt egy program files/ATI/CIM/bin65 meg config stb maradvány mappák. Majd telepítettem az új drivert. Mikor újrainduláskor felállt az op, akkor örömömre 100-150 lett az alap. (Lehet hogy az előző mappákból még ezt olvasta ki? Bár ujraindításkor elméletileg a régit felülírja).
A következő újrabootoláskor már 300-300-ra állt fel. (ezt már nem értem)
Ami különbséget látok a két CCC között hogy ha visszanézed a fotókat hogy az overdrive ablakban a 100-150 alapórajellel működönél a gpu órajel 775-ről indúl. Ez igaz az új drivernél is.
Ami a különbség és itt van a vazzeg.... míg a réginél a GPU memo 150-ről indúl addig az új egy jóval magasabb 1050Mhz-ről.... Itt lesz a problem...
Csak nem vágom miért és hogy ezzel mit kezdjek?
Hmmm....

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest