Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Egyszerű.
Fogod a gépeden a mérvadó játékot, beállítod a kívánt felbontást, és az összes effektet leveszed, amit nem a CPU számol. Így jó eséllyel kapsz CPU-limitet, vagy ehhez közeli állapotot. Ha biztosra akarsz menni, még húzol a procin is, amennyi belefér.
Ezután keresel egy tesztet, ahol az ominózus játék is szerepel, lehetőleg egy 4+GHz-es korájhéttel megtámogatva. Megnézed, hogy az általad kívánt felbontáson mennyi FPS-t présel ki magából. Ha kevesebbet, mint a tied, akkor jó vagy. Ha nem, akkor komolyabb proci kell.
Fontos megjegyezni, hogy még mindig kevés játék használ kettőnél több magot. A 4-magos procik gyakran semmivel se gyorsabbak, mint a 3 magosak, mert a harmadik is csak annyit gyorsít, hogy leveszi a 2 magról az összes egyéb terhelést, így tiszta utat biztosítva.
-
Vasinger!
nagyúr
Egy 6850-hez egy 4 magos dukálna, azok közül már szinte mind kihajtja.
Nekem egy E8400 van 3.8-on. Érzem, hogy nem 100%-on teljesít a kártya, de még így is bőven elég. Főleg úgy is előbb fog előjönni VGA limit, ha FULL HD-ban játszol, mint proci.
De ugye nagy mértékben függ a játéktól is, sőt...3.4 már talán picit kevéske lesz neki, de majd az okosak megmondják..
SpeedR: Nem értelek, miért tennének ilyet??
-
kop8
őstag
ttt1
Én válaszolok ha nem gond!
A oc a sima 6850-től szerintem csak a biosban különbözik a hűtés énszerintem ugyan az.
A tudása lehet majdnem a duplája a 4850-nek kb talán
A hűtése nagyon halk, nekem a tápom a leghangosabb a gépben ha nem menne a venti lehet hangja sem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- GTA V
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gumi és felni topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest